Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nova910
Az ok, hogy lehet vele driftelni, de az egy helyben pörgést azért nem nevezném drift-nek.

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

R0zs0máK
Jaj de naív dolog amit mondasz 😊) Lehet azzal driftelni, nekem elhiheted 😄D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Nova ha a drift iránt érdeklõdsz ajánlom a www.lfsdrifter.hu -t és hogy regisztrálj be a hvdl fórumba. Van tört szerver xrtvel és fz5el.... xrgvel csúszkálni lehet csak. driftelni nem....
Pepsi Twist
sztem ez a drift elég érdekes téma 😄 mindenki máshogy csinálja 😄 meg sokan azt sem tudják mi az a drift... 5ös BMW-t forgatja 17 éves srác a tesco parkolóba az már szerinte drift 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nova910
Ááá, erõbõl nem lehet driftelni sztem. Azért nem mindegy se a belépési sebesség, se a belépési szög. Ha túlhúzod a kormányt, v túl gyorsan mész, akkor pápá aszfalt, helló kavicságy. 😄

Ombika
Hat igen, de akinek koze sincs drifthez csak ugymond erobol tud, az temponal elszall, nah most ennel az autonal kell tempo es ilyenkor sokan felkapjak vizet ,nemhogy gyakorolnanak! 😊

Alexease
Banner, 1. link.
Nova910
És azt meg tudnátok mondani, hogy hol lehet megvenni a játékot, illetve mennyibe kerül kb?

atenza
Lehet vele driftelni, de a teljesben több autó áll rendelkezésedre a drifthez, amelyek erõsebbek is, jobban lehet velük driftelni. Vannak különbözõ drift szerverek is a demóban, de a lényegük az h mindenki driftelget és pontot ad érte körönként.

Nova910
Mondjuk ezzel vitatkoznék. Ha gondolod, küldök, neked egy xrg drift setupot. Igz, soka mókoltam vele, de haver kipróbált licenszelt lfs-ben, és nem kicsit koppant az álla 😄

kifli
hát szerintem nemnagyon, mert demoba nincs igazi drift autó, xrg nemaz, xrt sokkal jobb
Nova910
Hi! Nem rég töltöttem le a demo-t és nagyon bejön. Fõleg hogy lehet driftelni (nagy drift fun vagyok), és elég realisztikus. Kérdésem, hogy van-e olyan szerver, ahol drift battle van demo versenyzõk számára.

Sziasztok. Demoba van egy új szerver. néven. Ennek a tulaját keresem.Nagyon fontos lenne. Aki tudja ki csinálja ezt az egészetr kérem írjon. köszi. Dannyboy
atenza
Ha az fps számlálót akarod eltüntetni, akkor azt megteheted a menüben, át is lehet állítani arra hogy a helyi idõt mutassa.

kifli
*10-13-an 😊
kifli
itt voltak 1-3-an asszem 😊
am nem lehet azt eltüntetni valahogy? nekem az nemkell, van saját osd ami mindig megy minden játéknál
passatgt
omg 200 ftps?

nekem 20 autónál 30

kifli
pont ezaz hogy nem húztam le csak printscreen aztán ctrl+v :/
Tomsteel
<#wilting>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Pepsi Twist
nah lehet lejött az idõ hogy lassan megvegyem ezt a fost 😄

Misi az ezredes
Mert paintben csináltad és félre húztad a képet.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
hoppá, ezek a képek mé lettek ilyenek? :S
mindegy a lényeg látszik...
kifli
nekem tetszik 😛

Igen, ott a nyilakkal. Kösz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

kifli
f9 f10 f11 körül turkálj, akk feljön egy menü és ott tudod állítani
Sziasztok!
Fékerõ-eloszlás állítása melyik gombokkal lehetséges, ill. hol lehet beállítani, mert én nem találom!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

kifli
tudom nem úgy viselkedik mint a hacsi de attol még nézhet ki úgy, meg nemcsak gyári hacsi létezik 😊
xrg-nek már jobb 1 picit? 😊
R0zs0máK
Remélem nem komoly a kérdés 😊)

kifli
am méne lehetne xrt-nek berakni a hacsit?
kifli
lehet az xrg-nek is hacsi meg xrr-nek, ezek az autók egy file-ban találhatók...
kifli
szerintem nem felesleges, hacsi twin drift 😊
csige791
Én már próbáltam egyet, viszont nem tudom, hogy az mm volt-e. amit próbáltam az nem mûködött.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

hezi
Sok értelmét nem látom a kaszni moddolgatásoknak <#levele>
Viszont az Other files menü tetszik. Jó, hogy össze van szedve egy csomó cuccos egy helyre. Pl. az mm lfs grid order nevû programon akadt meg a szemem. Ez valami rajsorrendbe rendezõ program lesz, ki kéne próbálni, hogy mûködik-e 😊 így hátha nem kell szerencsétlenkedni a rajtsorrendbe beállással.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Csabesz6
😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Tökmind1, nem lesz olyan az XRG/XRT tõle, mint egy hacsi...így feleslegesnek tartom 😊

Csabesz6
Akkor hajrá, bár én a megfelelõ tapasztalatok híján nem tudom helytállóan értékelni a gépezetet.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Én ki sem próbáltam még...

Csabesz6
Ahhhhhhhh<#eljen><#eljen><#worship>
Asszem beizzítom a játékot, AE86 must have.

R0zs0máK
XRT-nek...grat...XDD

Pepsi Twist
jaja én is azzal csapattam 1-2 kört 😄

kifli
ja xrt-nek nagyon jó
Pepsi Twist
ae86 tényleg nem rossz most kipróbáltam 😄 egész hangulatos

kifli
ja és ezek mennek online is 😊
kifli
az ae86 ottvan 😊
Pepsi Twist
not bad

Naxos
kifli
mivan?
ChuckyHUN
Ezek spec nekem is😊 csak poénkodtam.
g1 cabrio😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hungary27
oks megnézem kössz
R0zs0máK
Rohadtul tetszik az új Passat CC meg a Scirocco...(ebbõl a régit is nagyon imádom)