Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
am nem lehet azt eltüntetni valahogy? nekem az nemkell, van saját osd ami mindig megy minden játéknál
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Fékerõ-eloszlás állítása melyik gombokkal lehetséges, ill. hol lehet beállítani, mert én nem találom!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
xrg-nek már jobb 1 picit? 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Viszont az Other files menü tetszik. Jó, hogy össze van szedve egy csomó cuccos egy helyre. Pl. az mm lfs grid order nevû programon akadt meg a szemem. Ez valami rajsorrendbe rendezõ program lesz, ki kéne próbálni, hogy mûködik-e 😊 így hátha nem kell szerencsétlenkedni a rajtsorrendbe beállással.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Asszem beizzítom a játékot, AE86 must have.
g1 cabrio😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...