16062
  • pointer4
    Talán sokat SuperSkidmarks-ozott a készítő amigán ? :D
  • ÁjjLe BoBBi
    úhhh...de jók vagytok...:DD:D:AS?_
    Máté a legjobb..._: A?SD_?:ASD_:?ASD_:?DAS_?:AS
  • Csabesz6
    Gran Turismo, te...
  • raczger
    Guruló Tehén xD

http://lfsmods.com/?p=941
  • attila2323
    Guruló Teve?
  • attila2323
    Este beszéltem vele és azt mondta, hogy azért nem tudott jönni eddig mert kórházban van. Elkapta a főtengely influenza.
  • csige791
    vagy Gikorjöna Tirokko ? Pénteken ?
  • kifli
    vagy: gennyestakony
  • Alexease
    GigaTonhal (halasz-mertekegyseg):)
  • wakizashi
    GT=garnitúra? (nemértekhozzá) :D
  • Máté94
    Igen.
  • bardocz
    Neked muszáj mindenhol kötekedned? Mintha nem lenne mindegy, hogy kistúra, vagy nagytúra.
  • Máté94
    Nekem túraautó az WTCC:D
  • Alexease
    A GT szerinted, minek a roviditese?:)
  • Máté94
    Az inkább GT :)
  • Pepsi Twist
    a túraautó sztem mindenre vonatkozik ami nem Open Wheel :D
  • DaW3
    szerintem te kevered őket
    XRT (sima) -> XRR
    FXO (sima) -> FXR
  • Máté94
    Azok a túraautók!
  • DaW3
    s2ben vannak magyar verseny sorozatok??nem túraautós,hanem sima mezei XRT,FXO,RB4 stbstb
  • DaW3
    köszönöm a segítséget Target
    MackóSajt láttalak fent msnen,grat a Blitz hétvégéhez, sajna én nem tudtam lemenni

(414 1.32.86 [STH] Hubertus 0.32.04 1.04.97 2007.02.18. 21:53)
  • wakizashi
    Nekem mindegy ,hogy milyen lesz csak legyen valami norbi ápdét (mostanában semisegyün sehova sem) ;)

Hubi: Üdv! Asszem a liveforspeed.hu -n van ilyen téma ,hogy s2 vásárlás stb és lehet segítenek az ottani skacok ebben!
    Enyimét is egyik kedves csapattárs intézte ,hogy megvette a regemre, aztán énmeg a zsét a számlájára küldtem utólag.
    A "régi" pár (most találtam meg ezt a pb fájlt ;) demó játékosok ,akik megfordultak nálam vagy mackónál akkoriban, csak nagyon kevéssel talákoztam mostanában sajna.
  • mackosajt
    beszéltünk vagy "1000 éve" :)
  • DaW3
    kösz
    Mackósajt fent vagy msn-en az ismerőseim között,meg Target is.
    Hubertus vagyok amúgy
  • mackosajt
    Én a fapados Erste Visa Electront használom ilyenekre.
    Nem egy csapattagnak én intéztem. Viszont bocsánat, de idegenekkel nem foglalkozom.
  • Alexease
    Csalad, ismeros, barat, rokon?
    Meg "lakossagi folyoszamlad" sincs, vagy valami hasonlo? Az eletkorod alapjan - ha valodi -, akkor mar lehetne. Most mar azokkal a "gagyi" bankkartyakkal is lehet vasarolni net-en (nem dombornyomott, nem hitelkartya).

Hitelkartyam, dombornyomott cuccom nekem se lehet, hiaba a 38 ev es a 20 ev munkaviszony, a komoly fizetesi besorolasomra nem ad egyik bank sem, evekig szivtam en is, nekem is kunyeralnom kellett allandoan:D De 3-4 eve az OTP valtoztatott, es azota hasznalhato a fapados Elektron is;)
  • DaW3
    vki tudna segíteni S2 licencet venni,mert nekem nincs bankkártyám:S:S
  • mackosajt
    Mondjuk azt javíthatnák, hogy XFG-vel állóból, behúzott kézifékkel elindulok, és egy idő múlva a kocsi fara előzni akar... miközben az első kerekek még csikorogva pörögnek. Mondjuk ez a többi elsőkerekesnél is megvan, de szerintem zavaró.
  • ÁjjLe BoBBi
    O.o
  • R0zs0máK
    Szerintem a valósághűbb fizika nem azt jelenti, hogy sokkal nehezebben irányítható lesz ;) Inkább sokkal könnyebb lesz összerakni egy jó kört, mert jobban érzed az autót...

Nekem folyton az első kerekek tapadásával volt bajom, nem lehetett eddig LFS-ben megcsinálni mondjuk egy tisztességes brake drift-et, mert egyből tolta az orrát. Életben ilyen nincs...nem lehetett eddig sokáig belefékezni a kanyarba, csak ha bekapcsoltad az ABS-t :)
  • mackosajt
    Stunts rulez!
  • wakizashi
    Ha autocross-layout szerű pályaszerkesztő lenne egy adott területen előre elkészített elemekből (kanyar kinyir,fa,épület vagy box utca),azt nem vetném meg és én is örülnék neki -akár a kocsi külső tervezési lehetőségét sem egy adott vázra legálisan ;)
    De ez csak álom sajna..
  • lac coo
    És ki az az álszent , aki nem próbálná ki kedvenc autóját SPA-ban, Monacoban vagy akárhol ???

Legyen inkább szemétdomb, majd én kikaparom ami jó ! :)
  • wakizashi
    Teljesen egyetértek ,arra ott az rf azt úgyis az tartja életben, LFSnek nem kell majmolni más autós játékokat ,mert egyedi önmagában is!

Új fizika új kihívás ,személy szerint teszek rá ,hogy 2 tized vagy 2 mp el bénábban megyek majd és ,hogy 10ből 1x sikerül egy jó kört menni(persze kinek mi a fontos)! Amíg hangulatos versenyeket futhatok olyanokkal ,akiknek nem a pb az elsődleges s nem öznően másokat kilökve előznek egy nyamvadt sry-t nélkülözve ,hogy elsők legyenek ,addig minden más dolog lényegtelen számomra!
  • Alexease
    2 tizeddel?! Neha masodperceket szamithat egy-egy hianyos, nem jol mukodo, elnezo fizikai funkcio:)
  • lac coo
    Na majd azt figyeld, ha csak 2 tizeddel is lassabb köröket lehet menni, nem lesz ilyen elnéző a program mint eddig, milyen sírás lesz, hogy sz@r az új fizika ! :DDD
  • Alexease
    Igen, az automukodesehez tartozo fejlesztesek, mindig elol kellenenek hogy legyenek. Az nem csak szarazon a fizikan javit, de a versenyezhetosegen is, a versenystiluson, az a kiskapuk egy reszenek bezarasat is jelenti:)
  • atenza
    A fékek elhasználódása meg a törés/leszakadó alkatrészek sokat dobnának a versenyeken, talán többet mint a változó időjárás :S Valószínűleg most h a kerékfizikán változtatnak, így a tapadás is változni fog. Scawen írta is h a default setupokat is meg kellett változtatni, valószínűleg ez valósághűbb rugózást jelent, mert az xrt-s képen az autó elég dúrván bedől a kanyarban :)
  • Alexease
    Harom (vagy tobb) oka (is) lehet:
    - technikai, nem akarja, hogy esetleg azon keresztul hozzaferjenek az egyeb tartalomhoz is;
    - koncepcio, nem akar kisebb-nagyobb "szemetdombot", kaoszt, mint az rFactorban, hogy mindenfele felkesz, gany verziok jelennek meg;
    - talan techdemonak is szanja az egesz programot, hogy esetleg valamilyen nagyobb ceg raharap, es kesobb valami komolyabb, liszenszelt program is megjelenhet belole. Ehez nem art, ha elotte, kozben, utana nem tudjak piszkalni a tartalmat:)

A netKar-hoz is ezert nem adnak ki publikus DevKit-et, mert csak minosegi palyakat akarnak benne latni es eleve hivatalos BRD szimulator.
  • lac coo
    Nem is értem miért nem ad ki egy nyamvadt devkit-et!?
    Egy oldal leírás, egy MAX plugin aztán semmi dolga nem volna vele, ingyen , befektetett munka nélkül jönnének az új pályák hozzá.A gyári pályák között vannak nagyon jók is, de azért már kicsit uncsi ....
  • Alexease
    Ez igy van jol, ezt igy kell csinalni:)

De az LFS fizikaban eddig is jo volt, gumiban sem rossz, nem lehet egyertelmuen azt mondani, hogy ez vagy az sokkal jobb. Inkabb csak mas;)

Az LFS-hez DevKit kellene, hogy palyakat lehessen csinalni. Meg ha kulon fizetos, csak sajat szerveren hasznalhatok, akkor is. Sokat dobna rajta, foleg a nepszerusegen.

Mondhatnam a dinamikus napszakokat, az idojarast, az esot is, de attol egyelore annyira tavol van az engine, hogy teljesen futurisztikus...