Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Sok visszaváltás van a rally pályán.. kb 4esbõl van, amikor visszarakom 2esbe.. persze fékezve.. nem pörög túl a motor.
ty..
jó kis tócsák a pályán ami megfogja a kocsit ha belemész, esetlef megcsúzsik, meg ugye az is hangulatos ha jár az ablaktörlõ és csurog a víz az ablakon, az elõtted levõ meg a pofádbanyom egy nagyrakás vizet

Attól még lehet szerintem közölni infókat ,hogy most a jobb tükrön van egy maszat és azt pucólják ,csak ne olyant ,hogy ekkor jön ki - mikor elõreláthatólag bizonytalan ,hogy elkészül.
Személyszerint az apró "ficsõröket" várom inkább és az új kocsi csak + élmény 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
bocs, de ezt a hozzászólásod szerintem erõsen félre lehet érteni indulatilag.
mellesleg, ismered az lfs-es kocsik történetét?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ha móddolható lenne az LFS "legálisan" ,akkor biztos beindulna az érdeklõdés iránta (újból) ,de talán azt az egyedi "varázsát" el is vesztené szerintem ami miatt még mindig sokan játszanak vele!
Ennek megfelelõen annyi tisztán látszik, hogy nem rugaszkodtak el a földtõl a fejlesztõk. 😄
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Zárójelben jegyezném meg, hogy Scawen eredeti szakmája fizikus, szóval tudja mi fán terem a dolog.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nem azért tolják sokáig a demoval mert még nem unják az autót és pályát, hanem mert szerintem az ottani versenyek hangulata verhetetlen...
Normalisan kell hasznalni: kivalasztod azt a 2-4 autot/sorozatot amit szeretsz, amivel menni akarsz, letoltod hozza az ~1000 palya kozul azt a 15-20-at amin menni szeretnel, es ennyi.
De ez itt mar OFF, vagyis off😉
LFS kamuautói pont olyan valós fizikát adnak vissza,mint rF,kurvára gõzöd nincsen róla,hogy milyen az eredeti.
csak annyi hogy rally az nemtudom milyen lenne lfs-ben, szerintem azon még dolgozni kellene egy kicsit, inkább elõször csinálják meg a betont is normálisan (vizes esõs jeges 😄)
Roger6: Most sajnos nemtudnák indulni mert a kormányom márt egy jóideje elhalálozott, most nyáron viszont tervben van egy g25 😊
Csak a palyakkal van a gond. Egyreszt hogy ismeretlenek, masreszt hogy "keves". Azert az elmult 7 evben lassan rauntak az emberek😊 De azert a mai napig hasznalom, megyek neha vele.
De hat vannak, akik 7 eve a demot nyomjak, ugyanazzal az autoval, ugyanazon a Blackwood-on😊))))) Ez egy vicc😉)) Jo a fizika, de ez mar tulzas😄
Pazarlas, hogy itt egy ilyen jo szim, es nincsenek hozza normalis palyak😞 Nem kell hogy hivatalos palyak legyenek, nem kell hogy bekeruljenek a "master szerverbe", mindenki csak sajat bajnoksagokhoz hasznalhassa. Igy nem lenne gond a kulonfele verziokkal.
Tuti hogy rengeteg uj bajnoksag indulna, ha meg lenne szorva palyakkal a program (az osszes F1, WTCC, BTCC, NASCAR, SeatLeon es egyeb sorozatok palyai, sot johetnenek rally szakaszok, palyak is).
De teljesen feleslegesen irogatok, ezeket es hasonlokat mar leirtam 5 evem 3 evem 1 eve is...😊)))))))
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mirõl is beszélünk?
A mod valós fizikát ad vissza?
vagyis, hogy olyan sok értelme nincs a milliónyinak, ha úgyis csak pár mod az, ami igazán felkapott.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
hiába van milliónyi mod, csak 2-3 moddal játszik mindenki.
Akkor van értelme? <#banplz>#banplz>
Viszont az a gond, hogy lehet többen játszák, de a sok mod miatt egy adott moddal mégis kevesen.
rf hátránya még, hogy skinek nem töltõdnek le. Ergo, csak azt a festést látod, ami nálad is van.
Mentél már mindegyiken? Nem csak 1 kört.
Ha lehetne moddolni, olyan lenne, mint az rFactor.
Milliónyi moddal, és közben meg terabájtnyi helyfoglalással, ha játszani akarsz mindennel.
Az egy kicsit túlzás. Arról nem beszélve, hogy oké, hogy 3D-ben szép a kocsi, de fizikailag ugyanaz. Mint pl. az lfs modok is csak kasztnik, de fizikában semmi. Szép, meg jó, de gyakorlatilag semmi haszna.
Ez egy ilyen játék. Kevés helyet igényel alapban, és máris játszható.
Ami gáz, az az early 2009...
Hát, majd talán 2010-re lesz valami.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille