Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Sztem pár héten belül updatelik.
Megvetted a játékot azért, mert tetszett abban az állapotában amiben éppen volt, ahhoz képest ha lassan is, de elég sokat fejlõdött, (fõleg akik accounttal a seggükben jöttek világra). Én mai napig le tudok ülni egy jót szórakozni vele.
Biztos elég rossz hozzáállása van a fejlesztõknek az új dologhoz, fogalmam sincs, nem is kívánom minõsíteni õket, egyszerûen én a jelenlegi állapotában is meg vagyok elégedve a játékkal,(hangsúlyoznám, hogy én is majd 5 éve nyûzöm napi szinten) fõleg azzal a tudattal élve, hogy esetleg kiegészítik majd dolgokkal. Ennyi.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Csak 1-2 mondtat bökte a optikám ,de valszeg félretapogattam :S
A többi mondanivalója helytálló. Annyit hozzátennék ,hogy más játékfejlesztõk kiadnak egy játékot és max 2-3 patch megjelenik hozzá azt "kuka" lebrunya +1-2 év suppi ,jó vannak kivételek fejsze. LFS-t épp ezért kedvelem ,hogy ha pillanatragasztóval bemázólt csiga tempóval is ,de érkeznek apró foltok hozzá. Mikor elöszõr kipróbáltam enyhén fura volt ,hogy az úton nem tudok megmaradni (most sem nagyon),bár elötte faltól-falig gémket láttam csak (max terep2,insane volt ami fizikát is tartalmazott) és hanyagoltam is egy jó ideig +inkább fps iránt érdeklõdtem jobban 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az LFsben is a kikapcsolódást és a szórakozást egyfajta lehetõségét találtam meg és abban még mindig jó számomra (ezért nem vok HCvérPro sõt 😄).
Elnézést, hogy ide (és még sok más topicba) írok, de égetõ szükségem lenne az "új" Hungaroringre (NEM BALATONRING). GP500-ba szeretném betenni, és valamiféle magyar "rendszert" létrehozni. Akinek megvan a pálya modellje, az ne kíméljen, küldje el, vagy tegye be ide. Elõre is köszönöm.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ja és hozzátenném nem kis reklámot vertünk nekik, amibõl õk csak profitáltak. De ez mind lényegtelen, nem a játék ellen beszélek sõt...
Csak ami dühítõ azt lentebb látod két sorban.
added Mon, Dec 15th, 2008 17:30
>VW Scirocco postponed
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Igazabol barmikor azt mondhatna, hogy: sajnalom fiuk, meguntam, nem lesz S3, befejeztem😉
Igen, hiszek a mesékben.
Okosan teszik, hogy nem mondanak semmit, én is ezt tenném a helyükben, annyi infót megszellõztettek, hogy idei év végére várható egy komolyabb javítás. Várjuk meg ezt én azt mondom, ha már ennyit tudtunk várni, akkor ez az idõ már nem oszt nem szoroz.
Azert nem sajnalom oket, bar a pontos szamokat nem ismerem, de nehany eve amikor szobakerult, atszamolva forintba, millardos tetel jott ki😉 Tudom, kint oszthatjuk 10-zel, de meg akkoris el lehet belole vegetalni😊
Nem ment el foallasba, multkor mintha irta is volna, hogy O tobbet, soha nem ull be egy irodaba, o mar csak kotetlenbe szeretne dolgozni😊 Vagyis amikor kedve van hozza😉) Valahol igaza van, dolgozott sokaig nagy cegnel, aztan jott az LFS, megerdemelt siker, ott a csalad, a gyerek, minek szarakodjon jatekautokkal, amikor jobb dolga is lehet😉
Majd osszel/telen bekuckozza magat, aztan kodolgat valamit😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ha bevennének még pár embert a csapatba ne lenne semmi gond 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A 2009.07.05. útjára indul az elsõ nyári kupánk. A 4 futamos EliX4 Kupa újdonsága azonkívül hogy még sose rendeztünk az LX4-el szériakupát, a két rallycross futam lesz. De a kupa ellátogat South Citybe is, így mindenképp elmondható hogy nagyon változatos futamok várhatóak. Tehát akinek kedve támadt az lfs vs rfactor után a liveforspeedhez azt szeretettel várjuk. A kupa teljes idõtartalmára felajánlok egy s2 licenszet annak az rfactoros pilótának aki legalább 3 futamon tudja vállalni az indulást
http://www.youtube.com/watch?v=_hRbL2Rf7zI
A kupán bárki indulhat aki rendelkezik S2 licenszel
Jelentkezni hamarosan a www.liveforspeed.hu fõoldalán lehet.
Versenynaptár:
1. 2009.07.05 – Fern Bay Gold rev – 57 kör (pit)
2. 2009.07.12 – Blackwood rallycross – 2*42kör (WTCC)
3. 2009.07.19 – South City Chicane Route – 63kör (pit)
4. 2009.07.26 – Ferb Bay rallycross – 2*34kör (WTCC)
szerver: liveforspeed.hu prequal
pass: elix
http://liveforspeed.hu/statok/prequal/index.php
Menetrend:
Idõmérõ: 20:00 - 20:20
rajtfelállás: 20:20 - 20:30
futam: 20:35 -