16062
  • attila2323
    De láttalak az RBR-ben is.. akkó most hogy?
  • kifli
    topikcsere? átköltöznek ide új banner+név mimeg átmegyünk oda új banner +név :D
  • Máté94
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    KELL!
  • Alexease
    A video NEM megy HQ-ban, kapcsoljatok ki:)
  • Alexease
    nKarPro - Abarth - Aosta Grand Sport - Race
  • Alexease
    Amugy poen, hogy itt a nKP-rol, a nKP topic-ban meg az LFS-rol megy a beszelgetes:)
  • Alexease
    Nincs. Az Abarth az elso egy egyetlen kasztnis auto. Es mivel elsosorban a liszenszelt es/vagy valodi cuccokra bukik, igy egy ideig nem is lesz mas. Bar keszul az Olasz hegyi cucc plusz palya, de nem tudni mikor adjak ki (~11 perc hosszu a palya, felfutas:P).

• attila2323
    Az Abarth-hoz hasonló autók vannak a netkar-ban? Pl: valami hátsókerekes, de nem formula.
  • Loco
    A netKar flatspot megoldása rettentő kezdetleges a program profizmusához képest.
  • csige791
    Az utolsó update előttig én is fikáztam netkar-t főleg a gumi fizikája miatt. Minden autó extrémen alul kormányozott volt, csak olyan durva setupal tudtam aránylag túlkormányozottá tenni pl az F1600-ot, amin az eleje teljesen puha volt még a hátulja teljesen kemény, tehát teljessen abszurd set volt. Egy ideje már megvettem a progit, de nem is használtam az előbb leírtak miatt. De ismétlem az új update szinte teljesen megváltoztatta a cuccot. Pl mentem egy 20 körös futamot F2000-el és sokszor fékeztem állóra a kereket, és rendessen lekellet cserélnem a 8. körben, mert már annyira rázott és befolyásolta a köridejeimet, hogy inkább cseréltem.

Én senkit nem rábeszélni akarok a netkar-ra vagy lebeszélni lfs-ről, szó sincs ilyenről, nekem még mindig az LFS a best még így is , hogy szerintem netkar és iRacing sok mindenben jobb. LFS-ben a közösség az ami a király és anélkül semmit nem ér a csillivilli grafika , hangok fizika.
    Szóval én csak informálni akartalak titeket, hogy nagyot változott a netkar, és lehet ujra ki kelenne próbálni, főleg az új pályát, mert szerintem nagyon király és érdekes.
  • raczger
    ez igaz, de ha már valaminek nekimész úgyis el van b*szva a verseny, most mindegy hogy nézőbe lépsz vagy 2 perces javításra mész a boxba :)
    viszont a barrier-eket javíthatnák mert akkor a csinált layoutok használhatóbbak lennének
  • kifli
    sajna lfs-ben is van idegesítő bug :/
    pl hogy azok az úttorlaszok (nemtom a pontos nevüket) kilövik a kocsit, vagy fe goldon a szalagkorlát a hídnál, ha nekimész akk azis kilő és a kocsi a tetején landolhat (lx4-el egy futamon 2 ember játszotta el :D ) szerencsére ezek olyan bugok hogy csak akkor van baj ha elbaszod
  • raczger
    Jó LENNE a netkar, ha nem lenne ennyi bug benne, de mivel van, ezért nem jó. Nálam lehetetlenség végigmenni úgy egy kört, hogy ne jönne közbe valami idegesítő hiba. Konkrétan a kormányon a gombokat nem lehet rendesen beállítani, és a lefeleváltással egyszerre lefele vált és leállítja a motort. Ekkor beállítottam az automata váltót és persze az is elég szar ugyanis mindig korán vált vissza ezért gyakran keresztbefordul az autó. Ezek a tények nálam, és most akkor a vélemény: egyáltalán nem jobb a fizikája véleményem szerint, és a kezelőfelület sem felhasználóbarát. Egy félkész programot hiba kiadni a fejlesztőknek, ami nálam minősíti őket, azaz nem elég alaposak, meg kicsit trehányak, ahogy a játékban is észre lehet venni. Ezért is szeretem az lfs-t, idegesítő bug nincs benne, agyon van tesztelve és eddig szart sosem adtak ki, ezért is telik olyan sok ideig míg jön egy patch. Ez az én véleményem, ha akartok, kövezzetek meg:)
  • darkhmz
    Nem beszélve arról, hogy nemsokára jön az új gumifizika, ami biztosan egy nagy lépés lesz előre...
    (Plusz netkarhoz mennyi ideig nem volt update?)
  • atenza
    Még ha csökkenőben is van, az lfs játékosok száma több százszorosa a netkar játékosoknak, ráadásul most mikor kijött ez a két update sincsenek sokkal többen...

" lassan 1 éve készül egy szaros autó ami ráadásul egy trágya lesz"
    ezt miből állapítottad meg? Még ha nem is kedveled az elsőkerekeseket, másnak lehet h éppen ez a kedvence, ráadásul majd többen tudják összehasonlítani a játék fizikáját az igazi scirocco-val, mert elérhetőbb a hétköznapi ember számára mint pl az FBM vagy a RAC...
    Még ha fizikában le is előzi az lfs-t, játékélményben egyenlőre közel nincs hozzá.
  • Tomsteel
    ...ízlések és pofonok...
  • csige791
    Az új public béta (csak előfizetőknek elérhető) igen jó lett. Úgy érzem ezzel sikerült leelőzniük az LFS-t fizikában, grafikában és hangokban. Csak a közösség hiányzik, ami ahogy nézem most egyre nő, míg sajnos lfs-ben meg mintha csökkenőben lenne. Ez mondjuk érthető is, lassan 1 éve készül egy szaros autó ami ráadásul egy trágya lesz. (Első kerekes utcai autó) Netkar-ban az új pálya 15 nyomvonalat tartalmaz és vannak hozzá letölthető valódi pályák is. Szóval szerintem nem ártana belehúzniuk Scawenéknak.
  • kifli
    KIJÖTT A SCHIROCCO (de honnan)
  • aerolive
    na mi a helyzet a sirokkoval? patch? vagy fórum link vagy valami?
  • ChuckyHUN
    13.32-én jön te amatőr....
  • 73Zotya
    Helóka!
    Aki akar lfs.hu-n a tervezett Demóbajnokságban indúlni az keresse fel az oldalt és szavazzon (persze ha regisztrálva nincs akkór előtte regeljen )30 fő kellene legalább , ingyé lesz!!!
    http://forum.liveforspeed.hu/index.php?sid=a4e4998902c8a4be9bc0888f319b9fc0
  • wakizashi
    Ennek legalább van kipróbálható verziója is ,bár még régen nézegettem ,amikor nem volt pro és akkor nagyon krehács-buhera érzést keltett ;)
    Most viszont egész jó és szépet fejlődött azóta, de még mindig fapados a kezelőfelülete ,ami nem hatalmas gond persze! A demóval beérem bőven ,mert nem nagyon csábít a megvétele hiába, ha most olcsó is!(úgyis jön a peccs az lfshez 2055.09.34 pénteken)
  • csige791
    Én megvettem NetKarPro-t. most jól elvagyok vele, 2 nappal ezelott jött hozzá Fiat 500 Abarth. Meg egy nagyon király új pálya. Ráadásul 45%-os akció van, majdnem féláron van a cucc.
  • hezi
    Demó módban nem lehet layoutokkal szórakozni
  • kifli
    schirokkot már csak jövőhét pénteken tudod kipróbálni legközelebb :D

hogyhogynemjó? amikor kiválasztod a pályát, alatta van egy olyan rész hogy elrendezés, és ott rá kell kattintani
  • keke80
    Hello! Épp jöttem ide, hogy újabb hülye kérdéssel zaklassalak titeket így most kettő lett belőlle:
    1. Letöltöttem a BL3 -hoz egy drift pályát bemásoltam a DATA/LAYOUT mappába de nem megy se 1játékosban se dedikált hoszton.
    2. Hogy tudom kipróbálni a SIROKKÓT ?
  • mackosajt
    Nem, már vasárnap, de pénteken kijött a sirokkó, és azóta mindenki azzal játszik. Ezért üres a fórum.
  • kifli
    már péntek van? :O
  • Pepsi Twist
    mindenki a sirokkóval játszk
  • ChuckyHUN
    várjuk a sirokkot...
  • csige791
    Picikét kihaltnak tűnik a fórum.
  • wakizashi
    #12323 itten leírtam a választ.
    Holnap összedobok egy rövid helpet a lfsstatról is ;)
  • csige791
    S2, nem kotelezo a kormany, es nincs minimum korido.
  • hezi
    MultiPlayer Replay
  • keke80
    Target78! Akkor az lfsstat egy adott verseny, vagy adott kvalifikáció replay -éből képes statisztikákat kinyerni? Mi az az mpr ?
  • keke80
    Köszi a segítséget mindenkinek! A probléma tényleg a NET framework hiánya volt. Pont előtte telepítettem újra a gépet. Kipróbáltam, a legjobban a drift pontozás tetszik. Kipróbálom az lfsstatot is.
  • tenkenorman
    S2, vagy demo? van minimum köridő? bill is lehet vagy csak kormán/egér?
  • csige791
    Mától lehet leadni a nevezéseket a 12 futamos ASR Series II. X1 kupára. A futamokat szerdánként este 9-kor kezdjük. A két (XFG/XRG) igen hasonló teljesítményű de ennek ellenére teljesen eltérő karakterisztikával rendelkező autó használata garantálja az igen izgalmas és változatos futamokat.
    Versenynaponként két versenyt rendezünk melyeken 1-1 box látogatás kötelező. A WTCC-hez hasonló hendikepp rendszer (súly többlet) további izgalmakkal kecsegteti a résztvevőket.

A nevezés részletei:
    - Nevezési határidő: 2009. Szeptember 13. 20:00 óra.
    - Maximális létszám 30 versenyző.
    - Amennyiben több mint 30 versenyző jelentkezik, a vezetőség hatásköre eldönteni, hogy kinek ad indulási jogot a bajnokságban.
    - A végleges nevezési lista 2009.09.16.-án kerül kihirdetésre.
  • wakizashi
    A .Net keretrendszer kell, ahogy írja Whiterat is (bár volt ilyen fagyi nekem minap és csak egy resi hozta helyre ,mert valami progi bekutyult -leírom hátha valakinek eddig ment és 1x csak freeze ;) )!
    A háttérben 5.716 os verzsőnt látom ,ami nem baj persze, de van újabb is ,amiről írtam a GyIK-ban. A beállítása másabb ,mint a "régié" ,de sok újdonságot tartalmaz és érdemesebb a frissebben a konfigolást gyakorolni ,mert a késöbbiek már nem lesznek nagyon eltérőek ,mint a 5.7 vs 5.8 -nál!
  • keke80
    Köszi! Egyik sincs