Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
majom is elvan a banannal😊

Misi az ezredes
OFF de azért 1 próbának nem rossz 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pepsi Twist
ááá ez nem igazi... ha azok a bóják ott a bal oldalon nem állnak akkor nem fogja meg a seggét <#idiota><#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Misi az ezredes
A maga módján de megtette. Azt ami nekünk nem sikerült 😄 VILLAMOS DRIFT

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
csak nemsok konzolosnak van kormánya, me jónekik a controller is 😊
Misi az ezredes
Hogy 2009 elejére ígérték. hát az elmúlt. Majd ugye ígérték tavasszal jön nah és akkor hol is van? sehol :/ Az meg hogy a jobb fizikát ingyen adják meg a javításokat szerintem jó hogy így van mivel sehol nem láttam még h jobb irányításért fizetni kéne pluszba..

bardocz
Meg arra,hogy minden kis hiba után a készítõk anyját emlegessék😄
atenza
Remélem élõben azért nem így ejted ki a VW-t 😄

atenza
Ha jól emlékszem volt arról szó h ebben az évben nagy fejlesztések várhatók, és ha jól tudom a törésmodell javítása a következõ, azaz a scirocco utáni updateben lesz. Változó napszakot nem tudom de esõ az s2ben semmiképp... Szerintem tényleg néhány héten belül megkapjuk, és talán mivel elég sokan sírnak már új pályák miatt akár kaphatunk is párat. Nem hiszem h egy pálya építése a legnagyobb meló.

Hecker007
ezzel arra ösztönözik az embert hogy ne menjen neki a falnak 😊

bardocz
Nameg építesz egy pályát,és nekimész az úttorlasznak,az autó felrepül 80 méter magasba,és szétmegy az összes futómû érkezésnél.Egy vicc,hogy ezt nem tudták eddig megcsinálni.
bardocz
Vókszvágen 2009 early.Vagy hogy is volt.
Alexease
Az uj auto nem izgat, de azert erdekelnenek az uj fejlesztesek, ha lesz egyaltalan valami😊 De ahoz, hogy valami ertelmes elorelepes legyen, ahoz idojaras- es napszakvaltozas kellene, frissitett gumik, fizikak, normalis utkozesmodell, tores, serules, es persze uj palyak es/vagy palyamodolasi lehetoseg😊

En ugy vagyok vele, hogy 4-5 eve megjelent az LFS S2 (mondhatjuk LFS2), azt is megvettem, megerte, nincs vele gond. Eddigis kaptam jonehany kisebb-nagyobb frissitest, javitast (ingyen), teljesen OK. Ha lesz S2 (LFS3), azt is megveszem, biztos megeri, meg ha csak a tizedet is rakja bele, mint amennyit kellene.

Az a fo gond, hogy ugy reklamozta meg az elejen, hogy a teljes program majd 3 reszbol all (S1-S3), akkor lesz "kesz" (ha jol emlekszem), igy 3 reszletben fizetunk erte. Ez jo is lett volna, ha evente megjelenik egy resz, es nem 4-5 evente. Ha azt mondta volna, hogy az S1 a vegleges LFS1, aztan 2-3 ev mulva megjelent az LFS S2, ami lehetett volna LFS2 (+5000 HUF upgrade), akkor nincs gond. De igy hogy mindenki a "befejezest", a vegleges verziot varja, es hogy evek ota alpha verzio, ez egy vicc😉

De meg igy is jo, mert a fizika miatt barmikor jo vezetni, csak mar a palyak icsit uncsik;P
atenza
"Mert olyan híreket juttattak el felénk amik nem felelnek meg a valóságnak"

Mire gondolsz?

Misi az ezredes
Nekem tök8 h jön-e vagy sem. Már egyáltalán nincs bizalmam az lfs készítõi felé. Mert olyan híreket juttattak el felénk amik nem felelnek meg a valóságnak. És részemrõl le is sz**om hogy készítenek-e több részt. Ami van az tökéletes...

ChuckyHUN
bármelyik pénteken jöhet!!44444

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Mármint most pénteken kellett volna jönnie (tegnap), vagy jövõ héten? <#idiota>
Vagy az egész csak poén volt?

Jacek
ja en azt hittem banannal😊

Alexease
De igazabol autot vezetni csak kormannyal elvezetes😉
Jacek
azt hiszem konzolon is kormannyal elvezetes barmi😊 en legalabbis ott is azzal tolom

Misi az ezredes
Megint lassú a server

kifli
nem is akarnak, elsõsorban konzolra és controllerhez csinálják :/
Jacek
vicces a codekokanytol szivargott ki, aki nem tud rendes kormanyra valo iranyitast csinalni😄 pedig ez mar 10 eve sem volt kulonosebb kunszt <#duhos2>

kifli
ahogy Alexease mondja, pénteken tuti jön <#idiota>
Alexease
Tavaszi-nyari-oszi szunet van, a pihenes, nyaralas idoszaka😊
Elvileg csinaljak, penteken kesz lesz😄D
Hy!
Azt lehet tudni miért tökölnek már lassan egy éve a Scirocco-val???

ChuckyHUN
Pedálok, váltó tök ugyanaz, a kormány picit változott, semmi érdemleges szvsz

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ombika
Sok helyen irtak mar, de szerintem igy kulsore lenyeges ujitas nincs, ami emlitesre melto lenne a ledsoron kivul!

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Misi az ezredes
LFS bõl rajzoltam.. A Nissan 200sx-et Gondoltam így témával kapcsolatos.

Máté94
Talán nem ide kellene?😄
De nem rossz😊
Misi az ezredes
Vélemény? Bocs de telós kép ekkora méretben kivehetõ rendesen

Tomsteel
A háttér az csak háttér, az autók viszont ki vannak emelve. <#awink>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

atenza
Nem tudom ki készítette de szép a banner, viszont ehhez a háttérhez nem nagyon illik az autósor, túl élénkek a színek, szóval azon is kéne alakítani picit 😊

Hecker007
nem XRT hanem FZ5, de rájöttem közben, hogy lehet, egy pár napra lehet hogy megint elõveszem megint ezt a gamét is, csak már ráuntam a pályákra, meg a publik szervereken játszó hülyékre (persze tisztelet a kivételnek)...:S

R0zs0máK
tekintve hogy egy sima XRT, igen...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Hecker007
Driftelni lehet vele?<#idiota><#eplus2>

bardocz
Váltó mióta romlik el?Bentragadt a kocsi ötösben blackwoodon😄 Vagy a rendes váltóm baszódott volna el?
Alexease
Az NFS SHIFT-ben is lesz Scirocco, es sokkal jobban lehet majd vezetni, mint az LFS-ben!

De csak azert, mert az LFS-ben nem lehet...<#idiota><#zavart1><#vigyor>
Roger6
Nem változott túl sokat, de azért jó lett!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Máté94
Nem látok semmit😄
Tomsteel
Jó lett a banner? Frissítsetek !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Misi az ezredes
Nem. csak 3:21-ig 😊

Elsõ picit eltúlzott bár ,ha ilyen modern képnek szántad akkó' ok 😉
A második barátságosabb számomra és inkább a festést amit kiszúrtam ,hogy fájn <#worship> .Ügyi vagy!

Roger6
Szia Nevano!

Csak a kritikát mondom, de nem bántásból, kérlek majd ne haragudj rám. Szóval Lens Blur sok, zavarja a szemem (ez lehet egyéni problémám is ugyebár). A fõ téma túl sötét és kontrasztos. Felül az égbõl és alul az útból vágnék, a nagy kékség elvonja a figyelmet a témáról, illetve jelentéktelenné teszi, valamint a túl sok kék szín hideggé teszi a képet, pedig hát a drift nem egy hûvös dolog (egy narancssárga szûrõt raktam rá, és számomra jobban tetszett - vagy akár szépia is lehet), persze az ég kivétel, az jó így kéken, csak vágj belõle. SZERINTEM!

Amúgy: <#eljen><#worship> (most nézem, te ezt hajnali fél 4-ig csináltad?)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misi az ezredes
Túl nagy a kép azért nem lett berakva.

Vélemény?

Az igazítások elõtt.

kifli
én nem vagyok az új autók/pályák ellen csak az ne legyen hogy ha fel akarsz menni egy szerverre akkor szedj le egy mapot stb, faszomnak sincs kedve keresgélni. Ha jön a játékhoz egy pack annak külön örülök 😊
Ezért írtam lejjebb ,hogy az lfs önmagában is elég(jó persze "idejemúlt " s a nagy öregek vietnám óta játszák és unják érthetõ módon) és talán nem igazán igényli az efajta "minõségi" módokat(konykrétan pályák) ,nem úgy mint mási* -nem írom le, nehogy belegázoljak valakibe is <#zavart2>.
Inkább a fejlesztõktõl jönnének morzsák,foltok,falatkák 😉 ,mer' az valahogy feelingesebb ,bár biztos ellehet szöszölni ezekkel a' új kinézetû kocsikkal ,de jómagam max textúra fényezéses kieget használok ,hogy picit tupírozzak a pindurit megkopott grafon 😉

Alexease
Ahogy felvetodik a modolas lehetosege (elsosorban palyak, autok nem is igazan), vannak jonehanyan, akik remegve ellenkeznek, hogy: nem, nem nem kell semmi, ez igy tokeletes! Kozben, meg jonnek ki egymas utan a hulladekok (tisztelet a keszitoknek, de ennek semmi ertelme...).😊))
kifli
jókis hangot is mellékelnek hozzá 😊