Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
En ugy vagyok vele, hogy 4-5 eve megjelent az LFS S2 (mondhatjuk LFS2), azt is megvettem, megerte, nincs vele gond. Eddigis kaptam jonehany kisebb-nagyobb frissitest, javitast (ingyen), teljesen OK. Ha lesz S2 (LFS3), azt is megveszem, biztos megeri, meg ha csak a tizedet is rakja bele, mint amennyit kellene.
Az a fo gond, hogy ugy reklamozta meg az elejen, hogy a teljes program majd 3 reszbol all (S1-S3), akkor lesz "kesz" (ha jol emlekszem), igy 3 reszletben fizetunk erte. Ez jo is lett volna, ha evente megjelenik egy resz, es nem 4-5 evente. Ha azt mondta volna, hogy az S1 a vegleges LFS1, aztan 2-3 ev mulva megjelent az LFS S2, ami lehetett volna LFS2 (+5000 HUF upgrade), akkor nincs gond. De igy hogy mindenki a "befejezest", a vegleges verziot varja, es hogy evek ota alpha verzio, ez egy vicc😉
De meg igy is jo, mert a fizika miatt barmikor jo vezetni, csak mar a palyak icsit uncsik;P
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vagy az egész csak poén volt?
Elvileg csinaljak, penteken kesz lesz😄D
Azt lehet tudni miért tökölnek már lassan egy éve a Scirocco-val???
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De csak azert, mert az LFS-ben nem lehet...<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#vigyor>#vigyor>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A második barátságosabb számomra és inkább a festést amit kiszúrtam ,hogy fájn <#worship>#worship> .Ügyi vagy!
Csak a kritikát mondom, de nem bántásból, kérlek majd ne haragudj rám. Szóval Lens Blur sok, zavarja a szemem (ez lehet egyéni problémám is ugyebár). A fõ téma túl sötét és kontrasztos. Felül az égbõl és alul az útból vágnék, a nagy kékség elvonja a figyelmet a témáról, illetve jelentéktelenné teszi, valamint a túl sok kék szín hideggé teszi a képet, pedig hát a drift nem egy hûvös dolog (egy narancssárga szûrõt raktam rá, és számomra jobban tetszett - vagy akár szépia is lehet), persze az ég kivétel, az jó így kéken, csak vágj belõle. SZERINTEM!
Amúgy: <#eljen>#eljen><#worship>#worship> (most nézem, te ezt hajnali fél 4-ig csináltad?)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Inkább a fejlesztõktõl jönnének morzsák,foltok,falatkák 😉 ,mer' az valahogy feelingesebb ,bár biztos ellehet szöszölni ezekkel a' új kinézetû kocsikkal ,de jómagam max textúra fényezéses kieget használok ,hogy picit tupírozzak a pindurit megkopott grafon 😉