Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért kösz
- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
valaki tudna segíteni lfs mods-ban?? külön szeretném venni az összes autót
pl.: FXO-t akarom Honda RSX-re cserélni, de csak úgy hogy az FXR ne változzon meg, maradjon az eredeti
aki tudna segíteni az írjon
1000 köszönet
- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Pedig nem beszéltünk össze, sõt.
És ugyanazt sikerült berakni... aztán valakinek nem is tetszett, és szóvá tette... há dikk, tudhattuk, hogy ilyen gyors a kolléga, hogy pár másodprccel elõz meg? 😄D
Sirokkót mindenkinek! (Nekem ez Astra OPC-t, köszönöm)
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ezek a videók már régiek, humoros topicba vki berakott egy .gif-et én meg erre válaszként beraktam ezt a két videót....-.-
Charade GTti
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Hé hol van, nem latom a listában, hogy kell elõhozni ? <#kerdes>#kerdes>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Amúgy ahogy látom a fékpedál marad ugyanolyan ratyi mint a g25-ben. Másszóval g25-rõl nem érdemes váltani 27-re. Akkor inkább valami fanatec.
Külön felhívnám a figyelmet a videó bal oldalán látható sárga skinben lévõ ojjektumra. <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

semmi