16067
-
GPx8 #15827 Ezzel nem lenne semmi gond, az Lfs a mai napig etalon.
Az a baj, hogy nem tudja/akarja eldönteni, hogy mi legyen. Nem írja azt, hogy kösz, befezetem. Így pedig sok embernek "tartozik", hiszen annak idején úgy vettük meg az S1 és S2 részt, hogy lesz S3 is, de soha nem mondta, ogy nem folytatja. Csak azt, hogy majd ha kész lesz, akkor kiadja. -
Timbu #15826 Nem semmi, hogy ennyi idő után is ennyire sok rajongója van az LFS-nek, és még mindig nem született olyan vetélytárs, ami egyértelműen legyőzte volna. Azonban mostanság annyi szimulátor van készülőben, hogy szerintem ez csak idő kérdése...
Úgyhogy, ha ennyire nem foglalkozik vele, akkor nem értem, hogy a motort miért nem licenszelte valakinek addig, ameddig az kiugróan jónak számított, vagy pedig miért nem teszi nyílt forráskódúvá. -
Persze, forintban igy is millardos lett (elvileg), de egy mindenkinek multiplatform programbol nem ~100E-et lehet eladni, hanem ~5Milliot;) Persze, ott a kiado kaszal sokat:P
Igazabol nincs vele gondom. Nem tudom mennyi penze maradt, de ha a kamatokbol megel, en sem eroltetnem a dolgot, csak hobby szinten, inkabb a csaladdal foglalkozzon az ember.
Maradandot alkotott a programmmal, tobb tizezer embert szorakoztat(ott) 10 evig;) -
GPx8 #15824 Hülyeség. Így is elég szép pénzt keresett az S2-vel. Ha megcsinálják az S3-at, attól még nem kellene, hogy NFS-legyen belöle. Egyszerűen csak nem izgatja már a dolog. -
Wlanseraf #15823 Lionhead-nél vagy az elődjénél melózott:) Peter Molyneux-nál...
bele fáradt szerintem de arról meg ő vagy ők tehetnek hogy garázsproject akartak maradni, lehetett volna embert felvenni...
Nem esett volna a színvonal ha modellezőt meg ilyeneket felvesz. -
Igen, mert ha nepszeru, hires es egyre gazdagabb szeretett volna lenni, akkor a mai napig nyomulna, mar sajat nagy cege lehetne, es talan o csinalta volna az uj NFS reszeket:DDDDD
De igy, csinalt egy programot, amivel 10 ev (!) utan is DEMO bajnoksagokat tolnak!

-
GPx8 #15821 Pont ez a baj a Scawen féle zsenikkel. Ha elveszítik az érdeklődésüket, akkor b*szhatjuk... :) -
Gumifizikáról fénykép ?! :))
Parfümről videó ...? :D -
Nem is lesz, ebben az evben mar sokat dolgozott: patch-elte a program online reszet es a feltort szervert. -
GPx8 #15818 Nézd meg a tavalyit! Az még aktuális... -
Még mindig nincs kép az új gumifizikáról:( -
Induláskor kiírja, és fel is ajánlja a frissítést.
Esetleg leszedni a teljes telepítőt és újratelepíteni.
http://www.lfs.net/?page=downloads -
Prot3in #15815 Értem.Köszi, és esetleg tudnál segíteni hogy hogyan tudom frissíteni ? -
Lehet, h újabb verzió a szerver és azért nem enged. Frissítsd a kliensed. -
Prot3in #15813 Ja és elfelejtetem írni hogy a játék DEMO -
Prot3in #15812 Sziasztok. Lenne egy olyan problémám az LFS-el, hogy amikor fel szeretnék menni online egy szerverre, akkor egy pillanatra bejön és ki is dobd és ezt írja: "Hiba a szinkronizáció betöltésekor" :(. Mi lehet a baj ?
Ha fel tudnátok venni Skype-ra esetleg az jó lenne. vagy ide itt is jó lenne ha tudnátok segíteni.
Skype név :Prot3in
Üdv: Prot3in -
Az már elég régóta jön. -
GPx8 #15810 Minek? Tükrözzük a tavalyit... :) -
Hát valaki dobjon össze hamar egy egyszerű modellt, rácsban kirendereli és kész ! :DD -
akkor pénteken jön a scirocco? -
Tavaly is 28-án rakta be, várjunk még két napot! :D -
valami nincs rendben, scawen még nem rakta be a gumifizikás képet:D -
ez csak azért lehet, mert 5 évvel ezelőtt is ugyanilyen volt a játék :D -
+a hasonló LFS videók már 5 évvel ezelőtt is halál unalmasak voltak :DDDD -
Lacko86 #15803 A zene tökéletesen illik a karácsonyi hangulathoz, csak gratulálni tudok.
-
Bekalolz #15802
Kellemes ünnepeket! -
R0zs0mák: 
Haresz80:
Keress az LFS-hez kocsikat, amik lecserélik a meglevőeket, utána meg drift setupokat.
Kiindulásnak:
http://lfsmods.com/
-
Nem -
Haresz80 #15799 Üdv, leszedtem múltkor mindenféle verziót a játékból, és végigcsináltam a gyakorlópályákat is, de amit szeretnék azt nem tudom csinálni, nevezetesen, egy hátsó kerék meghajtású BMW-vel (mondjuk M3-as) kihasználni a hátsókerékhajtás adta előnyöket. Több ilyen pályát is láttam videókban, de nem tudom hogy tudnék ilyet csinálni, pedig eléggé tetszik a játék fizikája, meg úgy minden. Tudna valaki segíteni olyan alapfokról indulva? -
Live for Speed S2 0.6E -
lepjen meg téged a rocco vagy a döglégy!
_A:SD?_A:S?F -
Wlanseraf #15796 Oké az marad, előtte való szó?:D -
Nem fasszal XDDDD -
GPx8 #15794 Hű, de magas labda, hű de magas...! :))) -
Én optimista vagyok most :)) Tök jó lenne, ha meglepnének szülinapomra valami faszával :DD (dec 15) -
GPx8 #15792 Biztos lesz. Mondjuk tükrözik a tavalyit... :) -
Hamarosan december vege, gondolom ismet lesz Progress Report?!:)))) Talan masik gumis keppel:P Vagyis ugyanazzal mint eddig, csak masik szogbol kirenderelve:D 2010 2011 -
LFS Car Pack -
GPx8 #15789 06B12 TEST patch
Link -
Moslékot csinálnak az ilyen faxságok néha a játékból. Olyan homályos meg túleffekteltek lesznek, hogy tönkreteszik a szemet.