16062
  • ÁjjLe BoBBi
    amúgy pont rajtad lolloztam be seggmajom _:AS?_A:?FA_S:G?AS_:D?
    olvastam valamit, csak sokkal lentebb és nem nyomtam válasz gombot.
  • R0zs0máK
    Ájjle bobi! Ájj le...nincs itt a gyurmaember!!

A??ASD?ASD?:AS:D:ASD:SAD:AS:D:SASA:D:AS:D:
  • Wlanseraf
    Nem igazán:) de mindig tervezgetek:)
  • ÁjjLe BoBBi
    mi pálya dzsozi? tolod még a szekeret? :O
  • Wlanseraf
    nem is ertettuk bubbika:))
  • ÁjjLe BoBBi
    most nézem ezt nem is ide :D
  • ÁjjLe BoBBi
    _:AS?FD_AS:F?AS_D:?_AS:?FGAS_:G?AS_:F?AS_:D?_A:SF?AS_:D?
  • Bekalolz

Új render settings test :3
  • mackosajt
    Kapcsolatok listája (N), rákatt a sárgás S betűre, és elmented, még mielőtt belépnél a boxba.
  • Penge88
    Sziasztok! Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy ha online kapok egy beállítást, azt mily módon tudom elmenteni? Próbáltam, hogy ahogy megkaptam a set-et, be a garázsba, de nem találtam ott. 2x is próbálta a srác, de utána nem akartam ott leragadni, mert futamok között kevés idő volt, hogy ezt megvitassuk. Meg volt egy alap set-em, amivel picivel 35 alatt tudok menni, így elboldogulok, meg nyilván kell még fejlődni is, csak kíváncsiságképp gondoltam kérek egy külső set-et, összehasonlítani az enyémmel, miben tér el és az mit változtat. Köszi előre is a segítséget
  • Bekalolz
    Hopp elbasztam :'D
  • Bekalolz
    LFS - Huddle Formation
    Hát 2 hónap után visszatértem egy újabb videóval :3
  • MerlinW
  • Bekalolz
    Ez a project cars nagyon hú de komoly játék már nem lehet ha még tirexi is tudja irányítani XD
  • R0zs0máK
    Pontosan, ahogy mondod...megvárom míg megjelenik, aztán letöltöm...úgyis ahogy néztem a videókat, szar ISI motor van alatta...
  • moonster

Indul a 10. Magyar LFS DEMO bajnokság. Ha van kedved jelentkezz.
    live-for-speed.hu
  • MerlinW
    Megvárod amíg megjelenik és megveszed normális áron. Ha szeretnél fejlesztés ideje alatt játszani vele, akkor támogatod a fejlesztést és fizetsz, mint a katonatiszt.
  • R0zs0máK
    Azzal nincs baj, hogy fizetni kell érte...csak annyira nem érdekel a dolog, hogy fizessek egy próbáért...majd ha megjelenik kipróbálom a demót :)
  • GPx8
    Most ez a divat... Az rF2 bétáért is fizetni kell. :(
  • R0zs0máK
    Annyira nem érdekel, hogy fizessek egy próbáért...:)
  • GPx8
    Akkor nem tudom. Úgy emlékszem, hogy befektetésnek indult. Gyere át a Cars topicba, ha jobban érdekel a téma.
  • R0zs0máK
    Weboldalon ez áll:

"Joining or becoming involved in WMD is not an investment opportunity and your involvement should not be viewed as an investment."
  • GPx8
    Ez - elvileg - egy befektetés.
    Én 25 EUR-t költötgtem rá és megkapom a heti frissítéseket. Ennyit nekem megér.
  • R0zs0máK
    Na akartam kipróbálni...normálisak ezek? Van opciós lehetőség, hogy 25 ezer eurót kifizetsz és "Senior Manager" leszel...HUSZONÖTEZER EURÓT???? NORMÁLISAK???
  • Wlanseraf
    Jó lenne elmennének és egy nagy akta táskát letennének az asztalra:D meg lenne oldva a problem:)
  • lac coo
    Viszont LFS rajongók azért csak saját felelősségre próbálják ki, mert a nyugalom megzavarására alkalmas a fizika ! ;)
  • Blum
  • MerlinW
    Nyami...

Project CARS

• R0zs0máK
    Ha 2000-ben alkalmas volt rá a sprite grafikás GP3, akkor az LFS is tudná ;)
  • GPx8
    Igazából nincs, de ha be kéne drótozni a változó időjárást, akkor arra már lehet, hogy nem lenne alkalmas.
  • R0zs0máK
    Szerintem a grafikával az égvilágon semmi baj nincsen...Pedig 10 éve játszom vele :))
  • kifli
    erre pont ő írta, hogy ez a játék nem screenshot generátor...
  • GPx8
    Én is simán megvenném (nem vagok HDR-buzi ), de Scawen van annyira maximalista, hogy a régi grafikával már nem csinál S3-at. Bár én bírnám...
  • Alexease
    Az LFS van annyira meg mindig nepszeu es ismert, ha csak betolja az uj gumit, valami mas fizikat, 3-4 uj tartalom, alap felujitas, es kiadja az S3-at, meg akkor is sokan megvennek;) Ha csak tized annyian, mint az S2-ot, mar akkor is nagyot kaszal vele;)
  • GPx8
    Ahogy én látom, most már újra kéne írni az egész grafikus rendszert (az új gumi-fizikán felül, persze) és ahhoz Scawennek most egyedül semmi ideje és kedve, mást meg nem enged a projekthez.
  • Alexease
    Vagy nem lesz tobb patch, mert most csak azert volt hirtelen fontos, mert feltortek a szervert/jelszavakat/elerest/valamit.
  • precise
    szerintem pénteken jön egy új patch amitől a boxból kihajtási irányt nyelző nyílnak lesz már árnyéka is. Jó munkához idő kell na.
  • Alexease
    Most adtak 2-3 patch-et, es decemberben tuti lesz ismet progress report:) Es lehet, hogy masik keppel!:) Nem lehetunk telhetetlenek;D
  • mackosajt
    Hát, nálunk is kb az a helyzet, hogy most páran indulnak a bajnokságban, ha meg funolni akarunk, majd futtatni fogja valaki a szervert, mert alig volt kihasználva. A sok török kresser meg gyakoroljon máshol. XD
    Amúgy mindenféle játékkal játszunk.
    Nagyon kéne már valami új hír lfs-ről, hogy felpezsduljon az élet.
  • hezi
    Test patch előtti szervereken még akadnak páran, gondolom sok gond volt a új tesztverziókkal, aztán még maradnak a réginél. Csak ha senki nem teszteli és reportolja a bugokat, akkor sosem lesz kész.