16062
-
#15782 amúgy pont rajtad lolloztam be seggmajom _:AS?_A:?FA_S:G?AS_:D?
olvastam valamit, csak sokkal lentebb és nem nyomtam válasz gombot. -
#15781 Ájjle bobi! Ájj le...nincs itt a gyurmaember!!
A??ASD?ASD?:AS:D:ASD:SAD:AS:D:SASA:D:AS:D: -
Wlanseraf #15780 Nem igazán:) de mindig tervezgetek:) -
#15779 mi pálya dzsozi? tolod még a szekeret? :O
-
Wlanseraf #15778 nem is ertettuk bubbika:)) -
#15777 most nézem ezt nem is ide :D
-
#15776 _:AS?FD_AS:F?AS_D:?_AS:?FGAS_:G?AS_:F?AS_:D?_A:SF?AS_:D? -
Bekalolz #15775
Új render settings test :3 -
#15774 Kapcsolatok listája (N), rákatt a sárgás S betűre, és elmented, még mielőtt belépnél a boxba. -
#15773 Sziasztok! Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy ha online kapok egy beállítást, azt mily módon tudom elmenteni? Próbáltam, hogy ahogy megkaptam a set-et, be a garázsba, de nem találtam ott. 2x is próbálta a srác, de utána nem akartam ott leragadni, mert futamok között kevés idő volt, hogy ezt megvitassuk. Meg volt egy alap set-em, amivel picivel 35 alatt tudok menni, így elboldogulok, meg nyilván kell még fejlődni is, csak kíváncsiságképp gondoltam kérek egy külső set-et, összehasonlítani az enyémmel, miben tér el és az mit változtat. Köszi előre is a segítséget -
Bekalolz #15772 Hopp elbasztam :'D
-
Bekalolz #15771 LFS - Huddle Formation
Hát 2 hónap után visszatértem egy újabb videóval :3 -
#15770 -
Bekalolz #15769 Ez a project cars nagyon hú de komoly játék már nem lehet ha még tirexi is tudja irányítani XD -
#15768 Pontosan, ahogy mondod...megvárom míg megjelenik, aztán letöltöm...úgyis ahogy néztem a videókat, szar ISI motor van alatta... -
Indul a 10. Magyar LFS DEMO bajnokság. Ha van kedved jelentkezz.
live-for-speed.hu -
#15766 Megvárod amíg megjelenik és megveszed normális áron. Ha szeretnél fejlesztés ideje alatt játszani vele, akkor támogatod a fejlesztést és fizetsz, mint a katonatiszt. -
#15765 Azzal nincs baj, hogy fizetni kell érte...csak annyira nem érdekel a dolog, hogy fizessek egy próbáért...majd ha megjelenik kipróbálom a demót :) -
GPx8 #15764 Most ez a divat... Az rF2 bétáért is fizetni kell. :( -
#15763 Annyira nem érdekel, hogy fizessek egy próbáért...:) -
GPx8 #15762 Akkor nem tudom. Úgy emlékszem, hogy befektetésnek indult. Gyere át a Cars topicba, ha jobban érdekel a téma. -
#15761 Weboldalon ez áll:
"Joining or becoming involved in WMD is not an investment opportunity and your involvement should not be viewed as an investment." -
GPx8 #15760 Ez - elvileg - egy befektetés.
Én 25 EUR-t költötgtem rá és megkapom a heti frissítéseket. Ennyit nekem megér. -
#15759 Na akartam kipróbálni...normálisak ezek? Van opciós lehetőség, hogy 25 ezer eurót kifizetsz és "Senior Manager" leszel...HUSZONÖTEZER EURÓT???? NORMÁLISAK??? -
Wlanseraf #15758 Jó lenne elmennének és egy nagy akta táskát letennének az asztalra:D meg lenne oldva a problem:) -
#15757 Viszont LFS rajongók azért csak saját felelősségre próbálják ki, mert a nyugalom megzavarására alkalmas a fizika ! ;) -
Blum #15756 -
#15755 Nyami...
Project CARS
-
#15754 Ha 2000-ben alkalmas volt rá a sprite grafikás GP3, akkor az LFS is tudná ;) -
GPx8 #15753 Igazából nincs, de ha be kéne drótozni a változó időjárást, akkor arra már lehet, hogy nem lenne alkalmas. -
#15752 Szerintem a grafikával az égvilágon semmi baj nincsen...Pedig 10 éve játszom vele :)) -
#15751 erre pont ő írta, hogy ez a játék nem screenshot generátor... -
GPx8 #15750 Én is simán megvenném (nem vagok HDR-buzi ), de Scawen van annyira maximalista, hogy a régi grafikával már nem csinál S3-at. Bár én bírnám... -
#15749 Az LFS van annyira meg mindig nepszeu es ismert, ha csak betolja az uj gumit, valami mas fizikat, 3-4 uj tartalom, alap felujitas, es kiadja az S3-at, meg akkor is sokan megvennek;) Ha csak tized annyian, mint az S2-ot, mar akkor is nagyot kaszal vele;) -
GPx8 #15748 Ahogy én látom, most már újra kéne írni az egész grafikus rendszert (az új gumi-fizikán felül, persze) és ahhoz Scawennek most egyedül semmi ideje és kedve, mást meg nem enged a projekthez. -
#15747 Vagy nem lesz tobb patch, mert most csak azert volt hirtelen fontos, mert feltortek a szervert/jelszavakat/elerest/valamit. -
precise #15746 szerintem pénteken jön egy új patch amitől a boxból kihajtási irányt nyelző nyílnak lesz már árnyéka is. Jó munkához idő kell na. -
#15745 Most adtak 2-3 patch-et, es decemberben tuti lesz ismet progress report:) Es lehet, hogy masik keppel!:) Nem lehetunk telhetetlenek;D -
#15744 Hát, nálunk is kb az a helyzet, hogy most páran indulnak a bajnokságban, ha meg funolni akarunk, majd futtatni fogja valaki a szervert, mert alig volt kihasználva. A sok török kresser meg gyakoroljon máshol. XD
Amúgy mindenféle játékkal játszunk.
Nagyon kéne már valami új hír lfs-ről, hogy felpezsduljon az élet. -
#15743 Test patch előtti szervereken még akadnak páran, gondolom sok gond volt a új tesztverziókkal, aztán még maradnak a réginél. Csak ha senki nem teszteli és reportolja a bugokat, akkor sosem lesz kész.