Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Ghost Rider gixxerrel ment mindig is .P az a király <#nezze>#nezze>
Mi régen toltuk hamachin amíg csapattársam nem vett S2-t 😊
Meglehet azt oldani , de nem ér annyit az egész szenvedés...
Megveszed egyszer mostani árfolyamon 7000 FT!! Egyáltalán nem sok. Aztán addig nyüstölöd ameddig akarod. Nem mint a többi
"nagy nevet"<#nevetes1>#nevetes1>megveszed<#nevetes1>#nevetes1> 10K körül vagy fölött és bírja max 2 hónapig...<#fejvakaras>#fejvakaras>
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
http://www.tenke.hu
ma 15:58 | privát | válasz erre | #12666
szerinted megvan neki eredetiben?
erre válaszoltam >
GhostR1der
ma 16:43 | privát | válasz erre | #12667
Itt mindenkinek megvan, aki ide jön 😊
és ebbe kötöttél bele
Egyébként állati nagy poén volt, magadtól sikerült?
lehet csak én vagyok a pénisz... 😄
Komolyan gondoltam amit írtam, szerintem csak rosszra válaszoltál 😊
mi a problémád? nekem is megvan, több mint egy éve...
Egyébként állati nagy poén volt, magadtól sikerült? <#wilting>#wilting>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
láton nevano hogy nem az én ismerõseim, akkor rövidített volna és csak annyit mond hogy mo 😄
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Na, már a cigányok is játszhatnak vele...-.-
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
gamepad-dal játszom és be szeretném állítani a kuplungot a Z tengelyre (bal oldali analóg kar). RZ tengellyel irányítom az autót (ugyan azzal a karral) namár most én úgy szeretném beállítani, hogy amikor alaphelyzetben van a kar akkor legyen a kuplung felengedve, és amikor a monitor elé tolom akkor nyomja be. ahogy most van beállítva akkor engedi csak fel, ha magam felé húzom a kart. remélem érthetõ voltam
elõre is köszi!
:3
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Z19-el voltak gondok, el volt csúszva a menü, nem pont oda kattintott az egér, ahova kellett volna, meg a teljes képernyõre váltásnál hajlamos volt vibrálni.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
De itt ne sullyedjunk a SHIFT-topic szintjere, ahol az autok "kezelhetetlenseget", csuszkalasat azonnnal az nVidia es a PhysX-nek tudtak be😄DDDDDD
semmi
semmi
de Sciroccot csinálják inkább...
am, segítek kicsit hogy a jövõbe ilyennel ne legyen problémád, ha kell valamihez az elõzõ patch akk nem engedi feltenni (mondjuk ez csak úgy kicsomagolja...), vagy a patch nevében benne van hogy pl 1.1 to 1.2, legalábbis nekem eddig ez a tapasztalatom a legtöbb esetben. De mivel ez garázsprojekt ezért jogos a kérdés.