Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raczger
Nem kell flamelni köszönjük, ha nem akarod elhinni nem kötelezõ. Mint sokan mások Rockinghamet is tudtam már nyáron, hogy jönni fog az új peccsben.

Azt hittem ,hogy ironikusan írod 😄
A graf úgy jó ahogy van szerintem ,mert mit ér' a graf ,ha tartalom nem folyékony és nem is szilárd halmazállapotú ,hane.. pl nfs shiftdelnél (jó kis mókulással emészthetõbb ,de 1 órát nem élt meg a gépemen e csúcsgém) 😉
S3 ban lesz rock ingem kollekció ,közvetlenül a duke nukem forever megjelenése után, az s2 -be meg lesz indításgátló system és légzsák +south city autocross <#zavart2><#idiota>!
Biztos ,forrásaim vannak a konyhában a gázon <#vigyor4>!

GhostR1der
azt mindjárt gondoltuk...
nekem scawen a bátyám

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

raczger
megvannak a források😊

kifli
"Amúgy Sciroccorol meg annyit, hogy a VW dobta vissza a dolgot, azért nem jelent meg tavaly decemberben."

ezt hol olvastad?
raczger
Hehe, aztat én írtam😛
Egyébként meg eléggé reális a dolog, a többiekre nem kell hallgatni, õk el vannak foglalva a fikázódással meg a péntekjükkel, nem tudom mi lesz velük, ha kijön a peccs, talán játszani is fognak.
Karácsony több szempontból is reális: ekkor szokásuk kiadni a frissítéseket, többnyire. A pálya meg az autó gyakorlatilag kész van, szerintem a gumifizika is már a végénél jár, és valószínûleg az új autó is megvan, véleményem szerint már csak tesztelniük kell ezerrel, meg hibákat javítani, ezért is ér most rá picit Scawen a public test patchekre, apróságokra.
Meg ugye a "sooner rather than later" kifejezés is mond valamit😊

Amúgy Sciroccorol meg annyit, hogy a VW dobta vissza a dolgot, azért nem jelent meg tavaly decemberben.

Alexease
Igen, a Karacsony realis lehet. 2010 karacsonya😊))
Alexease
1 honapja van fent a hivatalos oldalon, vagyis meg biztos nem volt...😊))))
mackosajt
8524.13.45

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Akkor mik a lehetõségek? Legpesszimistább pletyka micsoda az S3-ra?

Tud valaki segíteni mien beáll. kell a g25-höz drifthez de nem a játékban hanem a játékvezérlõben?

Máté94
<#eljen>
GhostR1der
Ez? Karácsonyra?

ESÉLYTELEN

Az igaz lehet, hogy karácsony környékén jön?
Csak mert rohadtul örülnék ha mostanság jönne!
z a grafika LFS-hez pff nagyon ott van!!!!!!!!

Tudsz benne segíteni?

Misi az ezredes
Szerintem fölösleges bármilyen mod-ot letölteni, beállítás függõ a Drift és nem Mod...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

De miben jo?

Szedd, ha akarod, neked jó lesz biztos. Googlezz tovább.
Helló sziasztok!Most találtam a neten ,hogy van lfs drift mod .Szerintetek érdemes leszedni vagy nem és ha igen tudna valaki egy jó helyet ahonnan lel lehet szedni mert eddig még men sikerült mert mindik csak fizetös helyet találtam.

Háromig számolok és felébredsz a kínzó s száraz valóságba ,ahol sima aszfalton kõröznek minduntalan a XFG drift királyok és bár durcásan ,de felszabadulva élvezik a banánültetvény minden zamatát ,2005 -ös grafikán <#zavart2><#idiota>!

Alexease
Nem latom. Hol jon?!😉
hûû, jön az S3!!!!
kurvajó graffal, meg még jobb fizikával!!!!

Tomsteel
Ez a felni ez telitalálat lett, meg ezek a hátsó lámpák is vadítóan jól néznek ki.

Szép a skin !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Prézli
Azért én nem panaszkodnék, nagyon szép lett ez

Eléggé apró bug, de talán lehetne jelezni fórumon, hogy a magyar fordításban a Delete és a Clear ugyanúgy Törlésnek van fordítva. Kép

Tomsteel
És ha igen, akkor mi van? Örülj neki, hogy dolgoznak rajta!
Mivel nem tudnak minden apróságot letesztelni, így a közönségtõl várják a visszajelzést.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

tenkenorman
Nem hiszek a szememnek. z019, z20, z21, z22 most akkor megyünk 100ig? esetleg 1000ig ?

http://www.tenke.hu

attila2323
Most belehúztak. Egy pár hét alatt kijött 7 patch.

semmi

z22
Új felnik xrg / xrt / xrr 😉 meg néhány apróság ! <#eljen>

csige791
nK PRO-ban a Demóban az összes pálya használható, még a mod pályák is. Annyi a megkötés , hogy csak egy autó, de lfs-ben is szinte minden demós csak xfg-zik. nK Pro hibája , hogy jóval nehezebb vezetni azt az egy autót mint egy xfg-t. Igaz ez fõleg az új pályára mert nagyon dobálja az autót és a kanyarokban elpattog a segge, ezért inkább mindenki aki kipróbálja visszamegy a jó öreg könnyen vezethetõ xfg-hez meg a tükörsima blackwood-hoz.
Én személy szerint sajnálom nk PRO-t, hogy elbukik, mert szerintem alapjaiban jobb mint lfs csak a körítést kéne fejleszteni, ráadásul így most rengeteg pénzt kell "kidobnom" iRacingre.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

attila2323
Igazad van. Lehet, hogy túl nagyok az igényem.<#wave><#wink>

semmi

kifli
nem csak lfs-nél csinálja, gtr evo ban is szar, minnyá felteszem race on-t meglesem abban is, nfs shiftbe jó, csak a játék a szar 😄
Ha egy jó ideje tolod demóban ,akkor nem lehet annyira rossz ez a gém föleg ,hogy ingyé teheted meg, nem 😄 ?! (hirtelen nem jut eszembe egy demó sem ,amit ilyen sokan és ilyen sokáig játszanak/hatnak/!)
S2ben meg sokan, még ki sem próbálták az összes kombót ,mint ahogy én sem és pl.: ezért nálam nem egy könnyen megunható játék ,ráadásul mindig lehet benne fejlõdni 😉
Az ,hogy nem dobálóznak rahedli pályával és autóval az személy szerint engem nem zavar (a modderek úgyis csinálnak hetente gnu-tehén-faodvasítólóhangya formájú XRG-t 😄D) ,mert amennyit fizettem érte teljesen korrekt ár/tudás-tartalom arányban +ha nem is über tempóval ,de fejlesztik folyamatosan (ez igen kevés játékról mondható el ,mert a többség :install-play 1 week-uninstall=10eft kuka effekt)!

pl.: a z21 host teszt peccses szervereket gyorsabban listázza ,az ilyen apróságok sokat dobnak rajta -jó persze már akinek 😉

attila2323
Én egyszer nem dugtam be a tápot és 2 napig azt hittem, hogy elb***ódott a kormány.<#idiota><#lama>
Nézd meg a tengelyek menüpontban, hogy igenen van-e az erõ visszacsatolás. "Egyebet nem tudok mondani"

semmi

kifli
(más játéknál jó :/)
kifli
az mitõl lehet hogy nincs ff lfsbe? g25-öm van, ja és nem is érzékeli a kormány hogy elindítottam a játékot, mert ugyanúgy nehéz kormányzni, mint amikor az asztalon vagyok pl :/
Alexease
A netKarPro-val ismet az a baj, mint ezzel, hogy latva az rFactor-hoz keszult szemet hegyeket, kaoszt, megsem engedik MOD-olni a palyakat.

Pedig az nKP-nal volt rola szo, hogy a palyakra lesz lehetoseg modolni. Az nKP-nal a jelenlegi koncepcio az, hogy benfentesek kaptak meg a lehetoseget, es csak "minosegi" palyakat jelentetnek meg hozza. Mar azis jobb, mint az LFS, itt is ugy kellett volna.

Az nKP-hoz legalabb van Dijon, Adelaide, Donington, Laguna, Monaco, Silverstone, Spa stb.

Ott a felhasznalokkal es az autovallasztekkal van a gond. Foleg openwheel, raadasul kiskategoria, ami nem divatos. A felhasznalok szama meg a szazada az LFS-hez kepest😉 Raadasul az online resze is docogos😊 A kezelofeluletrol mar nem is beszeljunk😉

Ez NEM flame, ne is kezdjetek, csak tapasztalat😉 En mindegyik programot megvettem a megjelenes napjan, van osszehasonlitasi alap😊
Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

attila2323
Szerintem nem egy új pályába kellett volna belekezdeni, hanem teljesen új tartalmat kellett volna kiadniuk már rég. Itt gondolok új autókra és sok-sok új pályára. Nem csak a verziószámot növelgetni és lökni valami sz*rt a népnek, ne hogy elfelejtsék. Szerintem azért nem olyan kevés az a lóvé ami bejön nekik. Jó igaz,hogy még csak demózom, de szeretnék szimet vásárolni, csak elõbb alaposan szétnézek mit érdemes. Az a helyzet, hogy nagyon hajlok a nK pro felé, mert azt jobban fejlesztik. Jöhet a kõzápor!

semmi

Misi az ezredes
Jah 😄 Amm.. szerintem elég szégyen. Ahelyett h kiadták volna bele kezdtek új pályába stb..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
úgy hogy mikor megjelent a hír hogy lesz nemsoká scirocco, akkor valaki azt mondta hogy úgy tudja pénteken tuti jön, aztán mindenki várta mint állat és azóta sem lett semmi belõle 😊
GhostR1der
kérdés, hogy honnan 😄

r4f1
ez amúgy honnan jött ,hogy pénteken adják ki ?<#fejvakaras><#nemtudom>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

attila2323
Már el is indult.<#wave><#worship><#law><#integet2><#dumcsi><#nevetes1><#nevetes2>

semmi

Pepsi Twist
ma jön a scirocco

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Alexease
Lassan elerkezik a "nagy nap" 1 eves evforduloja😊))
kifli
PÉNTEK<#vigyor3>
attila2323
Holnap lesz a nagy nap.

semmi

kifli
tess ez nem az amit majd kiadnak hivatalosan, csak lecseréli az fxo, fxr-t
Misi az ezredes
lfsmods.com