16062
-
#13403 Csak, hogy ő 2 hete minden olyan dologra rákérdezett amire először szívesen válaszoltam még én is de ez átment a zavaró szintbe már. -
#13402 vannak akik elnézik véletlen
ez van -
#13401 Megjegyezném tartalmaznak egy readme filet is és abban le van írva, hogy hova kell :/ -
darkhmz #13400 data/engine -
#13399 ööm a motor hangokat ha letöltöttem hova rakjam be?és vanijen motor teljesítmény állító hiába csinállom írok benne át akármit nem csináll semmit az adott auton!Plz help! -
#13398 Ha mar ugyis kamu palyak vannak (se a liszensz se a pontossag nem szamit, lehet otthon barkacsolni), ennyi erovel fel evente osszedobhattak volna valamit nehany nyomvonallal, aztan 1-2 evente kiadhattak volna nehany Font-ert. Hiaba a kiraly fizika.
De ezt mar tucatszor kibeszeltuk...
-
#13397 Jo lenne az masnak is!!! egyebkent mar gondolkoztam mert nem csinalnak rally-t bele? meg felfutast?
Rally-ban akar 100-an is lehetne menni multiban mert ugyis egyedul mesz, kurva jo lenne!!! tul sok munkat sem igenyelne reszukrol, viszont akkorat dobna a jatekon mint az allat:) -
#13396 Mármint neked.:D -
jó kies hegyiverseny pályák kellenének a játékba -
GPx8 #13394 Azt nem olvastad, hogy megvárjaák a kiadással a Scirocco-R -t? -
GPx8 #13393 Ja, elég csúnya csaj! :D -
#13392 -
#13391 A legjobb Walaki képén a felírat alul :)))
Cars and Girls.hu :) -
#13390 Latom, ismet megjott a hangulata a topicnak:)
Amugy most kaptam hirlevelet az LFS-tol, hogy jovore nem pentekenkent, hanem szerdankent fog megjelenni a Scirocco! :) -
#13389 Telejessen leszarom ki mit off-ol csak megjegyeztem, hogy az aki leakarja mondatni alexet, mert nem torli az off-okat az az ember is ugyanugy offolt már. De ismétlem én lefosom az off-olást, bár jobban örülnék ha DDD+ mellméretű csajokat offolnának be 30 éves opelek helyett.
Mondassátok le inkább a magyar kormányt! -
#13384 #11878-ban valóban benyomtam egy linket a találkozóval kapcsolatban, de az R0zs0máK szintúgy talit hirdető kommentjére volt válasz.
tovább keresve is pl. opel-re, csupa FXO vagy FXR jellegű találat jön be.
Továbbiakban én erről a kérdésről nem fogok megszólalni.
Igyekszem on topik maradni.
-
#13383 Hát Csige, arra kérlek értelmezd amit írtam.
Lehet raktam be képet opelről, a tali reklámra nem emléxem (de vissza fogok keresni a kedvedért).
Viszont nem állandóan.
Mellesleg FXO és FXR vonalon van köze LFS-hez az opelnek. :) -
#13382 macisajt arról nem beszel amikor o rakott be valami 30 éves retek falusi tuning mittomén mien opel-t ide, hogy az milyen jó. Na annak köze nem volt se az lfs-hez se a szimezéshez, meg itt reklámozta az opel talakozót. stb...
Nekem nincs bajom a fentebb leírtakkal, szerintem lehet reklámozni ilyeneket itt is, csak akkor nem kell fennakadni azon , hogy más berak mondjuk modolt képeket, mert annak több köze van lfs-hez mint mondjuk egy 30 éves opel fényképének, vagy opel talinak, sőt még iracing-nak is több köze van hozzá mert az legalább szim.
De az is lehet nem macisajt rakta be az opelt csak rosszul emléxem. -
#13381 :D
"BMW póver....ja póver az van, de más nem nagyon":DDDDDD -
#13380 ki ez a kisgyerek? -
#13379 ujujj offolunk vazze, remelem a sok lfs hir meg hozza szolas kozott nem veszik eszre:) jon Alex bacsi es kikapunk.. -
#13378 Na kepet elmentettem:) beszolsz valami bmw fikkantot linkelem egybol:D -
#13377 na persze XDDD -
#13376 Megtertel vegre fiam:D -
#13375 Különben is:
-
#13373 Gyere egérrel mint régen :PPP -
#13372 Mer' mindig rámhúztad te geci! Hogy törne össze egy LAG! XDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13371 Szerintem nincs gond semmivel jó ez így ahogy van... -
#13370 vazz en kapom itt a savat:) rogton bekakilok... en mi a retket flameltem? beraktam egy kurvaszep auto kepet mert walaki fikkantotta a bomosoket:)
Mi a retekrol lehet itt beszelni? hogy z99asdasd patchben a fodulatszam mero mutatoja 1 pixel-el hoszabb? Na abba is hagytam errol a csevegest mert meg elobujik a regi Jacek:D mostantol argus szemekkel figyelem az ON topik hozza szolasokat........... -
#13369 hmm igen lehet igy is nezni, de most egy buzi leszek hogyha azt mondom nem en jelentek veszely masokra! mert a legritkabb esetben okozok en balesetet inkabb elkerulom:) de persze nem keszultem fol elegge kilincsen fordulasra:)
de megnyugtatlak siman bementem 15 masodikon meg 14 helyen vagy ilyesmi:) ugy hogy kiloktek mint a szart:D a felkeszultebb versenzok:) de szamitson mar a rutin valamit konyorgom, mentem vagy 15 fel szimmel vagy 15 fele ligaban, es alltalaban a magyar top mezonnyel:) el is kenik a szamat:) de neha megcsipkedem oket... -
#13368 arról beszéltem, hogy attól, hogy a topik indulásakor, és utána itt voltál, még nem kötelező most elnézni az esetleges offolásaid. Ne érts félre, nem pont rólad van itt most szó.
#13366-ot kérném törölje a HG, ha már:
"Lehet szigoritani a torleseket es a moderelast, de hol van a hatar? A warez, a szemelyeskedes, a spam, a reklam egyertelmu torles." -
#13365 az tényleg szégyen, meg hogy abba nem gondolsz bele, hogy a te nem felkészüléseddel mások versenyét is elronthatod akár -
#13364 te meg mindig azzal szerencsetlenkedsz?:) -
#13363 ha végre összeáll egyszer a gépem akkor megyek én is...végetek. ;) -
#13362 ki beszelt itt a korrol? mentem 1 honapja is liga futamot:) akkor aktiv senior vagyok?:) inkabb az volt szegyen hogy 3 ev kihagyas utan 2 nappal futam elott raktam fol az lfs-t es 9 voltam idomeron:P (jo nagy mak volt PB futottam) ott rohogtek:) -
#13361 itt is elég sok nosztalgikus lfs van fent a downloads részen -
#13360 Tessek, nosztalgia, feltoltottem, lehet tesztelni: Live for Speed DEMO TEST 0.1E (2002. szeptember) -
#13359 "összetörtek a lagok!" ;D -
#13358 Az embert kell tisztelni, nem a korát. Az egy állapot, ami egyre csak múlik.
Hiába voltál itt a kezdetek kezdetén, ha mostanra csak off-olni tudsz, akkor már nem az LFS-ről beszélsz. A topik meg arról kéne szóljon, nem írészingről, nem rfaktorról, nem állandóan a moddolásról.
Ne érts félre, nem szanálnám én sem teljesen a moddolós képeket, mert ahogy pl. Nevano csinálja, azok abban a relatíve kicsi, de igényes mennyiségben jöhetnek. Ami azonban a minap is volt, hogy 10-20 kép, tele igénytelen moddal, hát azt nem kérem.
Vagy offoljam tele én is a topikot képsorozattal arról, hogy milyen fázisokban járok 3d-ben egy modell finomításában? Annak legalább nem ér bele a kasztniba a kerék.
Szóval, röviden megfogalmazva, attól, hogy mondjuk itt voltál a nyitásnál, vagy neadj te nyitottad (spec ezt Alex) a topikot, ha már nem tudsz érdemlegesen megszólalni a témában, attól még nem kell leszólni azokat, akik szeretnének lehetőleg csak a topik eredeti témájában íródott hozzászólásokat olvasni.
Elég baj, hogy sokszor napok után benézünk ide, és köze nincs a hozzászólásoknak az topikhoz.
Mint most mondhatni az enyémnek sem.
ui:HG esetleg ha érzi a bizalmatlanságot, csinálhatna valamit, mondjuk szavazást. -
#13357 igy van:)