16062
  • Misi az ezredes
    Csak, hogy ő 2 hete minden olyan dologra rákérdezett amire először szívesen válaszoltam még én is de ez átment a zavaró szintbe már.
  • Leo 1991
    vannak akik elnézik véletlen
    ez van
  • Misi az ezredes
    Megjegyezném tartalmaznak egy readme filet is és abban le van írva, hogy hova kell :/
  • darkhmz
    data/engine
  • gege97
    ööm a motor hangokat ha letöltöttem hova rakjam be?és vanijen motor teljesítmény állító hiába csinállom írok benne át akármit nem csináll semmit az adott auton!Plz help!
  • Alexease
    Ha mar ugyis kamu palyak vannak (se a liszensz se a pontossag nem szamit, lehet otthon barkacsolni), ennyi erovel fel evente osszedobhattak volna valamit nehany nyomvonallal, aztan 1-2 evente kiadhattak volna nehany Font-ert. Hiaba a kiraly fizika.
    De ezt mar tucatszor kibeszeltuk...
  • Jacek
    Jo lenne az masnak is!!! egyebkent mar gondolkoztam mert nem csinalnak rally-t bele? meg felfutast?

Rally-ban akar 100-an is lehetne menni multiban mert ugyis egyedul mesz, kurva jo lenne!!! tul sok munkat sem igenyelne reszukrol, viszont akkorat dobna a jatekon mint az allat:)
  • Máté94
    Mármint neked.:D
  • MaSzKa

jó kies hegyiverseny pályák kellenének a játékba
  • GPx8
    Azt nem olvastad, hogy megvárjaák a kiadással a Scirocco-R -t?
  • GPx8
    Ja, elég csúnya csaj! :D
  • Jacek
  • moonster
    A legjobb Walaki képén a felírat alul :)))

Cars and Girls.hu :)
  • Alexease
    Latom, ismet megjott a hangulata a topicnak:)

Amugy most kaptam hirlevelet az LFS-tol, hogy jovore nem pentekenkent, hanem szerdankent fog megjelenni a Scirocco! :)
  • csige791
    Telejessen leszarom ki mit off-ol csak megjegyeztem, hogy az aki leakarja mondatni alexet, mert nem torli az off-okat az az ember is ugyanugy offolt már. De ismétlem én lefosom az off-olást, bár jobban örülnék ha DDD+ mellméretű csajokat offolnának be 30 éves opelek helyett.

Mondassátok le inkább a magyar kormányt!
  • mackosajt
    #11878-ban valóban benyomtam egy linket a találkozóval kapcsolatban, de az R0zs0máK szintúgy talit hirdető kommentjére volt válasz.

tovább keresve is pl. opel-re, csupa FXO vagy FXR jellegű találat jön be.
    Továbbiakban én erről a kérdésről nem fogok megszólalni.
    Igyekszem on topik maradni.
  • mackosajt
    Hát Csige, arra kérlek értelmezd amit írtam.

Lehet raktam be képet opelről, a tali reklámra nem emléxem (de vissza fogok keresni a kedvedért).
    Viszont nem állandóan.

Mellesleg FXO és FXR vonalon van köze LFS-hez az opelnek. :)
  • csige791
    macisajt arról nem beszel amikor o rakott be valami 30 éves retek falusi tuning mittomén mien opel-t ide, hogy az milyen jó. Na annak köze nem volt se az lfs-hez se a szimezéshez, meg itt reklámozta az opel talakozót. stb...
    Nekem nincs bajom a fentebb leírtakkal, szerintem lehet reklámozni ilyeneket itt is, csak akkor nem kell fennakadni azon , hogy más berak mondjuk modolt képeket, mert annak több köze van lfs-hez mint mondjuk egy 30 éves opel fényképének, vagy opel talinak, sőt még iracing-nak is több köze van hozzá mert az legalább szim.
    De az is lehet nem macisajt rakta be az opelt csak rosszul emléxem.
  • Csabesz6
    :D
    "BMW póver....ja póver az van, de más nem nagyon":DDDDDD
  • Pepsi Twist
    ki ez a kisgyerek?
  • Jacek
    ujujj offolunk vazze, remelem a sok lfs hir meg hozza szolas kozott nem veszik eszre:) jon Alex bacsi es kikapunk..
  • Jacek
    Na kepet elmentettem:) beszolsz valami bmw fikkantot linkelem egybol:D
  • R0zs0máK
    na persze XDDD
  • Jacek
    Megtertel vegre fiam:D
  • R0zs0máK
    Különben is:

• R0zs0máK
    Gyere egérrel mint régen :PPP
  • R0zs0máK
    Mer' mindig rámhúztad te geci! Hogy törne össze egy LAG! XDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Misi az ezredes
    Szerintem nincs gond semmivel jó ez így ahogy van...
  • Jacek
    vazz en kapom itt a savat:) rogton bekakilok... en mi a retket flameltem? beraktam egy kurvaszep auto kepet mert walaki fikkantotta a bomosoket:)

Mi a retekrol lehet itt beszelni? hogy z99asdasd patchben a fodulatszam mero mutatoja 1 pixel-el hoszabb? Na abba is hagytam errol a csevegest mert meg elobujik a regi Jacek:D mostantol argus szemekkel figyelem az ON topik hozza szolasokat...........
  • Jacek
    hmm igen lehet igy is nezni, de most egy buzi leszek hogyha azt mondom nem en jelentek veszely masokra! mert a legritkabb esetben okozok en balesetet inkabb elkerulom:) de persze nem keszultem fol elegge kilincsen fordulasra:)

de megnyugtatlak siman bementem 15 masodikon meg 14 helyen vagy ilyesmi:) ugy hogy kiloktek mint a szart:D a felkeszultebb versenzok:) de szamitson mar a rutin valamit konyorgom, mentem vagy 15 fel szimmel vagy 15 fele ligaban, es alltalaban a magyar top mezonnyel:) el is kenik a szamat:) de neha megcsipkedem oket...
  • mackosajt
    arról beszéltem, hogy attól, hogy a topik indulásakor, és utána itt voltál, még nem kötelező most elnézni az esetleges offolásaid. Ne érts félre, nem pont rólad van itt most szó.

#13366-ot kérném törölje a HG, ha már:
    "Lehet szigoritani a torleseket es a moderelast, de hol van a hatar? A warez, a szemelyeskedes, a spam, a reklam egyertelmu torles."
  • raczger
    az tényleg szégyen, meg hogy abba nem gondolsz bele, hogy a te nem felkészüléseddel mások versenyét is elronthatod akár
  • Jacek
    te meg mindig azzal szerencsetlenkedsz?:)
  • ÁjjLe BoBBi
    ha végre összeáll egyszer a gépem akkor megyek én is...végetek. ;)
  • Jacek
    ki beszelt itt a korrol? mentem 1 honapja is liga futamot:) akkor aktiv senior vagyok?:) inkabb az volt szegyen hogy 3 ev kihagyas utan 2 nappal futam elott raktam fol az lfs-t es 9 voltam idomeron:P (jo nagy mak volt PB futottam) ott rohogtek:)
  • mackosajt
    itt is elég sok nosztalgikus lfs van fent a downloads részen
  • Alexease
    Tessek, nosztalgia, feltoltottem, lehet tesztelni: Live for Speed DEMO TEST 0.1E (2002. szeptember)
  • ÁjjLe BoBBi
    "összetörtek a lagok!" ;D
  • mackosajt
    Az embert kell tisztelni, nem a korát. Az egy állapot, ami egyre csak múlik.

Hiába voltál itt a kezdetek kezdetén, ha mostanra csak off-olni tudsz, akkor már nem az LFS-ről beszélsz. A topik meg arról kéne szóljon, nem írészingről, nem rfaktorról, nem állandóan a moddolásról.
    Ne érts félre, nem szanálnám én sem teljesen a moddolós képeket, mert ahogy pl. Nevano csinálja, azok abban a relatíve kicsi, de igényes mennyiségben jöhetnek. Ami azonban a minap is volt, hogy 10-20 kép, tele igénytelen moddal, hát azt nem kérem.
    Vagy offoljam tele én is a topikot képsorozattal arról, hogy milyen fázisokban járok 3d-ben egy modell finomításában? Annak legalább nem ér bele a kasztniba a kerék.

Szóval, röviden megfogalmazva, attól, hogy mondjuk itt voltál a nyitásnál, vagy neadj te nyitottad (spec ezt Alex) a topikot, ha már nem tudsz érdemlegesen megszólalni a témában, attól még nem kell leszólni azokat, akik szeretnének lehetőleg csak a topik eredeti témájában íródott hozzászólásokat olvasni.
    Elég baj, hogy sokszor napok után benézünk ide, és köze nincs a hozzászólásoknak az topikhoz.
    Mint most mondhatni az enyémnek sem.

ui:HG esetleg ha érzi a bizalmatlanságot, csinálhatna valamit, mondjuk szavazást.
  • Jacek
    igy van:)