Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

r4f1
hehe én is arra gondoltam. Otthon van momo is meg G25. megveszem ezt ezzel elleszek versenyezni szoktam ott úgyis csak a "pillangó" váltót használom. Az otthoninak meg találon most megtört az USB kábele vagy valami hasonló, de ha más is lenne vele akkor ez itt lesz tényleg csere alkatrésznek.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

tenkenorman
akkor vedd meg. ha más nem jó lesz cserealkatrésznek ha visszajösz magyarországra és eladod, nekem add el😄

http://www.tenke.hu

r4f1
itt kint nem nagyon kapni momo-t
A poén az h 2 helyen kaptam , ott drágább mint a g25.
A g25 pedig 35 ezer Ft. Ez a g25 10 ezer Ft alatt lenne 😊
Alexease: Köszi szépen!<#worship>

TaRka0107
😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Pepsi Twist
nekem 30 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tenkenorman
Tudom, PCX.hu-n 12.500 csak kicsit direkt többet mondtam mert nem biztos hogy a legolcsóbbat megkapja kint.

TaRka0107
Nem 35?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jacek
12e😊

Pepsi Twist
30eFT a G25 újonnan...

Tomsteel
Én is inkább matchboxot vennék az igazi helyett. <#wilting>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Alexease
Lehuztam a valtot, mukodott anelkul is😉
Tapot talan a Logitech kepviseletol.
De ha nem sokkal dragabb/olcsobb, akkor inkabb DFP vagy DFGT. A MOMO is jo, csak "gyari hiabasak" es mar regi😊
tenkenorman
nem tudjuk mennyi a jó ár. én nem vennék g25öt váltó nélkül mivel az a lényege. és mivel 16ér már kapsz momo-t ezért vegyél azt szeritem

r4f1
bocsi ,hogy még 1x beírom, de nem kaptam választ. Tehát 😮tthon G25öm van, de külföldön tartózkodom, találtam igencsak jó árban G25öt. Az a ciki ,hogy váltó modul és tápkábel nélkül. Tudom a váltó nélkül használni a kormányt? Ha otthon lennék kipróbálnám, de így most nem megy.
valaki nézze meg plz, köszi! És honnan tudnék tápkábelt szerezni?

Alexease
Nekem tobb mint 7 eve fent van a gepen (talan LFS 0.1D verziotol?!)😊
tenkenorman
mondjuk én még a demóval is 100%osan megvagyok napi fél órát letolok általában és nem unom már sok éve... asszem V-patch óta jáccom

kifli
s3-ba ez csak a kezdõ tartalom lesz, jönnek majd még új dolgok hozzá azért...
kifli
"õ már beleunt az irodai melóba"
azért megne sajnáljuk már szegénykét, valaki egy életen keresztül az irodában dolgozik mégis kibírja.
Misi az ezredes
Részemrõl, ez úgy gondolja, hogy a dinamikus idõjárás csak az S3 servereken lesz beállítható, a többin nem.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Kaszi46
Ilyenkor gondolj a családjára, és arra hogy, õ már beleunt az irodai melóba, és inkább csak élvzné az életet!😛 (no offense Alex)

*Posse*T.W.D*

Jacek
remelem tevedek, de ennek csunya lehuzas szaga van... azert az S1 es az S2 kozott nem kicsi fejlodes volt!

Tomsteel
Majd meglátjuk.

tenkenorman
nem hát. blackwood is levna korlátozva fordított módban

kifli
annyira nem lenne nehéz megcsinálni hogy pl s2-ben és alatta ne lehessen beállítani esõs idõt, vagy estét
Alexease
Attol hogy megcsinalnak, nem feltetlenul kellene elerhetove tenni minden liszenszben, hasonloan a palyakhoz, autokhoz. Nem hinnem, hogy nehez lenne liszensz-fuggove tenni egy-egy napszak- vagy idojaras kapcsolot palyankent😊

Az ezekhez kapcsolo ujitasok (fenyek, arnyekok) meg eleve alap lenne 2010-ben😊
Máté94
De nem lesz😊
tenkenorman
örülnék. nagyon

Tomsteel
"dinamikus fenyek, arnyekok, vilagitas, ejszaka, idojaras, eso stb"

Ezek kétlem, hogy az S3 kiváltságai lesznek, hiszen a játék alapjainak megváltozásáról van szó, ami az összes licensz-re érvényes lesz, még demora is.

Prézli
Csak tények lefektetése érdekében írok egy kis összegzést,

Sirocco és Sauber az S1/S2-ben
A reminder :
- The new physics will be a free update for all LFS users
- The VW Scirocco will be available to S1 and S2 license holders
<...>
We have added the BMW Sauber F1.06 to the S2 license

Ez így tiszta, Rockingham csak S3-ban:
One important thing we must mention is that to access Rockingham in LFS, users will need an S3 license.
<...>
The current plan is to also include another car in the initial content of the S3 license.
Csöndben, de nagyon nagyon csöndben megjegyzem, hogy hallottam rebesgetni, hogy egy Audi lesz, de se felelõsséget, se forrást nem tudok vállalni/felmutani

tenkenorman
pcx.hu-n 12.500 a Momo. Szerinem kihagyhatatlan. Kár hogy annyim sincs:S elemgyek egy hónapot lenyomok sztem.

Alexease
Remelhetoleg ezt O is tudja (Scawen) es keszul valami mas is az S3-hoz😊 Vagy 3-4 kitalalt palya kellene meg, sok nyomvonnallal es a mar "ismert" ujitasok, vagy ez az 1-2 auto es 1 palya, deakkor nagyon sok, nagyon komoly fejlesztesekkel (dinamikus fenyek, arnyekok, vilagitas, ejszaka, idojaras, eso stb.).
Jacek
hat ez az! en is ezen gondolkoztam!! 1-2 auto meg 1 palya, meg ha az osszes textura lecserelve akkor sem er 12 fontot baznye😊

R0zs0máK
Ja, meg ilyen hátszéllel és mindenki elleni tolással...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Az semmi, az én verdám gombnyomásra fog 3 méteres falakon átugrálni, és ha kész lesz, K.I.T.T. lesz a neve! 😄DD

Ombika
Annyira eltalalt a zene a 2ik video alatt!

Pepsi Twist
már dolgozom rajta csak nem lesz piros gomb hanem 1 kar AWD aztán szétkapcsolom a difit 😄 és máris RWD

Kaszi46
akkor biztos a userekre magánéletére is gondol, mert így egyre többen választják a családot(vagy az irodát?) lfs helyett...😛

*Posse*T.W.D*

GhostR1der
Azthittük a xxx lóerõs ventodban van egy piros gomb amitõl hátsókerekes lesz és te leszel az új D1 bajnok <#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

GhostR1der
Igazábó, jelenlegi helyzetet nézve, örülnünk kéne, hogy egyre sûrûbben ad ki test patcheket, nem pedig ugyanott tartunk mint a legelsõ S2 verzió. A folyamatos frissítés nagy elõny, szerintem.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Alexease
Multkor mar leirta, hogy O mar nem akar tobbet irodaban, cegnel dolgozni, jo neki az, ami most van. Gondolom a kamatokbol kenyelmesen eleldegel, ez neki hobby, es tud a csaladdal foglalkoni - es ha a csalad szempontjabol nezzuk, akkor teljesen igaza van!😛 Mindenki ilyen munkara (elfoglaltsagra) vagyik😉 Le tett az asztalra egy eleg komoly dolgot, megszabadult a munkahelyetol, biztositotta a jovojet, es ezutan elsosorban el es csak utana dolgozik😉

De a programba sem lehet belekotni. Az S1 es S2 vegleges termek volt, amit megvettunk, hibak es bugok "nelkul". Az hogy evek ota piszkalgatja az S2-ot, fejlesztgeti, es kozben kiad belole teszteket, az egy dolog😊 Ezekert mar nem fizettunk😊

Majd ha egyszer megjelenik az S3, mindenki eldontheti, hogy megeri-e neki az X tartalom az Y fejlesztessel.

Az meg teljesen mas tema, hogy sokkal komolyabb es jobb az engine, ebbbol sokkal tobbet ki lehetett volna hozni tartalomra es uzletre. Van annyira nepszeru, es van annyira korrekt a szimulacio, hogy lehetett volna ala liszenszeket pakolni, tamogatokat szerezni stb.

Evekkel ezelott en is tudtam valodi palyaliszenszet szerezni, de meg a levelre sem valaszoltak😊 De ha jol emlekszem, mas is intezett palyat, de abbol sem lett semmi😊

Ennek valoban az a kulcsa, hogy nem akarja kiengedni a kezebol, hogy meg hosszutavon biztositsa az "elfoglaltsagat"😊 Mert ha lett volna tobb auto, palya, komolyabb grafika stb., ahoz tobb ember kell, az mar ceg, az mar uzlet, az mar macera, az mar kotelesseg😊
Pepsi Twist
Én ezekre szavazok 😄

Kaszi46
most akkor s3=1 új pálya, 2 uj autó, javított gumifizika, meg egy-két hi-res textura??? háp köcsögöm szépen....

#12739-szerintem ha felvenne embereket, és normális ütemben fejlõdne a játék, az még nem jelenti azt, hogy szabadon moddolható, szóval az rfactor nem biztos hogy a legjobb példa.

Amúgy számomra teljesen érthetetlen, hogy miért nem aknázza ki a játékban rejlõ lehetõségeket. Olyan mintha nem merne elõlépni a garázsprojekt szintrõl(amiben persze elég magasra tette a lécet).

*Posse*T.W.D*

Máté94
Értem az elvont magyarázatot és igazad is van de szerintem õ is érzi vagy gondolom,hogy érzi,hogy ez így nem sokáig tud menni😊
pointer4
Mert akkor kevesebb jutna neki ? 😄
Vagy csak nincs üzleti érzéke.
Nem szeret másokkal dolgozni.
Nem bízik másokban, és fél hogy nem az a minõség kerülne ki a nevében.
Nem érdekli ennyire, csak hobby.
Õt kérdezd meg 😄
Prézli
Kicsúszna a kezei közül a játék jövõje

rFactor olyan mintha fognád a gyereket, és miután járni és beszélni tud kivágnád az utcára. Színesz lesz és csomó új dolog készül hozzá (a játékhoz nem a gyerekhez), de hiányzik az a minõségi elvárás amit a szülõk/készítõk támasztanak felé

Ha LFS egy gyerek lenne akkor egy sötét szobában élne, de kívülrõl vágná az össze Petõfi verset, nem látott volna még nõt és nem tudna csúnyán beszélni

Máté94
Nekem csak annyi kérdésem lenne,hogy miért nem hajlandó Scawen embereket felvenni és fejleszteni a játékot?Tudom,hogy akkor pénzt is kellene kapniuk érte de hát ha olyat csinálnának mi után vinnék az S3-at mint a cukrot akkor lenne mibõl😊
Ombika
Nemhiaba nyert Kerenyi, ilyen vassal! 😊

mackosajt
Hogy jót nevessünk rajta, mert ezt a szenvedést driftnek nevezni túlzás.

(Ha már drift, akkor inkább ilyen videókat nézek.)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

r4f1
kérdés: Otthon G25öm van, de külföldön tartózkodom, találtam igencsak jó árban G25öt. Az a ciki ,hogy váltó modul nélkül. Tudom a nélkül használni a kormányt? Ha otthon lennék kipróbálnám, de így most nem megy.
valaki nézze meg plz, köszi!

Tök ügyi és különben is van g25-t neki ,ezért pjofivá vált és a palánkon izé mellett is jól gurul õõ megy driftelve vagy hogyan!? 😄

Tomsteel