16062
  • Sanchezboy
    Ha jobban szétnézek a gépemen, akkor talán még mindig megvan az a kis progi. Ám ez Z patch előtti időkből származik:). Addigis itt van két videó. Csak figyeld amikor benyomja a féket, vagy a kéziféket, hogy a verda hogy elkezd gyorsulni!
    http://www.youtube.com/watch?v=kuayxHtXVWU&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=1lQDNtd5srE
  • Pummis
    egy pár oldal igen de csak a képeket és a linkeket és a videókat nézzem meg :) de ez az autó nagyon bejön.Már csak egy Trabi vagy Wartburg kellene nem baj hát ha valaki majd feltölti a lfsmod.com-ra
  • r4f1
    jól visszaolvastál :D
  • Pummis
    szia ha megkérlek átküldöd nekem ezt a skint és a kocsi modot nagyon tetszik
  • r4f1
    én erről a nos módról még nem hallottam, de én elképzelhetetlennek tartom , hogy ilyen lehetséges legyen
  • Sanchezboy
    Visszatérve a nitrózáshoz...Annó mikor még demos voltam, és még működött a Töréspont szeró, ott volt pár gyökér, akik egy nos mode progival nyomták, ami a fékerőt felcserélte gyorsitó erőre, igy akár 270el is tolták az FBMel. Ezt egyszerűen úgy szűrték ki, hogy kick-elték azt, aki gyorsabban ment 240nél egy FBMel...ettől persze lehetett okosan NOS modeot használni, de a többséget kiszűrtük.
  • mackosajt
    Rövid leszek és tömör.
    1. van, legalább 4 játékban nyomjuk (LFS, rFactor, BF2, GTA4 ami biztos)
    2. köszi, nem, alig vagyok fent msn-en is.
    3. rFactorba ültesd be inkább a gépeket, ott lehet a fizikával is játszani(komolyan lehet szopni is vele, nem olyan egyszerű).
    4. Hazudtam, mert ez túl hosszúra sikeredett, meg félig off is, és azt nem szeretem, ha offolok.

Az LFS legyen veled!
  • adikakk
    nem sértődők meg még kezdő vagyok de próbálok fejlődni am ha van kedved multizni vegyél fel slypra vagy gyere ts3 ra lfs szobába.
  • mackosajt
    vélemény:

Ennek akkor lenne értelme, ha fizikában is hasonlítana rá.
    Nem kell, hogy tökéletes legyen,csak hasonlítson.

De inkább ne legyen.

Aztán nem megsértődni, ha már véleményt kértél.
  • adikakk
    Jó estét.
    Csináltam pár videót,de még kezdő vagyok lesz még jobb is.
    véleményeket várok.
    LIVE FOR SPEED FIAT 126P
  • kifli
    van ventri lfs szoba is ha kell :)

Ventri (2.14): h4.hu port: 41930
  • bardocz
    Zion szerver jó volt, most nem tudom van-e.
  • r4f1
    én inkább külföldieket használtam, amikor sokat demóztam.
    nettika , pink
    ilyesmi.
    Vagy amiben a nevében van ,hogy race az talán jó...
    De ha 1x találsz olyan szervert ahol normálisak, akk oda érdemes visszajárni szerintem, mert a gyökereket úgyis kitiltják és lehet normálisan versenyezni.
  • adikakk
    aki akar multizni az minél hamarabb jöjjön ts3 szobára.
    nevem:ADIKING
    server adress: s1.h4.hu port: 9987
    Szoba MaGneTik és azon belül LFS :)
  • fiat126
    Az lehet.De egy abiztos hogy hanyagolom azt a szervert
  • kifli
    szélárnyék
  • fiat126
    akkor nemtudom hogyan csinálják de sokkal gyorsabbak mint én pedig 190-nél többet nem tudok kicsikarni a kocsiból.de egy biztos szem...ek.Tudsz egy jó szervert ahol rendesek és szabáj szerint játszanak lehetöleg magyart?
  • r4f1
    ilyen nitro modról még nem hallottam :) főleg multiban. Ha tweakelnek is , azt nem engedi fel a játék szerverre. Hiba üzenettel kilép.
  • fiat126
    Csatlakozom azokhoz akiknek nem tetszi az LFS Hungary szerver.Probálkoztam én is és vagy fojton kizártak vagy fojton csalnak mégpedig azzal ,hogy szerintem nitro modot használ némeik uriember.Amikor én versenybe száltam az XFG kocsimmal ami a végsökig van tuningolva az egyenesben vagy kilöknek vagy én mentem 190/km -mel akkor némeik ugyan ez a tipus hogyan tud nálam joval gyorsabban menni?Hát ez a tapasztalatom nekem is. Ígyhát ezt a szervert hanyagolni fogom.
  • adikakk
    LFS LADA MOD
    LFS LADA MOD SOUND
  • adikakk
    Jó napot.
    Ma jó lenne multizni nagyon sok szeretettel várok mindenkit.
    VERZIÓ:S2 Z25
    Akit érdekel a dolog az vegyen fel skypra
    SKYPE ID:adikakk,adiking mindkettőre vegyen fel akit érdekel.
  • r4f1
    akkor nem csak nekem vannak rossz tapasztalataim...
  • Misi az ezredes
    Ó pont tegnap voltam fent, rajtrács 1 helyéről indultam admin elrontotta a fékezést beleszállt mindenkibe,restart ment kb 5-6 alkalommal egymás után. :/ Leléptem és hagytam a ... be
  • r4f1
    LFS Hungary nemű szerverre ne menjen fel senki, azt ajánlom, ha jót akar versenyezni. Az adminok nem értik a dolgukat, nem tudnak rendet tartani. Saját kényük kedvük szerint dobálják ki az embereket.De ŐK is úgy versenyeznek mintha, nem lenne a pályán senki más. Az egyik admin csak azért nem szállt belém, mert láttam hogy olyan rövid féktávot vesz, amivel nem lehet bevenni a kanyart, és elrántottam a kormányt előle.
    Első helyről dobtak ki azért mert az admin véletlenül máshova kattintott...
    röhej az egész...

Ezt azért írtam le ,hogy másokat megkíméljek az esetleges idegességtől, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen a hoston...
  • r4f1
    És LFS-ben is csinált már valaki szervert?
  • kifli
    Énis jövök :)

megvan az lfs szoba :)

server adress: s1.h4.hu port: 9987
    Szoba MaGneTik és azon belül LFS :)
  • Tomsteel
    Jönnék én is.
  • shumika
    Rendben szerintem mehetne egy verseny. JuanG R.I.P
  • Misi az ezredes
    Benne lennék ha lenne rendes netem. Amm.. évente kéne megrendezésre kerülnie szerintem ennek a futamnak. Hisz nem volt kis ember hozzánk képest.
  • GhostR1der
    szervezzünk Juan emlékére emlékfutamot. ki mit szól hozzá?
  • underground2
    sziasztok az lenne a kérdésem, hogy van egy textúria amit modósítani szeretnék! Hogy ezt milyen progival és hová kell majd bemásolnom?
  • tenkenorman
    mennyié? csak az ff nem műkszik? önmagában nem működnek mi:S?
  • kifli
    ts3 cím: s1.h4.hu:9987
    és itt magnetik szoba, majd csinálok bele egy lfs-t ha eszembejut :D
  • KulacsKa
    Az hogy a same orszagban vagyunk meg nem jogosit fel hogy ne vegyee masikat van lecso neeeeeem ))))
  • r4f1
    ehh én is csak egérrel szenvedek... nagyon jó
    g25 meghalt...
    momo meg otthon... ( én UK-ban)
    Ha valakit érdekel eladó. H-shifter hibátlan, pedálsor hibátlan.
    Kormány esztétikailag hibátlan. Valami elszállt benne...
  • R0zs0máK
    Én még legalább 1 hónapig nem nyúlok LFS-hez :((
  • Misi az ezredes
    Még nincs rendes netem és még csak tapasztalom, milyen G25-el driftelni. :) Utána esetleg.
  • adikakk
    Jó estét.
    Én is lfs ezek és az fs szerveren megyek de rossz a kormányom.
    de azért valamikor jó lenne multizni sg sekkel.
    amúgy megadhatod a szobát.
  • kifli
    na egy hónap után megint lfs-ezek :)
    Nemtudom ti merre szoktatok versenyezni esetleg driftelni, de jó lenne egyszer sok sg-sel menni egyet driftelni, vagy valahova versenyezni. ts3 szobával tudok szolgálni :)
  • shumika
    R.I.P párszor versenyeztem vele. Jó fej volt. R.I.P