16062
-
#13658 mutasd a videót , megmondom melyik pálya,
vagy esetleg layout lehet. -
#13657 most találtam egy autót ami alkalmas rá.. Meg persze át is kellett állitgatni... Csak youtube-on láttam olyan videókat ahol subaru van(ezt le lehet tölteni azt vágom) Viszont drift pályán nyomják.. pláya letöltést nem tlaáltam egy oldalon sem eddig. -
#13656 drift edition ugyanaz mint az alapjáték, csak texturák meg modelek lecserélve (nem mind) miaz hogy köze nincs a drifthez? :D Elsősorban ez nem driftes játék, de mivel igazi autókkal, így ezzel is lehet driftelni. Demoba z xrg van amivel úgyahogy lehet driftelni, de az nem a legjobb választás, inkább xrt -
#13655 Hali.. leszedtem a drift editiont.. életemben előszőr játszom ezzel....
Köze ninsc a drifthez. :) Még pályát sem találtam oylat ami diftre lenne. Help please -
#13654 és majd panaszkodol hogy tönkremegy a hátsó felfüggesztés :D -
#13653 Lehúzta a súlyom a Hacsit az ívről:DDDDD
De nem vette el a marha!XD -
GPx8 #13652 Mé' nem a pályán mész??? :) -
#13651 -
#13650 Hülye szted mé' pózoltam ott? :PPPP -
bár ebből nem tudom mit tudsz kinézni
13.án vagy 14.én lesz itt a kormányom, addig nem tudok segíteni, csak ennyit. -
#13648 aesdééé -
#13647 Jó szar :DDD -
#13646 -
#13645 Vélemény?
-
#13644 Jó estét.
Valamikor tudnánk multizni?
JuanG-vel mi történt? -
#13639 van fent egy olyan link ,hogy LFS Database. Ott nézz körül.
Ha nem megy az angol akkor http://www.webforditas.hu
Oldalt is tudsz vele fordítani -
#13638 nem tanultam infót csak 1 évig ( excel-word) :) érettségim átlaga 4es :)
Napier University Of Edinburgh-on tanulok skóciában :) ;)
Felsőfokú nyelvvizsgám van, köszönöm kérdésed. :) -
hammerka #13637 akk azt szeretném kérdezni ha szedtem le egy autót és ugy csináltam ahogy mondtad akkor mint tezsi olyan rosszil be?felnit honnan lehet leszedni?pls -
#13635 nem neked írtam. Annak az okosnak. Itt nyugodtan kérdezhetsz. -
hammerka #13634 köcce és sorry ha azt nekem irtad am ha kérdezni akarok akk hol?
-
#13633 14-18... no comment. Szerinted ez normális ,hogy ide írtad? Alexaesnek lesz dolga...
#13632 Amit letöltöttél rart. Kicsomagolod és LFS/data mappába bemásolod.
És ott értelem szerűen felül írod az előző filet.
Ennyi.
( Ez lecseréli v.melyik autót a játékból pl http://lfsmods.com/?p=3133
ez ( Audi R8) lecseréli a Rac kasztniját. Ennyi) -
hammerka #13632 szevasztok azt szeretném kérdezni h h lehet lfs-be kocsit betenni?próbáltam de ne mtette be sehyog . kell mellé program?lécce irjatok köcce pls -
#13628 FFB-re gondolsz?
Mi a baj vele?
-
#13627 Tudnátok segíteni LFS-hez hogyan állítsam be a kormányt? Mármint az erőket... Egyszerűen nem tudom belőni az erőket rendesen... -
#13626 áááááfaszaa köszi!!! végre van eséJem a nadjok ellenis! -
Rayne89 #13625 százhuszonháromszor? -
#13624 kipróbáltam, nagyon jóóóóó -
#13623 Benne van a progiban alapból.....verseny közben be kell írni egész pontosan 123-szor, hogy "n0s", de figyelj, mert "o" helyett nullát kell írni és azt csak a num padon lehet! Ha megvan, utána jön a nagy csoda, de ha egyszer elrontod, kezdheted előről! Sok sikert! ;) -
shumika #13622 Ééés valakinek megvan ez a nitro mod?? -
Rayne89 #13621 erre gondoltam köszi a segítséget :D
-
#13620 Visszajátszáskor lenyomod a shift+U-t, és már mozgathatod is a kamerát kedvedre. Vagy az LFS TV Director nevű programra gondolsz. -
Rayne89 #13619 -
Rayne89 #13618 [IMG] [/IMG]
Nemtudja valaki mi annak a programnak a neve amivel a visszajátszásban én mozgatom a kamerát? -
#13617 szerintem mehetsz vissza melózni :)
Én meg mehetek az egyetemre... :(
Gyanítom ma se fog kijönni. De egy hét múlva kijöhet, addig ideér a kormányom -
Sanchezboy #13616 Úgy tudom hogy a Z patch már nem engedi a NOS-t. De addig hidd el, hogy sok soooook hotlap ezzel született...Láttam olyan gyereket aki FBMel wr körülit ment úgy, hogy 1 hónapig nem kaptuk el NOS-al. nagyon cselesen használta, éppen csak piciket nyomott kigyorsitásnál, és az ugye elég is volt:). Na de ez már a múlt. Inkább azt mondjátok meg hogy jön szerdán a Rocco, vagy mehetek vissza melózni?:P -
#13615 Mondjuk mostanában csak priváton játszok, csapattársammal. Ott garantált ,hogy tiszta verseny lesz :)
Nem lökdösődő ...hülye gyerekek mint egyes szervereken. -
#13614 hm kemény. De nem látom értelmét.
Szerencsére még nem találkoztam ilyennel online. -
Sanchezboy #13612 Én kipróbáltam online, még a TPR időben, mikor demos voltam. Ez egy kis DOS-os ablakot nyit meg, egy sima exe az egész file. És nyugodtan engedett online is. Sok ember látta, és tapasztalta, csak Ők már vagy abbahagyták az lfst, vagy nem nézik az SG fórumot. De hidd el, hogy én kipróbáltam, és sokan mások rendszeresen ezzel is tolták. Sőt, ha nagyon ügyesen csináltad, akkor egész szép időket összehoztál anélkül hogy kiszúrjanak.
dashed_ : dobj fel egy jó témát LFS-el kapcsolatban, s akkor beszélünk arról :). De ha nem történik semmi új, akkor a múltban kényszerülünk túrkálni, vagy hagyjuk kihalni a fórumot :) -
shumika #13610 És valaki már kipróbálta ezt NOS mod-ot?? -
#13609 durva. Első videónál még kételkedtem, mert azt egy egyszerű tweakkel is össze lehet vágni. Csak le kell venni a fékerőt, és feltuningolni az autót.
Amikor azt mondod h nitro akkor behúzod a kézit és odalépsz neki. Mivel a kézi nem fog fogni semmit az autó meg tuningos ellehet hitetni h nitrozol.
De a második nem volt úgy összevágva. Azon láttam ,hogy mi van.
De a lényeges dolog:
Mind a kettő single playerben van!
Ha felakarnának menni netre , nem tudnának csatlakozni, mert a játék/autók paraméterei nem stimmelnek. Ezt online csak akkor lehet használni, ha a serveren is azonos beállításokat használnak, jelen esetben Nitro modot. De akkor meg te , a sima lfsel nem fogsz tudni csatlakozni...