Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Egy kérés.. mivel nem nagyon értek az LFSmodingolásához..
Hogyan lehet sirokkót (VW scirocco) "varázsolni" a játékba?
Egy kérés.. mivel nem nagyon értek az LFSmodingolásához..
Hogyan lehet sirokkót (VW scirocco) "varázsolni" a játékba?
There is no test patch available, since the Z25 official release.
Development continues on the tyre physics, which we are trying to get to you as soon as possible.
We intend to test the tyre physics in a test patch before the full version is released.
gondolom ez nem lesz online compatibilis az elõzõ verziókkal, ha test patch formájában jön ki
Development continues on the tyre physics, which we are trying to get to you as soon as possible.
We intend to test the tyre physics in a test patch before the full version is released.
gondolom ez nem lesz online compatibilis az elõzõ verziókkal, ha test patch formájában jön ki
Csináltam, prequal szerveren...Xpet van a képen (õ járt arra <#vigyor3>#vigyor3>)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Na, hogy kicsit színesítsem a topikot, leírom miként ment elsõ versenyem az EDC-ben (ez a az European Drift Championship), aminek egy hete volt a kvalifikációja, és ma a versenye.
Eléggé komoly a szervezés (ám néhol borzalmasan amatõr), fel kell iratkozni idõben, meg elismert bírák is vannak, szóval úgy megvan feelingje.
Kvalin engem kifelejtettek a névsorról, így kb a legvégén mehettem, mikor már szinte eldobtam minden reményt (összes profi arcot végignéztem), de valahogy összehoztam két szép kört, és a sorozat történelmében másodszor full pontszámot adtak a bírák. NagyB, a csapattársam tökéletes körökkel 95 pontot kapott (2. legtöbb amit kapni lehet), így mindketten simán jutottunk a Top 16-ba
Versenyen egy viszonylag gyengébb ellenféllel kerültem össze, aki viszont egész megügyesedett a hét alatt, így visszahívással gyõztem csak.
Top8-ban azzal kerültem össze aki, ugyanúgy mint én, 100 pontot kapott kvalin (Led, ha a név mond vkinek bármit) és egy nagyon bevállalós ráautózós mentalitással õt is legyõztem, így mehettem Top4-be
Top4-ben GrandPa lett az ellenfelem, õ az örök gyõztes Falken csapat tagja. Elsõt nyertem, másodikat nyerte, visszahívás lett, de Super gumikkal mentem és azoknak sok volt a 3 menet, beérkezésnél az XRT füstölve átfodult és megpihent a pálya szélén.
Így 3. ként zártam a versenyt, önhibámból nem nyertem GrandPa ellen, de elsõ próbálkozásra azért elégedett vagyok, meg nem is olyan dedós és egyszerû dolog ez a drift mint elsõre azt hinné az ember.
Eléggé komoly a szervezés (ám néhol borzalmasan amatõr), fel kell iratkozni idõben, meg elismert bírák is vannak, szóval úgy megvan feelingje.
Kvalin engem kifelejtettek a névsorról, így kb a legvégén mehettem, mikor már szinte eldobtam minden reményt (összes profi arcot végignéztem), de valahogy összehoztam két szép kört, és a sorozat történelmében másodszor full pontszámot adtak a bírák. NagyB, a csapattársam tökéletes körökkel 95 pontot kapott (2. legtöbb amit kapni lehet), így mindketten simán jutottunk a Top 16-ba
Versenyen egy viszonylag gyengébb ellenféllel kerültem össze, aki viszont egész megügyesedett a hét alatt, így visszahívással gyõztem csak.
Top8-ban azzal kerültem össze aki, ugyanúgy mint én, 100 pontot kapott kvalin (Led, ha a név mond vkinek bármit) és egy nagyon bevállalós ráautózós mentalitással õt is legyõztem, így mehettem Top4-be
Top4-ben GrandPa lett az ellenfelem, õ az örök gyõztes Falken csapat tagja. Elsõt nyertem, másodikat nyerte, visszahívás lett, de Super gumikkal mentem és azoknak sok volt a 3 menet, beérkezésnél az XRT füstölve átfodult és megpihent a pálya szélén.
Így 3. ként zártam a versenyt, önhibámból nem nyertem GrandPa ellen, de elsõ próbálkozásra azért elégedett vagyok, meg nem is olyan dedós és egyszerû dolog ez a drift mint elsõre azt hinné az ember.
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=57511
itt a leírás.
aki nem ért hozzá:
sorba raksz 8 ledet majd a ledek anódját (fényfelé fordítod és amelyik lapocska nagyobb) összekötöd egy vezetékkel. az elsõ led anódját rákapcsolod a képen látható 25,24,23,22,21,20,19,18 as kivezetésre. tehát azt a sok kivezetést összekötöd és ezt az egészet az elsõ led anódjára. Majd mész sorba. Minden led katódjára rákötöd a megfelelõ kivezetést. Elsõ ledre az 1-est, másodikra a kettest. satöbbi
letöltöd a programot elindítod és kész
FONTOS a link nem fog mûködni.
a fórum negyedik oldalának a közepe felé lesz csatolva a rar. onnan már magától értetõdik
itt a leírás.
aki nem ért hozzá:
sorba raksz 8 ledet majd a ledek anódját (fényfelé fordítod és amelyik lapocska nagyobb) összekötöd egy vezetékkel. az elsõ led anódját rákapcsolod a képen látható 25,24,23,22,21,20,19,18 as kivezetésre. tehát azt a sok kivezetést összekötöd és ezt az egészet az elsõ led anódjára. Majd mész sorba. Minden led katódjára rákötöd a megfelelõ kivezetést. Elsõ ledre az 1-est, másodikra a kettest. satöbbi
letöltöd a programot elindítod és kész
FONTOS a link nem fog mûködni.
a fórum negyedik oldalának a közepe felé lesz csatolva a rar. onnan már magától értetõdik
http://www.tenke.hu
Tudom, de inkább meg sem kockáztatom, hogy elbasszak benne valamit. Legalábbis így, ha 4 kerekes autóm lesz, akkor télen irány vidék, és a havas utak.
Ha okosan csinálod az égadta világon semmi baja nem lesz. Csak körülményes, meg lassú úgy váltani 😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Jahh, és amíg megy a felvétel single playerben, akkor ha lenyomod az 1-es bill-t,akkor automatice elmenti vmi néven és instant vissza is játsza. Amúgy Beállítások - Játék - 'Egyjátékos visszajátsz. mentése'-nél is lehet valamit állítgatni, hogy hogyan mentse a replayeket.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Automata megy amíg boxba nem mentél, és el lehet menteni. Ha online felvételt akarsz menteni bármikor el tudod menteni amíg a szerveren vagy...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha a visszajátszásra gondolsz, azt magától veszi, csak új versenyt kell indítani, ha boxból jössz ki akk abba hagyja.
Sziasztok! Hogyan lehet felvételt indítani Single Player-ben? Elõre is köszönöm!
Toshiba L300-2C5
neeem, csak a császtok-ra nem válaszolunk, ez teljesen kulturált volt 😊
am megy win7-en minden probléma nélkül 😊
am megy win7-en minden probléma nélkül 😊
Bar egyszer mar megegyeztunk a toppic-ban, hogy a "Helló sziasztok..." kezdetu mondatokra nem valaszolunk😊
De ez most kirivo es egyedi eset volt, mert nagybetuvel kezdte a mondatot, es mondatvegi irasjelet hasznalt!!!😊)) Bar vesszoket mar nem😊
De ez most kirivo es egyedi eset volt, mert nagybetuvel kezdte a mondatot, es mondatvegi irasjelet hasznalt!!!😊)) Bar vesszoket mar nem😊
Menni fog. Azta kérdést, hogy érdemes-e váltani, azt inkább a Win7 topikban tedd fel.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az elsodleges kerdes az, hogy mi az, amiert Win7-re van szukseged?😊
Valszeg menni fog, max a DirectX-szel kell jatszani. Tuti hasznaljak mar itt tobben, tudni fogjak.
Valszeg menni fog, max a DirectX-szel kell jatszani. Tuti hasznaljak mar itt tobben, tudni fogjak.
Helló sziasztok egy kérdésem lenne most Xp használok és szeretnék windos 7 -et felrakni menni fog-e a lfs vagy nem?Érdemes-e váltani?
Így már vili, de sajnos akkor nem tudom mi lehet a gáz.
asztalin az asztali gép IP jét adtam meg és müködött(nem a 127.0.0.1-et hanem a pl. 192.168.0.1)
laptopon szintén az asztali gép IP-jét adtam meg és nem mûködött (ezt pl. 192.168.0.1)
remélem most már érthetõen fogalmaztam...
mér nem müködik grrr.😞
laptopon szintén az asztali gép IP-jét adtam meg és nem mûködött (ezt pl. 192.168.0.1)
remélem most már érthetõen fogalmaztam...
mér nem müködik grrr.😞
a laptopon a 127.0.0.1 azt a gépet jelenti (a laptopot), így oda a másik gép ip-je kell (pl. 192.168.0.1 vagy bármi, amit használsz)
a gépem Ip-jét ütöttem be mindkét esetben (127.0.0.1-et nem használtam sehol),a két gépen a setup teljesen megegyezik,de laptopon nem kapcsolódik...
Ha a laptopon akarod futtatni a telemetry-t, akkor - értelemszerûen - IP-címhez nem a 127.0.0.1-et kell beírnod, hanem az asztali géped ip-címét.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Köszi a segítséget!Asztali gépen müxik!Csak a cél az lenne ,hogy laptopon fusson,de azon hiába állítom be a setupot ugyan úgy mint az asztalin nem müxik😞
Ha két monitor van a géphez kötve automatikusan a másodikra teszi ki a Telemetry progit?
Ha két monitor van a géphez kötve automatikusan a másodikra teszi ki a Telemetry progit?
J a és a telemetry setupban ha beirtad az adatokat akkor save setup <#awink>#awink><#eljen>#eljen>
29999-et ird be a setupjába,admin passodat is töltsd ki(azt ird be ami a cfg-ben van,ha nincs a cfg-ben pass irva akkor irj valamit)utánna elindítod és kész.
Lfs indítás után T betû lenyomása és beírod /insim 29999, készen is vagyunk😊
Lfs indítás után T betû lenyomása és beírod /insim 29999, készen is vagyunk😊
Nem izzítottam még be, csak néztem a progit. insim portra csatlakozik, csak az LFS nem tudja hogy oda küldjön valamit. Ilyennel már én is sokat szívtam. Elvileg vagy a játékban a T betû után írod hogy /insim 32300 vagy az indítóikonba írod LFS.exe /insim=32300 idézõjelre figyelve.
Azért 32300 mert a progi az írja a setupjában.
Ezt viszont tûzfal is megfoghatja, és sokszor nem megy a 127.0.0.1 csak a valós saját ip.
Azért 32300 mert a progi az írja a setupjában.
Ezt viszont tûzfal is megfoghatja, és sokszor nem megy a 127.0.0.1 csak a valós saját ip.
Felraktam a Telemetryt,de nem tudtam összehozni,se azonos gépen 1 monitoron, se helyi hálózatban 2 gépen.Neked müxik?Hogyan is kell a SETUP menüt
beállítani,lehet ott rontok el vmit?
beállítani,lehet ott rontok el vmit?
Heló! Van magyar DEMO Drag szerver? Vagy akármilyen? Ha igen állandó vagy mikor létezik? 😊
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Még az ABS dologhoz én nem szoktam hozzá. Mint elõttem sokan leírták hogy vészfékezésnél jó ha van. De egy épített pályán állandó útkörülmények közt tök8 elvileg... bár nekem bejött
http://www.tenke.hu
ezis elég korrekt tesztnek tûnik 😊
50-nél +2m abs-el, fölötte már rövidebb a fékút abs-el, vizes úton hoszabb a fékút abs-el 70-nél, de irányítható a kocsi...
50-nél +2m abs-el, fölötte már rövidebb a fékút abs-el, vizes úton hoszabb a fékút abs-el 70-nél, de irányítható a kocsi...
4 hsz-al korábban linkelte endrodiz
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!