Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
És mennyire igazad van, a pont nálad!<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!

Cruise servert próbálta valaki?
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=43103
Ha igen dobna róla 1-2 infót?

Leginkább az tûnik vonzónak hogy nem bármelyik kocsival lehet hasítani, hanem lehet venni és eladni...

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

mackosajt
Lehet nézelõdni a kapcsolódó videók közt is nyugodtan.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Egyáltalán tudjátok ti, hogy mi az ABS lényege? Hogy miért van?

Próbáltatok már ABS nélkül fékezni murván/havon/vizes úton? <#wilting>
Csak megy egyenesen elõre...

Aki nem tudja kezelni az ABS-es fékezést ilyen terepeken, az többnyire ott rontja el, hogy amint elkezd ugrálni/rugdosni a pedál, felengedi. Ha nem is teljesen, de picit. Ettõl persze máris nem maximális a fékerõ, és máris az abs-t tartja bûnösnek a user... user error.

Egy nagyon hasznos videó azoknak, akik tudnak angolul és nem szégyellik bevallani, hogy azt se tudják, mit jelent az ABS

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Alexease
Fekezni biztos probalt, csak megallni nem tudott😉))
ÁjjLe BoBBi
...bizony ott a pont...😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

R0zs0máK
Próbáltál már meg vizes úton, murván vagy havon ABS-el fékezni? 😉

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

ÁjjLe BoBBi
nana...ne hamarkodd el!

ÁjjLe BoBBi
legnagyobb lesz! 😉)

ÁjjLe BoBBi
😄

kb. az abs-nek köszönhetem a bal felkar törésem.

mackosajt
user error tipikus esete

ugyan miért okozna? Irányítható marad a kocsi, ha a user el nem b@ssza. Próbálj meg blokkoló kerékkel kikerülni valamit. Na nem úgy, hogy számítasz arra a valamire és elõre kirakod a gép farát.

raczger
arrowkart és sok más jó player megírta, hogy abs-tõl nem lesz gyorsabb, csak stabilabban meg tudja futni a jó szektorokat, vagy valami ilyesmi 😊 szóval aki igazán gyors annál nem számít az abs hotlapoláskor

Jacek
Csinaljak rolad egy nothanx-os videot??😄😄 azt foltoljuk a jutubra😛

Jacek
mert akik a ligaban mennek azok prequal szerveren gyurnak😊 es kurvara nincs kedvuk hotlapolni😊 de nyugod meg az elej wr idoket megy!

R0zs0máK
Jó dolog az ABS, de néha balesetet okoz 😊

GhostR1der
Nagyon jó dolog az ABS. IRL már többször mentette meg autónk épségét.
Majd valamelyik nap, ha nem felejtem el, csinálok egy ABS layoutot, amit kipróbálsz, és megérted.

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Csak egy átlagos render.

Más:
Nézegettem az lfsworld.net -en a hotlapokat és igen kevés magyar tölt fel ,ez a kérdésem ,hogy miért?
Jómagam is feltöltöttem párat ,persze nem ó nagy profi idõkkel ,de jó összevetni másokkal valahogy!
Most ,hogy ABS- el is lehet hotlapolni ,bele is lendültek sokan és dõlnek meg a wr-ek sorban! A használata ennyire sokad dob rajta (nem értek ehhez sem ,ezért kérdem)?

Igen a témája miatt lett alá rakva (nem a konkrét ,hanem átvitt értelemben persze) és ehhez próbáltam igazítani a videót ,így sikerült 😉

A moddolt kocsik szerintem igénytelenek (nagyrészt) és nem is foglalkozom velük ezért (sem) ,de engem nem zavar ,ha errõl megy itt a diskurzus ,bár nem épp legális dolog az LFSben és talán off topic ,de max átugrom rajta 😉
(kákán csomót ez olyan hungarikum)

kifli
nyócker be volt ez a zene 😊
a videó témáját tekintve jó a videó alá, mondjuk a zene kivitelezése nem a legjobb, szal inkább csak témában megy a vidi alá 😊
ÁjjLe BoBBi
az fasza lesz. 😉
#12911 - vélemény egyezés - písz.

_:AS?D

Ez egy jó kritika <#worship>!

Roger6
Nem jön be a muzsika - písz. No thanx se jöbbe be - písz. A videó nem jön be nekem, mert nem mond (és nem mutat) az égvilágon semmit - písz. Ezeket nem kötekedésbõl írtam - písz. Ez nagyon messze van még az átlagtól is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csak annyit írtál igénytelen általánosítva és ez olyan "kedves" volt részedrõl 😉
Az ok ,hogy nem tetszik Néked (sem) és nem is kepesztek ellene(mert nekem sincs ebbõl a zenébõl gyûjteményem hidd el) ,de elég lett volna ,annyit nem jön bé a "muzsika" - písz
Most csinálok egy sg lfs-topic kompatibilis verziót is tele moddingolt autókkal és driftel + egy populáris mûfajú muzaxal <#vigyor4>

GhostR1der
"can i touch your shotgun?"

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

ÁjjLe BoBBi
ha no thanx raksz vagy mi a véres cafrangot, páran tuti megkerestünk volna...😉
és ha ilyen ügyesen észre vetted hogy a "zene" nem tetszett az embereknek akkor hogy jön ide a te 1-2 wr-t tartó csapattársad? 😉
...meg lehet õket érinteni? 😄

A videot éne raktam össze ,de a "zenét" kérésre tettem belé (a No Thanx biztos jobban bejött volna 😉!
A "zenét" lelehet halkítani és kész ,ha meg az egy-két wr-t tartó csapattársam vezetése igénytelen ,majd szólok neki ,hogy béna 😄

ÁjjLe BoBBi
nem, ezt nem lehet az öregség számlájára írni.
...tisztán észrevette az igénytelenséget 😊

R0zs0máK
Engem ilyen zenére bevágnának videóba én ölnék érte...

pointer4
Erõs volt ezt zenének nevezni, még idézõjellel is 😄 "zaj"
De ebben az életkoros dologban lehet valami, a fiatalok jobban bírják pl a kínzást.😊
Jacek
oreg vagy mar ennyi<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Alexease
Ez a... "zene" mi a szar alatta?!?!<#wow3><#csodalk><#wilting>
Jacek
En amit lattam az jo volt! 2.2.2-ben shiftbol kivett modell tokeletes volt 3DSmaxban.

tenkenorman
arra hogy ha elmentek zmodban, vagy akármiben egy file-t és azt beimportálom 3dsmaxba nagy valószínûséggel összekócolja a polygonokat

http://www.tenke.hu

Mit értesz azon hogy összekócolja? Ezt?

http://img43.imageshack.us/img43/9936/estourando2.jpg

Ha ezt akkor ez kiküszöbölhetõ, ha felraksz egy ujabb patch-t. (asszem a z20asba már meg van oldva)

tenkenorman
még nem próbáltam de szinte látom elõre hogy összekócolja a poly-kat.

Az lfsmods.com-on nézd meg a fórumba, cars vagy programs topic. Nemtom maxhoz jött e ki plugin. De valami ugy rémlik hogy van valami progi ami objbõl tud vob-ot csinálni. A 3dstudiomax meg tud menteni objba. A tesóm zmbõl próbált berakni kocsit, maga a modell müködött is, csak a mapping kavarodott meg.

Amugy a skoda kitcar-t te modellezed? Vagy a netrõl szedted?

kifli
EZ? gugliztam, nemtom jóje 😊
tenkenorman
hali linkelne valaki cumót hogy tudjak maxxal csinálni dolgokat lfs-hez? jó régóta maxozok szal avval nem lesz gond. egy skoda felicia kitcart szeretnék csinálni

2.kép
Ezeket nem éne csinálom ,csak egy tímtag maxozik mostanában!
(péntekre valót elõttem már ,bocsi 😉

kifli
EZT most próbáltam ki, de nagyom igényes munka, szép belsõ stb 😊
Misi az ezredes
Már szombat van hol a kép?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

r4f1
jól áll neki a matt fekete + az a piros csík

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

atenza

Valaki tudna a Z15-höz akármilyen linket adni, ahonnan le tudnám szedni? Kerestem de sajna nem találok semmi értelmeset!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Ez csak egy mezei renderkép <#awink>! (a szent scirocco péntekre szántam ,csak csütörtököt mondtam 😄)

csige791
Múlt pénteken kijött a sirokkó vagy ez valami modder csapat mûve? <#wow1>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Máté94
Szép de van szebb😄
Hoffi
naggyából mindent 😊
a kerékméretet annyiban lehet állítani hogy a nyomtávot meg az egész kerék méretét tehát ha nagyobb felnit akarsz akkor a gumi is nagyobb lesz😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)