16062
  • r4f1
    Most nemrég próbáltunk hamachival játszani.
    Az LFS azt fogja kiírni ,hogy írd be valódi ip címet. mert a hamachis nem úgy kezdődik h 192...
    vagy amit az LFS elfogad.

Ehhez lekell tölteni pár módosított filet LFS-hez :). Google...

De ha a haverjával akarnak lanozni, és mivel kábelt kérdezte gondolom nem neten keresztül akarnak , ezért hamachi fölösleges is.

Annyi a dolog ,hogy felcsatlakoztok ugyan arra a routerre, a két gépnek azonos munkacsoportban kell lennie ( ez nem biztos h szükséges mi amikor lanoztunk mindig így csináltuk)

Megnézitek ,hogy a router milyen IP-t osztott ki annak a laptopnak amelyik lesz a szerver, ( LFS-t engedjétek ki a tűzfalon, vagy kapcsoljátok ki) és rácsatlakozik a másik arra az IP-re. Ennyi.
  • csige791
    Angliában is királyság az átírás. Itt ugyan van forgalmi, de ha autót akarsz venni elmész az eladóhoz kiperkálod a zsetont, a forgalmin van egy rész amit le lehet tépni az a tied, a maradékot az ember elküldi ahova kell, és párnap múlva a postaládában van az új forgalmid.
  • tuzfal3
    ha tévedek javítsatok ki :$
  • tuzfal3
    hamachi
    csináltok szobát csatlakoztok, az egyikőtök csinál szervert a másikotok pedig a szerver készitő ipjére kapcsolodik.
  • krisz940122
    csősztök.a haverommal szeretnénk úgy játszani h összekötjük a két gépet (lanba) .mind a kettőnknek laptopunk van, mind a kettőben van wifi.mivel tudnánk összekötni a két laptopot h tudjunk játszani egymás ellen? utp patch kábellel? telefonkábellel? semmivel mert elég a wifi? egyáltalán meglehet oldani?előre is köszi a választ.
    ui. live for speedről van szó :)
  • r4f1
    gondolom nem a buy it now auctionoknál láttad, mert az elképzelhetetlen;) arra azt mondaná a vevő ,hogy nem adja el mert nem érte el az ő általa elképzelt limit árat...
    Az csak a pillanatnyi licit állása vagy a kezdő licit.
    Ha nagyjából érdekelnek az árak jelölt ki a buy it now aukciókat.
    Amilyen árakat ott látsz, az az igazi ár.

Canadában az a jó ,hogy átírás nem olyan sz@r mint itt. Nincs forgalmi. Ha veszel egy autót megírjátok az adásvételit és kész. Leveszi az előző tulaj a rendszámot, mert az hozzá tartozik. Bemész a (!)BZTOSÍTÓHOZ(!), elmondod mi a helyzet. Kitöltitek a papírokat, ő a polcról leakaszt egy rendszámot ami hozzád fog tartozni, felcsavarozod szépen és kész :). 20 perc az egész. Nem mint itt eredetiség vizsgálat, ilyen illeték olyan illeték, új papírok stb...
  • Tika
    Wooow, az jó lenne, provokáljuk ki Őt. Azt a videót én sívessen megnézném
  • Jacek
    mi nem olcsobb ott?:)
  • shumika
    Most láttam amcsi ebay-en egy E30-ast 40.000 forintnyi dollárért és elég komolyan néz ki motorja is OK.
  • bardocz
    De gondolom USA-ból véve még mindig jóval olcsóbb, mint itthon.
  • shumika
    Kösz majd küldök neked onnan egy WRX STI-t rendben?? XXXXXXXDD
  • Jacek
    nem nem olcsok magyarorszaghoz kepest, viszont sokkal tobbet lehet keresni:D
  • shumika
    Canadába olcsók a verdák? Mi oda fogunk állítólag apu szerint "végleg" kimenni.
  • Sanchezboy
    Remélem csige ezt nem fogja elolvasni, mert Ő is kint van UKba, és képes is rá hogy kibéreljen egy roccót, meg bekunyizza magát rockinghambe, és amilyen genyó, le is videózná és azzal piszkálna :D:D
  • r4f1
    Lenne fizetésem kellene bérelni egy Sciroccot és megnézni mit megyek Rockinghamen
  • r4f1
    Skóciában vagyok. Sz@r :).
    Inkább otthon motoroznék már

Nehéz munkát találni.Így nagyon unalmas.És ha nincs fizetésed akkor drága is. Ha lenne állandó keresetem akkor jó lenne nagyon.'09 szeptemberben jöttem és azóta nem találtam állást.
    am tanulok , de elképzelhető h anyagi okok miatt megyek szeptembertől győrbe egyetemre.
  • Palinko
    megoldotta a problémát köszi!
  • shumika
    Milyen Anglia?? jó hely?
  • r4f1
    nem akarok CD-t. Csak itt vagyok az UK-ban, és így könnyebb lenne feltenni 12 fontot. Otthonról jobban fájna valamiért :D.
  • kifli
    nem csak ráuntam és kellet pénz eladtam 5e-é aztán meg tavaj valamikor megvettem megint valakitől 5-ért :)
  • Tika
    Gondolom a balance hasznalhato arra. Hisz azert van ott hogy azt feltoltod, es abbol vasarosz barmit a www.lfs.net -en.
    De mi ertelme elorendelni? Azt nemertem. Ahogy kiadjak, te azonnal megveszed es kesz. Hisz csak a kódról van szó, azt meg máris megkapood. Vagy te original CD-t akarsz?
  • shumika
    Tegyél fel Z25-öt vagy Z28-at és normális lesz minden.
  • Palinko
    S2 Alpha 0.5Z vel játszom, nem telepítettem mellé patchet.
  • Jacek
    milyen patch van font?
  • r4f1
    minek kettő?:D

Nem dohányzótól,garázsban tartott, hölgy tulajdonostól, kevés kilométerrel, mi?
  • Palinko
    hát már elég sok fajta nissan silviát próbáltam de mindből hiányoznak polygonok:

hogyan lehet ezt kijavítani?
  • kifli
    hát nekem úgy rémlék, hogy mikor először vettem meg akkor először oda kelett utalni, aztán megvenni. De az má régen volt, ez a másik accom meg "használtan" vettem :)
  • r4f1
    biztos?
  • kifli
    aha
  • r4f1
    Arról tud valaki valamit ,hogy milyen úton-módon lehetne-e előrendelni az S3-at?

Azt hiszem van olyan hogy LFS balance. Ha oda feltöltök 12 fontot abból majd meglehet venni az S3at?
  • r4f1
    szerintem teljesen fölösleges. Annyi combó van benne ,hogy így is nehéz "kihasználni" az S2őt egy mezei játékosnak.
    Majd ha minden pályán WR hez képest 2 mpen belül vagy akkor ellehet gondolkozni hogy új pályák :).

Am meg pályát nem tudsz belerakni, csak layert. ( különböző tereptárgyakkal korlátozott keretek között kialakítani más vonalvezetést) vagy pl Car parkban kialakítani 1 saját pályát.

• Misi az ezredes
    Nekem az a gondom a füsttel h WIN7-es Videokártya Driver le van szedve meg minden és a jelenlegi füst az zöldes színű és Visszajátszásba ha sok smoke van a kanyar végén mögötte úgy szaggat mint a bűn.. :/
  • Loco
    A szakaszos füstölést a következő patch javítja, az egyik képen látszik, hogy már nem csak akkor fog füstölni, amikor hozzáér az úthoz.
  • bardocz
    De a vicc, hogy miután megálltam, azután is szakaszosan füstölt:) Amúgy valóban szétfékeztem a gumit, mert lejtőn a bal első picit emelkedik, és szépen leblokkol.
  • kifli
    hát szakaszosan asszem akkor szokott ha fékezésnél leblokkol a kerék utána egy ideig szakaszosan füstöl
  • bardocz
    90 fokos gumi szakaszosan füstöl?
  • kifli
    pedig az a gumi lesz, f9 f10 vagy ott a környékén ha megnézed, akkor az egyik gumidat elfékezted és azért füstöl
  • bardocz
    Az lehetséges, hogy a féket megölöm és az füstöl? Egyenesben egy idő után folyamatosan kis füstfelhők jelennek meg a kocsi mögött, pedig se a kaszni se a motor, se a gumik nincsenek meghalva.
  • Tika
    Hát sajna filekat nem probaltam, nekem csak a képek tetszettek, azokat szedtem le párat. Ugyanis az a igazság hogy én nem modolok. Szeretem az originál cuccokat Illetve ha van értelme a modolásnak akkor esetleg. De a LFS-be grafikailag és kinézetileg sokmindent változtathatsz, de ami a legfontossab lényeg egy szimulátorba, a kocsi alváz és a fyzikája mindig marad az original, így nem sok értelme van a karoszéria cserelgetésnek. Raádásul multiplayerbe a többiek úgyis csak az original cuccokat látják a mod helyett. És maximális koncentrállás alatt verseny kozbe meg mindegy minlyen a textúra, akkor kizárólag a fizika a leg fontossab
    Mivel LFS őrült vagyok, akkor minden webet, linket öszegyűjtök a LFS körül. Szoval ez is úgy került hozzám. Nem modolás céljából. Lehet hogy csak fizetett a cucc, kitudja... Mert képek alapján tényleg jól néznek ki.
  • moro91
    hello Tika!Innen: http://revolutionpack.wordpress.com hogyan lehet letölteni file-kat???Mert nekem valahogy nem sikerül.előre is kösz a segítséget.