Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Kerekeknél motion blur 😊

mackosajt
ööö. karikázzuk be mi a különbség a 2 kép közt, vagy mi? Mert én most(is) vak vagyok.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Misi az ezredes
Sry véletlenül elfordítottam de úgy néz ki el is mentette -,- Most már jónak kell lennie.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

mackosajt
le fog esni

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Misi az ezredes
Így jobb!

Vélemény? 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
szerintem jobb mint az elõzõ 😊
bár nekem az is tetszett
Misi az ezredes
Vélemény?

kifli
na ezt a hétvégén tesztelem 😄
GhostR1der
😄DDDD

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Pepsi Twist
és akkor mivan? 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
am rickrollért bünti jár :/
ha a youtubossért nem is, amit pepsi linkelt azért igen...
R0zs0máK
Jó, de az opel feljebb merészkedett a prémium szegmens felé, átvették a helyét a koreai/olasz autók. Arról nem is beszélve, hogy méretben is inkább a Corsa most akkora mint a régi F Astra...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Pepsi Twist
kijött a sirokkóóó

LINK

GhostR1der
bazmeg Józsi nagyon beleugrottam<#mf1><#banplz><#idiota>

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Tomsteel
Igen, és az autóárak meg már a csillagos egeknél tartanak. 10 évvel ezelõtt az opel astra a nép autója volt, most meg ez az új közel 5 milliótól indul alap felszereltséggel. <#csodalk>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Be tudnád linkelni? Nem találom a fórumon. Köszi

Roger6
Ezt annyira utálom... Ötcsillagos törés... vááá... meg minden évben van nyóc darab év autója. Remek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alexease
<#eljen><#zavart1>
Sinyo70
<#banplz>

mackosajt
Nem írok én nekik. Én neked írtam a kérdésedre, hogy nekem mi szúrja a szemem a képen.
Azt már meg sem említem, hogy szegény sofõr vagy nagyfejû, vagy a kocsi ment össze. Ezek a mod-ok ilyen arányokkal eléggé sz@rok.

atenza
Misi az ezredes
Pedig ez egy kép amikor az út megdobta és visszahuppant pont akkor lett lekapva.. A palánk miatt meg az lfs.net nek írj arról nem én tehetek 😊

mackosajt
kép lehetne jobb

valahogy olyan érzésem van, hogy 2 külön képbõl lett produkálva, és így a térbeli érzet csorbult.
A kocsi szinte bele van seggel paszírozódva az aszfaltba, illetve a palánk irreálisan magas a seggéhez képest.

Ez a péntek meg már olyan, hogy csütörtökön elsütve korai.

Türelem új autót terem.

kifli
1-es ülj le, császtok/csõsztök szót tartalmazó hsz-re nem reagálunk 😄
Kép amúgy jó lett
Misi az ezredes
Csak egy Olyan Siroccot lehet letölteni amely egy már jelenlévõ autót ír felül. Tehát fizikája és egyéb nem változik csak a modell felépítése.
LINK

És a teljes versio alatt az S2-õt érted? Itt megtalálod.

Vélemény?

raczger
Én próbáltam tenni, de ugye a moderátorok emailre nem válaszolnak.

Roger6: "Lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni." - hát akkor hajrá, hidd el, nem szólok egy szót sem rá.
Szerinted miért írok ilyen sokat ide?

Misi az ezredes
Pártfogód vagyok ebben az ügyben. Aki panaszkodik a jelenlegi dolgok miatt az tegyen ellene valamit. Elsõsorban engem nem zavar, hogy kicsit komolytalanabb a topic, így jobb hangulatot kölcsönöz neki legalább.

Roger6
Szíves elnézésedet kérem, hogy szívügyednek veszed, hogy a sok idiótának elmagyarázd, hogy Sirocco majd akkor jelenik meg, ha a hivatalos honlapon kint lesz. És tudod mit? Az ilyen szánalmas emberek, akik azt kérdezik tõled, hogy honnan lehet letölteni, na nekik sincs S1-ük... Szóval lazíts kicsit, nyugi van. Semmi gond nincs azzal ha ilyen formán viccelõdik. Ha nem tetszik, nem olvasod el.

"Lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni." - hát akkor hajrá, hidd el, nem szólok egy szót sem rá.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csige791
Tényleg milyen lenne már egyszer tényleg jönne, valaki ide beírná ,hogy péntek van itt a sirokkó persze mindenki azt hinné csak a szokásos tréfa, aztán két hét kéne mire mindenki rájönne ,hogy tényleg kijött.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

raczger
Tudod mi a gond? Sokan kérdezték hogy hol lehet letölteni a sirokkót mert azt írták itt hogy pénteken megjelent. Én meg nem gyõzöm írni nekik hogy azok csak gyökerek, baromságokat írnak. Nem egyszer történt meg ez.

Mellesleg úgy gondolom lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni

Amúgy pedig a fele ember aki viccelõdik meg szídja ilyen téren az lfs-t még S1-e sincs...

Roger6
Látod? Dögöjjé meg, mert viccelõdsz!<#hehe>

raczger
Látom te meg még egyesek mindig ugyanolyan idióták.

atenza
Mi van ha tényleg jön? Nem az egy éves évforduló lesz?

Roger6
<#hehe><#hehe><#eljen>

Pepsi Twist
holnap sirokkó

tenkenorman
még mindig nincs felpatchelve akkor.

http://www.tenke.hu

sikerült megoldani! Mostmár csak annyi a baj hogy a kocsi lyukacsos,hiányos
tehát képhibája van. ha esetleg tudtok megoldást irjatok! elöre is köszi
tenkenorman
patcheld fel vagy a jóég tudja. heti 10 üzenet ha összejön valahogy oldjátok már meg. nem kell sokat

http://www.tenke.hu

sziasztok! lenne egy kérdésem letöltöm az lfsmods.com ról a kocsikat, és bemásolom a datába, de a játékban mégsem mûködik! segítsetek!
gege97
CSõ all!bocs az offért!
Off:
plz akinek van eladó Logitech g25 e jelezze nekem privátba!
On:

r4f1

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

totti10
már rájöttem a hibára!

kocsikhoz honnan lehet leszedni valami engine soundot?

hajrá,lilák!

totti10
hi

az miért van hogy kocsikadt leszedtem a lfsmods.com-rõl

bemásolom a data mappába de a játékba nincsennek ott a kocsik???

hajrá,lilák!

aerolive
errõl eddig is tudtam, csak túlzásnak írtam az elõzõbe, de kíváncsi leszek mikor jön.

bardocz
Pedig ezt érdemes lenne kipróbálnod szerintem, én meglepõdtem mennyire jó az ffb, fizika, meg minden.
R0zs0máK
Nincs rF, rühellem, nagy szar ISI engine...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

atenza
Hosszú táv beállítására van lehetõség, rendszeresen rendeznek 6, 12, és 24 órás versenyeket, csapatonkénti versenyzõváltással, azaz nem kell egyedül végigmenned a távot, bármikor beugorhat helyetted akárki. Egyébként meg ha kijön a patch, mindenki eldönti h tetszik-e neki v sem, akinek meg így is jobb ez a játék mint a többi amit említettél, az meg ezzel játszik most is.

tuzfal3
helosztok
valaki betudna nekem linkelni BeSpoke-ot lfs V-hez? Elöre is köszönöm!
Üdv!

Opel Movano 2.8DTi

Alexease
Igy vakon azt mondom, 25%😉 Elorefele megy, van 4 kereke, van benne kormany stb.😊))))