Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Vélemény? 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Azt már meg sem említem, hogy szegény sofõr vagy nagyfejû, vagy a kocsi ment össze. Ezek a mod-ok ilyen arányokkal eléggé sz@rok.
valahogy olyan érzésem van, hogy 2 külön képbõl lett produkálva, és így a térbeli érzet csorbult.
A kocsi szinte bele van seggel paszírozódva az aszfaltba, illetve a palánk irreálisan magas a seggéhez képest.
Ez a péntek meg már olyan, hogy csütörtökön elsütve korai.
Türelem új autót terem.
LINK
És a teljes versio alatt az S2-õt érted? Itt megtalálod.
Vélemény?

Roger6: "Lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni." - hát akkor hajrá, hidd el, nem szólok egy szót sem rá.
Szerinted miért írok ilyen sokat ide?
"Lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni." - hát akkor hajrá, hidd el, nem szólok egy szót sem rá.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mellesleg úgy gondolom lehetne értelmesebb dolgokat is ide írni
Amúgy pedig a fele ember aki viccelõdik meg szídja ilyen téren az lfs-t még S1-e sincs...
tehát képhibája van. ha esetleg tudtok megoldást irjatok! elöre is köszi
http://www.tenke.hu
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
az miért van hogy kocsikadt leszedtem a lfsmods.com-rõl
bemásolom a data mappába de a játékba nincsennek ott a kocsik???
hajrá,lilák!
valaki betudna nekem linkelni BeSpoke-ot lfs V-hez? Elöre is köszönöm!
Üdv!
Opel Movano 2.8DTi