Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
nálam tegnap még jók voltak

Roger6
Mivel nem jelentek meg, ezért helyesen tette...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MaSzKa
törölted a képeket amiket beraktam?

kifli
nem minden a lóerõ 😊
(bár azért egy m3 vs shift-nél én m3-ra szavazok 😊)
Alexease
Igazabol ertelmetlen a vita, mert a kozut nem versenypalya😉 A 100E-es es a 10M-os auto koztt annyi a kulonbseg, hogy A-bol B-be kenyelmesebben lehet utazni😉 De gyorsabban (hiavatlosan) nem.

En meg a nem indexelest is buntetnem, a gyorshajtas (>1.5x) meg azonnali jogositvany elvetel😉 Aztan fel ev pihi, 3 napos tanfolyam, KRESZ vizsga, aztan probalkozhat megint😉

Verseny es palyakorulmenyek kozott meg vices hasonlitgatni egy Swift-et egy M3-al😉 Meg a BMW M3 vs. Lexus IS-F sem hasonlithato ossze (a video, amibol az egesz indult😛). Az M3 sorozat tipus es utcai, de elsosorban palyara, versenyre atepitesre tervezik. Az IS-F sportos utcai, de tele elektronikaval, automatavaltoval, mit tudom en mivel😉
Jacek
egebkent nem tudom ez hogy jott ide? ez nem suzuki fika! de azert a helyen kene kezelni a stiftet!

Jacek
aham jo! foleg telen<#banplz>

r4f1
én csak annyit mondok ,hogy Suzuki GSX-R 1000 vagy GSX 1300 R 😊<#nezze>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

94mike
stiftel?<#idiota><#puszis>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Jacek
Na irok meg 1x😊 aztan lefekszem aludni hogy kipihenjem ezt😊

A e30-as M3-ast meg nem azert csinalta a gyar hogy oriasi peldanyszamot adjon el hanem hogy legyen palyaversenyre autoja, ezert ritka mint a feher hollo!
Ezt az autot akarod te egy diszkogombos stiftel elverni barmilyen korulmenyek kozott😊

94mike
51-es fõuton,Magyaország 3.leg életveszélyesebb útján baszhatod a lovakat...nem ez a döntõ..
#13276 Mi van ilyenkor?..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Jacek
Azt te swiftel akkor hagyod le ha kiszalok cigit venni😊 az egy 230le e30 M3-om😄

R0zs0máK
Életkor: 14-18 között

Nincs több kérdésem...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

94mike
Mibajod van Swiftel?? fingassuk vele az ilyen tipusû BMW-t,természetesen nem gyári cuccok vannak benne....egy szavad nem lehet,persze az újjabakkal már nem birunkel,annyira jó motor+felfüggesztések,stbstb,nincsen benne...de ilyeneket sórra hadjukle..

kifli
ez is tuning, gyárituning. Ugyan az majdnem mint a sufni tuningnál, egy alap autóból csinálnak sportosabbat
ÁjjLe BoBBi
hogy mersz egy hsz-ben egy rák swiftrõl egy egy bömösrõl beszélni???

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
ugy latom betett a sok bejgli😄DDDDDD pont az volt a leneg hogy nem tunning😊

Mert mit szeretnel ezen meg tunningolni? nem egyedi? hanyat lattal mar eletedben az uton?

De ha talan tudnal venni egyet raknal bele diszkogombot?😊

94mike
És ebbe mi a tuning? be mész a boltba,és meg veszed....
az igazi tuning autók,a Sufni tuningosok,amire az illetõ veszi meg a dolgokat,furja/faragja az autójára..és egy egyedi gépe lessz,mivel ez gyári,nem egyedi-.-"....semmi szépsége nincsen(báttyám nakis tuning autójavan..Suzuki Swift 1.3 sport..persze,fel tuningollva,volt egy régebi Swift-is,azis fel volt tuningollva,de muszályvolt lecseréllni)

gege97
Online hogy lehet játszani vagy hülyülni?😄

Jacek
talan ha egy ember ment volna mindeggyikkel par kort😄

bardocz
Ööö...semmi?
MaSzKa
ilyenkor mi van? 😄

BMW Power

Én pl. 127-es samu-n tolom a játékot és szerintem sokkal élvezetesebb, mint ha monitoron játszanék. Beizzítom a kormányt és had szóljon. A válasz ideje is sokkal jobb, mint a monitoromnak (0,001ms) és ezeken már dvi csati is van szóval nem hiszem,hogy a mai tv-ket hazavágná, mert pl. rajta játszom az lfs-t. Az viszont igaz,hogy fél percen belül megjelenik rajta a ghosting, súlyosabb esetben a beégés, de fényerõ és kontraszt csökkentéssel jóval kisebb az esélye,hogy beégjen valami is a képernyõbe.
kifli
az én hacsimon enkei felnik vannak 😄
Misi az ezredes
Nektek :

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

gege97
Mind 1 mûr jó! kösz 😊BOLDOG KARIT 😄

atenza
Nézd meg hogy a kuplung nincs-e manuálisra állítva, mert lehet h ez miatt nem veszi be a fokozatot, csak ha a kuplungot is nyomod.

gege97
Úgyvan beállítva de nemjó!

Jacek
khhhmm, ja a game mod semmi egyeb mint a gyarto szerint beallitot fenyero/kontrszt/szin 😄 ilyen a 4 evvel ezelott vett 27-es LG lcd-ben is volt, annyi valtozott hogy most annak az arabol 127cm-es fullhd-t lehet venni😄
A Plasmaba bele egnek az allandoan egy helyen levo dolgok (logok stb)

Tomsteel
Beállítások/Irányítás és ezen belül van egy opció, hogy "Váltási mód". Ott legyen a "váltó" beállítva.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

tenkenorman
már a legtöbb lcd(és plazma is??) jó számítógéphez is. legtöbbjükön van game mode is.

http://www.tenke.hu

gege97
És akk meikben van h mert nekem eggyikben sem megy :S

Alexease
Igen, mert amelyik autoban H-valtoval, azt azzal tolja a jatek. Amelyikben Seq (pillango/bot) azt azzal.
gege97
öö hát én láttam vidin h rendes H-s váltóssal nyomta a gyerek az lfs-t

Alexease
Autotol fugg, hogy melyik valtot hasznalja a program (Seq vagy H-Pattern).
gege97
Hali!A kérdésem az lenne hogy vettem egy Logitech G25 kormányt,váltót,pedált.Az lfs-ben szeretném használni és ha ott beállítom a váltót rendesen 1-6-ig és a játékban meg nem vált hiába váltok :S PLZ HELP!

Misi az ezredes
A JOY-állítsd be arra a tengelyre amelyiken fel és le mozog. A tengelyek legyenek feloldva, majd a JOY-t húzd teljesen hátra ÉS nyomd meg a C-t. Ez után engedd vissza a JOY-t és zárold a tengelyeket. És mûködik, Az inversenek 1-en kell lennie.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Idén se kapunk semmit karácsonyra... <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jacek
Azert nem lottel messzire mert 4 eve lcd-n tolom😊)marmint TV-n
eladtam mar ez egy 27 collos hd-ready volt csak,uber volt pedig nem volt nagy felbontasa😊 de most vagy eg 32-es vagy egy 37-es full-hd lesz helyette...

fenyero allithato egyeltalan nem baszta szet a szemem de az elmeny hibatlan...

Plasma a gazosabb abba egnek bele a dolgok faszan(sajnos mert agyonveri az LCD-t egyebkent mindenben) nekem egett bele kep az LCD-be(nem kicsit) 1 het alatt meggyogyult:

GhostR1der
akkor légyszi írd le

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Misi az ezredes
Hallod neked nem origi mi? Kérlek menny akkor OFF topicba és ott tedd fel a kérdésed. Am JOY kérdésre már kitaláltam a megoldást.

gege97
és patcheket honnan lehet am leszedni?

gege97
jó már megvan jó is csak ien jukacsosak az autók v mixd

Misi az ezredes
Bakker, letöltöd és a data mappán belülre kell tenni amit kicsomagoltál DDS és egyéb mappákba kell felülírni a tartalmát...

tenkenorman
jah télleg:XD de attól függ. így van tényleg szétb@ssza a tévét, ráadásul a nagy képponttávolság miatt az élmény sem akkora és a nagy fényerõ meg bassza a szemet. ki is veséztük
/off

http://www.tenke.hu

gege97
Légyszi valaki mondja el hogy hogyan és hova kell berakni a gameba az autókat?mert én beraktam és ez egészet szézbaszta nemindult utána a játék!:S
plz help!

Misi az ezredes
Azt szeretném megkérdezni, hogy vettem egy JOY-t. És nincs külön CD hozzá. Szeretném LFS-ben kéziféknek beállítani. Addig minden jó, de mivel középen van a JOY mindig h tudom megoldani vagy beállítani, hogy ne úgy vegye?

Jacek
koszi nem fogom😊 az nem en voltam!!!

ÁjjLe BoBBi
_:A?SD_:AS?D_:SAD?_:SAD?SAD_:?
ahogy éreztem.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'