Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
na pont ezért ne legyél te itt hg <#wilting>#wilting>
eddig napi 5-6 hsz volt (fröcsögésednek hál 2x ennyi van ma eddig)
Megértenélek hogy zavar az off ha miatta nem esne szó a játékról de itt egy gond van, a játékról már régóta semmi új hír, nincs mit róla beszélni (amit lehetett azt már kitárgyaltuk szerintem). Az meg kurvára nem zavar engem hogy valaki betesz pár képet amin modolt autó van, vagy 1-2 videót. Amíg nem az van hogy napi 20-30 komment errõl szól, és ha valaki bejön a játékkal kapcsolatban érdeklõdni, de az offolás miatt nem kap választ, addig rendben van...
Ezzel a hozzászólással te nem offolsz véletlenül?
Teljesen hü1yes3gen vitatkozol...
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Annak ellenére, hogy lassan másfél éve nem jött ki érdemleges update, még mindig az egyik legjobb online élménnyel/közösséggel rendelkezõ szim.
Igaz sokan megunták a várakozást a lassú fejlesztések miatt, kipróbáltak más szimeket, és sokan írják is az lfs fórumán, hogy az a sok pénz amit más szimekre költöttek pénzkidobás volt. (race sorozat, netkar, és igen az iracing is) A gond az hogy nincs nagyon más alternatíva.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Sajnos, ma mar ritka a jo kozosseg. Erdemes visszaolvasni 5-6 evet nehany topicban (kezdve az LFS-sel es persze a NR2003-al😛).
Lehet szigoritani a torleseket es a moderelast, de hol van a hatar? A warez, a szemelyeskedes, a spam, a reklam egyertelmu torles.
De meddig rombolhato a kozosseg?
Ha csak a szaraz tenyek maradhatnak a topicban, mi kulonbozteti meg egy hirportal blogjatol?!
Erdemes visszaolvasni nehany napot a tpocban, es mindenki magahoz merten, igenyehez viszonyitva virtualisan torolje a szamara nem tetszo, szerinte nem ide illo hozzaszolasokat.
Mennyi maradna?
En ha jol szamoltam, summazva az igenyeket, az elmult heten, talan ketto...
Termeszetesen, ha a kozosseg ugy szeretne, en azonnal lemondok a HG jogrol!😊
Mert ennek eppen az a lenyege, hogy a kozosseg erdekeit, kivansagait szolgalom, probalom olyanna formalni, alakitani, olyan keretek kozott tartani a topic kepet, amilyenre igeny van.
De valljuk be, igazán sok minden nem történik.
PH-n ott rend van, ebben igazad van, de ott sincs minden rendben, a maguktól elszállt moderátorok, akik félistenként kezelik magukat, nem egy értékes embert kergettek már el onnan, a bunkó és agyatlan hozzáállásukkal (Viszlát és tárasi pl.)
Igazán egyik sem jó út, de mindegyik próbál boldogulni.
Alex-nél meg nem hiszem, hogy találtok jobb HG-t. Ha az a gond, hogy számotokra nem megfelelõ szintre van állítva a "szûrõje", akkor közösen határozzátok meg neki ezt a szintet.
Jól gondolom?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
hiszti? bocs de amikor egyik fórumtárs itten szépen megsértett engem obszcén kifejezésekkel senki le nem szarta, ki se moderálták, figyelmeztetést se adtak neki, nézd meg a ph!-t, tudom hogy te oda is jársz, mennyivel kulturáltabb az egész fórum, mert ott foglalkoznak vele a moderátorok, meg az oldal tulaja is, nem pedig szarik rá nagy ívben a dolgokra
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ebbõl látszik, hogy hatalom nem mindenki kezébe való.
Amúgy, amennyire halott az LFS, még tiszteletre is méltó ennyi komment.
Ha meg lesz mirõl beszélni LFS szinten, mert csodák csodájára történik majd valami, akkor az is itt fog várni.
Vagy ha nem füllik rá a foga, és bent marad, akkor legyen oly kedves, és menjen máshova off-olni, itt meg mondjon le a jogairól.
(tévedés ne essék, nekem mindegy ki a HG, de akkor az végezze rendesen a dolgát, és ne szítson vitát és lehetõleg ne off-oljon)
idézet lfs.net/FAQ:
" Answer to: Can I make my own cars/tracks for LFS?:
No - Live for Speed is still in development therefore there are no car or track editors available at this time. Also it's not yet possible to import other 3d formats into the game. However we will probably release the editors at some point in the future when most of the LFS development is finished. "
Vagyis hivatalosan még nem lehet moddolni, csak kókányolni, ahogy azt látjuk is. Majd egyszer, miután a Scirocco is kijött, valamikor a jövõben (hogy közeli, vagy távoli, majd meglátjuk) talán lesz hivatalos cucc a moddoláshoz.
Addig csak a kókány modding marad, amibõl én speciel nem kérek, és nem is vagyok kíváncsi arra, hogy milyen sz@rul néz ki, ha rossz modellre húzzák rá a bõrt.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Jacek: a játékhoz licencet vásárolsz, nem a terméket vásárlod meg. Ha módosítod a modelleket, lfs forráskódját vagy ilyesmiket az moddolásnak számít, ha jól tudom egyedül a textúrákat lehet cserélgetni legálisan bizonyos mértékig.
Alexease: tudom hogy off, no de még mindig több köze van az lfs-hez mint az eddigieknek.
Az LFS exe-t nem modosithatom ennyi!!
Meg egyebkent akkor ott van a liveforspeed.hu-s forum es kesz.
Amugy a veled folytatott mostani beszelgetes, tobb off-t (😄) generalt, mit az utobbi nap termese osszesen😉 Mert egy autos tema valakit lehet hogy erdekel, de ez biztos hogy nem;D
http://www.tenke.hu
Na igen épp erre célzok egyébként. De még mindig többet érne az a 2-3 értelmes hozzászólás mint így ami itt van.
Ha mindent kitorolnek, ami nem pontosan a jatek felhasznalasaval kapcsolatos, akkor az elmult nehany hetbol talan 2-3 hozzaszolas maradna😊
autós beszélgetések szerintem pedig inkább autós topikba valóak, mert az nem érdemleges hozzászólás hogy valaki betesz napi 3x 2 képet két autóról...
Ez az LFS topik, kéretik ezzel kapcsolatban írni. Warezos és egyéb más dolgokat a megfelelõ helyre.
motorokat nem akarnak berakni a játékba?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
lassan olyan lesz a topig, mint a Euro Truck Sim-é 😄😄
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
ez is szépen ki van dolgozva szerintem
próbáld ki ha a Turbo-s autót választód a kerekek se nyúlnak így ki
régebbi lfs.hez készítettem
itt meg a tükörképe lett valami miatt
de a Toyota belseje is fordított valamiért
pl a mûszerfal
A skin is érdekes, hogy tükörírás van rajta.
Saját készítés?
Nem akarom lehordani, csak fura a többi modell mellett.