16062
  • r4f1
    ehh :D
    Akkor hogy készüljek rá?
  • Misi az ezredes
    kör e-mailben megkapjátok ezeket 2 nappal korábban mint ahogy lenne a futam.
  • r4f1
    Időmérő milyen hosszú lesz?
  • Misi az ezredes
    Én is így gondoltam, ezért kell e-mailban jelentkezni..
  • kifli
    szerintem a jelentkezőknek egy pár napal előtte kell majd küldeni egy kör mailt, hogy mi a pw, meg mik a részletek
  • Misi az ezredes
    Ott mindent meg fogtok tudni, amm.. kb 30 körös lesz 1 box kiállás kötelező, kb 1 órás lesz.
  • r4f1
    Lehet tudni ,hogy hány körös a verseny?
    Meg ,hogy box kiállásal mi a helyzet?
  • mackosajt
    Ja igen, volt jóval erősebb is a Font, az biztos. ;)
  • r4f1
    hehe :) nekem is 8 körül volt.
  • Misi az ezredes
    Aham elmehettek :D én 11-ért vettem :D
  • mackosajt
    Én használt accountot biztos nem vennék.
    Mi a helyzet akkor ha nagyon Vér Pista volt a tag, és halom szerver alapból ban listán tartja? Vannak ilyenek.

Olcsóbban meg max. olyantól tudsz venni, aki ráunt, és a pénz is kell neki.

Viszont most szerintem alapból érdemesebb újat venni, mert hosszú idő óta ismét "lent" van a Font. Én örültem volna ha ennyiért tudtunk volna kiscsapatunk tagjainak S2-t szerezni. Volt akinek 8000-be fájt, most meg 7000 +egy pici
  • tbundy
    akkor tartaná az árát és lenne örök, ha a kor technológiai színvonala nem változna, és nem jönnének ki más játékok.
    bneten lehet játszani starcrafttal, ott az acc neten szintén, mégis 10Król 2Kra szállt le az (új) ára az évek folyamán, és nem azért mert rosszabb játék lett, v mert nem foglalkoztak volna vele a játékkészítők, stb.
  • kifli
    attól tartja az árát, mert ha használtan veszed, úgysem kapsz semmivel se kevesebbet mintha megvennéd rendesen (max nem választhatsz lfs world nevet)
  • Misi az ezredes
    Nem értelek... Attól tartja az árát mert ez nem használódik el nem kopik nem korrodálódik. Mindig ott lesz az accuntod amíg vannak szerverek... Tehát szerintem jobb ha fontért meg veszed és nem velem vitatkozol.
  • tbundy
    nem metyek
    attól tartja az árát, mert antik?...
  • Misi az ezredes
    S2 Licensz ára nem csökken attól még hogy használt, ez nem kopik nem évül el, ÖRÖK!!! Vagy annyiért veszed meg amennyibe kerül vagy menyél az OFF topicba szerintem...
  • r4f1
    igen láttam azt is , de szerintem ez pont annyira hasonlít rá, mint az.
  • mackosajt
    A mitsu starion meg kiköpött mása :)
  • tbundy
    vmivel olcsóbb kivitelre gondoltam :)
  • r4f1
    itt van:P
  • tbundy
    eladó S2-t keresnék
  • r4f1
    Lőttem ma pár képet:

Szerintem ez a 944 Turbo nagyon hasonlít az XRT-re:

És ami már régóta húzódik :

Ezen kívül még van ferrari, maserati, lotus , (új)Focus RS ha valakit érdekel :)
  • tenkenorman
    ez igaz.
  • Misi az ezredes
    De itt a megfilmesítéséről van szó. Gondolom nem olvastad hozzászólásom.
  • kifli
    visszajátszás sokkal kisebb lesz, pár mb. Azt betéve az mpr mappába realtime visszajátszás lesz, tehát bármikor bárhonnan nézhetjük a versenyt :)
  • tenkenorman
    van egy tárhelyem, megkérdezem majd mekkora ha gondoljátok dobjátok fel oda. de biztos lesz vagy 10 giga a nyers:S
  • Misi az ezredes
    Persze visszajátszás el lesz mentve, aztán ha egy erre alkalmas önkéntes vállalkozna a megfilmesítéséhez akkor természetesen lesz a yutyubon is videó róla.
  • kifli
    irány a warez totyik és ott kérdezz utána

13912: mit? emlékfutam? Én felveszem :)
  • tenkenorman
    valaki rögzíti majd hogy fellehessen rakni youtube re?
  • shumika
    z28 nem z27 elírtam :)
  • csonkesz
    Köszi!

Viszont a z28-at tudtam letölteni, a Lada már jó benne, viszont ezt nem tudom aktiválni. :(
  • shumika
    z27-et használj.
  • csonkesz
    Sziasztok!

Letöltöttem az lsfmodsról a 2107-es ladát, de a játékban "rácsos" az autó. A 2101-es teljesen jól működik, de ennek olyan a kasztnija, mintha szétlőtték volna. Aki tud legyen szíves segítsen.
  • Tika
    Srácok, nekem pont nappalosra eseik az április 6. Nemlehetne hétfő vagy péntek? Kedd, szerda, csütortök melózok nonstop Vagy esetleg hétvége 10-11?
  • Misi az ezredes
    kk holnap elküldöm az eddigieket PÜ-ben
  • kifli
    nevano, majd néhanéha küld már el hogy kik neveztek eddig, és akkor kiírom őket.
  • ASR Godfather
    32 player + 10 spect
  • kifli
    amúgy hány körös lesz a verseny? Kötelező box lesz? Meg a többi részlet :)
  • kifli
    csináltam egy weblapot gyorsba, a képre az e-mail helyére kerülhetne ennek a linkje, itt minden szükséges adat fentvan. Majd az is ki lessz írva ha megtudom hány slotos a szerver, hogy hány hely van még.
    Ha van valami észrevételetek szóljatok!
  • kifli
    hány slotos szervert kapunk?