Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Ne offolj😄

Leo 1991
én is 6-14ig
ez a skin fél óra alatt készült el

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Alexease
Jo neked, en dolgoztam😄
Leo 1991
unatkoztam 😄😄

Leo 1991
ja az más tészta😄😄

Misi az ezredes
Csak, hogy õ 2 hete minden olyan dologra rákérdezett amire elõször szívesen válaszoltam még én is de ez átment a zavaró szintbe már.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Leo 1991
vannak akik elnézik véletlen
ez van

Misi az ezredes
Megjegyezném tartalmaznak egy readme filet is és abban le van írva, hogy hova kell :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

data/engine

gege97
ööm a motor hangokat ha letöltöttem hova rakjam be?és vanijen motor teljesítmény állító hiába csinállom írok benne át akármit nem csináll semmit az adott auton!Plz help!

Alexease
Ha mar ugyis kamu palyak vannak (se a liszensz se a pontossag nem szamit, lehet otthon barkacsolni), ennyi erovel fel evente osszedobhattak volna valamit nehany nyomvonallal, aztan 1-2 evente kiadhattak volna nehany Font-ert. Hiaba a kiraly fizika.
De ezt mar tucatszor kibeszeltuk...
Jacek
Jo lenne az masnak is!!! egyebkent mar gondolkoztam mert nem csinalnak rally-t bele? meg felfutast?

Rally-ban akar 100-an is lehetne menni multiban mert ugyis egyedul mesz, kurva jo lenne!!! tul sok munkat sem igenyelne reszukrol, viszont akkorat dobna a jatekon mint az allat😊

Máté94
Mármint neked.😄
MaSzKa

jó kies hegyiverseny pályák kellenének a játékba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Azt nem olvastad, hogy megvárjaák a kiadással a Scirocco-R -t?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ja, elég csúnya csaj! 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jacek
<#kuss><#vigyor3>

moonster
A legjobb Walaki képén a felírat alul 😊))

Cars and Girls.hu 😊
Alexease
Latom, ismet megjott a hangulata a topicnak😊

Amugy most kaptam hirlevelet az LFS-tol, hogy jovore nem pentekenkent, hanem szerdankent fog megjelenni a Scirocco! 😊<#idiota><#zavart1>
csige791
Telejessen leszarom ki mit off-ol csak megjegyeztem, hogy az aki leakarja mondatni alexet, mert nem torli az off-okat az az ember is ugyanugy offolt már. De ismétlem én lefosom az off-olást, bár jobban örülnék ha DDD+ mellméretû csajokat offolnának be 30 éves opelek helyett. <#finom>

Mondassátok le inkább a magyar kormányt! <#banplz>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

mackosajt
#11878-ban valóban benyomtam egy linket a találkozóval kapcsolatban, de az R0zs0máK szintúgy talit hirdetõ kommentjére volt válasz.

tovább keresve is pl. opel-re, csupa FXO vagy FXR jellegû találat jön be.
Továbbiakban én errõl a kérdésrõl nem fogok megszólalni.
Igyekszem on topik maradni.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Hát Csige, arra kérlek értelmezd amit írtam.

Lehet raktam be képet opelrõl, a tali reklámra nem emléxem (de vissza fogok keresni a kedvedért).
Viszont nem állandóan.

Mellesleg FXO és FXR vonalon van köze LFS-hez az opelnek. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

csige791
macisajt arról nem beszel amikor o rakott be valami 30 éves retek falusi tuning mittomén mien opel-t ide, hogy az milyen jó. Na annak köze nem volt se az lfs-hez se a szimezéshez, meg itt reklámozta az opel talakozót. stb...
Nekem nincs bajom a fentebb leírtakkal, szerintem lehet reklámozni ilyeneket itt is, csak akkor nem kell fennakadni azon , hogy más berak mondjuk modolt képeket, mert annak több köze van lfs-hez mint mondjuk egy 30 éves opel fényképének, vagy opel talinak, sõt még iracing-nak is több köze van hozzá mert az legalább szim.
De az is lehet nem macisajt rakta be az opelt csak rosszul emléxem.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Csabesz6
😄
"BMW póver....ja póver az van, de más nem nagyon"😄DDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pepsi Twist
ki ez a kisgyerek? <#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Jacek
ujujj offolunk vazze, remelem a sok lfs hir meg hozza szolas kozott nem veszik eszre😊 jon Alex bacsi es kikapunk..

Jacek
Na kepet elmentettem😊 beszolsz valami bmw fikkantot linkelem egybol😄

R0zs0máK
na persze XDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Jacek
Megtertel vegre fiam😄

R0zs0máK
Különben is:

R0zs0máK
Gyere egérrel mint régen 😛PP

R0zs0máK
Mer' mindig rámhúztad te geci! Hogy törne össze egy LAG! XDDDDDDDDDDDDDDDD

Misi az ezredes
Szerintem nincs gond semmivel jó ez így ahogy van...

Jacek
vazz en kapom itt a savat😊 rogton bekakilok... en mi a retket flameltem? beraktam egy kurvaszep auto kepet mert walaki fikkantotta a bomosoket😊

Mi a retekrol lehet itt beszelni? hogy z99asdasd patchben a fodulatszam mero mutatoja 1 pixel-el hoszabb? Na abba is hagytam errol a csevegest mert meg elobujik a regi Jacek😄 mostantol argus szemekkel figyelem az ON topik hozza szolasokat...........

Jacek
hmm igen lehet igy is nezni, de most egy buzi leszek hogyha azt mondom nem en jelentek veszely masokra! mert a legritkabb esetben okozok en balesetet inkabb elkerulom😊 de persze nem keszultem fol elegge kilincsen fordulasra😊

de megnyugtatlak siman bementem 15 masodikon meg 14 helyen vagy ilyesmi😊 ugy hogy kiloktek mint a szart😄 a felkeszultebb versenzok😊 de szamitson mar a rutin valamit konyorgom, mentem vagy 15 fel szimmel vagy 15 fele ligaban, es alltalaban a magyar top mezonnyel😊 el is kenik a szamat😊 de neha megcsipkedem oket...

mackosajt
arról beszéltem, hogy attól, hogy a topik indulásakor, és utána itt voltál, még nem kötelezõ most elnézni az esetleges offolásaid. Ne érts félre, nem pont rólad van itt most szó.

#13366-ot kérném törölje a HG, ha már:
"Lehet szigoritani a torleseket es a moderelast, de hol van a hatar? A warez, a szemelyeskedes, a spam, a reklam egyertelmu torles."

raczger
az tényleg szégyen, meg hogy abba nem gondolsz bele, hogy a te nem felkészüléseddel mások versenyét is elronthatod akár

Jacek
te meg mindig azzal szerencsetlenkedsz?😊

ÁjjLe BoBBi
ha végre összeáll egyszer a gépem akkor megyek én is...végetek. 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
ki beszelt itt a korrol? mentem 1 honapja is liga futamot😊 akkor aktiv senior vagyok?😊 inkabb az volt szegyen hogy 3 ev kihagyas utan 2 nappal futam elott raktam fol az lfs-t es 9 voltam idomeron😛 (jo nagy mak volt PB futottam) ott rohogtek😊

mackosajt

Alexease
Tessek, nosztalgia, feltoltottem, lehet tesztelni: Live for Speed DEMO TEST 0.1E (2002. szeptember)
ÁjjLe BoBBi
"összetörtek a lagok!" ;D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

mackosajt
Az embert kell tisztelni, nem a korát. Az egy állapot, ami egyre csak múlik.

Hiába voltál itt a kezdetek kezdetén, ha mostanra csak off-olni tudsz, akkor már nem az LFS-rõl beszélsz. A topik meg arról kéne szóljon, nem írészingrõl, nem rfaktorról, nem állandóan a moddolásról.
Ne érts félre, nem szanálnám én sem teljesen a moddolós képeket, mert ahogy pl. Nevano csinálja, azok abban a relatíve kicsi, de igényes mennyiségben jöhetnek. Ami azonban a minap is volt, hogy 10-20 kép, tele igénytelen moddal, hát azt nem kérem.
Vagy offoljam tele én is a topikot képsorozattal arról, hogy milyen fázisokban járok 3d-ben egy modell finomításában? Annak legalább nem ér bele a kasztniba a kerék.

Szóval, röviden megfogalmazva, attól, hogy mondjuk itt voltál a nyitásnál, vagy neadj te nyitottad (spec ezt Alex) a topikot, ha már nem tudsz érdemlegesen megszólalni a témában, attól még nem kell leszólni azokat, akik szeretnének lehetõleg csak a topik eredeti témájában íródott hozzászólásokat olvasni.
Elég baj, hogy sokszor napok után benézünk ide, és köze nincs a hozzászólásoknak az topikhoz.
Mint most mondhatni az enyémnek sem.

ui:HG esetleg ha érzi a bizalmatlanságot, csinálhatna valamit, mondjuk szavazást.

Jacek
igy van😊

Alexease
Nosztalgia rlz😉
Mar akkor "divat" es szokas volt, hogy jottek a "betus" patch-ek, es tobb mint 7 eve (2002. okt.), izgatottan irtam be, hogy megjelent a 0.1F patch!!😄 Mekkora fapad volt a mostanihoz kepest, de milyen kiralysag!😛
Jacek
ejj beindult a nosztalgia😊 mekkora flamek voltak mert Walaki mindig kilincsen fordult persze mindig rajtam😄

Jacek
Aham csak akiknek magyarazol most, azok alapitottak/kezdetektol benne voltak az LFS.hu-ban!

Bobbi/Walaki/en stb bocs akit kihagytam, komplett bajnksagokat mentunk akkor amikor meg festeni sem lehetett az autokat, csak GTI/BLGP es meg az ablakok sem voltak atlatszoak!😊

Had szorakoztassuk mar magunkat itt, es nem hiszem hog nem kapott valaszt az aki kerdezet!!! warezos vannak elhajta a verbe😊

kifli
"Szegény ismeretlenek idejönnek, nyomnak egy sziasztokot és ti már egybõl leszarjátok az illetõt"

ez így nem igaz, az olyan hsz-ekre nem válaszolunk (elméletileg 😄) ami így kezdõdik: császtok vagy csõsztö, (ezek értelmetlen szavak, álltalában vér istvánok szoktak így beköszönni) bár erre is válaszolnak itt hogyha értelmes a hsz, de az ilyen köszönést álltalában az követi: honnan lehet leszedni a teljeset, ha nem veszem meg hogytudok játszani az összes kocsival és hasonlók.
raczger
Egy játékról akkor is lehet érdemlegesen társalogni ha már nincs hír róla. 1-2 moddolt kép, párszor pár off természetesen nem zavar, de ha csak ebbõl áll már a topik, na az már zavar. Szegény ismeretlenek idejönnek, nyomnak egy sziasztokot és ti már egybõl leszarjátok az illetõt. A közösségrõl meg annyit hogy itt nincs olyan, mert ahhoz játszani is kellene, a lfs.hu, na az a közösség nem ez. Alexease felõlem maradhatsz hg, sztem maradni is fogsz, mert ez itt 5-6 ember közössége akiknek tetszik hogy ócsárolják a játékot meg mindig másról beszélgetnek.

r4f1: olvass, már leírtam hogy ez is off, kifejtem a véleményem, felõlem törölni lehet az egész vitát, nem kell hogy megmaradjon, csak jusson el az agyatokig, hogy ez egy játéknak a témája, gyakorlatilag úgy is fogalmazhatnék hogy egy szakmai téma: játékról érdemleges információcsere, segítség az újoncoknak, a többi az iff/wareztopikba való, ha már egyszer van olyan

de ha nektek ez az lfs topik fogom magam és semmitmondó screenshotokat rakok be napi 5x, meg rc helis videókat, stb... nem véletlen sarkítom ki a dolgokat, talán így megértitek!