16062
-
#13940 ehh :D
Akkor hogy készüljek rá? -
#13939 kör e-mailben megkapjátok ezeket 2 nappal korábban mint ahogy lenne a futam. -
#13938 Időmérő milyen hosszú lesz? -
#13937 Én is így gondoltam, ezért kell e-mailban jelentkezni.. -
#13936 szerintem a jelentkezőknek egy pár napal előtte kell majd küldeni egy kör mailt, hogy mi a pw, meg mik a részletek -
#13935 Ott mindent meg fogtok tudni, amm.. kb 30 körös lesz 1 box kiállás kötelező, kb 1 órás lesz. -
#13934 Lehet tudni ,hogy hány körös a verseny?
Meg ,hogy box kiállásal mi a helyzet?
-
#13933 Ja igen, volt jóval erősebb is a Font, az biztos. ;) -
#13932 hehe :) nekem is 8 körül volt. -
#13931 Aham elmehettek :D én 11-ért vettem :D -
#13930 Én használt accountot biztos nem vennék.
Mi a helyzet akkor ha nagyon Vér Pista volt a tag, és halom szerver alapból ban listán tartja? Vannak ilyenek.
Olcsóbban meg max. olyantól tudsz venni, aki ráunt, és a pénz is kell neki.
Viszont most szerintem alapból érdemesebb újat venni, mert hosszú idő óta ismét "lent" van a Font. Én örültem volna ha ennyiért tudtunk volna kiscsapatunk tagjainak S2-t szerezni. Volt akinek 8000-be fájt, most meg 7000 +egy pici -
tbundy #13929 akkor tartaná az árát és lenne örök, ha a kor technológiai színvonala nem változna, és nem jönnének ki más játékok.
bneten lehet játszani starcrafttal, ott az acc neten szintén, mégis 10Król 2Kra szállt le az (új) ára az évek folyamán, és nem azért mert rosszabb játék lett, v mert nem foglalkoztak volna vele a játékkészítők, stb.
-
#13928 attól tartja az árát, mert ha használtan veszed, úgysem kapsz semmivel se kevesebbet mintha megvennéd rendesen (max nem választhatsz lfs world nevet) -
#13927 Nem értelek... Attól tartja az árát mert ez nem használódik el nem kopik nem korrodálódik. Mindig ott lesz az accuntod amíg vannak szerverek... Tehát szerintem jobb ha fontért meg veszed és nem velem vitatkozol. -
tbundy #13926 nem metyek
attól tartja az árát, mert antik?... -
#13925 S2 Licensz ára nem csökken attól még hogy használt, ez nem kopik nem évül el, ÖRÖK!!! Vagy annyiért veszed meg amennyibe kerül vagy menyél az OFF topicba szerintem... -
#13924 igen láttam azt is , de szerintem ez pont annyira hasonlít rá, mint az. -
#13923 A mitsu starion meg kiköpött mása :) -
tbundy #13922 vmivel olcsóbb kivitelre gondoltam :) -
#13921 itt van:P -
tbundy #13920 eladó S2-t keresnék -
#13919 Lőttem ma pár képet:
Szerintem ez a 944 Turbo nagyon hasonlít az XRT-re:
És ami már régóta húzódik :
Ezen kívül még van ferrari, maserati, lotus , (új)Focus RS ha valakit érdekel :) -
#13918 ez igaz. -
#13917 De itt a megfilmesítéséről van szó. Gondolom nem olvastad hozzászólásom. -
#13916 visszajátszás sokkal kisebb lesz, pár mb. Azt betéve az mpr mappába realtime visszajátszás lesz, tehát bármikor bárhonnan nézhetjük a versenyt :) -
#13915 van egy tárhelyem, megkérdezem majd mekkora ha gondoljátok dobjátok fel oda. de biztos lesz vagy 10 giga a nyers:S -
#13914 Persze visszajátszás el lesz mentve, aztán ha egy erre alkalmas önkéntes vállalkozna a megfilmesítéséhez akkor természetesen lesz a yutyubon is videó róla. -
#13913 irány a warez totyik és ott kérdezz utána
13912: mit? emlékfutam? Én felveszem :) -
#13912 valaki rögzíti majd hogy fellehessen rakni youtube re? -
shumika #13911 z28 nem z27 elírtam :) -
csonkesz #13910 Köszi!
Viszont a z28-at tudtam letölteni, a Lada már jó benne, viszont ezt nem tudom aktiválni. :( -
shumika #13909 z27-et használj. -
csonkesz #13908 Sziasztok!
Letöltöttem az lsfmodsról a 2107-es ladát, de a játékban "rácsos" az autó. A 2101-es teljesen jól működik, de ennek olyan a kasztnija, mintha szétlőtték volna. Aki tud legyen szíves segítsen. -
#13907 Srácok, nekem pont nappalosra eseik az április 6. Nemlehetne hétfő vagy péntek? Kedd, szerda, csütortök melózok nonstop Vagy esetleg hétvége 10-11? -
#13906 kk holnap elküldöm az eddigieket PÜ-ben -
#13905 nevano, majd néhanéha küld már el hogy kik neveztek eddig, és akkor kiírom őket. -
ASR Godfather #13904 32 player + 10 spect
-
#13903 amúgy hány körös lesz a verseny? Kötelező box lesz? Meg a többi részlet :) -
#13902 csináltam egy weblapot gyorsba, a képre az e-mail helyére kerülhetne ennek a linkje, itt minden szükséges adat fentvan. Majd az is ki lessz írva ha megtudom hány slotos a szerver, hogy hány hely van még.
Ha van valami észrevételetek szóljatok! -
#13901 hány slotos szervert kapunk?