Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
De ezt mar tucatszor kibeszeltuk...
Rally-ban akar 100-an is lehetne menni multiban mert ugyis egyedul mesz, kurva jo lenne!!! tul sok munkat sem igenyelne reszukrol, viszont akkorat dobna a jatekon mint az allat😊
jó kies hegyiverseny pályák kellenének a játékba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Amugy most kaptam hirlevelet az LFS-tol, hogy jovore nem pentekenkent, hanem szerdankent fog megjelenni a Scirocco! 😊<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Mondassátok le inkább a magyar kormányt! <#banplz>#banplz>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
tovább keresve is pl. opel-re, csupa FXO vagy FXR jellegû találat jön be.
Továbbiakban én errõl a kérdésrõl nem fogok megszólalni.
Igyekszem on topik maradni.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Lehet raktam be képet opelrõl, a tali reklámra nem emléxem (de vissza fogok keresni a kedvedért).
Viszont nem állandóan.
Mellesleg FXO és FXR vonalon van köze LFS-hez az opelnek. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Nekem nincs bajom a fentebb leírtakkal, szerintem lehet reklámozni ilyeneket itt is, csak akkor nem kell fennakadni azon , hogy más berak mondjuk modolt képeket, mert annak több köze van lfs-hez mint mondjuk egy 30 éves opel fényképének, vagy opel talinak, sõt még iracing-nak is több köze van hozzá mert az legalább szim.
De az is lehet nem macisajt rakta be az opelt csak rosszul emléxem.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"BMW póver....ja póver az van, de más nem nagyon"😄DDDDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Mi a retekrol lehet itt beszelni? hogy z99asdasd patchben a fodulatszam mero mutatoja 1 pixel-el hoszabb? Na abba is hagytam errol a csevegest mert meg elobujik a regi Jacek😄 mostantol argus szemekkel figyelem az ON topik hozza szolasokat...........
de megnyugtatlak siman bementem 15 masodikon meg 14 helyen vagy ilyesmi😊 ugy hogy kiloktek mint a szart😄 a felkeszultebb versenzok😊 de szamitson mar a rutin valamit konyorgom, mentem vagy 15 fel szimmel vagy 15 fele ligaban, es alltalaban a magyar top mezonnyel😊 el is kenik a szamat😊 de neha megcsipkedem oket...
#13366-ot kérném törölje a HG, ha már:
"Lehet szigoritani a torleseket es a moderelast, de hol van a hatar? A warez, a szemelyeskedes, a spam, a reklam egyertelmu torles."
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Hiába voltál itt a kezdetek kezdetén, ha mostanra csak off-olni tudsz, akkor már nem az LFS-rõl beszélsz. A topik meg arról kéne szóljon, nem írészingrõl, nem rfaktorról, nem állandóan a moddolásról.
Ne érts félre, nem szanálnám én sem teljesen a moddolós képeket, mert ahogy pl. Nevano csinálja, azok abban a relatíve kicsi, de igényes mennyiségben jöhetnek. Ami azonban a minap is volt, hogy 10-20 kép, tele igénytelen moddal, hát azt nem kérem.
Vagy offoljam tele én is a topikot képsorozattal arról, hogy milyen fázisokban járok 3d-ben egy modell finomításában? Annak legalább nem ér bele a kasztniba a kerék.
Szóval, röviden megfogalmazva, attól, hogy mondjuk itt voltál a nyitásnál, vagy neadj te nyitottad (spec ezt Alex) a topikot, ha már nem tudsz érdemlegesen megszólalni a témában, attól még nem kell leszólni azokat, akik szeretnének lehetõleg csak a topik eredeti témájában íródott hozzászólásokat olvasni.
Elég baj, hogy sokszor napok után benézünk ide, és köze nincs a hozzászólásoknak az topikhoz.
Mint most mondhatni az enyémnek sem.
ui:HG esetleg ha érzi a bizalmatlanságot, csinálhatna valamit, mondjuk szavazást.
Mar akkor "divat" es szokas volt, hogy jottek a "betus" patch-ek, es tobb mint 7 eve (2002. okt.), izgatottan irtam be, hogy megjelent a 0.1F patch!!😄 Mekkora fapad volt a mostanihoz kepest, de milyen kiralysag!😛
Bobbi/Walaki/en stb bocs akit kihagytam, komplett bajnksagokat mentunk akkor amikor meg festeni sem lehetett az autokat, csak GTI/BLGP es meg az ablakok sem voltak atlatszoak!😊
Had szorakoztassuk mar magunkat itt, es nem hiszem hog nem kapott valaszt az aki kerdezet!!! warezos vannak elhajta a verbe😊
ez így nem igaz, az olyan hsz-ekre nem válaszolunk (elméletileg 😄) ami így kezdõdik: császtok vagy csõsztö, (ezek értelmetlen szavak, álltalában vér istvánok szoktak így beköszönni) bár erre is válaszolnak itt hogyha értelmes a hsz, de az ilyen köszönést álltalában az követi: honnan lehet leszedni a teljeset, ha nem veszem meg hogytudok játszani az összes kocsival és hasonlók.
r4f1: olvass, már leírtam hogy ez is off, kifejtem a véleményem, felõlem törölni lehet az egész vitát, nem kell hogy megmaradjon, csak jusson el az agyatokig, hogy ez egy játéknak a témája, gyakorlatilag úgy is fogalmazhatnék hogy egy szakmai téma: játékról érdemleges információcsere, segítség az újoncoknak, a többi az iff/wareztopikba való, ha már egyszer van olyan
de ha nektek ez az lfs topik fogom magam és semmitmondó screenshotokat rakok be napi 5x, meg rc helis videókat, stb... nem véletlen sarkítom ki a dolgokat, talán így megértitek!