16062
-
#13980 Lesz gyakorló szerver az emlék futamra? -
#13979 Ezt a riportot írta, de még novemberben.
Egy srác nyitott 1 topicot ,hogy mikor jön ki a scirocco. ( 29.én nyitotta) és ezt a kommentet/ fórumot linkelte be neki Scawen.
Szóval november óta semmi új info... -
#13978 nincs sirokko mert mosogatnia kell:D -
#13977 Egyébként március elején írt valami progress reportot a buzi viking, valami olyasmit magyarázott, hogy hát igen, problémák meg háztartás, meg a sok kód meg a programozás, etc etc...ready when its done... -
#13976 akkor 34 perc múlva jön!!! -
#13975 Neeeeem! Ebben az evben, szerdankent jelenik meg a Scirocco! :) -
#13974 pénteeeeeek -
shumika #13973 csütörtök!! nem? -
#13972 szerdán scirocco? -
#13971 úgy néz ki ,hogy meg tudom oldani
azért köszi... -
#13970 Mindenesetre csalódott leszek, ha az s3 mindössze egy új pályát fog adni. -
#13969 ő csinálja főként az egész webes dolgot (LFSWorld) -
#13968 tudtommal már nem dolgozik velük -
#13967 Engem leginkább Victor érdekelne hogy miket csinál azóta ahogy elkészítette az öszes add-on zenét a LFS-be. Esetleg besegítene a rajzolós/modellezös melóba? -
#13966 Nem -
#13965 Srácok.
Kérdés:
Nem lehetne véletlenül hamarabb a futam?
Költözök vissza Magyarországra, és a csomagküldő 3.-4. körül jön, és csak akkor tudom hazajuttatni a kormányom.
Ha nem, hát jó majd nézem a csapattársam, de szívesen indulnék.
Köszi!
(Tudom ,hogy már le van szervezve a szerver plakát stb, ez csak egy halk kérdés.)
-
#13964 Nem, hanem rF-es körökben mindenkit jobban érintett ez, mivel ismertük, és még senkinek sem volt ereje erre. -
GPx8 #13963 Kicsit off leszek, de viszonylag sokat "találkoztam" online JuanG -vel (találkoztam vele régen személyesen is), de nekem furcsa, hogy pont Lfs emlékfutam lesz, mert úgy emlékszem többször is leírta, hogy nem igazán fogta meg az lfs hangulata, inkább rFactorhoz és az RBR-hez húzott a szíve. Ezekhez mod-okat is készített. Lehet, hogy az Lfs közössége a legjobban összehozható és ezért lett pont Lfs emlékfutam? -
#13962 Fizika eddig is a legjobb volt, semmi sem tudta felülmúlni. Iracing vezetési élményben mondjuk jobb, de ettől függetlenül én jobbnak érzem az lfs fizikáját. De előre mondom, hogy most nem szeretnék belekezdeni egy lfs vs iracing vitába mert teljesen felesleges. -
#13961 -
#13960 Nezzuk inkabb optimistan: dolgoznak mint a gep, szereztek szponzort, lesz 8-10 liszenszelt auto, 8-10 laserscan-es palya, hightech fizika, idojaras, eso es ami kell:) Sot, 8 ev utan, meg rendes motorhangok is lesznek;) -
#13959 Mind napoznak. -
#13958 Mibol gondolod, hogy Scawen dolgozik?!:) -
#13957 Azért ha ennyire elhúzódik ez az S3/sirokkó, meg stb... akkor azért közben a pályakészítő emberke csinálhatna még egy pályát amíg scawen baszakodik a fizikával. Mert gondolom jelenleg csak scawen dolgozik a többi meg napozik. -
#13956 -
#13955 én csak olyanról tudok, hogy hiába tekerem tovább a kormányt nem fordul, mert ha 900°-ra állítom, akkor ha eltekerem 720-ig, akkor utána még lehet tekerni, de semmi nem történik. De hogy lejebb veszi, driverben a kormányszöget, olyanról nemtudok. -
#13954 Ba sem kapcsol a gépem hja nincs bedugva a G25, függő lett :O Nem viccelek, amikor a gépem adatait kiírja majd beolvasná a vinyót ott befagy, ha bedugom a kormányt megy tovább :D -
#13953 Pont ahogy mondod Tomi, jól értesz engem, pont azt akarom amit írsz. Külömben Kifli írásának nálam is olyan kalibrálási szaga volt ahogy írod
De úgy akarom ahogy Tomi írja hogy ne kellesen külön kint a Winbe manuálissan minden autóhoz állítani a fokot, hanem az LFSbe történjem meg automatikussan mikor választok autót, illetve mikor kimegyek a pályára. A scriptelést-se kell magyarázni, azt is tudom (habár ezt a dolgot még scriptel nempróbáltam), mert itt úgy írják, automatikussan kellene működni.
-----
Ha LFS-hez, vagy iRacing-hez alapvetően 900°-ot társít az ember a profilerben, akkor ezt a játék automatikusan az adott autónak megfelelő értékre csökkenti, hiszem komolyabb GT illetve Formula autókban ez az érték alacsonyabb, amit jól szemlétet az alábbi kép.
Teljes cikk. -
#13952 ja :D -
tomi555 #13951 Lehet én értem félre de szerintem nem ugyan arra gondoltok:)
Javítsatok ki ha tévedek, de:
Tika azt szeretné hogy ne kelljen minden autóhoz winben átállítani a szöget, hanem simán az autó kiválasztásával ez megtörténjen.
Kifli pedig azt írja hogy ha vált fokot winben nem kell kalibrálni vagy LFS-ben bármit állítani csak kocctól koccig eltekerni a kormányt.
Ha nincs igazam bocsi h beleszóltam, nekem sajnos itt nincs G25 és még 2 hét mire hazamehetek végre kicsit:) -
#13950 a tengelyek fölött, arra nyomj, hogy unlock. Úgy próbáld meg. -
#13949 Ja, mellesleg, próbáltam magába csakis a G25 (a tobbi kontrollert kikapcsolva), de végig ugyanaz az erdmény, nincs kulombség, nincs hatással rá hogy csak G25 van ott, vagy más is. -
Nemhiszem hogy a LFS miatt nemműködne, inkább a Logitech driver vagy a Profiler. Ha csak nem úgy volt gondolva hogy ha azt akarom hogy a LFS automatikussan állítsa, akkor scriptelni kell. Mert scripteléssel talán megoldható, már egy csomó dolgot scriptelek a LFSbe, de ha ez menne automatikussan akkor minek scriptelni. Esetleg valahogy elkűldhetnéd a te profiler verziódat, ha már mind másképp viselkedik. Mellesleg neked G25 van? -
#13947 nálam így van beállítva kormány, és ha váltok fokot, akk belépek játékba elforgatom kormányt mind két irányba és okés is. Állíts be mindent így, hátha...
(kormány nem volt bedugva, szal azért van együtt géz fék, meg azért nincsenek tengelyek, de nem is az a lényeg) -
#13946 Windows XP 32bit + Logitech G25
Default már nagyon régen fen van a Logitech Gaming Software 32-bit v5.00.182 (2005-04-28) - ezzel működik mindenhol minden, kivéve azt hogy a LFS nemállítja magától a forgás fokot. Minden más, más gamekba, mappolás, konfigurállás, és manuális fordulás fok allítás működik OK. Soha semilyen problémám nem volt vele, kivéve hogy a LFS nemállítja magától a forgás fokot.
Logitech Gaming Software 32-bit v5.02.116 (2008-04-02) - Instaláláskor megtalálja a kórmányt, utánna a Windowsba is rendessen benne a kórmány és minden game rendessen megtalálja, de maga a profilert ha ki akarom nyitni azt mondja hogy nemtalálja a kórmányt, így nem is tudok benne similyen profilt konfigurálni. A profilert leszámítva más működik maga a kórmányt is beleértve, csak nem a profilerrel.
Logitech Gaming Software 32-bit v5.08.146 (2009-09-16) (utolsó aktuális alérhető verzió) - Instaláláskor nemtalálta a kórmányt de már utánna használatkor megtalálja, és úgy tesz mint ha minden rende lenne, csak valahogy a LFSre nincsenek hatással a profilerbe beállítottak. Ez megtalálja a kórmanyt, de a LFS induláskor hibát jelez valami 1-axis fault, de benne megy minden axis, csak nem lehet állítani, és az sincs hatással ha a profilerbe bekonfigurálom - nemműködik az ami az első profiler verzióba.
Windows restartok meg hasonló marhaságok persze voltak, meg kórmány újradetekálások. Ez a 3 verzióm van, nincs több, még jó hogy az első megy a legjobban csak a LFS nem állítja automatikussan a forgás fokot.
Ha valaki biztos benne hogy neki az megy a LFSbe, akkor hállás lennék ha hozzámjutna az a profiler verzió amibe az működik hogy a LFS magától allítja a forgás fokot (ha van olyan ami működik rendessen), meg persze minden más ami illik hogy működjön.
Nemszedretném végig csinálni egy újabb maraton a Logitechel, már több ilyen maratont végicsináltam az utolsó kigyártott ATI Radeon ViVo kártával, MSI alaplappal BIOS-szal, Enermax táppal, Creative Elite Pro hangkártával - örülök hogy anyira megy az egész amenyire... Jaj, a régi szép idők, mikor öszeraktam 10 PCt márkás cuccokbó és abból 10 működött. De manapság örülhet az ember ha 10-ből 2-3 úgy ahogy működik. -
#13945 kormányszög állítás után mikor a pályán vagy, eltekered a kormányt mind két irányba aztán jónak kell lennie -
#13944 kÓrmány -
#13943 Srácok lenne egy kérdésem. A weben olvastam hogy ha a Logitech Profilerbe maxra állítom a fordulatfokot a G25 kórmánynak, tehát 900 fokra, akkor a LFS benne a programba automatikussan fogja állítani a fordulás fokot autótól függően, mindig mikor autót választasz beállítsa a kórmány forgás fokot.
Ezt én már töbször is próbáltam több LFS verzióba, de sose működött. Mindig manuállisan állítom be a fokot a Profilerba és utánna indítom a LFS-t.
Nektek ez működik? Esetleg kipróbálnátok? -
#13942 gondolom 15 perc lesz az időmérő, és mint már írva volt, kb 30 kör a verseny, as3 xfr :) -
#13941 nem mindegy a kocsi beállításánál.