16067
  • Ley Roland
    Aha, értem. Hát nem tudom, akkor még várok vele és eldöntöm mi lesz. :)
  • MerlinW
    Játszanak, de sorban szűnnek meg a szerverek, nincs support, gyak. leszarják a játékot. Persze ahogy érzed.
  • Ley Roland
    Nem játszanak már vele talán?
  • MerlinW
    Szerintem már ne adj ki érte pénzt. Haldoklik az egész.
  • Ley Roland
    Hali!

Szeretném megvenni az S2-t (S1 már megvan), de amikor fizetnék paypalről kéri, hogy adjam hozzá a kártyámat... Miért lehet ez? Paypalemen 12.03 GBP van, ha jól tudom ennyinek elégnek kellene lennie. S1-et is amikor megvettem nem kérte a kártyát.
  • moonster
    Úgy tudom, h csak egy játékvezérlőt képes kezelni az LFS. Esetleg a Joy to key -el megtudnád oldani, de lehet nem.
  • Buccck
    Hello!
    Kis segítség kéne nekem h tudom megoldani h minden beállítás normálisan vagy inkább működjön a játékba itt gondolok irányításra van ugye egy kormány set ami okésan működik viszont van mellette bekötve egy gamepad amit csak hébe hóba érzékel erre van rá irányítva a váltó de nem akarja fogni a gombokat a játék erre tud valaki egy megoldást ?
  • R0zs0máK
    ez egyre jobb...-.-
  • Blum
    Koszi szepen!
  • pedobear
    Live For Speed S2 HiRes Pack
  • Boconadi
    Egy isten vagy, jövök egy sörrel
  • Blum
    Hi-Res pack nincs meg valakinek? lfsdatabase megadta magat :|
  • Blum
    Udv!

Ebbe en is beleszaladtam. Teendo:

1. Win+R-->regedit
    2. Elnavigalsz ide: HKEY_LOCAL_MACHINE-->Software-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion (csak siman kattintsd ra a mappara)
    3. Jobb oldalon a ProductID karakterlancra duplakatt es az erteket kimasolod.
    4. Ezutan elnavigalsz ide: HKEY_LOCAL_MACHINE-->Software-->Wow6432Node-->Microsoft-->WindowsNT-->CurrentVersion (ugyanugy csak siman egyszer rakattintasz a mappara)
    5. Ures helyen jobb klikk-->Uj-->Karakterlanc (vagy valami ilyesmi,nem tudom magyar winfosban hogy van ez elnevezve). Nevnek megadod azt,hogy ProductID erteknek pedig a mar kimasolt szoveget.
    6. regedit bezar,gep restart.
    7. Ismet aktivalod a jatekod es kesz is.
  • Boconadi
    Valaki tud magyarázatot adni arra, hogy win7-en 64bit alatt miért nem akarnak menni a 0.6b verzió S2-es autói (pályái)? Aktiválás után az autókra kattintva egyszerűen nem töltődnek be, a pályákra kattintva nem jelenik meg semmi. Nem értem miért csinálja Eddig is ez volt a felhasználóm, tegnap raktam újra a gépet, és most nem megy :\
  • pedobear
    Én néha előveszem azért. Elég sok autót csináltak hozzá, csak körülményes mindig berakosgatni őket.
  • Bekalolz
    Komolyan nincs már cargame? :o Egyébként én is csak annyit lfs-ezek, hogy 1,5-2 havonta csináljak 1 videót (Hogy ne csökkenjen a subok száma). Legszívesebben rendes videókat csinálnék, csak előbb kéne kamera.. :D Addig meg marad LFS meg BF3. :D
  • R0zs0máK
    Eh...pár hét után ma akartam játszani...cargame.nl megszűnt, maradtak a cruise szerverek, meg a pár drift szerver...na asszem itt a vége...
  • R0zs0máK
    Csodálom a kitartásodat, hogy még mindig képes vagy ezzel a szarral videókat gyártani....:DDDDDD
  • Bekalolz

Ha azt mondjátok, hogy dubstep megeszem a kormányom. :D
  • krisztian1329
    Hogy kell megcsunálni az zenét?
    Mert elindul és megáll ogg fájlban van.
  • Alexease
    Koszi!
  • pedobear
    Boldog szülinapot!
  • MerlinW
    Boldog szülinapot!
  • R0zs0máK
    Hagyjuk már ezt a baromságot plz...
  • lac coo
  • moonster
  • Alexease
    Mar csak ezek a driftelosok tartjak eletben a tizeneves programot. Scriptelve nincs, ez igy sikerult. Persze ehhez sokat kell gyakorolni, erezni kell, es kellenek a tuti beallitasok is.
    Meg persze az egeres dolog nevetseges (tizedmasodperc alatt jobbra-balra kitero kerekek), es valszeg azzal a kormanyhasznalattal is a legtobben igazabol az elso kanyarban szornyethalnanak;D
  • lac coo
    Olyan mintha scriptelve lenne ez a driftelés LFS-ben :))))szinte szögletesen mozog az autó :)

Atom jó játék, de mindig azt mondtam, hogy túl engedékeny a megcsúszásoknál ...
  • Bekalolz

Tükörből fordítva vezetni eléggé bonyolult. :D

Sima Egér Onboard.
  • moonster
    A parancsokat az admin írhatja be a chat-be (T), /-el kell kezdődnie:

/modified=yes
  • kifli
    dedikált szerver, vagy játék közben csak indítasz egy szervert, és ameddig megy a játékod, addig a szerver is?
  • Boconadi
    és egy kérdés, hogy azt hova kell beírni?
  • moonster
  • kifli
    aszem ez kell hozzá: /modified=yes
  • Boconadi
    Ha megkérnék valakit szépen, eltudná mondani hogyan lehet olyan szervert indítani amin a tweak-ek engedélyezve vannak? Nem találok erről leírást sehol, azonban rémlik, hogy már valaki leírta, de nemtudom milyen kulcsszavakkal keressek :\
  • pedobear
  • pedobear
    Jöhetnének már valami normális pályák (Monte Carlo Monaco, Nordschleife, Donington Park, Laguna Seca, Alps, Spa Francorchamps) meg autók is.

• Boconadi
    remélem értitek :)
  • Boconadi
    Működik. Egy a probléma: Mármint ha jól sejtem, a pálya, a BF1 modelljére lett ráhúzva. Ha a BF1-el mész, akkor olyan mintha a pálya modellel mennél.
    Kicsit furán hangzik, de így van, vagy mi értelmeztük rosszul, Ugyanis ha ugymont dedikált szervert csinálok (de nem), és én állva maradok, akkor állva marad a pálya is, és a többiek tudnak játszani. Kicsit hülyén hangzik, de ha kipróbáljátok látjátok.
    Amúgy csak egy szimpla layout, és a BF1 textúrái a modellek körben.

Ez az én (mi) észrevételünk, szerintem nem éri meg kipróbálni
  • kifli
    shift+u és törlöd a spawn pontot