16062
  • Alexease
    Lehet hogy van mar szuper gumifizika, csak gep nincs, amin elfusson. Igy kicsit meg varnia kell, amig lesz hozza hardware:DD
  • hezi
    2 vadi new track by Eric, nem teljesen über-realisztikus tyrephysics mert az lehetetlen, still DX8 graphics, statikus minden.... 5( és még hány) év után.... ettől sok lóvét már ne várjon.
  • GPx8
    Azért ottani viszonylatban nem, csak kényelmesen élt belöle. Kénytelen lesz vele még egy kis lóvét keresni és ha ilyen lesz a folytatás, én nem is sajnálom tőle...
  • Alexease
    Ebbol egyszer mar meggazdagodott:D
  • GPx8
    Mondjuk az jó hír, hogy nem egy másik (nem autós) projectből gazdagodik éppen...
  • hezi
    pff
  • Alexease
    Azt a decemberi update-ben szoktak kitenni:D
    Ebbol a irasbol hirtelen csak annyi maradt meg bennem, hogy jo volt NEKI a nyar es megint igerget ezt-azt.
  • Prézli
    Scawen él és csóró
    már a térhálós kerék sincs kirenderelve új szögből :(
  • Alexease
    Nem lehetsz ilyen turelmetlen, meg csak 2013 van:D
  • papi08
    Igen, meg Scirocco is... Na komolyra fordítva, nincs.
  • precise
    van már s3?
  • Lacko86
    XIV. S2-ES MAGYAR BAJNOKSÁG,let's go!
  • Lacko86
    BME-FRT Kupa 2013 , gyertek ha van kedvetek!
  • r4f1
    Mai hegyi drift verseny. ///M-Power
  • Bekalolz

S2-n most újra van valamennyire élet. Pár régebbi arc újra játszik néha néha.
  • mustang08
    Sziasztok!
    Nemrég újra el kezdtem LFS-ezni gamepadal, de a gázadás és a kormányzás nagyon érzékeny, a joy mozgását csak a feléig érzékeli. Meg lehetne valahogy oldani, hogy ne csak a feléig, hanem az ütközéspontig érzékeljen?
  • LeWyTy
    Van itt még élet?

Miért nem tudhatom használni a LFS-Tweak.com 0.6B Pro Tweaker.exe- cuccot?

Továbbá.. mi módon kell elérni ezt a hangot?
    (Simán a Shift+A megvan.. de ha berakok hangot csak ismétli és az nagyon szar.)

És mi az a cucc amivel álligathatom pl az XRG lóerejét vagy bármit?
  • dragon11
    jaoki:S
  • pajti
    igen, kiment a divatból
  • Hecker007
    Már azt hittem történt valami a játékkal :D
  • kifli
    MIÉRTIS?
  • dragon11
    ingyenes lett az s2 v mi ?:D
  • moro91
    Sziasztok!
    Az a lenne a kérdésem hogy valaki letöltötte-e innen: http://liveforspeedmods.pl/category/najlepsze_samochody_lfs/honda/ az FXO-s Civicet? Mert most valamiért nem engedi. Ha átküldené e-mailben aki letöltötte annak megköszönném.
  • Bekalolz
  • Lacko86
    Live-for-speed.hu BTCC Nyár Kupa indul hamarosan! Várjuk az érdeklődőket! További részletek a forumon.
  • Bekalolz
  • r4f1
    Multiban sem kellene gondot jelentenie.
    Próbálj meg esetleg vissza venni belőle egy kicsit.
    De egy windows reinstall is csodákra képes :D
  • spank309
    legújabb frissitést feltettem ha egyedül megyek a pályán akkor még elfogadható bár ha minimalizálnám a grafikát akkor jó lenne :D de ha multiba megyek nagyon szaggat. Na mind1 ennek annyi :/
  • Wlanseraf
    Ez a congif olyan mintha egy autóba bele raknál egy simson motort.....
  • r4f1
    Intel® HD Graphics 4000 sok jót nem ígér, de el kellene futnia akadás nélkül. Próbálj meg Intel drivert frissíteni.
  • spank309
    Srácok miért van az hogy a Crysis 3 meg ilyen új játékok szaggatás nélkül futnak ez meg szaggat? Pedig imádom ezt a játékot s2-öm is van meg minden :/

Gépem: Asus UX32A

Intel® Core™ i5-3317U, (3 MB Cache, 2.60 GHz)
    4 GB Ram 1600 Mhz
    500 GB + 24GB integrált SSD gyorsítótárral
    Intel® HD Graphics 4000
  • Bekalolz

Újabb kihívás
  • kifli
    Nem védem én őket, bőven lett volna idejük már kiadni valami komolyabbat is. Csak azt cáfoltam, hogy nincs support.
  • R0zs0máK
    Az utolsó komoly tartalom update 2005 nyáron jött ki (S2)...ez mindent elmond...
  • kifli
    support van, jönnek a kisebb javítások is moondhatni folyamatosan (bár már bugok nemnagyon vannak), hackerek ellen küzdöttek (nv nélkül feltudtak menni), illetve elvileg továbbra is a gumifizikán dolgoznak. (lfs forumba pont most olvastam be, hogy mi a lőcs van már)
  • Ley Roland
    Aha, értem. Hát nem tudom, akkor még várok vele és eldöntöm mi lesz. :)
  • MerlinW
    Játszanak, de sorban szűnnek meg a szerverek, nincs support, gyak. leszarják a játékot. Persze ahogy érzed.
  • Ley Roland
    Nem játszanak már vele talán?
  • MerlinW
    Szerintem már ne adj ki érte pénzt. Haldoklik az egész.
  • Ley Roland
    Hali!

Szeretném megvenni az S2-t (S1 már megvan), de amikor fizetnék paypalről kéri, hogy adjam hozzá a kártyámat... Miért lehet ez? Paypalemen 12.03 GBP van, ha jól tudom ennyinek elégnek kellene lennie. S1-et is amikor megvettem nem kérte a kártyát.