16067
-
Beindult a Scawen-gépezet, életbevágóan fontos fejlesztésekkel. -
precise #15946 Szerint Scawen a nagy gazdagságban rászokott valami drogra, és amikor van pár tiszta pillanata akkor posztol egy progress reportot. Mikor még tisztább volt, hosszabbak voltak ezek a tuszta pillanatok és akkor még volt ideje hálós gumit is csinálni. Először megcsinálta, 1 évre rá már csak arra volt ideje, hogy berakja ugyanazt a képet a reportjába, mostanra már csak pár sorra volt ereje.
Van ugyanilyen ismerősöm. Nagyon jó arc volt, elég komoly sulikba járt, majd fűvel kezdte aztán beleugrott a keményebb témába. Ugyanezt csinálta. Eltűnt, telót sem vett fel, ha meg nem volt zséje cuccra akkor előadta, hogy normális, megváltozik, és most aztán kurva nagy dolgokat fog csinálni.
Asszem elmegyek telepatikus gyógyítónak, hogy ezt így megtudtam állapítani
-
GPx8 #15945 Nem hinném, hogy valaki most elkezd egy olyat fejleszteni, ami 5-10 év múlva fog jól futni... Hacsak nem komplett őrült az illető! :) -
Igazabol az auto keves reszet lehet rendesen szimulalni, ahhoz analog szamitogep kellene;) Mar az is kompromisszum, a jobb cegektol, amikor fix 50-600Hz-re allitjak be a kulonfele alkatreszek mintavetelezeset/szimitasat.
Persze a gumi a legnagyobb cumi, mert eleg sok adat erkezik, es azon az „egy” alkatreszen belul is sok a valtozo:P Egy jo atlagsebesseggel, a gumi hosszabban 10-12, szelessegben 3 ponton szamolgatva, kell vagy 1kHz kerekenkent:DD
Vagyis igaz: „Aki megtalálja a legjobbat, az nyer”:) Vagy az, aki olyat epit most, ami 5-10 ev mulva is jo lesz, sot, akor lesz igazan jo:D -
GPx8 #15943 Kunos is írta, hogy nem igazán lehet a gumi viselkedését lemodellezni. Kompromisszumokat kell kötni. Aki megtalálja a legjobbat, az nyer. -
Lehet hogy van mar szuper gumifizika, csak gep nincs, amin elfusson. Igy kicsit meg varnia kell, amig lesz hozza hardware:DD -
2 vadi new track by Eric, nem teljesen über-realisztikus tyrephysics mert az lehetetlen, still DX8 graphics, statikus minden.... 5( és még hány) év után.... ettől sok lóvét már ne várjon. -
GPx8 #15940 Azért ottani viszonylatban nem, csak kényelmesen élt belöle. Kénytelen lesz vele még egy kis lóvét keresni és ha ilyen lesz a folytatás, én nem is sajnálom tőle... -
Ebbol egyszer mar meggazdagodott:D -
GPx8 #15938 Mondjuk az jó hír, hogy nem egy másik (nem autós) projectből gazdagodik éppen... -
pff -
Azt a decemberi update-ben szoktak kitenni:D
Ebbol a irasbol hirtelen csak annyi maradt meg bennem, hogy jo volt NEKI a nyar es megint igerget ezt-azt. -
Scawen él és csóró
már a térhálós kerék sincs kirenderelve új szögből :( -
Nem lehetsz ilyen turelmetlen, meg csak 2013 van:D -
Igen, meg Scirocco is... Na komolyra fordítva, nincs. -
precise #15932 van már s3? -
Lacko86 #15931 XIV. S2-ES MAGYAR BAJNOKSÁG,let's go! -
Lacko86 #15930 BME-FRT Kupa 2013 , gyertek ha van kedvetek! -
Mai hegyi drift verseny. ///M-Power
-
Bekalolz #15928
S2-n most újra van valamennyire élet. Pár régebbi arc újra játszik néha néha. -
mustang08 #15927 Sziasztok!
Nemrég újra el kezdtem LFS-ezni gamepadal, de a gázadás és a kormányzás nagyon érzékeny, a joy mozgását csak a feléig érzékeli. Meg lehetne valahogy oldani, hogy ne csak a feléig, hanem az ütközéspontig érzékeljen? -
Van itt még élet?
Miért nem tudhatom használni a LFS-Tweak.com 0.6B Pro Tweaker.exe- cuccot?
Továbbá.. mi módon kell elérni ezt a hangot?
(Simán a Shift+A megvan.. de ha berakok hangot csak ismétli és az nagyon szar.)
És mi az a cucc amivel álligathatom pl az XRG lóerejét vagy bármit? -
jaoki:S -
igen, kiment a divatból
-
Már azt hittem történt valami a játékkal :D -
MIÉRTIS? -
ingyenes lett az s2 v mi ?:D -
moro91 #15920 Sziasztok!
Az a lenne a kérdésem hogy valaki letöltötte-e innen: http://liveforspeedmods.pl/category/najlepsze_samochody_lfs/honda/ az FXO-s Civicet?
Mert most valamiért nem engedi.
Ha átküldené e-mailben aki letöltötte annak megköszönném.
-
Bekalolz #15919 -
Lacko86 #15918 Live-for-speed.hu BTCC Nyár Kupa indul hamarosan! Várjuk az érdeklődőket! További részletek a forumon. -
Bekalolz #15917 -
Multiban sem kellene gondot jelentenie.
Próbálj meg esetleg vissza venni belőle egy kicsit.
De egy windows reinstall is csodákra képes :D -
spank309 #15915 legújabb frissitést feltettem ha egyedül megyek a pályán akkor még elfogadható bár ha minimalizálnám a grafikát akkor jó lenne :D de ha multiba megyek nagyon szaggat. Na mind1 ennek annyi :/ -
Wlanseraf #15914 Ez a congif olyan mintha egy autóba bele raknál egy simson motort..... -
Intel® HD Graphics 4000 sok jót nem ígér, de el kellene futnia akadás nélkül. Próbálj meg Intel drivert frissíteni. -
spank309 #15912 Srácok miért van az hogy a Crysis 3 meg ilyen új játékok szaggatás nélkül futnak ez meg szaggat? Pedig imádom ezt a játékot s2-öm is van meg minden :/
Gépem: Asus UX32A
Intel® Core™ i5-3317U, (3 MB Cache, 2.60 GHz)
4 GB Ram 1600 Mhz
500 GB + 24GB integrált SSD gyorsítótárral
Intel® HD Graphics 4000 -
Bekalolz #15911
Újabb kihívás -
Nem védem én őket, bőven lett volna idejük már kiadni valami komolyabbat is. Csak azt cáfoltam, hogy nincs support. -
Az utolsó komoly tartalom update 2005 nyáron jött ki (S2)...ez mindent elmond... -
support van, jönnek a kisebb javítások is moondhatni folyamatosan (bár már bugok nemnagyon vannak), hackerek ellen küzdöttek (nv nélkül feltudtak menni), illetve elvileg továbbra is a gumifizikán dolgoznak. (lfs forumba pont most olvastam be, hogy mi a lőcs van már)