16062
-
#14100 nekem működik -
arcsika01 #14099 miért nem jó az OFF Topic?:O:S -
arcsika01 #14098 okés megnézem:) köszi előre is... meg a másik kérdés h. láttam (most) youtube.on olyat h. 900 lóerős meg ienek:O rákerestem valami TWEAKS vagy mi kell hozzá! leszedtem a z28-hoz(nekem is az van) de nemtom használni?! hogy kell?:O Valaki segítsen PLS
LFS Z28 TWEAK <- ezt szedtem le... -
#14097 Menj a kapcsolatok listájára, ott kihozza hogy milyen szerverekhez tudsz kapcsolódni, nem kell semmiféle ip. -
#14096 Proxy, tűzfal - KIKAPCS vagy Beállít/konfigurál -
arcsika01 #14095 hehe:D valami értelmes választ gondoltam volan... mert kér valami ip-t meg minden szart:S kerestetni se lehet:S hogy kell?:O mert nekem nem megy:( -
#14094 otthon, munkahelyen, iskolában, internet-kávézóban, stb. -
arcsika01 #14093 Sziasztok:) Hol lehet ezzel a játékkal neten játszani?:O mert nekem sehol se megy:( -
#14092 A címet (nevet) kinek tartogatod? Ide vele -
#14091 Címet? Ugyan már. Elég lesz a pin kódod. -
#14090 Hm találtam egy olyan szervert ahol DRAG(gyorsulás) van :D
Komoly :D -
#14089 Nagyon vicces :DD
Tényleg cserélnék, vagy akár ingyen is elfogadom, ha valaki tényleg nem használja(vagy akár kölcsön..) Megadok címet mindent, az átverés elkerülésért :) -
#14088 -
#14087 nekem minden álmom egy GSX-R
Érték egyeztetéssel is lehet.
De az account csere ára 1 000 000 a valuta, és hangulat ingadozásomtól függően. Amúgy 45 ezer km van benne. Nem dohányzó, csak szobában tartott. Pályát, esőt, havat még nem látott ;) Persze női tulajtól ;)Odafigyelően bejáratva. Első pár ezer km-eren csak TC szerveren használt, és ott is a sebességi korlátokat betartva. Leinformálható kmerrel ( LFS world )
-
#14086 annyit azért nem ér :D -
#14085 Egy Sennheiser HD 800 fülesre elcserélném. -
#14084 Üdv, van valakinek nem használt/felesleges accountja amit elcserélne valamire? :) -
#14083 LFS: Feel the Racing -
#14082 Csak YES/NO (ha YES akkor van, de nemtudod beallitani hogy mekkora legyen, csak lesz)
OPTIONS->CONTROLS-> it benn "Axis/FF"
De minek az neked? Régi 30-40 éves Gázikot vagy UAZ-t akarsz szimulálni. Emléxem ott volt nekunk az egyik Gázikon olyan DeadZone, hogy nem sok hiányzott hogy az élessebb kanyarba mink legyunk dead. 1-szer megtekerted a kórmány de még semmi, csak utánna kezdett forogni a kerék, visza meg ugyanúgy. Fél fordulat uresbe ment akkora volt a deadzone De a versenyautoba az kell hogy minnel pontossab legyen! Mindenki azon van hogy kikapcsolja.
-
Hosszas #14081 Sziasztok ! A jatekban lehet DeadZone alitani a kormanynak ?? Es ha igen akkor hol mert nem kapom ... -
#14080 Azert 4-6 havonta szokott valamit irni az LFS forumba;) Mar azis valami:P -
#14079 Inkább 1 év mint fél. :/ Addigra tuti vége a nyaralásnak. :) -
#14078 Csak 2 het?! Az az LFS-sel kapcsolatban semmi:) 2-3 honap talan, de inkabb fel ev;)
Amugy semmi nem tortent... -
#14077 2 hétig nem voltam gépközelbe. Van új info sirokkorol meg S3rol? -
#14076 Itt a lényeg: "And with suspension borrowed from the Audi R8, it should probably handle pretty well."
Az előző verzió guruló fürdőkádhoz hasonló irányíthatóságához képest biztos fasza :DDDD -
#14075 Na itt a következő LFS autó, az elektromos Raceabout:D -
#14074 áá, csak a törésmodellen dolgoznak ;) -
#14073 Srácok, lassan készul a VW Scirocco és az új fizikája, már csak ki kell kalapálni...
-
#14072 Cserélj grafikai drivert, vagy frissícsd, vagy próbálkozz valami beállítássokkal benne. Amúgy ilyet még én se láttam, de sok minden mást már igen. Lehetetlen dolgokat tudnak produkálni a mai hardwarek és driverek, szinte alig van valami amit megveszek és nem kell vele hetekig/hónapokig kísérleteznem hogy mukodjon, lehethogy rád is az vár -
Sychter #14071 hogy érthetőbb legyen, ezt látom: http://kephost.hu/image-D0C4_4BC9D751.jpg -
Sychter #14070 Sziasztok
Letöltöttem az lfs.net-ről az s2 z28-at, de ha játszani akarok single modban, akkor csak az autó és pálya jelenik meg, semmi más!
Ha teljes képernyő módból átteszem ablakos nézetbe, akkor egy pillanatra felugranak a gombok, de el is tünnek!
Mi lehet a baj? -
tbundy #14069 egyszer kell megvenned a licensz-t, onnantól játszhatsz a licenszednek megfelelő szervereken.
v nem veszed meg, akkor is tudsz demoval neten játszani, elég sokan nyomják demot is. -
#14068 Üdv, lehet sőt biztos, hogy már kérdezték, de ez P2P játék, vagy megveszem(neten vagy boltban) majd onnantól kezdve ingyenesen játszhatok?
sorry:
lfs/warez topic nekem nem jön be, úgyhogy itt kell megkérdeznem:
Ha nem eredeti( :( ), akkor is tudok neten, vagy legalább single-ben játszani?:) -
#14067 nem, illetve állítólag van dobozos verzió angoloknál meg talán hollandoknál is -
#14066 Boltban nem tudom megvenni?:D -
#14065 vedd meg -
leipsig #14064 oksa ! már írtam ott is ! köszi -
schumaher #14063 OFF topik
De ott elmondom! -
leipsig #14062 még abba tudnál segíteni hogy hogy lehet feloldani az összes autót? -
schumaher #14061 NM