Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lökdösõdõ ...hülye gyerekek mint egyes szervereken.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Szerencsére még nem találkoztam ilyennel online.
dashed_ : dobj fel egy jó témát LFS-el kapcsolatban, s akkor beszélünk arról 😊. De ha nem történik semmi új, akkor a múltban kényszerülünk túrkálni, vagy hagyjuk kihalni a fórumot 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Amikor azt mondod h nitro akkor behúzod a kézit és odalépsz neki. Mivel a kézi nem fog fogni semmit az autó meg tuningos ellehet hitetni h nitrozol.
De a második nem volt úgy összevágva. Azon láttam ,hogy mi van.
De a lényeges dolog:
Mind a kettõ single playerben van!
Ha felakarnának menni netre , nem tudnának csatlakozni, mert a játék/autók paraméterei nem stimmelnek. Ezt online csak akkor lehet használni, ha a serveren is azonos beállításokat használnak, jelen esetben Nitro modot. De akkor meg te , a sima lfsel nem fogsz tudni csatlakozni...
http://www.youtube.com/watch?v=kuayxHtXVWU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1lQDNtd5srE
1. van, legalább 4 játékban nyomjuk (LFS, rFactor, BF2, GTA4 ami biztos)
2. köszi, nem, alig vagyok fent msn-en is.
3. rFactorba ültesd be inkább a gépeket, ott lehet a fizikával is játszani(komolyan lehet szopni is vele, nem olyan egyszerû).
4. Hazudtam, mert ez túl hosszúra sikeredett, meg félig off is, és azt nem szeretem, ha offolok.
Az LFS legyen veled!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Ennek akkor lenne értelme, ha fizikában is hasonlítana rá.
Nem kell, hogy tökéletes legyen,csak hasonlítson.
De inkább ne legyen.
Aztán nem megsértõdni, ha már véleményt kértél.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Csináltam pár videót,de még kezdõ vagyok lesz még jobb is.
véleményeket várok.
LIVE FOR SPEED FIAT 126P
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
nettika , pink
ilyesmi.
Vagy amiben a nevében van ,hogy race az talán jó...
De ha 1x találsz olyan szervert ahol normálisak, akk oda érdemes visszajárni szerintem, mert a gyökereket úgyis kitiltják és lehet normálisan versenyezni.
nevem:ADIKING
server adress: s1.h4.hu port: 9987
Szoba MaGneTik és azon belül LFS 😊
Ma jó lenne multizni nagyon sok szeretettel várok mindenkit.
VERZIÓ:S2 Z25
Akit érdekel a dolog az vegyen fel skypra
SKYPE ID:adikakk,adiking mindkettõre vegyen fel akit érdekel.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Elsõ helyrõl dobtak ki azért mert az admin véletlenül máshova kattintott...
röhej az egész...
<#banplz>#banplz>
Ezt azért írtam le ,hogy másokat megkíméljek az esetleges idegességtõl, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen a hoston...<#falbav>#falbav>
megvan az lfs szoba 😊
server adress: s1.h4.hu port: 9987
Szoba MaGneTik és azon belül LFS 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)
g25 meghalt...<#falbav>#falbav>
momo meg otthon... ( én UK-ban)
Ha valakit érdekel eladó. H-shifter hibátlan, pedálsor hibátlan.
Kormány esztétikailag hibátlan. Valami elszállt benne...
<#boxer>#boxer>
Én is lfs ezek és az fs szerveren megyek de rossz a kormányom.<#szomoru1>#szomoru1>
de azért valamikor jó lenne multizni sg sekkel.
amúgy megadhatod a szobát.
Nemtudom ti merre szoktatok versenyezni esetleg driftelni, de jó lenne egyszer sok sg-sel menni egyet driftelni, vagy valahova versenyezni. ts3 szobával tudok szolgálni 😊
R.I.P.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'