Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

r4f1
Mondjuk mostanában csak priváton játszok, csapattársammal. Ott garantált ,hogy tiszta verseny lesz 😊
Nem lökdösõdõ ...hülye gyerekek mint egyes szervereken.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
hm kemény. De nem látom értelmét.
Szerencsére még nem találkoztam ilyennel online.

Én kipróbáltam online, még a TPR idõben, mikor demos voltam. Ez egy kis DOS-os ablakot nyit meg, egy sima exe az egész file. És nyugodtan engedett online is. Sok ember látta, és tapasztalta, csak Õk már vagy abbahagyták az lfst, vagy nem nézik az SG fórumot. De hidd el, hogy én kipróbáltam, és sokan mások rendszeresen ezzel is tolták. Sõt, ha nagyon ügyesen csináltad, akkor egész szép idõket összehoztál anélkül hogy kiszúrjanak.
dashed_ : dobj fel egy jó témát LFS-el kapcsolatban, s akkor beszélünk arról 😊. De ha nem történik semmi új, akkor a múltban kényszerülünk túrkálni, vagy hagyjuk kihalni a fórumot 😊
shumika
És valaki már kipróbálta ezt NOS mod-ot??

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

r4f1
durva. Elsõ videónál még kételkedtem, mert azt egy egyszerû tweakkel is össze lehet vágni. Csak le kell venni a fékerõt, és feltuningolni az autót.
Amikor azt mondod h nitro akkor behúzod a kézit és odalépsz neki. Mivel a kézi nem fog fogni semmit az autó meg tuningos ellehet hitetni h nitrozol.
De a második nem volt úgy összevágva. Azon láttam ,hogy mi van.

De a lényeges dolog:

Mind a kettõ single playerben van!
Ha felakarnának menni netre , nem tudnának csatlakozni, mert a játék/autók paraméterei nem stimmelnek. Ezt online csak akkor lehet használni, ha a serveren is azonos beállításokat használnak, jelen esetben Nitro modot. De akkor meg te , a sima lfsel nem fogsz tudni csatlakozni...

Ha jobban szétnézek a gépemen, akkor talán még mindig megvan az a kis progi. Ám ez Z patch elõtti idõkbõl származik😊. Addigis itt van két videó. Csak figyeld amikor benyomja a féket, vagy a kéziféket, hogy a verda hogy elkezd gyorsulni!
http://www.youtube.com/watch?v=kuayxHtXVWU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1lQDNtd5srE
Pummis
egy pár oldal igen de csak a képeket és a linkeket és a videókat nézzem meg 😊 de ez az autó nagyon bejön.Már csak egy Trabi vagy Wartburg kellene nem baj hát ha valaki majd feltölti a lfsmod.com-ra

r4f1
jól visszaolvastál 😄

Pummis
szia ha megkérlek átküldöd nekem ezt a skint és a kocsi modot nagyon tetszik

r4f1
én errõl a nos módról még nem hallottam, de én elképzelhetetlennek tartom , hogy ilyen lehetséges legyen

Visszatérve a nitrózáshoz...Annó mikor még demos voltam, és még mûködött a Töréspont szeró, ott volt pár gyökér, akik egy nos mode progival nyomták, ami a fékerõt felcserélte gyorsitó erõre, igy akár 270el is tolták az FBMel. Ezt egyszerûen úgy szûrték ki, hogy kick-elték azt, aki gyorsabban ment 240nél egy FBMel...ettõl persze lehetett okosan NOS modeot használni, de a többséget kiszûrtük.
mackosajt
Rövid leszek és tömör.
1. van, legalább 4 játékban nyomjuk (LFS, rFactor, BF2, GTA4 ami biztos)
2. köszi, nem, alig vagyok fent msn-en is.
3. rFactorba ültesd be inkább a gépeket, ott lehet a fizikával is játszani(komolyan lehet szopni is vele, nem olyan egyszerû).
4. Hazudtam, mert ez túl hosszúra sikeredett, meg félig off is, és azt nem szeretem, ha offolok.

Az LFS legyen veled!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

adikakk
nem sértõdõk meg még kezdõ vagyok de próbálok fejlõdni am ha van kedved multizni vegyél fel slypra vagy gyere ts3 ra lfs szobába.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

mackosajt
vélemény: <#vomit>

Ennek akkor lenne értelme, ha fizikában is hasonlítana rá.
Nem kell, hogy tökéletes legyen,csak hasonlítson.

De inkább ne legyen.

Aztán nem megsértõdni, ha már véleményt kértél.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

adikakk
Jó estét.
Csináltam pár videót,de még kezdõ vagyok lesz még jobb is.
véleményeket várok.
LIVE FOR SPEED FIAT 126P

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

kifli
van ventri lfs szoba is ha kell 😊

Ventri (2.14): h4.hu port: 41930
bardocz
Zion szerver jó volt, most nem tudom van-e.
r4f1
én inkább külföldieket használtam, amikor sokat demóztam.
nettika , pink
ilyesmi.
Vagy amiben a nevében van ,hogy race az talán jó...
De ha 1x találsz olyan szervert ahol normálisak, akk oda érdemes visszajárni szerintem, mert a gyökereket úgyis kitiltják és lehet normálisan versenyezni.

adikakk
aki akar multizni az minél hamarabb jöjjön ts3 szobára.
nevem:ADIKING
server adress: s1.h4.hu port: 9987
Szoba MaGneTik és azon belül LFS 😊

Az lehet.De egy abiztos hogy hanyagolom azt a szervert

kifli
szélárnyék
akkor nemtudom hogyan csinálják de sokkal gyorsabbak mint én pedig 190-nél többet nem tudok kicsikarni a kocsiból.de egy biztos szem...ek.Tudsz egy jó szervert ahol rendesek és szabáj szerint játszanak lehetöleg magyart?

r4f1
ilyen nitro modról még nem hallottam 😊 fõleg multiban. Ha tweakelnek is , azt nem engedi fel a játék szerverre. Hiba üzenettel kilép.

Csatlakozom azokhoz akiknek nem tetszi az LFS Hungary szerver.Probálkoztam én is és vagy fojton kizártak vagy fojton csalnak mégpedig azzal ,hogy szerintem nitro modot használ némeik uriember.Amikor én versenybe száltam az XFG kocsimmal ami a végsökig van tuningolva az egyenesben vagy kilöknek vagy én mentem 190/km -mel akkor némeik ugyan ez a tipus hogyan tud nálam joval gyorsabban menni?Hát ez a tapasztalatom nekem is. Ígyhát ezt a szervert hanyagolni fogom.<#banplz>

adikakk

adikakk
Jó napot.
Ma jó lenne multizni nagyon sok szeretettel várok mindenkit.
VERZIÓ:S2 Z25
Akit érdekel a dolog az vegyen fel skypra
SKYPE ID:adikakk,adiking mindkettõre vegyen fel akit érdekel.

r4f1
akkor nem csak nekem vannak rossz tapasztalataim...

Misi az ezredes
Ó pont tegnap voltam fent, rajtrács 1 helyérõl indultam admin elrontotta a fékezést beleszállt mindenkibe,restart ment kb 5-6 alkalommal egymás után. :/ Leléptem és hagytam a ... be

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

r4f1
LFS Hungary nemû szerverre ne menjen fel senki, azt ajánlom, ha jót akar versenyezni. Az adminok nem értik a dolgukat, nem tudnak rendet tartani. Saját kényük kedvük szerint dobálják ki az embereket.De ÕK is úgy versenyeznek mintha, nem lenne a pályán senki más. Az egyik admin csak azért nem szállt belém, mert láttam hogy olyan rövid féktávot vesz, amivel nem lehet bevenni a kanyart, és elrántottam a kormányt elõle.
Elsõ helyrõl dobtak ki azért mert az admin véletlenül máshova kattintott...
röhej az egész...
<#banplz>

Ezt azért írtam le ,hogy másokat megkíméljek az esetleges idegességtõl, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen a hoston...<#falbav>

r4f1
És LFS-ben is csinált már valaki szervert?

kifli
Énis jövök 😊

megvan az lfs szoba 😊

server adress: s1.h4.hu port: 9987
Szoba MaGneTik és azon belül LFS 😊
Tomsteel
Jönnék én is.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

shumika
Rendben szerintem mehetne egy verseny. JuanG R.I.P

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Misi az ezredes
Benne lennék ha lenne rendes netem. Amm.. évente kéne megrendezésre kerülnie szerintem ennek a futamnak. Hisz nem volt kis ember hozzánk képest.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

GhostR1der
szervezzünk Juan emlékére emlékfutamot. ki mit szól hozzá?

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

underground2
sziasztok az lenne a kérdésem, hogy van egy textúria amit modósítani szeretnék! Hogy ezt milyen progival és hová kell majd bemásolnom?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

tenkenorman
mennyié? csak az ff nem mûkszik? önmagában nem mûködnek mi:S?

http://www.tenke.hu

kifli
ts3 cím: s1.h4.hu:9987
és itt magnetik szoba, majd csinálok bele egy lfs-t ha eszembejut 😄
KulacsKa
Az hogy a same orszagban vagyunk meg nem jogosit fel hogy ne vegyee masikat van lecso neeeeeem ))))

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

r4f1
ehh én is csak egérrel szenvedek... nagyon jó <#falbav>
g25 meghalt...<#falbav>
momo meg otthon... ( én UK-ban)
Ha valakit érdekel eladó. H-shifter hibátlan, pedálsor hibátlan.
Kormány esztétikailag hibátlan. Valami elszállt benne...
<#boxer>

R0zs0máK
Én még legalább 1 hónapig nem nyúlok LFS-hez 😞(

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Misi az ezredes
Még nincs rendes netem és még csak tapasztalom, milyen G25-el driftelni. 😊 Utána esetleg.

adikakk
Jó estét.
Én is lfs ezek és az fs szerveren megyek de rossz a kormányom.<#szomoru1>
de azért valamikor jó lenne multizni sg sekkel.
amúgy megadhatod a szobát.

kifli
na egy hónap után megint lfs-ezek 😊
Nemtudom ti merre szoktatok versenyezni esetleg driftelni, de jó lenne egyszer sok sg-sel menni egyet driftelni, vagy valahova versenyezni. ts3 szobával tudok szolgálni 😊
shumika
R.I.P párszor versenyeztem vele. Jó fej volt. R.I.P

MaSzKa
<#sir>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Basszus! Én személyesen is találkoztam egyszer vele, segített GTR ügyben. Nagyon rendes, szimpatikus srác volt.
R.I.P.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ÁjjLe BoBBi
indult az lfs bajnokságban is korábban...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

R0zs0máK
Én nemtom kiaz...kiaz?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tomo15
Te jó ég<#sir>