16062
-
#14144 Tudom hogyérti és épp az autó kinézetét akarnám megváltoztatni...:P
Már tettembe régebben csak azóta újratettem a gépem és mostmár nemjó-.-
a m1 ha tisem tudtok segíteni hát m1:D -
#14143 Alexease úgy érti, hogy az eredeti autó fizikája marad az originál, még ha busztis tennél bele. Azokkal a vobokkal, meg bármilyen modokkal csupán grafikai változásokat csinálsz. Beleteszel egy BMW-t, az csak a kasznyi/doboz lesz BMW (úgy fog kinézni - és csakis lokálissan nálad), de a fizika és az oszes kocsi tulajdonság marad az eredeti - ha mész vele akkor ugyanaz mint az eredeti. Így persze semmi értelme a modolásnak és tapasztásnak/ragasztásnak, ha csak nem valami video klippet akarsz csinálni más autókkal. Inkább élvezni kell azt ami benne van eredetileg. -
#14142 Az a masfele auto csak egy doboz, semmi ertelme belerakni:D Nem nezegetni, hanem menni kell vele;P -
#14141 Persze ha nemteszek bele semmit akkor megy simán....
de szeretnék bele másféle autókat tenni:D -
#14140 Próbáltad már, hogy az alap játékot felteszed, és úgy indítod ?
Mert ha úgy megy, akkor mi a faxnak raknál bele bármit is ? -
#14139 Azt hiszem kedves mindannyiunk nevében mondhatom, hogy most már sokkal közelebb kerültünk a probléma feltárásához -
#14138 Ez Lenne -
#14135 én EZT használom mert gyorsan bejönb a kép, megcsinálja a linket ide forumba is, és sokáig megmarad a kép :) -
#14134 Tudom, hulyen hangzik, de www.kepfeltolto.hu :) -
#14133 Nemtook képfeltöltős oldalt itt meg csak 20Kb-os cuccot lehet feltenni:P
SZal leírom mitír ki..:P
Nemlehet megnyitni ezt a fájlt : data\veh\XR.vob
Kösz előre is:D -
#14132 :DDD
lehet szakmunkás -
#14131 érettségi szünet, de ehhez már gimibe kell járnia. -
#14130 Igyekezz a hibát le "Print Screen"-elni és akkor többet meg tudunk mondani. Annyiból hogy hibát ír semmi nem derül ki. -
#14129 -
#14128 Valami *uva iskolaszünet van ? -
#14127 Hali!!Az lenne a problémám hogy letöltök egy autót beteszem faszán,erre mikor indítom a játékot akkor kidob egy hibát...:P
Milehet a probléma?? -
arcsika01 #14126 Helosztok
valami nem jóó:( a kormányomon:( mert akárhogy állítom:S akármit akarok:S semmi... nyomja a gázt magától:'(:'( és semmi:S nemtom állítani se meg semmi:S ugyanolyan:S nyomja a gázt a váltást meg nem lehet gombokra állítani:S elég rossz:S:S nemtom mit tegyek:( valaki segítsen...PLS -
fiat126 #14125 Köszi a segítséget de akkor sem sikerült.Viszont észrevettem mikor indul az lfs akkor ez jelenik meg createEffect failed (1axes) , Could not set up FF steer device és ilyenkor nem megy a kormány rendesen -
#14124 Tanulság? Az öcséd maradjon a matchboxoknál. :) -
#14123 nyomkodjad játék közbe a , neg . gombokat, az az, hogy mekkora legyen az ffb erő -
fiat126 #14122 Sziaztok! Remélem tudtok segíteni a kisöcsémnek engedtem,hogy játszon a géppel és valamit elálított mert a g25 eddig minden úthibára reagált de most nem teszi olyan mint egy mezei kormány sajnos nem tudok rájönni ,hogy a lfsben mit állított el.A g25 drivert már frrisitettem de ugy sem javult a hejzet .Remélem tudtok segíteni.Elöre is köszi -
#14119 erről beszélek... -
#14118 Miaz hogy nincs. Hír az van, csak már régen nem változik.
Work in progress - Tyre physics -
#14117 nagyon viccesre vettük a figurát ,hogy nincs semmi hír LFS-el kapcsolatban... -
#14116 lol -
#14115 nincsmit :D -
neilszab #14114 ok, megtudtam, a setupban kel a fékeknél... azért köszi :) -
neilszab #14113 Sziasztok,
olyan láma vagyok, hogy nem jöttem rá, hogy hogy lehet kikapcsolni az ABS-t, elárulná nekem vki? Köszi (csak mert ott nem találom,a hol a kipörgésgátl van) -
fiat126 #14112 Köszi szépen a segítséget most már megy a dolog -
#14111 El kell indítani a kormány vezérlőjét.
Logitech Profiler -> Options -> Global Device Settings -> És ott a pipát vedd ki a Report Combined Pedals-ból és akkor menni fog. -
fiat126 #14110 Mi lehet a baj ,hogy ha a beáll. nál beállítom azt,hogy egy tengelyen van a gáz és a fék akkor megy.De ha külön állítom akkor vagy a gáz vagy a fék lessz jó.Ebben kérem a segítségeteket.Ja G25-ről van szó.elöre is köszi. -
fiat126 #14109 Bár elsösorban az irányjelzőt szerettem volna állítani ha lehetne na de mindegy azért köszi a segítséget. -
#14108 beállítások/ irányítás / gombok 2
Fényszórót, kürtöt tudod állítani. indexet/elakadás jelzőt nem. -
fiat126 #14107 Hogyan lehet ill. kell e hozzá valami progi,hogy pl: irányjelző ,fényszóró vagy elakadásjelzőt más gombokra állítsam be?Ebbe kérem a segítségeteket. -
arcsika01 #14106 én olyat gondoltam ami az lfs.hez jó...:D belehet rakni z025.be vagy a z28.ba -
#14105 Én itt találtam párat: link -
arcsika01 #14104 nekem még mndig nem jó:/:S az off topic:S nemtudom miért:/ próbáltam internet explorer,Mozilla Firefox, Google chrome, egyikkel se jönbe:/ nemtom mit tegyek:S
lenne 1 kérdésem! Peugeot 206-ot hol találok?! mert én sehol sem találok:( valaki segítsen PLS -
#14103 Nekem is jó, gyenge kamu volt. -
#14102 nem tudom mi lehet a probléma, nekem tökéletesen bejön -
arcsika01 #14101 nekem nem hoz be semmit!:S csak annyit h. késsz de tiszta fehér az oldal!:S sehol semmi:O:S nemértem!?:/:S