16062
  • gege97
    Tudom hogyérti és épp az autó kinézetét akarnám megváltoztatni...:P
    Már tettembe régebben csak azóta újratettem a gépem és mostmár nemjó-.-
    a m1 ha tisem tudtok segíteni hát m1:D
  • Tika
    Alexease úgy érti, hogy az eredeti autó fizikája marad az originál, még ha busztis tennél bele. Azokkal a vobokkal, meg bármilyen modokkal csupán grafikai változásokat csinálsz. Beleteszel egy BMW-t, az csak a kasznyi/doboz lesz BMW (úgy fog kinézni - és csakis lokálissan nálad), de a fizika és az oszes kocsi tulajdonság marad az eredeti - ha mész vele akkor ugyanaz mint az eredeti. Így persze semmi értelme a modolásnak és tapasztásnak/ragasztásnak, ha csak nem valami video klippet akarsz csinálni más autókkal. Inkább élvezni kell azt ami benne van eredetileg.
  • Alexease
    Az a masfele auto csak egy doboz, semmi ertelme belerakni:D Nem nezegetni, hanem menni kell vele;P
  • gege97
    Persze ha nemteszek bele semmit akkor megy simán....
    de szeretnék bele másféle autókat tenni:D
  • pointer4
    Próbáltad már, hogy az alap játékot felteszed, és úgy indítod ?
    Mert ha úgy megy, akkor mi a faxnak raknál bele bármit is ?
  • hezi
    Azt hiszem kedves mindannyiunk nevében mondhatom, hogy most már sokkal közelebb kerültünk a probléma feltárásához
  • gege97
    Ez Lenne
  • kifli
    én EZT használom mert gyorsan bejönb a kép, megcsinálja a linket ide forumba is, és sokáig megmarad a kép :)
  • Alexease
    Tudom, hulyen hangzik, de www.kepfeltolto.hu :)
  • gege97
    Nemtook képfeltöltős oldalt itt meg csak 20Kb-os cuccot lehet feltenni:P
    SZal leírom mitír ki..:P
    Nemlehet megnyitni ezt a fájlt : data\veh\XR.vob
    Kösz előre is:D
  • Csabesz6
    :DDD
    lehet szakmunkás
  • kifli
    érettségi szünet, de ehhez már gimibe kell járnia.
  • Misi az ezredes
    Igyekezz a hibát le "Print Screen"-elni és akkor többet meg tudunk mondani. Annyiból hogy hibát ír semmi nem derül ki.
  • Máté94
  • pointer4
    Valami *uva iskolaszünet van ?
  • gege97
    Hali!!Az lenne a problémám hogy letöltök egy autót beteszem faszán,erre mikor indítom a játékot akkor kidob egy hibát...:P
    Milehet a probléma??
  • arcsika01
    Helosztok

valami nem jóó:( a kormányomon:( mert akárhogy állítom:S akármit akarok:S semmi... nyomja a gázt magától:'(:'( és semmi:S nemtom állítani se meg semmi:S ugyanolyan:S nyomja a gázt a váltást meg nem lehet gombokra állítani:S elég rossz:S:S nemtom mit tegyek:( valaki segítsen...PLS
  • fiat126
    Köszi a segítséget de akkor sem sikerült.Viszont észrevettem mikor indul az lfs akkor ez jelenik meg createEffect failed (1axes) , Could not set up FF steer device és ilyenkor nem megy a kormány rendesen
  • Misi az ezredes
    Tanulság? Az öcséd maradjon a matchboxoknál. :)
  • kifli
    nyomkodjad játék közbe a , neg . gombokat, az az, hogy mekkora legyen az ffb erő
  • fiat126
    Sziaztok! Remélem tudtok segíteni a kisöcsémnek engedtem,hogy játszon a géppel és valamit elálított mert a g25 eddig minden úthibára reagált de most nem teszi olyan mint egy mezei kormány sajnos nem tudok rájönni ,hogy a lfsben mit állított el.A g25 drivert már frrisitettem de ugy sem javult a hejzet .Remélem tudtok segíteni.Elöre is köszi
  • r4f1
    erről beszélek...
  • Tika
    Miaz hogy nincs. Hír az van, csak már régen nem változik.
    Work in progress - Tyre physics
  • r4f1
    nagyon viccesre vettük a figurát ,hogy nincs semmi hír LFS-el kapcsolatban...
  • r4f1
    lol
  • kifli
    nincsmit :D
  • neilszab
    ok, megtudtam, a setupban kel a fékeknél... azért köszi :)
  • neilszab
    Sziasztok,

olyan láma vagyok, hogy nem jöttem rá, hogy hogy lehet kikapcsolni az ABS-t, elárulná nekem vki? Köszi (csak mert ott nem találom,a hol a kipörgésgátl van)
  • fiat126
    Köszi szépen a segítséget most már megy a dolog
  • Misi az ezredes
    El kell indítani a kormány vezérlőjét.

Logitech Profiler -> Options -> Global Device Settings -> És ott a pipát vedd ki a Report Combined Pedals-ból és akkor menni fog.
  • fiat126
    Mi lehet a baj ,hogy ha a beáll. nál beállítom azt,hogy egy tengelyen van a gáz és a fék akkor megy.De ha külön állítom akkor vagy a gáz vagy a fék lessz jó.Ebben kérem a segítségeteket.Ja G25-ről van szó.elöre is köszi.
  • fiat126
    Bár elsösorban az irányjelzőt szerettem volna állítani ha lehetne na de mindegy azért köszi a segítséget.
  • r4f1
    beállítások/ irányítás / gombok 2
    Fényszórót, kürtöt tudod állítani. indexet/elakadás jelzőt nem.
  • fiat126
    Hogyan lehet ill. kell e hozzá valami progi,hogy pl: irányjelző ,fényszóró vagy elakadásjelzőt más gombokra állítsam be?Ebbe kérem a segítségeteket.
  • arcsika01
    én olyat gondoltam ami az lfs.hez jó...:D belehet rakni z025.be vagy a z28.ba
  • r4f1
    Én itt találtam párat: link
  • arcsika01
    nekem még mndig nem jó:/:S az off topic:S nemtudom miért:/ próbáltam internet explorer,Mozilla Firefox, Google chrome, egyikkel se jönbe:/ nemtom mit tegyek:S

lenne 1 kérdésem! Peugeot 206-ot hol találok?! mert én sehol sem találok:( valaki segítsen PLS
  • Tomsteel
    Nekem is jó, gyenge kamu volt.
  • r4f1
    nem tudom mi lehet a probléma, nekem tökéletesen bejön
  • arcsika01
    nekem nem hoz be semmit!:S csak annyit h. késsz de tiszta fehér az oldal!:S sehol semmi:O:S nemértem!?:/:S