Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi az okos tanácsot! csak ennél a játéknál csinálja

Lada VFTS

Hello!

Lfs2z25 és a tweakS20.5Z számú! Arra szeretném használni hogy az xrg nyomaték görbéjét megváltoztassam meg egy kicsit több Le. adjak neki meg ha lehet akkor szekvenciális váltót adni neki. Köszi elõre is!
r4f1
feltöltés, letöltés.
Rossz az internet kapcsolatod. Olyankor ha nem tökéletes a szolgáltató se akkor lelövöm még az msnt is, meg skypot is. Mást nem tudsz csinálni.

Még azzal lehet próbálkozni ,hogy újraindítod a routert és/vagy a modemet.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
ezzel semmi konkrétat nem mondtál.
Mit szeretnél a tweakkel? Melyik Tweak, Melyik LFS verzió.
...

r4f1
dobd ki, vegyél újjat xD

Am nem tudom. Más játéknál nem csinálja ezt?

Hello! LFS, kb 5perc után beakad a hang a kép, és alaphelyzetbe áll a atim kidob szerverrõl. a grafikus processzor nem válaszol az illesztõprogram utasításaira, ez a hivatalos gond. Mitõl csinálja? Mit lehet ellene tenni? próbáltma új drivert semmi

Lada VFTS

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni az LFStweak nevû progival kapcsolatban? Hogy kell használni mit lehet ott állítgatni! Elõre is köszönöm a segítségeteket!!!
pajti
azta' de szar <#levele><#hehe>

csá honnan lehet leszedni skineket?az lfs mod-on kiwül?
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

dragon11
Letöltesz? ha igen, ne.. a feltöltésre dettó vonatkozik.

minden kivan kapcsolva(tûzfal,nod,) és laggol
Mért laggolok online játék közben?
tenkenorman
valószínûleg az lfs-nél is csak erre vártak

http://www.tenke.hu

Ja és persze verda hangokat változtatni, turbo stb.
sziasztok, melyik verzióba lehet betenni modolt autókat, és hogyan? köszi elõre is a segítséget
r4f1
most már jöhet a scirocco, ma este/délután vagy holnap itt lesz a kormányom <#nezze><#pias>

r4f1
😄
nem kötötted "lanba" még másik PC-vel <#nyes><#nevetes1>

az ujat arra értettem h szûz...

Lada VFTS

Misi az ezredes
SP2 nem új 😄 Próbáld SP3-al. Nekem igaz, se SP2-vel se SP3-al nem okozott gondott a játék használata, még most WIN7-el is jó.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

uj xp sp2van fent az tuti jó

Lada VFTS

r4f1
hm próbálkozz driver frissítéssel. Aztán ha nem jön be akkor
windows reinstall.
Milyen oprendszert használsz?

hirtelen ennyi. Nekem nem csinált még ilyet.

helo!

Mitõl van az, hogy lfs z játék közben egyszercsak megáll a kép, és beragad a hang is meg a kép is úgymarad, aztán magátóül kidob utána a hostról, egyénibe meg elsötétül és visszajön és jó megint. Ezt miért csinálja? agp ati 9600xt, 2,6+amd, 768ram, bõven elég eki

Lada VFTS

r4f1
hm pontosan nem tudom, ötletek:

Haverod nem tûzfal/router mögött van, és ezért nem tudsz rá csatlakozni?
Más tud csatlakozini?
Nem lehet ,hogy a te vagy az õ internete lassú, nem elég stabil hozzá?

hello

Mikor csatlakozom egy haver szerveréhez azt írja ki hogy: "hiba a szinkronizáció elindításakor" Ilyenkor mi a teendõ?

hezi
Ezek szerint megvásároltad a licenszet.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

kifli
hát, beregelsz liveforspeed.net-re, ott game key-t csinálsz magadnak, majd belépsz a demo szerverek valamelyikére (persze ha megvetted akk bármelyikre)
r4f1
interneten próbáltad?

h lehet multizni?😮 lécce mondjátok el köcc
shumika
Kéne emlékfutam szerintem Csaba is örülne neki. R.I.P<#szomoru1>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

kifli
számoljunk vissza 14000hsz-ig? 😄

Emlékfutam nem lesz?
shumika
Fel kéne dobni valamivel a topikot nem??

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Tomsteel
ha Te mondod...

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

shumika
NNAH sajnos az LFS topik-nak annyi. KIHAL A FORUM!!!:S

r4f1
Én is ahogy sétálok az utcán , majdnem minden nap látok egyet. Itt kicsit tobb van mint Mo-n. Mindig eszembe juttatják h LFS-ben nincs 😄
Egyszer láttam pirosat. Huh de ocsmány volt 😄

Prézli
Anno volt egy ilyen "LFS Counter" nevû honlap ami számolt vissza 2010-ig, és ki volt emelve az a sor a közleménybõl, hogy "Early 2009"

Írta, hogy hány óra telt el 2009-bõl meg, hogy az hány %-a az évnek (ha vki tud másik ilyen honlapot, azt nagyon megköszönném, mert máshogy mérlegel az ember, ha látja, hogy 80% eltelt az évbõl és még semmit jót nem csinált)
A poén, hogy amikor 2010 lett, akkor elkezdett 100% fölé számolni ("2009 106%-a elelt") aztán egyik napról másikra szépen kinyúlt maga a honlap is.

Ezt a Siroccót lassan annyit kell várni mint a Messiást, és már a városban is megjelentek az új Siroccók, legalább naponta fûtik a bennem a várakozást.

Horseface
Shift+J

kifli
mostanába nemnagyon játszok, de fõleg nem demóba.
Köszönöm
adikakk
Jó napot.
Multi valamikor?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

kifli
zöldel menübe ottvan: belépés a versenybe, az versenyzõk listája felett.
Szevasztok. Új vagyok LFS-ben, és az a gondom hogy véletlenül rákattintottam a "nézõi mód"-ra és azóta nem tudok vezetni mert nem tudom hogy kell visszaállítani, valaki segítsen. Elõre is kösz
hali honnan lehet leszedni pl a monster drag modot?lécce irjatok köc
szevasztok

shift+u ban hogy lehet letenni az objektumokat? tudom hol van meg minden de hogy teszi le?
r4f1
hehe 😄
Eladni semmi féle képpen nem adom el.
Ha be is fejeznék így most ahogy van. Akkor is megérné. De, vagy adjanak ki mondjuk hetente egy esemény tájékoztatót,inkább havonta. Avagy teljesen legyen csend. ( mint ahogy most is. Csak akkor ne lett volna 1 éve az a halasztás.) Mert annál rosszabbul esik.

Tomsteel
Javaslom az utolsó opciót, nem gyerekeknek való. <#eplus2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

shumika
Én egyet tudok ha megjelenik vagy nagyon kellemes csalódás fog érni vagy eladom a Licenc-et és örökre törlöm a Live for Speed-et.