Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lada VFTS
Lfs2z25 és a tweakS20.5Z számú! Arra szeretném használni hogy az xrg nyomaték görbéjét megváltoztassam meg egy kicsit több Le. adjak neki meg ha lehet akkor szekvenciális váltót adni neki. Köszi elõre is!
Rossz az internet kapcsolatod. Olyankor ha nem tökéletes a szolgáltató se akkor lelövöm még az msnt is, meg skypot is. Mást nem tudsz csinálni.
Még azzal lehet próbálkozni ,hogy újraindítod a routert és/vagy a modemet.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Mit szeretnél a tweakkel? Melyik Tweak, Melyik LFS verzió.
...
Am nem tudom. Más játéknál nem csinálja ezt?
Lada VFTS
Tudna nekem valaki segíteni az LFStweak nevû progival kapcsolatban? Hogy kell használni mit lehet ott állítgatni! Elõre is köszönöm a segítségeteket!!!
nem kötötted "lanba" még másik PC-vel <#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Lada VFTS
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Lada VFTS
windows reinstall.
Milyen oprendszert használsz?
hirtelen ennyi. Nekem nem csinált még ilyet.
Mitõl van az, hogy lfs z játék közben egyszercsak megáll a kép, és beragad a hang is meg a kép is úgymarad, aztán magátóül kidob utána a hostról, egyénibe meg elsötétül és visszajön és jó megint. Ezt miért csinálja? agp ati 9600xt, 2,6+amd, 768ram, bõven elég eki
Lada VFTS
Haverod nem tûzfal/router mögött van, és ezért nem tudsz rá csatlakozni?
Más tud csatlakozini?
Nem lehet ,hogy a te vagy az õ internete lassú, nem elég stabil hozzá?
Mikor csatlakozom egy haver szerveréhez azt írja ki hogy: "hiba a szinkronizáció elindításakor" Ilyenkor mi a teendõ?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Egyszer láttam pirosat. Huh de ocsmány volt 😄
Írta, hogy hány óra telt el 2009-bõl meg, hogy az hány %-a az évnek (ha vki tud másik ilyen honlapot, azt nagyon megköszönném, mert máshogy mérlegel az ember, ha látja, hogy 80% eltelt az évbõl és még semmit jót nem csinált)
A poén, hogy amikor 2010 lett, akkor elkezdett 100% fölé számolni ("2009 106%-a elelt") aztán egyik napról másikra szépen kinyúlt maga a honlap is.
Ezt a Siroccót lassan annyit kell várni mint a Messiást, és már a városban is megjelentek az új Siroccók, legalább naponta fûtik a bennem a várakozást.
Multi valamikor?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
shift+u ban hogy lehet letenni az objektumokat? tudom hol van meg minden de hogy teszi le?
Eladni semmi féle képpen nem adom el.
Ha be is fejeznék így most ahogy van. Akkor is megérné. De, vagy adjanak ki mondjuk hetente egy esemény tájékoztatót,inkább havonta. Avagy teljesen legyen csend. ( mint ahogy most is. Csak akkor ne lett volna 1 éve az a halasztás.) Mert annál rosszabbul esik.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.