16062
  • bardocz
    Én rF-ben 500 kört gyakoroltam egyszer egy versenyre, mert előtte ki kellett hagynom pár hónapra mindenféle szimulátorozást.
  • Tika
    2000+ kör ??? nóóóóórmális Margit? Wazze, én 2 hétig szokok gyakorolni (minden másnap) izzastóan max 200 kör szok öszejönni. 2000 körhöz 1 hónap szabadságot kellene kivennem wazze.
  • Prézli
    Demo szervereken érdemes setupot kéregetni, a profik általában szívesen odaadják ha szépen elkéri tőlük az ember.
    Régen mentem vele, de anno 2000+ kör után jött csak össze a 1:12:94, azóta egy kört sem mentem vele...

Akkori tapasztalatom az volt, hogy keresztben a leggyorsabb, baromi sokat kellett ellenkormányozni, meg játszani a pedállal. Ha padlón át tudsz menni az első visszafordító utáni sikánon, akkor már alakul valami, én ott dobtam el vagy százszor
  • shumika
    Demo-val is lehet tolni neten.
  • pointer4
    Nyáriszünet?

Tóth Jozsef: itt kell megvenni hozzá.
    dragon11: valahonnan leszedsz egy jónak mondott setupot, esetleg replayt hozzá, megnézed mit csinálsz rosszul, és sokat gyakorlod, 200kör minimum.
  • dragon11
    Üdv.

Azt szeretném kérdezni, hogy Formulva BMW (FBM)-mel hogyan tudnék 1:18tól jobb kört futni? Mert láttam profikat, akik 1:13at mentek a blackwood pályán.

köszönöm a segítséget.
  • Tóth Jozsef
    Hali
    Valaki meg mondaná nekem hogy hogyan tudok a játékkal interneten is játszani?
  • shumika
    Blackwood reverse

#14216: A neved módosítani kéne Nagylámára.
  • Kisláma
    Hungaroring
  • gabesz752
    Sziasztok.Tudtok mondani egy jó kanyargós drift pályát, ahol lehetne gyakorolni?
  • R0zs0máK
    Pl. nem úgy kell vele kanyarodni, mint egy viszkós difivel :) Mivel zárt a hajtás ezért ha nem adsz gázt akkor csak tehetetlenül tolja az orrát egyenesen...rá kell érezni/gyakorolni...

Ja, lassan én meg 5 hónapja nem LFS-eztem :D Elviekben a jövő héttől lesz megint rendes íróasztalom amire fel tudom fogatni a G25-öt és ahoy! :DD
  • Alexease
    Z28-as patch? Azt kicsomagolod es ramasolod (felulirod) vele az erdeti programodat. Ennyi.
  • bency
    Most en leszedtem ezt a Z28-as valamit,azt be kell tegyem a jatek fokonyvtaraba?Segitsetek legyszi!
  • fiat126
    köszi a segítséget mostmár értem és müködik is
  • aerolive
    TCS a kipörgésgátló, az ESC nem tudom, de valamilyen vezetési segédlet az is.
  • Tika
    Bárhova bemásolod, szétcsomagolod és click = "JoyToKey.exe"
    Asztán csak bekonfigurálod a gombokat, ami asztán *.CFG fájlba van elmentve.
    Természetessen a game alatt a "JoyToKey.exe"-nek is futni kell a háttérbe ha használni akarod a button-mappert.
  • steweee
    bocsi, a v8 superstarhoz kellene kis segítség, de ez is autós játék, aminek pörög a topicja, segítség kellene :

mi az a TCS és ESC a driving aids-ban ?
  • fiat126
    letöltöttem a joy2key-t de sajna béna vagyok hova kell bemásolni és hogyan kell használni?Ha tudnál még ebbe is segíteni?
  • fiat126
    Köszi szépen a segítséget
  • Tika
    A dashboard vezérlo egy BU0836 Precision joystick controller - ez vezérli az irányjelző kart is. Aztán fut egy olyan SW hogy joy2key - bármilyen gombot bármire be tudsz konfigurálni.
    Enyi
  • Tika
    Vagy esetleg túlsújos vagy, kicsit le kell fogynod
  • bardocz
    Nem helyes íven kanyarodsz.
  • aerolive
    újdonságot mondasz.

viszont ky1-en, ahol csak a gázt kell nyomni és a helyes íven kanyarodni, ott miért vagyok lassabb?
  • fiat126
    Tika kérdésem a következö.Láttam,hogy csináltál irányjelzőt a szimulátorodon elmondanád ,hogy azt a kart hogyan állítod be az lfs en belül?
  • somdav95
    Gyakorolj:) Megjött vagy egy-két hete a g25-m, elkezdtem gyakorolgatni , letöltöttem egy setup-ot, kb. azon a szinten vagyok ahol te, egyszer-kétszer sikerül megfutnom az 1:35:5 körüli időket, de inkább 1:36 körül megyek én is :) Gyakorlás kérdése csak úgyérzem.
  • bardocz
    Nem kamu, hanem gyenge vagy hozzá. A sethez írt idő nem azt adja meg, hogy te mit fogsz vele menni, hanem hogy mi a legjobb, amit a készítő ment vele.
  • aerolive
    nekem 1:35.9 lett vele, de nagyon sokadjára. viszont én is észrevettem már, hogy nem nagyon lehet hozni vele a kitűzött időt, sok set szerintem kamu.
  • edisonae86
    Hát hallod ez a .set nem tudom hogy lehet vele 1:33-at menni eleve hogy drift autót csinál az XFG-ből. :D Zárt diff volt beállítva azzal 1:38 volt a legjobb átállítottam viszkózus diffi-re 1:36:76 Egyszerűen nem értem... Vért izzadva hoztam össze ezt is. Fejlődni kell még. :S Próbálja már ki valaki még, kíváncsi vagyok...
  • edisonae86
    :D Kösz a .set-et aero.
    Kifli: akkor már nagy hőbörögne a kocsi :D
  • kifli
    próbálj 2-esbe rajtolni :)
  • aerolive
    hehe, örülnék is neki. :)

[d9] mente és jelenleg ez a world record, a set nem publikus.

viszont van egy, ami elvileg 33.09: set
  • Lacko86
    nem setupot linkelt, hanem visszajátszást, ami ráadásul a WR :)
  • edisonae86
    De versenyben lehetséges legalább az 1:33 vége? Vagy 1:34 eleje.
    De ez a hotlapos beállítás a rajtnál gázos csak. Aztán már egész jó. Csak a benzinmennyiséget feljebb kell picit tornászni. 7%-nyi benzinnel egy 5 körös versenyt le lehet menni.
  • kifli
    valszeg hotlap setup (mem néztem meg a demot)
    Ezért úgyvan hogy az egyes fokozatot sokkal nagyobbra állítja, így hotlapot futni jó, de versenyen használhatatlan, mivel lassan indul az auto
  • edisonae86
    Ez a nem semmi cockpit ember :O
  • edisonae86
    Bokán f*som magam... Ezt te mented? Egy fokozattal lejjebb csinálsz mindent mint én. Egy setupot is hajlandó lennél küldeni? :D Hálám üldözne a sírig :) És 1:32 lol!!!
  • aerolive
    link
  • Tika
    Nekem is kb anyi mint neked. És ilyen és ilyen cuccost használok. Persze múlik a controlleren is és szetupokon, de nem kizárólag csakis azokon. Valakik marha jól tudják érezni a virtuális autót, jobban mint az igazit. Nekem ez nem megy. Én a virtuálissat szinte egyátalán nemtom kiérezni, bármilyen jó szimulátort is vezetek. Mert igen, én is 100% a LST-t támogatom, a legjobb és legreálissab fizikai model ami elérheto egyszeru halandóknak. (Még esetleg lehet a iRacing, az is nagyon jó és reális, csak bonyolult a fizetés politikájuk). De visza a érzékeléshoz: én a virtuálissat (szimulátort) nemtudom érezni, nem megy, de az igazit annál jobban, a valódi kocsit rettenetes pontossan ki tudom érzékelni, de persze azért ismernem kell, nem csak úgy elsore.
    Ez olyan "2 oldalról bombáznak dolog", mert a szimu kozosségbe azt halgatom hogy a szimu 100% és nagyon jó, és elegendoen szimulálja a valóságot - de nekem még mindig hiányzik a 100% fizikai hatások. Még a MOTION cockpitom ellenére is, nagyon jó és segít, meg jó érzés, de a valódi az valódi. Viszont a másik oldalról azt halgatom hogy Szimu=hulyeség, az igazi az igazi és semmi nemhelyettesítheti. Ez is igaz, viszont olyankor megkérdezem igaziba az illeto hányszor vezetett versenyautót vagy formulát? Azon kívul hogy az utcai Skodájával vagy más autójával tesco bevásárlásokon kívul mit vezet? Persze én is a valódit választanám, mert nekem azzal sokkal konyebb dolgom van és egyszerubb mint a szimulátor, de szimulátorra telik, viszont valódira nem. Ugyhogy marad a szimu, esetleg a Gokartok
  • tbundy
    taibi a nickem, lfsworldön meg tod nézni :)
  • edisonae86
    Hát azért az már durva :) Neked mennyi a legjobb köröd Blackwood-on? (XRG-s vagy XFG-s köridőt mondj)