16062
-
#14266 Ez konkrétt 4500 Euróba fájt (meg plusz a G25 ára) - úgy komplett ahogy a fehér képen látható (monitor, PC és tartozékok nélkul).
Ennek egy Frex GP az alapja, de azt még alapossan kibovítettem = Enhanced-Customized (magasság állítás, keréken gurulós, kézifék, dashboard, stb...)
A Frex-tol vásároltam kb 3500 Euróért, plusz kb 1000-ért bovítettem, a G25 meg megvolt elotte (de az se volt igyen )
Csak bátran bele, nagyon jó cuccocska, marha jól viszaadja a G erohatásokat, minnél erosseb kocsi annál reálissab az egész. -
#14265 Naja, csak azt nem igazán lehet ebbe a pedálba beleszerelni:P -
#14264 nem labda kell oda, hanem egy valódi loadcell -
#14263 Zárt difi szinte minden autónál jó, ami túl erős. Tegnap kipróbáltam a BMW-t, és ott folyton világított a kék lámpa, hogy működik a TC, ott maradtam az alap races setupnál:D -
#14262 itt -
#14261 Hát kipróbáltam én is a set-et, és rajtam segített, mentem vele egy 1:34:9-et. Úgy hogy semmihez sem értem... Fékerőt mondjuk keveseltem, lehet még ott tudnék valamit hozni.
Zárt difihez jelen helyzetben pedig külön vezetési stílus kell. A helyzet az, hogy talán a leges legutolsó gondolatom lett volna a zárt difi... De most valahogy megdőlt ez nálam.
Ugyanis ahogy észrevettem, a zárt difi "behúzza" a kocsit a kanyarba. Kanyarba beérkezvén enyhén alulkormányzott (ez hátrány...), de ahogy rálépsz a gázra húzza befele. Nem beszélve arról, hogy zárt difinél szinte maximális nyomatékkal gyorsít ki a kanyarból, nem forog el a belső kerék, persze ehhez az is kell, hogy ne tekerd nagyon be a kormányt mert akkor elkezd keresztbe csúszni... Így ha ügyesen csinálod, akkor elég hamar gyorsíthatsz ki, nem csúszol le az ívről és ha utána hosszú egyenes rész jön, a korai kigyorsítással nyersz pár km/h sebességtöbbletet.
Amúgy kábé 5 kört mentem és utolsónak jött össze ez az 1:34:9-es idő. Szóval jó set ez, 1:34 alatt lehet még nekem is összejönne. 1:33 elejéhez meg lehet már kellett némi szerencse is...
Mielőtt leszarozunk egy set-et, azt le kell szögezni, hogy ez egyénfüggő... Egy embernek tuti k*rva jó egy set, mert a maga stílusához igazítja. Lehet te azért mentél vele 1:38-at, mert nem a te stílusodhoz illett. :-) Egy set-nek ez a szépsége...
Élő példa, amikor a győzelemesélyes Massa Ferrari-jába beült Fisico a dobogó esélyes Force India-ból és utolsóként kullogott... -
#14260 És egy ilyen szimulátor "oltár" mennyibe fáj? Vagy hol találok erről info-t? Nem mintha most így egyből vennék egyet, de majd egyszer kitudja... :-) -
#14259 DFP, és DFGT fékpedálja alá pont befér egy squahlabda, ami miatt a fékút végén felkeményedik a pedál, és így jobban érzed mennyire nyomod a féket, ugyanis nem csak a pedál szögétől fog függeni, hanem attól, hogy milyen erősen nyomod. Olyasmi lesz, mintha laodcelles lenne. És ehhez a legpuhább labda kell. -
#14258 "Majd ha tudok venni squashlabdát a pedálba"
ez érdekel :D -
#14257 Ja hogy egérrel. Én azzal inkább meg se próbálom:D kormánnyal 450°-ra állítva megyek ilyen időt. Majd ha tudok venni squashlabdát a pedálba, akkor még talán tudok javítani azzal féktávon. -
#14256 THX! Kicsereltem. -
#14255 Igen!
Hidd el, kitartóan nyomom.. de 1:20akat megyek..
meg 1:19
igaz egérrel. -
tomi555 #14254 Akkor nem szóltam:) Már rég LFS-eztem -
#14253 FBM-nél nem kell semmit csinálnom, csak tekergetni. F11-et se kell nyomni, ésa kormányon látszik, hogy hány százalék van éppen elöl. -
tomi555 #14252 sőt ha azt akarod hogy ne kelljen előtte F11-et nyomni, tudsz hozzá scriptet írni. -
#14251 Köszi, erre nem is gondoltam. -
#14250 De be lehet állítani, a jobbra-balra nyilakat rakd a tekerőre a logitech profilerben. -
#14249 Link.
Most tényleg 8. lehetnék a 14.82-es időmmel?:O -
#14248 Nem lehet beállítani azt, hogy mondjuk a DFGT tekerőjére rakjam? -
#14247 Köszi. -
#14246 FBM-Blackwood?
Gyakorolj, én egy picit állítottam a races setupot, és 15.3 lett. -
#14245 Köszi a segítséget.. a setup megvan.. jó is, viszont replayt hol találnék hozzá? (Milyen íveken hanyasba menjek, stb.)
köszi -
#14244 F11 -
#14243 Be eleht állítani, hogy formula bmw-nél menet közben állítsam a fékerőt? Vagy ezt a valódi autóban sem lehet? -
#14242 bannerban, az lfs database linkje változott, mégpedig erre. http://www.lfsdatabase.eu/ -
#14241 kép jobb felső sarka vicces:) -
#14240 Aszittemkijöttasirokkóhogyennyihozzászólásvan
De csak a nyári isi szünet kezdődik? -
#14239 Mi van? Kéne jönni valami Scirocconak, vagy mi? Az ki a fene? Én nemtudok semmiröl
Valami köze lenne az új
Blackwood pit kijárathoz ?
Itt megy róla vita, csak hogy képbe legyetek... -
#14238 Addig jo, amig van ami fontosabb mint az LFS. Mert ha mar nem, akkor gaz van...:D -
#14237 ö mikor jön scirocco: kedd vagy péntek? :D -
#14236 Eddig külföldön tanultam, éjjel nappal ment az LFS, most hogy itthon vagyok egy hónapja összesen 2 órát sikerült játszanom.
Barátok-barátnő-motor stb :)
Borzalmas h nem jut idő LFS-re
Emiatt talán még várom is a szeptembert ... -
#14235 Nyerj LFS S2-őt !!! -
#14234 Hát, van olyan... ismerös a dolog..., valamit csinálni kell, kötélen lógásnak nincs sok értelme, attól jobb a LFS
Én még mindig aktívan nyomom a LFS-t, csakis a munkaidöm szól bele, de 2000 kör akkor se jön ösze. Azt nagyon kéményen nyomnom kellene, még melóba se járhatnák. Most gyakorlom a FBM@FE3 (OLFSL-re) 3 napja, de eddig csak 181 kör.
Pointer: Gyere wazze egy körre, és mutasd mit tudsz Kifogásokat hogy nincs cockpit, nem fogadok el -
#14233 Helyesírást gyakorolnád ennyit... -
#14232 Szarul is mész :P :D -
#14231 Inkabb M5el toljad! :) -
#14230 Nem voltak barátaim a 'ziskolában és ide menekültem társaságért
Meg nem is 1hónap alatt jött össze ennyi kör, de meg kell vallani egész kis függőség alakult ki
Az durvább volt mikor újraindult a TC szerver és hónapokon át benne voltam a top10-ben (akik legtöbbet játszanak rajta)
Bezzeg azóta barátnő, autó meg haverok elhasználják a drága LFS-re szánt időmet -
#14229 akkor nem ettél, nem ittál, és nemaludtál -
#14228 liveforspeed.net-en beregelsz, és profilodnál beállítasz egy game password-öt, majd játékban beírod a felhasználóneved, és jelszavad. -
#14227 Az kimaradt, hogy 2 nap alatt:D