Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hezi
Csõsztökét neked is.
Összekötheted a két gépet egy keresztkötésû utp kábellel, majd adsz mindkét laptop LAN kártyájának egy azonos alhálózathoz tartozó ip-címet (pl egyiknek: 192.168.1.1/255.255.255.0, a másiknak 192.168.1.1/255.255.255.0). Majd go LFS, Helyi hálózati játék, és amelyik a hostot indítja, annak az ip-jéhez kell csatlakoznia a másik játékosnak.
Vagy WIFI kártyákkal is meg lehet oldani a dolgot: egy Ad-hoc hálózatot kell létrehozni a laptopok között, ip-címek kiosztása hasonló elv alapján, azt' go lfs.
Az mindegy, hogy milyen munkacsoportban van a két laptop.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

R0zs0máK
Én is erre tippelek...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
Disz
Szóval a csõsznek a töke.
R0zs0máK
Áruld már el légyszíves, hogy mi a kurvaég az a Csõsztök?

r4f1
nah az is zsír akkor 😊

Mondjuk az a veszély nem fenyeget egyenlõre,hogy itt vegyek autót... 😊
Minden nap jelentkezek min 3 állásra attól függõen hogy mennyit találok amire "tudok" jelentkezni... és semmi <#falbav><#rinya>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
Most nemrég próbáltunk hamachival játszani.
Az LFS azt fogja kiírni ,hogy írd be valódi ip címet. mert a hamachis nem úgy kezdõdik h 192...
vagy amit az LFS elfogad.

Ehhez lekell tölteni pár módosított filet LFS-hez 😊. Google...

De ha a haverjával akarnak lanozni, és mivel kábelt kérdezte gondolom nem neten keresztül akarnak , ezért hamachi fölösleges is.

Annyi a dolog ,hogy felcsatlakoztok ugyan arra a routerre, a két gépnek azonos munkacsoportban kell lennie ( ez nem biztos h szükséges mi amikor lanoztunk mindig így csináltuk)

Megnézitek ,hogy a router milyen IP-t osztott ki annak a laptopnak amelyik lesz a szerver, ( LFS-t engedjétek ki a tûzfalon, vagy kapcsoljátok ki) és rácsatlakozik a másik arra az IP-re. Ennyi.

csige791
Angliában is királyság az átírás. Itt ugyan van forgalmi, de ha autót akarsz venni elmész az eladóhoz kiperkálod a zsetont, a forgalmin van egy rész amit le lehet tépni az a tied, a maradékot az ember elküldi ahova kell, és párnap múlva a postaládában van az új forgalmid.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

tuzfal3
ha tévedek javítsatok ki :$

Opel Movano 2.8DTi

tuzfal3
hamachi
csináltok szobát csatlakoztok, az egyikõtök csinál szervert a másikotok pedig a szerver készitõ ipjére kapcsolodik.

Opel Movano 2.8DTi

csõsztök.a haverommal szeretnénk úgy játszani h összekötjük a két gépet (lanba) .mind a kettõnknek laptopunk van, mind a kettõben van wifi.mivel tudnánk összekötni a két laptopot h tudjunk játszani egymás ellen? utp patch kábellel? telefonkábellel? semmivel mert elég a wifi? egyáltalán meglehet oldani?elõre is köszi a választ.
ui. live for speedrõl van szó 😊

r4f1
gondolom nem a buy it now auctionoknál láttad, mert az elképzelhetetlen😉 arra azt mondaná a vevõ ,hogy nem adja el mert nem érte el az õ általa elképzelt limit árat...
Az csak a pillanatnyi licit állása vagy a kezdõ licit.
Ha nagyjából érdekelnek az árak jelölt ki a buy it now aukciókat.
Amilyen árakat ott látsz, az az igazi ár.

Canadában az a jó ,hogy átírás nem olyan sz@r mint itt. Nincs forgalmi. Ha veszel egy autót megírjátok az adásvételit és kész. Leveszi az elõzõ tulaj a rendszámot, mert az hozzá tartozik. Bemész a (!)BZTOSÍTÓHOZ(!), elmondod mi a helyzet. Kitöltitek a papírokat, õ a polcról leakaszt egy rendszámot ami hozzád fog tartozni, felcsavarozod szépen és kész 😊. 20 perc az egész. Nem mint itt eredetiség vizsgálat, ilyen illeték olyan illeték, új papírok stb...

Tika
Wooow, az jó lenne, provokáljuk ki Õt. Azt a videót én sívessen megnézném <#nevetes1>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Jacek
mi nem olcsobb ott?😊

shumika
Most láttam amcsi ebay-en egy E30-ast 40.000 forintnyi dollárért és elég komolyan néz ki motorja is OK.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bardocz
De gondolom USA-ból véve még mindig jóval olcsóbb, mint itthon.
shumika
Kösz majd küldök neked onnan egy WRX STI-t rendben?? XXXXXXXDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Jacek
nem nem olcsok magyarorszaghoz kepest, viszont sokkal tobbet lehet keresni😄

shumika
Canadába olcsók a verdák? Mi oda fogunk állítólag apu szerint "végleg" kimenni.

Remélem csige ezt nem fogja elolvasni, mert Õ is kint van UKba, és képes is rá hogy kibéreljen egy roccót, meg bekunyizza magát rockinghambe, és amilyen genyó, le is videózná és azzal piszkálna 😄😄
r4f1
Lenne fizetésem kellene bérelni egy Sciroccot és megnézni mit megyek Rockinghamen <#fejvakaras><#vigyor2><#nevetes1>

r4f1
Skóciában vagyok. Sz@r 😊.
Inkább otthon motoroznék már <#hehe>

Nehéz munkát találni.Így nagyon unalmas.És ha nincs fizetésed akkor drága is. Ha lenne állandó keresetem akkor jó lenne nagyon.'09 szeptemberben jöttem és azóta nem találtam állást.
am tanulok , de elképzelhetõ h anyagi okok miatt megyek szeptembertõl gyõrbe egyetemre.

Palinko
megoldotta a problémát köszi!
shumika
Milyen Anglia?? jó hely?

r4f1
nem akarok CD-t. Csak itt vagyok az UK-ban, és így könnyebb lenne feltenni 12 fontot. Otthonról jobban fájna valamiért 😄.

kifli
nem csak ráuntam és kellet pénz eladtam 5e-é aztán meg tavaj valamikor megvettem megint valakitõl 5-ért 😊
Tika
Gondolom a balance hasznalhato arra. Hisz azert van ott hogy azt feltoltod, es abbol vasarosz barmit a www.lfs.net -en.
De mi ertelme elorendelni? Azt nemertem. Ahogy kiadjak, te azonnal megveszed es kesz. Hisz csak a kódról van szó, azt meg máris megkapood. Vagy te original CD-t akarsz?

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

shumika
Tegyél fel Z25-öt vagy Z28-at és normális lesz minden.

Palinko
S2 Alpha 0.5Z vel játszom, nem telepítettem mellé patchet.
Jacek
milyen patch van font?

r4f1
minek kettõ?😄

Nem dohányzótól,garázsban tartott, hölgy tulajdonostól, kevés kilométerrel, mi? <#nezze><#nevetes1>

Palinko
hát már elég sok fajta nissan silviát próbáltam de mindbõl hiányoznak polygonok:

hogyan lehet ezt kijavítani?
kifli
hát nekem úgy rémlék, hogy mikor elõször vettem meg akkor elõször oda kelett utalni, aztán megvenni. De az má régen volt, ez a másik accom meg "használtan" vettem 😊
r4f1
biztos?<#hehe>

kifli
aha
r4f1
Arról tud valaki valamit ,hogy milyen úton-módon lehetne-e elõrendelni az S3-at?

Azt hiszem van olyan hogy LFS balance. Ha oda feltöltök 12 fontot abból majd meglehet venni az S3at?

r4f1
szerintem teljesen fölösleges. Annyi combó van benne ,hogy így is nehéz "kihasználni" az S2õt egy mezei játékosnak.
Majd ha minden pályán WR hez képest 2 mpen belül vagy akkor ellehet gondolkozni hogy új pályák 😊.

Am meg pályát nem tudsz belerakni, csak layert. ( különbözõ tereptárgyakkal korlátozott keretek között kialakítani más vonalvezetést) vagy pl Car parkban kialakítani 1 saját pályát.

Misi az ezredes
Nekem az a gondom a füsttel h WIN7-es Videokártya Driver le van szedve meg minden és a jelenlegi füst az zöldes színû és Visszajátszásba ha sok smoke van a kanyar végén mögötte úgy szaggat mint a bûn.. :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A szakaszos füstölést a következõ patch javítja, az egyik képen látszik, hogy már nem csak akkor fog füstölni, amikor hozzáér az úthoz.
bardocz
De a vicc, hogy miután megálltam, azután is szakaszosan füstölt😊 Amúgy valóban szétfékeztem a gumit, mert lejtõn a bal elsõ picit emelkedik, és szépen leblokkol.
kifli
hát szakaszosan asszem akkor szokott ha fékezésnél leblokkol a kerék utána egy ideig szakaszosan füstöl
bardocz
90 fokos gumi szakaszosan füstöl?
kifli
pedig az a gumi lesz, f9 f10 vagy ott a környékén ha megnézed, akkor az egyik gumidat elfékezted és azért füstöl
bardocz
Az lehetséges, hogy a féket megölöm és az füstöl? Egyenesben egy idõ után folyamatosan kis füstfelhõk jelennek meg a kocsi mögött, pedig se a kaszni se a motor, se a gumik nincsenek meghalva.
Tika
Hát sajna filekat nem probaltam, nekem csak a képek tetszettek, azokat szedtem le párat. Ugyanis az a igazság hogy én nem modolok. Szeretem az originál cuccokat <#wink> Illetve ha van értelme a modolásnak akkor esetleg. De a LFS-be grafikailag és kinézetileg sokmindent változtathatsz, de ami a legfontossab lényeg egy szimulátorba, a kocsi alváz és a fyzikája mindig marad az original, így nem sok értelme van a karoszéria cserelgetésnek. Raádásul multiplayerbe a többiek úgyis csak az original cuccokat látják a mod helyett. És maximális koncentrállás alatt verseny kozbe meg mindegy minlyen a textúra, akkor kizárólag a fizika a leg fontossab <#wink>
Mivel LFS õrült vagyok, akkor minden webet, linket öszegyûjtök a LFS körül. Szoval ez is úgy került hozzám. Nem modolás céljából. Lehet hogy csak fizetett a cucc, kitudja... Mert képek alapján tényleg jól néznek ki.

hello Tika!Innen: http://revolutionpack.wordpress.com hogyan lehet letölteni file-kat???Mert nekem valahogy nem sikerül.elõre is kösz a segítséget.<#nemtudom>
Palinko
hát rá lehet jó autókra találni, de igen ritka, pl egy rendes nissan silviát nem találok, már 5 öt is kipróbáltam mindbõl hiányzanak polygonok...
Tika

Tika
Tuttomal nem modolható. Legalábbis nem bõvíthetõ. Max a autok karoszériái másmilyen kinézetûek, de az alváz és a kocsi fizikai paraméterei maradnak az eredeti.
Esetleg nézz körül itt.
Vagy itt. Habár ez most valahogy nem mûxik <#szomoru1>

R0zs0máK
az interneten.

csõsztök. carpackot(több autót) hol találhatok ehhez a játékhoz? esetleg mappackot(több pályát)?<#zavart1>