Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Vélemény? Radír Skin 😊 Még DDS-t kell piszkálnom oszt kész 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

r4f1
Nézte valaki a WTCC-t?
Grat Norbinak qurva jó volt 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Misi az ezredes
Nem lehetne picit halasztani? 3-4 hét múlva lesz rendes netem és addig kéne kihúzni. :S Ja és mind1 melyik nap 8 óra jó lenne.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

as3

Pac 4ever

én as3 ra szavazok

kifli
2010.03.23. 19:00-20:00 (én a 8-nak örülnék, de ha ragaszkodtaok a 7-hez az is megoldható asszem...)

Szerintem xfr as3 vagy ky2-3

megvan a szerver, a Liveforspeed.hu biztosítja, már csak a részletek kellenek 😊

kifli
bár, ha te joban ismered valamelyiküket, esetleg fentvan neked msn-en. akkor érdeklõdjél te is 😊
Misi az ezredes
De de 😄 Reggel volt még 😊

kifli
már írtam nekik én is 😊

Nevano, nem ezt mondom én is hogy nem jön be a honlapjuk? 😄
ASR csapat megszünt, szerintem az lfs.hu tud adni szerót majd megkérdezem.

Misi az ezredes
S2.. Kifli és mióta érdekel valakit az h tetszik-e a honlapuk vagy sem...

A másik meg az h ASR honlapja be sem jön :S Jelenleg.

GhostR1der
S2 mindenképp

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Legyen DEMO mert kínos pár éve játszok az LFS-el de még nem vettem meg!! 😞

Pac 4ever

kifli
gondoltam rájuk is de oldaluk nekem nem jön be 😄
Ééés melyik pálya legyen??

Westhill vagy Blackwood?? Legyen Blackwood mert van benne black OK??

Pac 4ever

Misi az ezredes
Akkor legyen 8:00 ASR biztos ad szerót ha õk nem..

kifli
Nekem ok, mondjuk 8 jobb lenne, mert én olyan 6-kor érek haza kedden, és akk még egy óra kell hogy kaja, meg tus stb 😊
Már csak a kérdés az hogy ekkora adnak-e szervert nekünk 😊
De egyenlõre várom a választ liveforspeed.hu-tól
kifli
Nekem ok, mondjuk 8 jobb lenne, mert én olyan 6-kor érek haza kedden, és akk még egy óra kell hogy kaja, meg tus stb 😊
Már csak a kérdés az hogy ekkora adnak-e szervert nekünk 😊
De egyenlõre várom a választ...
Misi az ezredes
Oké akkor szerintem meg lett szavazva, 2 hét múlva kedd 7 óra azaz 2010.03.23. 19:00 ok?

kifli
szerintem s2 ha xfr-el megyünk, de az is jöhet ki mivel menne szívesen. Illetve hogy jó lenne ha mindenki vagy tenne valami fekete valamit a skinjébe, vagy tök feketével indul.
tenkenorman
demó lesz vagy s2?

http://www.tenke.hu

kedd 7-8

<#eljen>

Pac 4ever

kifli
akár, mondjuk az megint nemjó sok embernek, mert ugye olyankor mennek inni 😊
De akk aki akar jönni, írja be hogy melyik nap meg hány fele lenne jó neki.

Kezdem én: kedd 8-9
Misi az ezredes
Nehogy azt hidd h Reggel menne amúgy szerintem ha oly problémás a hétköznap akkor 2 hét múlva pénteki napon is lehetne..

Jaa azt hittem reggel! Reggel?? Mé nem gondolkoztam reggel 8-9 nem is sok embernek lenne jó. De láma vagyok! XXXDD

Pac 4ever

kifli
este 8-9 körül?
Nagyon akarok jönni de nem tudok mert suli van kedden<#szomoru1>

Pac 4ever

kifli
igen, szervert most próbálok szerezni, idõpontot még nem tudom, de én valami kedd 8-9 körüli idõre gondolko úgy 2 hét mulva, ha valaki nagyon akar jönni, de nem ér rá az szóljon 😊

A kép meg fasza lett 😊
Misi az ezredes
Semmi gond 😊

Kifli : Kell egy pontos idõpont és szerver.

Aki kiegészítené még valamivel az írjon és igyekszem teljesíteni.

Bocs nem siettetni akartalak. Én nem értek annyira hozzá csak egy 5let volt. am szép.

Pac 4ever

Misi az ezredes
Õ Úgy gondoltam h elõször egy alapja legyen a dolognak és utána jöhetnek a részletek. 2 óra alatt lett kész a kép szóval volt vele így is munka. Majd igyekszem...

Szép!
Az Emlékfutam felirat alá nem teszed be a JuanG/Miklán Csaba feliratot?

Pac 4ever

Misi az ezredes
Idáig jutottam a plakáttal. További infókig így marad.

Misi az ezredes
Okés ha megvan mivel megyünk és pontos idõpont akkor megcsinálom.

kifli
Hát nemtudom, szerintem nem kell túl nagy, egy pár sim oldalt felkeresek hogy kitennék-e.

Még az is kérdés milyen verseny legyen. XFR-re gondoltam de mehetünk mással is.
Misi az ezredes
ÉN ott lennék plakát mekkorába kell?

igen igen érdekelne 😊 felveszlek msnre ok?

kifli
valaki jó ps-es megcsinálja a "plakátot"? Én megpróbálok szervert meg hirdetõfelületet szerezni. Már csak egy idõpont kellene. Szerintetek mikor legyen? Mondjuk egy kéthétmúlva kedd 7-8-9 körül?
GhostR1der
én ottlennék...

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Palinko
most kinek mi a jó ha driftre kell szólj van egy rakat.
kifli
JuanG emlékfutammal lesz valami? Mert ha nem elkezdhetnénk akár mi is szervezni, csak kérni kell egy szervert valahonnan egy futamra (asr, liveforspeed.hu), meg persze megkérni hogy tegyenek ki hirdetést egykét simes oldalra és akk mehetnénk egyet az emlékére feketében <#szomoru1>

na jó ne ezen vitatkozzunk. nem tudtok jó setupokat a kocsikhoz?

hezi
Feltételezem, hogy a "helloSZtok", "sziaSZtok" mintájára mutálódott ilyenformán a "császtok"/"csõsztök" is. Ami ezekre talán a "szevasz --> szevaSZTOK"-ból ragadt.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

ennyi erõvel én is beleköthetnék ebbe h köszönsz a töknek? csõ tök.<#vigyor3>

Pepsi Twist
ménem csõtök? mi a szabály arra hogy az sztök lesz a vége?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ja am nekik van routerük is mert van egy asztali gépük meg a laptop és úgy megy a net.

hát csõsztök a köszönés a csõ többesszáma.<#vigyor3> am neten már játszottunk hamachival az megy rendesen csak most elmegyek hozzájuk és úgy akarunk h összekötjük a két gépet.am köszi a válaszokat.
am. CSÕsztök, CSÁsztok,SZIAsztok,HELLOsztok,SZEVASZtok <#vigyor3><#vigyor3><#idiota><#taps>

hezi
*a barom, aki nem tud írni:
tehát a másik gép ip-címe mondjuk 192.168.1.2 legyen.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |