Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Szerintem ez a 944 Turbo nagyon hasonlít az XRT-re:

És ami már régóta húzódik :

Ezen kívül még van ferrari, maserati, lotus , (új)Focus RS ha valakit érdekel 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
http://www.tenke.hu
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Viszont a z28-at tudtam letölteni, a Lada már jó benne, viszont ezt nem tudom aktiválni. 😞
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Letöltöttem az lsfmodsról a 2107-es ladát, de a játékban "rácsos" az autó. A 2101-es teljesen jól mûködik, de ennek olyan a kasztnija, mintha szétlõtték volna. Aki tud legyen szíves segítsen.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Ha van valami észrevételetek szóljatok!

Alábbi címre kérnénk a jelentkezéseket. LFS név, + hogy jönnétek.
[email protected]
hogy szabadon variálhasd a nyomvonalat.
Gondolok itt arra ,hogy hm nem is tudom melyik helyszínen van vagy 6 féle nyomvonal. De még többet kilehetne belõle hozni. És kiválasztani egy olyat ,hogy "free ride". A cruise szervereken is sokat dobna. Meg lehetne supermoto versenyekhez hasonló versenyeket rendezni.Terep-aszfat. ( tudom hogy most is lehet) De így hosszabb aszfaltos részek lehetnének benne stb.( Persze ezeket a combokat nem kellene/lehetne vezetni LFSworldön.) Szerintem ez is dobna rajta 😊
Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.

Amm.. szerintem LFS fejlesztõi megoldhatnák, hogy a pályáknak egyik részérõl se hiányozzon a fû, érhetne a végtelenbe vagy valami. Csak mert így nem olyan valós ennyi pedig igazán nem nagy kérés szerintem. 😊
A fénykép az Autocross pályáról készült, ott 3 pálya van ami választható és használható, ez olyan negyediknek néz ki.
Tud valaki valamit?
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
AS3-XFR - jó pálya és autó.
Biztosat március végén tudnák, ha meglesz az áprilisi szolgálati beosztásom.
Én mindenképp áprilisra szavazok, a nap mindegy.