Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
S2 Licensz ára nem csökken attól még hogy használt, ez nem kopik nem évül el, ÖRÖK!!! Vagy annyiért veszed meg amennyibe kerül vagy menyél az OFF topicba szerintem...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

r4f1
igen láttam azt is , de szerintem ez pont annyira hasonlít rá, mint az.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

mackosajt
A mitsu starion meg kiköpött mása 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

vmivel olcsóbb kivitelre gondoltam 😊

r4f1

eladó S2-t keresnék

r4f1
Lõttem ma pár képet:

Szerintem ez a 944 Turbo nagyon hasonlít az XRT-re:

És ami már régóta húzódik :

Ezen kívül még van ferrari, maserati, lotus , (új)Focus RS ha valakit érdekel 😊

tenkenorman
ez igaz.

http://www.tenke.hu

Misi az ezredes
De itt a megfilmesítésérõl van szó. Gondolom nem olvastad hozzászólásom.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
visszajátszás sokkal kisebb lesz, pár mb. Azt betéve az mpr mappába realtime visszajátszás lesz, tehát bármikor bárhonnan nézhetjük a versenyt 😊
tenkenorman
van egy tárhelyem, megkérdezem majd mekkora ha gondoljátok dobjátok fel oda. de biztos lesz vagy 10 giga a nyers:S

Misi az ezredes
Persze visszajátszás el lesz mentve, aztán ha egy erre alkalmas önkéntes vállalkozna a megfilmesítéséhez akkor természetesen lesz a yutyubon is videó róla.

kifli
irány a warez totyik és ott kérdezz utána

13912: mit? emlékfutam? Én felveszem 😊
tenkenorman
valaki rögzíti majd hogy fellehessen rakni youtube re?

shumika
z28 nem z27 elírtam 😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Köszi!

Viszont a z28-at tudtam letölteni, a Lada már jó benne, viszont ezt nem tudom aktiválni. 😞

shumika
z27-et használj.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Sziasztok!

Letöltöttem az lsfmodsról a 2107-es ladát, de a játékban "rácsos" az autó. A 2101-es teljesen jól mûködik, de ennek olyan a kasztnija, mintha szétlõtték volna. Aki tud legyen szíves segítsen.

Tika
Srácok, nekem pont nappalosra eseik az április 6. Nemlehetne hétfõ vagy péntek? Kedd, szerda, csütortök melózok nonstop <#szomoru1> Vagy esetleg hétvége 10-11?

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Misi az ezredes
kk holnap elküldöm az eddigieket PÜ-ben

kifli
nevano, majd néhanéha küld már el hogy kik neveztek eddig, és akkor kiírom õket.
32 player + 10 spect

kifli
amúgy hány körös lesz a verseny? Kötelezõ box lesz? Meg a többi részlet 😊
kifli
csináltam egy weblapot gyorsba, a képre az e-mail helyére kerülhetne ennek a linkje, itt minden szükséges adat fentvan. Majd az is ki lessz írva ha megtudom hány slotos a szerver, hogy hány hely van még.
Ha van valami észrevételetek szóljatok!
kifli
hány slotos szervert kapunk?
jelentkeztem

r4f1
dobtam én is egy mailt.

shumika
Nem leszek ott 😞 eltört a bal kézfejem 😞

Misi az ezredes
Akkor a végleges!!!

kifli
jelentkeztem is 😊
kifli
ok, akkor kerüljön rá a képre is szerintem valahova alulra.
Misi az ezredes
Legyen e-mailben.

Alábbi címre kérnénk a jelentkezéseket. LFS név, + hogy jönnétek.
[email protected]

kifli
öö izé, még azt kéne kitalálni hogy jelentkezni hol lehet? liveforspeed.hu gondolom csak a szervert adja.
r4f1
nekem az jutott eszembe, hogy jó lenne "beletenniük"
hogy szabadon variálhasd a nyomvonalat.
Gondolok itt arra ,hogy hm nem is tudom melyik helyszínen van vagy 6 féle nyomvonal. De még többet kilehetne belõle hozni. És kiválasztani egy olyat ,hogy "free ride". A cruise szervereken is sokat dobna. Meg lehetne supermoto versenyekhez hasonló versenyeket rendezni.Terep-aszfat. ( tudom hogy most is lehet) De így hosszabb aszfaltos részek lehetnének benne stb.( Persze ezeket a combokat nem kellene/lehetne vezetni LFSworldön.) Szerintem ez is dobna rajta 😊

Misi az ezredes
Szerver neve a fontos, ha pályát írok van még 30 olyan. Amm.. könnyû lesz megtalálni hidd el. 😊

Nekem tetszik, szépen megcsináltad. Csak a "neve" helyett én inkább pályát írnék.

Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.

Misi az ezredes
Elkészült a plakát. Remélem tetszik.

Misi az ezredes
Lehet esetleges teszt rész a fejlesztõknek. Persze nekünk tuti tabu, vagy csak akartak valamit a háttérbe ha videóznak ne csak fû legyen meg fák 😊

Amm.. szerintem LFS fejlesztõi megoldhatnák, hogy a pályáknak egyik részérõl se hiányozzon a fû, érhetne a végtelenbe vagy valami. Csak mert így nem olyan valós ennyi pedig igazán nem nagy kérés szerintem. 😊

r4f1
szerintem semmi

Tika
Srácok errõl mit lehet tudni? Készül ott valami, vagy csak véletlen alkotás?
A fénykép az Autocross pályáról készült, ott 3 pálya van ami választható és használható, ez olyan negyediknek néz ki.

Tud valaki valamit?

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Pepsi Twist
izé a féklámpa fénye nem az igazi csak az esõcseppeken kéne visszaverõdnie 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

r4f1
tõlem is mehet.

Áprilisban én is ott lennék.
Ha Április elején lesz akkor arra lehet hogy én is benevezek.

Tika
Áprilisba már mennék én is. Akkor már nem síelek. Lecserélem a síléceket versenyautóra <#smile>
AS3-XFR - jó pálya és autó.
Biztosat március végén tudnák, ha meglesz az áprilisi szolgálati beosztásom.
Én mindenképp áprilisra szavazok, a nap mindegy.

Akkor Április 6, 20:00 AS3-XFR

kifli
nekem szerintem az 😊
Misi az ezredes
Április 6 , 20:00. Oké?

kifli
nos, akkor hogyan lesz a verseny?
R0zs0máK
Sztem ennél narancsosabb volt a szalamandra...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu