16062
  • GPx8
    Grat a cockpitedhez! +2 monitor kéne, akkor lenne igazán tuti!
  • Tika
    Persze, a legelejétol, még nem volt semilyen full verzió letoltheto, csak demo, valamelyik 0.04 verzió. Nagyon régen, roviden az után ahogy publikussal vált. Persze azt inkább úgy kell felfogni, hogy akkor fedeztem el, de még nem nyomultam olyan aktívan mint most, akkor még nem volt kormányom se. Csak oltárian tetszett a fizikája, és billentyuvel használtam, de billentyuvel nem szoktam vele versenyezni (mert nekem az szimura nem reális, és nem elég, oda kormány kell), csak rengeteget tili-toliztam vele (akkor még csak 2 kocsival XFG, XRG) és csak élveztem a fizikáját és a kasznyi viselkedését. De aztán rovid idon belul valahogy 2002-2003 kornyékén megvettem az elso kormányom THRUSTMASTER ForceFeed Back GT Racing Wheel (kizárólag a LFS miatt, végre valami ami miatt érdemes volt kormányt venni), és azzal már komolyabban is autóztam. De éles versenyekben még mindig nem voltam aktív, csak kormányal továbra is tesztelgettem a vezetést és a fizikát. Mindenféle kaszkador mutatványokkal próbálkoztam, hogy miket lehetne reálissan csinálni azokkal a kocsikkal, olyat amit igaziba nem mersz vagy nincs hol vagy túl kockázatos lenne. De a kuplung ahoz nagyon hiányzott, akkor csináltam a pedálokhoz. Aztán késobb jott az analog kézifék. ITT EZEK MEGTEKINTHETOK.
    Aztán becsuletessen megvettem a licenszet, mondom ezek a fiúk tutira megérdemlik azt az oszeget érte, tiszta munka, nincs felesleges pénz elherdálás (irodaház, marketing, stb..), csak a 3 srác akik megdolgoztak érte. És utánna jott egy még komolyabb cockpit.
    AZ ITT MEGTEKINTEHO. Ezt is kizárólag a LFS miatt, végre valami ami miatt érdemes cockpitot építeni.
    Szoval már csak a profi szint maradt hátra, még vezetnem kell megtanulni rendessen
    De amúgy a LFS a legtutibb, szép munka, csak sajnos lassú a fejlesztés mert csak 1 programozó írja, meg 1 grafikus meg 1 webmaster, de legalább nincs 1000 felesleges irodamunkás, meg reklám Azt mindenki tudja hogy az igazi jó dolgoknak nem kell reklám...
    Oppps, ez kicsit hoszú lett, de ha már rá kerult a sor...
  • csige791
    Akkor te már a 0.04k verzióval is toltad, ha 8 éves tapasztalatod van.
  • k roy96
    bocs nem néztem végig... 3 perctől tényleg olyan hallható
  • k roy96
    Ebben ami beszéd hallható, az versenyközvetítés-szerű.
  • Tika
    Most találtam 1 szuper videót amiben szépen elmagyarázzák a LFS-t, csak kár hogy én 1 szavat nem értek belole.

Ezt akarnám magyarul hallani. De gondolom hogy ezeket már én úgy is tudom, 7-8 év LFS tapasztalatból.
  • hezi
    Jövő hét kedden indul a Baby UFR liga 2010-es szezonja. Jó mókának ígérkezik.
    Nem azért írtam, hogy embereket toborozzak, mer így is esélyes, hogy 3 szerver fog indulni, csak hátha vki akarna egyet mókulni.
  • Jamirofan89
    Így jártam Ideje lecserélni egy 5.1-es hangfalszettre.Gép,monitor,kormány már meg van,ahogy évekkel ezelőtt megálmodtam.Már csak az 5.1 hiányzik.Elbarikádozom majd magam velük hátam mögött a mélyládával. Az lesz majd az igazi száguldozás!
  • Alexease
    Az LFS hangja meg kifejezetten karos lehet, mert teljesen szintetikus;D
  • pointer4
    Szerintem az a hangfal elkényeztetett téged :D 10 év az iszonyat hosszú élettartam, főleg, ha pc-ről még meg is hajtod. Megy ott mindenféle zaj a tápről ki, amit a hangfal kiad, és füllel, még csak nem is hallani.
    Általában, amúgy nem a nagy hangerő a gond, hanem ha kap egy hirtelen löketet, egy tüskét.
    Érdemes olyan hangfalat használni, amibe tudsz pót hangszórót venni, pár száz forintért :D
  • Jamirofan89
    No srácok nem tudom eldönteni,hogy és miként ment tönkre a hangfalam?Az évek vagy a játék?

Nem is olyan régen olvasgattam fórumon,hogy ha a hang "clip"-el tehát recseg az tönkre teheti a hangszórókat.Nagyon nem érdekelt.Brutális hangokat szerettem volna az autókhoz olyan életszagút.10 évig semmi probléma nem volt a hangszórókkal és minap a jobb oldali hangfal be adta a kulcsot.Egyből ez a CLIPPING jutott eszembe.

Ahhoz képest,hogy a 3.5 literes V10-es jutyúb F1 vidiket problémamentesen szoktam hallgatni,hogy a nyolcadik szomszéd is hallja,de most vehetek új hangfalat.
    Tényleg ekkora kárt tehet egy halk-közepes hangerőn történő recsegés?
  • Me Ga
    Ha nem tudnám, milyen király game, a 3. videó után tuti ki akarnám próbálni...
  • Tika
    A hasonlóság az hogy mind ketto autóversenyzésrol szól és hállózati.
    A kulombség az hogy a LFS mindent sajátot használ legfobként fizikát, ami a legjobb a piacon folleg a Tyre-Physics, a komerc "gyáriakkal" allentétben amiket a rFactor, GTR meg sok más használ. Azoknak 1 az engine csak rá van pakolva a grafika, a LFSnek meg minden saját, és semmit nem vettek át/meg senkitol/sehonnan.
    A LFSben éllethubb a fizika szimuláció, viszont nem igaziak az autó nevek, csak a modellek (nincs licensz, csak a FBM, BF1, MRT és RAC licenszelt). Viszont az rFactorba és GTR és a tobbibe igazi licensz autó nevek vannak persze a modellek is, de nem anyira élethu a szimuláció.
    Esetleg 3 ízelíto videó:
    Az elso minden grafikai effekt nélkul 1:1-be.

Ici pici fény tuning a grafikában, de minimális:

És a végén a legszebb - slowmotion a fizikáról:
  • steweee
    ja, és van hasonlóság az rFactor és eközött ?
  • steweee
    vki írna pár sort nekem erről a játéról ? tényleg csak a lényeget. most rákattantan az autósokra, és lehet ezt is kipróbálnám, ha megéri, csak időhiányban szenvedek.

annak idején emlékeim szerint megnéztem már, de akkor vagy a gépem volt gyenge hozzá, vagy mert gamepaddal nem volt jó az irányítás abbamaradt a dolog.

most akarok venni egy Logitech DFGT kormányt. jól emléxem hogy ez ilyen szimulátor jellegű dolog ?

mert az NFS és TDU sorozatokhoz elég egy kényelmes fogású gamepad is :)
  • GPx8
    NFS. :)
  • Alexease
    Valszeg nem hatulrol kellene tologatni az autot;D
  • Lacko86
    grat Kristóf:) szerintem jó videó lett, csak így tovább:)
  • k roy96
    De baj van. Külső(hátsó) nézetben ahogy elindulok eltűnik.
    Megoldás?
  • k roy96
    Ja van bocsi
  • k roy96
    Nekem nincs readme hozzá :/
    Linkelnél egy olyat? :D
    Köszi.
  • pointer4
    Bejön a vágás, jók az effektek, épp nem zavaróan sok :D és hozzá illik a zene :D
  • r4f1
    Jó lett...
    Walakire ne hallgass az év 365 napján menstruál
  • R0zs0máK
    fos
  • WarLock0722
    Császtok, itt egy videó amit összedobtam, remélem tetszik
    http://www.youtube.com/watch?v=HcUAzSJ1oeU
  • kifli
    nekem működik, readmet olvasd el, mert nem elég bemásolni
  • k roy96
    Drift Gauge and G-Meter v1.4 ez hanyas patch-el működik?
    Mert z28-asba beraktam és nem megy(amúgy a gyökérkönyvtárba kell berakni).
  • csige791
    Rendszámozható formula autó
  • AlieN911
    Hali

Bocsesz, de nem tudom, elfüstölt 2,5 év után :( Gari csak 2 év volt :((
    Nem tudok válaszolni.
  • r4f1
    Kezdődik a WTCC az Eurosporton.
  • Tika
    Viszont ahogy elnézem, a gépednek az alapja szinte ugyan az ami az enyém. Szinte még a HD2900XT kártya is ViVo ha jól sejtem, habár nekem már nem az van, mert már 2db kiégett, és már nem kapni semilyen ViVo-t, most sima HD4890 van benne.
    Csak azt szeretném kérdezni hogy stabil az a gép neked?
    Semmi anomáliák bekapcsoláskor hidegbe vagy melegbe (tobszoros automatikus OFF-ON-OFF-ON-OFF-ON indításkor)?
    Semmi anomáliák kikapcsoláskor?
    Semmi anomáliák menet kozbe? Olyan mint fagyások, kék halál (blue screen), automatikus reszetek?
    Nem potyog vagy fagy vagy reszetelget? Stabil? Minden rendben van vele?

Bocsi az OFF-ért, de ez nagyon érdekel, meg kellet kérdeznem, mert én 2db egyformát vettem, és iszonyat sok probléma van veluk a stabilitással.
  • Tika
    Esetleg anyit súghatok (ami most eszembe jutott), hogy olyasmit szoktam hallani (látni) fórumokon, hogy verzió probléma lehet. Most az aktuális ami kint van S2_0.5Z28, viszot a MOD lehet régebbire. Akkor nézz utánna hogy milyen verzióba való az a MOD amit szereztél, és szerezz olyan LFS verziót és próbáld abban. A verzió elég fontos szok lenni a modolásnál.
  • Tika
    Szívessen segítenék ha tudnák, de én nem modolok, úgy szeretem original ahogy van
    Egyetlenegyszer próbáltam csak érdekességbol, beleraktam (aszem DDS file volt), nemment, azonnal deleteztem, aztán egy másikat, azt is csak beletettem (ill. felulírtam), az ment, megnéztem, szép volt és azt is deleteztem.
    Inkább versenyezni tanulok, van még hova fejlodnom
  • AlieN911
    Tökmind1, de nekem kéne, magamnak jó :)
    Szóval, valami megoldás van?
  • hezi
    Ez a catch-up miatt van, hogy szorosabbak és izgalmasabbak legyenek a küzdelmek.
  • Jamirofan89
    Érdekes ez az LFS... XRG-vel alig tudtam 1:37 alámenni erre gondoltam berakok 5 pro AI-t és a harmadik helyről kezdek.Második körben 1:35,1 körüli időt mentem.Ezek szerint itt is érvényesül,hogy ha üldöznek akkor jobban teljesítesz.
  • Tika
    Az csak kasznyi lesz, a fizika 0s minden tulajdons8g marad az a modelé, amit felulírsz, és neten is az eredetit fogja mindenki látni. Nincs nagy értelme a dolognak.
  • AlieN911
    Hali

Civicet be szeretném tenni a játékba. Hogy kell?
    Felülírtam, de semmi változás. Kell még valami egyéb?

Köszi
  • Jamirofan89
    A szekvenciális váltást még le se teszteltem.Na majd most
  • Tika
    oppá!!!, tisztán, becsuletessen a XRR nem pillangó váltós hanem szekvenciós váltó kar a kormány mellet. A LFSbe egyetlen pillangó váltós autó van, és az a BF1. A tobbi SEQ-shifter az váltó kar a kormány mellet.
    Persze rajtad múllik, ha te a PADDLEra állítod akkor neked ott lesz, de akkor nem tiszta becsuletes Aztán meg ott a prioritások: feeling és a reál élmény, vagy a köridő és a kényelem a fontossab