Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egérrel nyomod?
Amúgy AI ellen is érdems nyomni. A "szar" netem miatt én is inkább offline gamer vagyok, de úgy is jó, persze nem kell bizonygatni, hogy hús-vér emberek ellen jobb...
Amúgy AI ellen is érdems nyomni. A "szar" netem miatt én is inkább offline gamer vagyok, de úgy is jó, persze nem kell bizonygatni, hogy hús-vér emberek ellen jobb...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ja, bocs, látom, a másik topicban már beszéltetek errõl. De én azt az 5000+ hozzászólást végig nem nyálazom, az fix. Pláne, mivel otthon nincs netem, még nem is tudtam kipróbálni a multit. Ráadásul, amilyen béna vagyok, úgysem lenne esélyem a bajnokságban 😞
Üdv:
dav
Üdv:
dav
nem indult ingyenesnek
csak a kezdeti demo verziók ingyenesek, de már elõre megmondták, hogy negyedekben lehet majd megvenni a játékot, ahogy elkészül az adott fázis
csak a kezdeti demo verziók ingyenesek, de már elõre megmondták, hogy negyedekben lehet majd megvenni a játékot, ahogy elkészül az adott fázis
Riszpekk
Na mi van, kihalt az összes LFS fan? Vagy mindenki a StreetLegal fórumot cseszi szét inkább? Most írjatok emberek, hiszen nagy hír van! Vagy csak nekem újdonság ez? Én mindenesetre nagyon várom az új verziókat.
Üdv:
dav
Üdv:
dav
hopp! tényleg most jut eszembe. Ha jól emléxem ez ingyenesnek indult nem?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Teljesen megújult a weboldaluk. Egy csomó új infót kitettek a jövõbeli terveikrõl is, érdemes elolvasni. Lesznek új autók, új pályák, törésmodell, minden, ami szemnek-szájnak ingere. Csak sajnos pénzért 😞
Részletek a honlapon: http://www.liveforspeed.net.
Üdv:
dav
Részletek a honlapon: http://www.liveforspeed.net.
Üdv:
dav
Nahén is meglestem azt kell mondaom hogy ebbõl kurva nagyot lehetne alkotni...össze kéne gyurni a TOCA3 at és ezt és kapnánk egy 10 pontos autos gamez-t!!!
a grafikai tényleg nem a legszebb.. a zenét azonnal lehalkítottam ( kit érdekel a zene?)
a fizika nagyon klafa..az irányíthatóság is.bár még csak patkánnyal nyomtam...azért nem üti meg a Viper racingot de még lehet olyan jó
a grafikai tényleg nem a legszebb.. a zenét azonnal lehalkítottam ( kit érdekel a zene?)
a fizika nagyon klafa..az irányíthatóság is.bár még csak patkánnyal nyomtam...azért nem üti meg a Viper racingot de még lehet olyan jó
We have released a new version of our Live for Speed demo. We're up to 0.1J now. Many fixes since the last update, added features too. For a detailed list of features, please read the readme.txt included in the zip file.
Leszedtem sgre:
ftp://ftp.supergamez.hu/patches/LFS_DT_0_1PATCHJ.zip
Leszedtem sgre:
ftp://ftp.supergamez.hu/patches/LFS_DT_0_1PATCHJ.zip
Ti hogyan kalibráljátok a kormányotokat? itt a force és a középre visszahúzás erõsségére gondolok. Használjátok egyáltalán a középre visszahúzást? Tudom játék függõ, de úgy általában.
Sorry az off témáért, de ide kapcsolódik leginkább.
Sorry az off témáért, de ide kapcsolódik leginkább.

Azt írja, hogy a következõ nagy frissítésben már benne lesznek. Nekem nagyon tetszik az új autó 😊)
http://www.bhmotorsports.com/lfs/screenshots
par shoot!!!
par shoot!!!
Szerintem ezek az autok mar csak a fullban lesznek benne...
Megerkezett a 0.1H2 patch. Van egy-ket erdekes ujitas:
Changes in patch H2 :
---------------------
Misc Option : Connection Timeout
SHIFT-F - turns off all screen info
N key now 3 states (Off / Names + Connections / Names Only)
FIX : Long multiplayer replay send buffer overflow
Changes in patch H :
--------------------
Multiplayer replays
Longer length sound buffer
Complete text message with F keys
Misc Option : FPS limit (default 66 fps, max 100 fps)
Misc Option : Minimum Sleep (alternative lag bug repair)
Misc Option : Lag Bug Repair renamed to Screen Lock
FIX : Crash when clicking on a host
FIX : G3 hang / crash bugs
FIX : Player list showing in pits
FIX : Position of green text over cars
FIX : Green start light OFF colour
Changes in patch H2 :
---------------------
Misc Option : Connection Timeout
SHIFT-F - turns off all screen info
N key now 3 states (Off / Names + Connections / Names Only)
FIX : Long multiplayer replay send buffer overflow
Changes in patch H :
--------------------
Multiplayer replays
Longer length sound buffer
Complete text message with F keys
Misc Option : FPS limit (default 66 fps, max 100 fps)
Misc Option : Minimum Sleep (alternative lag bug repair)
Misc Option : Lag Bug Repair renamed to Screen Lock
FIX : Crash when clicking on a host
FIX : G3 hang / crash bugs
FIX : Player list showing in pits
FIX : Position of green text over cars
FIX : Green start light OFF colour
És mikor fog megjelenni a játék? Van most internetes multi opció?
Na most nézzetek lámának ha akartok, de lenne egy kérdésem! Ez a game már végleges, vagy csak beta verzióban van meg mindenkinek? A képek csábítók, és a HP2 után már csak jobb lehet!
raytrace nincs a játékban, azért ott még nem tartunk , csak environment mapping, azt ki lehet kapcsolni a simple car/track bekapcsolásával. (azt hiszem)
dddstudio.tk
Hogy lehet kikapcsolni a raytrace-t a gamen
Hi. Tud valaki segíteni? 15-20 fps-t produkál verseny közben a gém!
Config: p4, 256ram, gf2 mx
Config: p4, 256ram, gf2 mx#363
ha ez a grafikai motor lenne a Street Legal alatt, nagyon kul lenne pedig ez meg csak 0.1 😄
Szerintem a grafika pont olyan, amilyennek lennie kell! esetleg a kocsikat dolgozhattak volna ki picit jobban, pl kiraly lenne latni, ahogy az elotted levo kormanyoz, valt stb.
Sziasztok. Most találtam rá erre a topicra. Csak néhány szót: to wajk- szerintem mindenképpen force-os kormányt vegyél. hatalma pluszt ad, az egész értelmét. Én is dilemában voltam anno, mikor beszereztem egyet. Jól körülnéztem ez ügyben. Negykerben mesélték,h csomó Trushmastert vittek vissza potméter probléma miatt. Én mindenképpen Logitech-et ajánlok. jó a szoftver hozzá, csomó frissítése van... Szal szerintem tuti. Bocs, ha sokat írtam. Üdv
Az nfs6 az ronda, ízléstelen tiritarka giccstömeg, valami hihetetken szar irányítással és null realitással. A lfs pont az ellentéte.
Te kepzvarban vagy. Ez a gem mar joideje kintvan mar - egy demo amit rendszeresen javitanak - es meg messze nincs kesz.
Valamit beneztel s ha ez igy van kepzelem hogy vezethesz.
Valamit beneztel s ha ez igy van kepzelem hogy vezethesz.
Pff.. gratulalok neked..
te meg: béna állat, aki még nem vezetett igazi autót...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nah eddigi legjobb:
1:33.51 Még mindíg u.a. a gépen, de mostmár le van véve a grafika úgyhogy néha a 20fps-t is eléri. 😄DD
1:33.51 Még mindíg u.a. a gépen, de mostmár le van véve a grafika úgyhogy néha a 20fps-t is eléri. 😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu