16062
  • torque12
    Demózni szokott valaki?
  • LeWyTy
    Engem is fedezzenek már fel
  • zoolee
    Grat...
    Én eddíg csak a gokartpályán vertem le a tulajt a fiát és a másik fiától is csak 4 ezredre maradtam el pedíg ő majdnem 50 kilóval volt nállam könnyebb.:)
  • r4f1
    olvasmány érdemes megnézni :)
  • zoolee
    OKé..csk én mogszoktam már, hogy blackwood stbstb..
  • Cowek
    LFS GUIDE
  • zoolee
    BL1 az meik map??
  • LeWyTy
    hay
    hogy mennek az online versenyek?
    lehet csináni saját szervert vagy valamit?
  • Imation
    Igen
  • r4f1
    Milyen pálya milyen autó ?
    XFG- BL1?
  • Imation
    Tegnap este már letöltöttem az inferno-s setup-ot azzal sikerült mennem 1:45.9-et (üzemanyagot nem piszkáltam). Van még mit gyakorolnom! :)
  • Timbu
    rossz környék vs. jó környék ... ennyin mulik

Hát igen. Nem szívesen mennék be egy londoni gettóba. Meg a bevándorlók sem látnának szívesen. De ugyan ez van a német török negyedekkel, ahova igen nagy felelőtlenség egyedül gyalog bemenni.
    Nmrég olvastam, hogy a Holland bevándorlók még csak a nyelvet sem hajlandóak megtanulni, de a segély meg kell nekik...
  • Timbu
    Most mentem egy kört normállal, 10% üzemanyaggal (nagyon sokat szamít, hogy mennyi van!), 1:38.65 lett.

Ezt ajánlott megnézned.
  • arty
    rossz környék vs. jó környék ... ennyin mulik
  • zoolee
    Ugy emléxem volt , hogy körönkén 5-7 mp t adtam nekik..:)
  • MaSzKa
    nekem van pár ismerősőm angliába tapasztalatuk:
    a egyik ember a saját boltja elött nyomja el csikket
    a szemetet 1 zsákba kidobják az utcára
    mindehol téglafal mert csak az birja az állandóan eső esőt
    telivan fekákkal minden 9. ember fehér
    gyilkolás folyik állandóan
    van olyan utca 4után nem érdemes kimenni mert nem biztonságos
    London

szal ennyit angliáról
  • r4f1
    nem nehéz őket lenyomni. Én amikor Aikkal versenyzek akkor gyengébb autót választok magamnak és prora állítom őket...
  • zoolee
    Nyehehe, én azt letolom az útról..XD
    Lassú fostalicskák..:) Pedíg még a beáll is ugyan az mint nekem..:)
  • chicco
    állísd be az ai kocsit prora és próbáld meg lekövetni.
  • Imation
    Ezt nem vitatom, hiszen nagyon pancser vagyok még ! :) Csak annyit nem látok benne hogy ezzel a beállitással javulhatnék még 15 másodpercet. Kicsit elgondolkodtam hogy lehet hogy semmi érzékem nincs hozzá. Biztonság kedvéért azért mondhatnátok egy időt hogy szerintetek alap beállítással meddig lehet javulnom.
  • dashed_
    nem az alap setup persze..
    de szntem alappal is lehet jobb idot menni.
  • Imation
    Tegnap igen Mad Max hangulat volt a demo szervereken. Sikerült leszorítanom az időmet 1.49-re bl xf. Nyugtassatok meg hogy az 1.35 körüli időket nem alap beállításokkal érik el a többiek mert akkor még most abba hagyom a játékot! El sem tudom képzelni hogy hogyan lehet még ebből 15 másodpercet lefaragni?!
  • LeWyTy
    Bocs most látom a NO WAREZ!-t.
    de azé köszi
  • zoolee
    www.google.com és keress crack et..De mi itt ilyen ben nem segítünk..
  • LeWyTy
    Hali!
    Íngyen nem lehet beszerezni ojan verzíót amibe az összes autó és pály elérhető?
  • r4f1
    hm eddig már vagy 5x voltam németországban...
    Azért hm ha megnézed mondjuk a GB-t és Németországot hááát :)
    Elbújhatnak a németek.

jeges útról jut eszembe. Az eléggé megtudja tréfálni az embert. Ugyanakkor jól ellehet vele szórakozni.
    205ös Peugeottal , meg 206os peugeottal elég jól elhülyültünk.
    Idén Ford Focus Ghia 1.6 TDCi 110 hp lesz forgatva a hóban xD:D
  • Imation
    Sajnos igazad volt kb 1db szerver volt tegnap este ami S1-en használható volt. Jövő héten fejlesztenem kell S2-re.
  • Imation
    Nekem a téli jeges útak jutottak róla eszembe. Volt nekem farmotoros hátsó kerék hajtású sport autóm, eddig azzal volt a legkomolyabb halál közeli élményem is egy jeges szakaszon. (Skoda 105 S! Málnaszínű!!!)
  • Cowek
    Igen, a GTi nekem teljesen olyan mint a 106-os dízel peugeot volt vizes úton :-)
    Egyébként ott válik fanatikussá az ember, ha benevez egy ligába, és jókat versenyez másokkal. Nekem ez volt 6-évvel ezelőtt a fordulópont :-)
  • Imation
    Ööööö... kipróbáltam már mindet S1 S2, tényleg tetszik és kormány is van. Nekem mondjuk talán nevetségesen hangzik de eddig a uf1000 viselkedése tetszik a legjobban, valószinüleg mivel a real életben hasonló teljesitményű kocsikkal találkozik az ember általában. Izé... több mint 20 éve vezetek és nyomtam már pár száz ezer km-t :(
  • Cowek
    Valóban félreértettem. :-)
    Csak szerintem akik S1-et vettek, azok már frissítettek S2-re... 6800-an biztos :-)
    De veszteni valód nincsen, S1-et frissítheted bármikor, és ugyan annyiba kerül majd.
    De azért az S2 demóját próbáld ki, mert óriási a fejlődés az S1-hez képest.
    Kormányod legyen, és abba sem tudod hagyni majd :-)
  • pointer4
    Már nemkell dombor kártya....
    Csak az aláírás mezőben a 4x4 karakter után legyen még 3om...
    ma már síma VISA electron is jó...
    (Nekem ment)
  • Imation
    Bocs nem voltam ezek szerint teljesen érthető: 7 ezer darab S1 licenszt adtak el eddig és 21 ezer darab S2 licenszt, ezt arra irtam hogy tartottál töle hogy nincs elég játékos. Tudom hogy mennyibe kerül és van kártyám is amivel megvehetem. Viszont nagyon köszönöm a segítő szándékot.

Már többször volt fellángolásom játékok iránt aztán nem maradt meg a kitartásom ezért is óvatos vagyok magammal szembe is. :)
  • Cowek
    Hol akartad ennyiért venni??
    Hivatalos boltban 12 Font az S1 (4411 Ft) az S2 meg 24Font (8822 Ft) Az S1-ről S2-re upgrade szintén 12 Font.
    Csak okosan... Ha nincsen dombor kártyád, csak szólj inkább segítek...
  • Imation
    Nem tudok erre mit mondani, azt láttam hogy 7K S1 licensz és 21K S2 van megvásárolva. Most hó végén erre ennyim van, jövő hétvégén ha még mindig tetszik a dolog kibövítem S2-re.
  • Cowek
    S1 licenszt akarsz venni biztos?
    Nem sok játszótársat találsz szerintem, de te tudod...
  • Imation
    Sziasztok!

S1 licensznél lehet saját skin-t feltölteni? Ma estére tervezem a vásárlást!
    Ez a legnagyobb problémám hiszen már 1.51 a legjobb köröm bl xf :) (nem...nem tolatva!!)
  • Ombika
    Ti hany fokra allitjatok a kormanyt kinnt es bennt a jatekba?
  • MaSzKa
    egyébkénz a fura nép a magyar: a legtöbb ember nem törödik a másikkal, csak a saját hasznát lesi,

multkor volt a tv-2-ön egy műsor nem tudo mi volt a címe, ott azt tsztelték hogy pesten átmennek a zebrán akkor ? autós megy át

és mikor kisbabát toltak át babakocsiba és a közepén voltak a zebrának akkor gond nélkül át ment 5 autós is, nem figyelnek a másikra!
    majd nem elütötték - nah ilyen ember sajnos az átlag magyar

németországba nem ilyenek az enmberek, ott megpróbálnak vigyázni a másikra
  • MaSzKa
    ez a saját skinem paint-be csináltam