Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
option miscben a sreen lock es a full screen vertial syncel jatszodozz es jo lesz.. nekem is volt ilyen problemam
Ma is egy rakatszor menet közben nem reagált winfos meg nem érzékelte...

De vigyorogjá engedem

erre csak most jottel ra ?

Bazz qqvajó😊
Az indexnek nemtom miértelme a játékban de müxik azis,lehet vészvillogóüval nyomulni poénnak hjó😊
Kisssé télleg részletes😊
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Arra vagyok kíváncsi, mi lesz ezekkel, ha kijön az új fizika, új autók, új pályák, és más is megtalálja a kedvenceit!
Riszpekk
1:31:11 volt a legrosszabb köre! (vagyis 3 jobbat is ment ennél)
Azt hogy mit csinalhatott meg a kormannyal, azt nem tudom, de semmi baja nem volt, teljesen pontos volt, jol mukodott.
Majd' egy evig volt nalam, es kozben kormanyokat vadasztam. Fogasra, hasznalatra, mukodesben, engem meggyozott.
Persze, biztos hogy van jobb, de az vagy sokkal dragabb, vagy nem lehet kapni😊))
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
marmint a "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" -t gondoltam az elobbi beirasomban.
ez tetszik a legjobban, de a pontossagarol nemjot olvastam. Mijen vele a tapasztalatod a pontossagal kapcsolatban, es amugy overall??? Bejott??
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
van középrehúzó erõ, és egy pipával be lehet kapcsolni hogy FFB off-nál is éljen
3 pedál meg csak az ACT LABS-hez van elérhetõ áron
Riszpekk
http://www.interactiveracing.com -ra
Ismeritek a BRD ceget? Ahogy elnezem ezek total tuti cuccok, de hogy nalunk ilyet nemveszel az szinte biztos.
Akkor azt mondjatok hogy a ""THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" a legjobb a kategoriajaban. Azert nyugodtan javasoljatok. Amugy en "mindenaron" harom pedalos kormanyt akartam venni (kuplungal), csakhogy olyat sehol sem talaltam. Tutdok hozza szolni?
Azert a Forcenelkuli kozepreugrast erositsetek meg.
Nagyon koszi.
Nagyon jo borboritas, hatarozott, pontos kapcsolok, jo effektek, kellemesen eros, jol allithato, egyszeru de hatekony felfogatas. A pedalok legyilkolhatattlanok, "erobol" kell nyomni, es eleg jo tavolsagra vannak egymastol.
Nekem sokaig volt az elozo valtozat kolcsonbe, es amikor vettem akkor ilyet. A GAS/BREAK kar hianyat leszamitva, szerintem jobb lett. Az elozoeken kivul pl. jobbak meg, hasznalhatobbak a vezetekek, csatlakozok, a tapegyseg.
Regen a nagykerben sok kormanyt vegigtekergettem, de nekem ez tetszett - persze ebben az arkategoriaban.
Az uj valtozatrol a GAS/BREAK kart leszedtek! DE a regebbi kormany - amin van - nem megy a regi driverrel XP alatt, es az uj driver nem kezeli ezeket a karokat.
A Force kikapcsolo gomb es hol van elhelyezve?
FF Kapcsolo nincs, szoftveresen lehet kapcsolni, alitani 3 potival.
A kormany viselkedese a kikapcsolt Force-nal (kozepere ugrik, vagy uresbe tekereg)?
Ezt szoftveresen ki-be tudod kapcsolni, es potmeterrel az erosseget allitani
Gyerekek, nagyon szepen megkerlek benneteket mert rettenetes surgossen kellene a tuti biztos oszinte valasz. A "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel"-rol lenne szo. Akinek van ilyen nagyon szepen kerem irja be azt a 1-2 mondatot minnel hamarabb. Ugyanis nekem most ithon van egy "THRUSTMASTER 360 Modena Pro Racing Wheel" ami ForceFeedBack nelkul van es nagyon megvagyok elegedve vele!!! De en egy ilyet akarok venni de ForceFeedBack-el es az pedig a "THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel" lenne. Sajnos a THRUSTMASTER weben ennek a kormanynak nincs hozaferheto 3D mov-ja amit tekergetni tudnak, csak ketto baromi nagy shot de nemjo szogbol, ugyhogy a lenyeget nemlatni rajta. A lenyeg harom dolog ami erdekel. Es az a UP/DOWN es a GAS/BREAK noss es foleg az utobbi erdekel. Mert ezen ami nalam van 360 MODENA ezen a kormany mogott van sebesseg valto UP/DOWN es fantasztikus mert van gaz es fek kezelo is ami paralell mukodik a lab-pedalokkal es a kormany mogotti UP/DOWN paralell mukodik a panelon levo kulon sebessegvaltoval. Es meg a kormanyon elorol van ketto egyszeru nymogomb es egy 4-iranyu gomb es egy 8-iranyu POV gomb. Szoval az a fontos nekem hogy a ForceFeedback verzion is ottlegyen a kormany mogott a UP/DOWN es a GAS/BREAK kezelek plusz pedalok es a kulon sebvalto a kormany mellet meg ketto nyomo gomb, egy 4-iranyu gomb, es egy 8-iranyu POV gomb. Es a masik fontos kerdesem az hogy ki-e lehet kapcsolni a FORCE-t a kormanyrol valami gombal (hardwarilag ugy ahogy a Microsoft kormanyon van ra nyomo kapcsolo) vagy csak a system-be softwarilag? Es hogy ha valahogy kikapcsolod a FORCE-t akkor milyen ereje van a kormanynak? Csak ugy uressen pereg, vagy ugy viselkedik hogy van kozepe es odaugrik magatol mind a Force nelkuli kormanyok? Szoval a lenyegek utoljara a THRUSTMASTER ForceFeedBackel kapcsolatban:
A kormanymogotti UP/DOWN es GAS/BREAK kezelok?
A Force kikapcsolo gomb es hol van elhelyezve?
A kormany viselkedese a kikapcsolt Force-nal (kozepere ugrik, vagy uresbe tekereg)?
Elore is koszi a valaszokat - de kerlek oszintek legyenek.
Aztan rajottem😊)
Fek- gaz segitseg, no FFB. Amig en a kanyar elott radiroztam vagy 50 metert, kuzdottem hogy ne csusszon meg, es ne ratsa ki a kezembol a kormanyt a kerekveto, addig mas, kenyelmesen bevette a kanyart.
De nem a jo helyezesre megyek, ha nem a jo versenyre. Igy legalabb elvezem.
Riszpekk
Akkor én azért vagyok lassabb? 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ezt ugye viccnek szántad??? Az egy dolog, hogy én kikapcsolom a FFB-t, mert úgy gyorsabban lehet menni, de benne van simán
Riszpekk
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hi púh
Amikor én megvettem a kormit. Nem bírtam leszállni a Mafia-ról. Abban nagyon tuti a város, meg a FF. (Síneken amikor átmész kész királyság.)
Szóval VIGYÁZZ! 😊
Amikor én megvettem a kormit. Nem bírtam leszállni a Mafia-ról. Abban nagyon tuti a város, meg a FF. (Síneken amikor átmész kész királyság.)
Szóval VIGYÁZZ! 😊
Üdv:
dav