Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem Logitech-em van.Force-os.Több kormányt nem próbáltam, de ennyiért FF-es kormányt nemigen kapni.Meg hát a logitech nem gyárt általában szarokat.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
nem éri meg. a genius szar.
Akkor inkább Logitech Fomula FF. bruttó 20 körül van,vagy kevesebb.
Akkor inkább Logitech Fomula FF. bruttó 20 körül van,vagy kevesebb.
Na sikerült egy normálisat mennem.
1:39 Még mindíg max 17fps-el(!)
1:39 Még mindíg max 17fps-el(!)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
En a Thrustmaster-t ajallom.
Igaz dragabb, de szerintem nagysagrenddel jobb, es jobban is hasznalhato.
Van rendes, kezi valto (elore-hatra) kar jobb oldalt, a kormanyon ket gomb, ketto 8 iranyu "kisjoy", a kormany mogott 2 digital kar (jobb-ball), plussz ugyanugy hatul 2 analog, fek-gaznak is hasznalhato kar. Ja es persze a pedalok...
info
Igaz dragabb, de szerintem nagysagrenddel jobb, es jobban is hasznalhato.
Van rendes, kezi valto (elore-hatra) kar jobb oldalt, a kormanyon ket gomb, ketto 8 iranyu "kisjoy", a kormany mogott 2 digital kar (jobb-ball), plussz ugyanugy hatul 2 analog, fek-gaznak is hasznalhato kar. Ja es persze a pedalok...
info
Ez bizony! Én egyébkén nem osztom a tesztelõ véleményét, igaz a többi kormánnyal nem találkoztam még 😊) Az én szivem vágya egy MOMO force 😄D
1:45 (!) Ahhoz képest hogy a gépen 10-16fps-el "tépett" a játék ez egész tûrhetõ eredmény nem? 😄DDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Logitech formula force gp - 18k!
LFS alatt teszteltem, valami krqa jó! A legkisebb rezdülést is érzed.
LFS alatt teszteltem, valami krqa jó! A legkisebb rezdülést is érzed.
ITT tanulhatsz és leszedhetsz beállításokat is. Tegnap futottam 1.36-os kört egy magamhoz állított autóval, aminek az alapbeállításait innen szedtem le.
Valami márkás, drága, vagy spéci egérrel játszotok vagy kormánnyal. Egérrel prólkoztam mezei trekkerps2-essel, de egyenesben alig tudtam tartani a kocsit az egyenes úton.
tomper: nem tok játszani, mert nincs street legal nevû játék a listában!
az elsonel a 75-osnel fekezek, aztan amikor mar benne vagyok a kanyarban egybol gyorsitok, a masodiknal a 100-asnal, itt is gyorsitok a kanyarbol kifele, a 3.-nal meg csak lassitani szoktam
altalaban mennyi vel veszel be egy kanyart?
(km/h)
(km/h)
Tomp: hogy veszed a kanyarokat? mikor fekezel?
😊 jovanjovan, elhiszemám, csak funolok! 😄
Amugy ha az elso részido 0:32 felett van akkor baszhatod!
Amugy ha az elso részido 0:32 felett van akkor baszhatod!
www.napisajto.hu
bazzeg én is ott voltam!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Jeee .. csak neked csak most!
Nem mondanam hogy jol nez ki de legalabb szar.
Nem mondanam hogy jol nez ki de legalabb szar.
Lusta vagyok en ahhoz..
Tamogatom az otletet
Tutorial
Válalkozó kedvû ember lefordíthatná.
Válalkozó kedvû ember lefordíthatná.