16062
  • zoolee
    Ejnye-ejnye!De nem megy moostanásg a drift..-.-
  • pointer4
    Eleve baromság a Hostot fizetősnek tenni :) Elég az nekik ha a kliensek fizetnek, csak akor fog mindenki téri bajnokságokat csinálni, és terjedni a dolog :) Ha cs nél bejött és megszokták a népek, akkor más hozzáállás élettelen megoldás :)
  • r4f1

érteni
  • zoolee
    Höh, a másik meg, ha, több a host, és van híre a host nak, akkor van aki gyorsabban szánja rá megát s2 liszensz vásárlásra....
    Mert ha pl haver mondaná, hogy "csá, most vettem 1 új gépet, c2q val és 2 magnak megengedtem, hogy LFS ded hostott futtasson, nem jösz játszani?" Erre 1 ből az lenne a válasz, hogy, hát utánnanézek a liszensz nek..
    Szal érted?
  • r4f1
    jólvan feladom :)
  • Loco
    Előttem szóló már hozott is példát a játékvilágból.

Mint szerverszoftverekről általánosságban beszéltem. Elhiheted, optimalizált kliens-szerver működést összehozni egy "kis program"-ban nem kéthetes tevékenység.

Ami neked egyértelmű: egy csapatnak eladni sok fizetős (jelen esetben jó védelemmel rendelkező) klienst sokkal könnyebb, ha könnyen elérhetővé (ingyenessé) tesszük a szerveri megoldásokat. Jó a meglátásod: több host, több user tud csatlakozni.

"hogy miért lenne fizetős" azért, mert ez kereskedelmi szoftver.

Szép, hogy te "másképp" gondolkodsz, ha a szoftverfejlesztő csapat is "másképp" gondolkodna, lehet, hogy éppen ingyenes dedi host után sóvárognánk itt a fórumon. Szerencsére itt a terjesztés politika tartalom, nem licenc jellegű, hálistennek.

Mondom én hogy kell pici segítség: Nem igazán jó ötlet elbagatellizálni komoly szoftverfejlesztés szellemi értékét. :)
  • zoolee
    Tudtommal a GTR ded. host ja fizetős...
  • r4f1
    thx nem kell segítség.
    Hm én erről másképp gondolkodok. Rengeteg játékhoz kiadnak ilyen "Dedicated host"-ot
    Hogy miért?
    Teljesen 1xű az ok.
    Több host van több játékos tud játszani. Nem kell még külön hostokat üzemeltetniük a készítőknek. És gondoljunk csak a szerver bérlésre.
    A szervert adó cégnek nem kell az egész játék , hanem elegendő ez a kis program.
    Én nem halottam még ilyenről hogy többe kerülnének a szerver szoftverek.
    De plz írj pár példát mert biztos van.
    És azért írtam így , mert kicsit meglepődtem, régóta használom ezt a programot is , Elgondolkoztam hogy miért lenne fizetős... Nem igazán találtam meggyőző érvet...
  • Loco
    "Nem fizetős! miért is lenne az ?!"

Segítek: ez AJÁNDÉK, hogy nem fizetős a szerver. Általában a szerver szoftverek lényegesen többe kerülnek, mint a kliensprogramok. Az LFS fejlesztőgárda döntése, hogy a kliens népszerűsítése érdekében ingyenes a host.
  • MaSzKa
    van még 1 kérdésem hozzátok

van 80mb skin packom bemásolom a data/skins könyvtárba de nem jelenik meg sehol

én úgy csináltam magamnak skint hogy állandóan be és ki lépegettem
  • zoolee
    YEPYEP..de asszem én is eszondtam.:)
    Am azért mondom,hogy lehet fizetős, mert asszem vannak olyanok amik fizetősek...
  • r4f1
    1. Olyan hostot tudsz indítani a gépeden ,hogy nincs kép, csak 1 kis fekete ablak.
    Nem kell S2 licens hozzá ,hogy s2es hostot indíts. Nem fizetős! miért is lenne az ?!
    2. Az autó 3ds modelljét látod, skin készítésnél nagy segítség lehet , mert nem kell belépni mindig a játékba és megnézni ,hogy hogy is áll a skined, hanem ezzel 1xűen nyomon tudod követni ,hogy mit is csináltál.
    3.at nem ismerem de megnézem
  • zoolee
    1.saját gépeden host indítására..asszem fizetős, de nem vok benne biztos.
    2.Skin nézegető.
    3.patch néző...Asszem..
  • MaSzKa
    Live For Speed S2 Alpha 0.5X10 Dedicated Host
    Live For Speed S2 CMX Viewer
    Live For Speed S2 Show Patch F5

ezek mirejók?
  • Ombika
    Nekem ezekkel a beallitasokkal semmi bajom es kozepen van kormany! :))
  • Rolesz
    Egyetértek,ha nem megy vissza középre az úgy ritka szar.
  • Ombika
    HA erdekel mik tortentek velem,akkor privi!! :))))
  • r4f1
    lol
    akkor mástmár írjad , mert édekel , hogy mit vezettél :)
  • Ombika
    Ugye ezt nem kerdes komolyan? De nem szamolok be errol,mert leneznenek,hogy nagykepuskodok!!
  • pointer4
    Ilyet már én is állítottam be, és mivel nem húzott vissza a kormány középre mindig ráestem az asztalra, ritka szar. Vezettél te már autot valaha ???
  • Ombika
    Annak ugy nem lenne ertelme szerintem,hogy kinnt 720 fok,bennt meg 260 fok!! :)
  • r4f1
    igen erre gondoltam én is , hogy lehet h a játékon belül állítgatják a fokokat :D és nem a vezérlőpultban :)
  • Ombika
    Nekem 720 jatekban,kinnt most 360 fok ,egesz turheto es DFPvel nyomom 40%on van ero!
    overall effects: 100%
    spring,damper effects: 0%
    enable centering spring in force ... kipipalva
    centering spring:0%

kb ennyi...
  • Rolesz
    Nekem nem csak a játékban van 720on de tényleg a force meg 70% körül van a gameben a profilerben meg 100on minden(alapbeállitáson).És nekem így tök jól megy.
  • pointer4
    Nem látom értelmét 270° felet, pedig nekem is g25 . és 100%.
  • Ombika
    Ezert nem akarom elhinni a nagyokos drfitereket,hogy 720-on nyomjak aztan meg kapkodhatnak meg stb.... Kisse fura nekem!! MAximum jatekon belul van 720-on nekik!!
  • r4f1
    hm majd kipróbálom ,de soknak tűnik nekem a 720 :)
  • zoolee
    Momo val 200 on.:D

r4f1 : THX...
    Ok, majd átpakolom a másik gérpől a kormányt a laptop ra.:)
  • Ombika
    Bazze pfuuu! Most epp 35%on van es 720 fokra raktam mindenhol,sokkal finomabban lehet keresztbe csuszasokat iranyitani,de kibaxottul kell tekergetni ami 35%on is necces,nem meg hogy 100%on!! Igaz en DFP-vel vagoyk,de nem sokat szamit ebben az esetben szerintem ez!
  • r4f1
    nekem 100% on van (G25)
  • Ombika
    Ero nagysaga nektek mennyire van rakva,plane akinek DFP-je van?!
  • r4f1
    ha interneten veszed fel akkor mpr mappában lesz a visszajátszás , ha single playerben akkor spr mappában.
    Jaja amiről a végén írtál azt írtam én is :)
    Majd gurulhatunk hétvégén 1-2 kört:)
  • zoolee
    Meg a town cruise asszem ez a neve..hehe..
    Ott jó lehet aratni.:)
    Amikor van az a kis sikán rész, hogy ball-ball-jobb-kis lejtő ott 60-70 XD..Multkor véletlen elkeptam a kocsi elejével a sarkát és elrepőültem a pics.ba.
    Meg van az a rész amikor a pálya hátsó felén megint mész át 1 sínen, huh, ott 3-4 ig fellehet tolni és 1 sávban tartani.:P
    volt is valahol 1 videóm arról a map ról, de eléggé tré :S Nem a drift, hanem a minősg.Holnap alkotok valamit...ööö....
    vidiket nem könnyebb úgy megnézni, hogy a visszajátszásokat töltjük fel vala hova?
    (Már ha tudnám, hogy az hol található)

Meg blackwood rev. en hosszúegyenes végén annál a kis sikán résznál, ott 2 esbe ha rádobom akkor van, hogy nem sikerül, de áltban jó, ha meg kicsit elcseszem, ha épp nem repülök el a kerékvetőn :D akkor fullgáz, kis darabos fék és full keresztbe le lehet csúszni a kanyarig, ott 1 kis ellenkormány visszagáz, majd jó bő gázzal kifele a kanyarból.:)Persze 2 esben.
  • r4f1
    ha Bl1en Driftelsz az a legnehezebb kanyar ( az első)
    nagy lendülettel jössz visszapakolod 2.ig , elkezded csúsztatni , könnyű elrontani azt ,hogy hamar adod rá a gázt és megpördülsz. Mostmár megy :)
    De még van ,hogy még most is elrontom azt a kanyart. Visszafele 1000x könyebb. A sikán végén keresztbeállítom és azon a kis egyenes részen is végigcsúszok keresztben és szépen becsúszok a célegyenesbe a sikántól :) ott lehet padlózni végig :)
    Aztán meg a lejtő :). Ott 3. majd megint vissza 2. Hm
    nekem Rev , meg a Soth city jobban fekszik :)
  • zoolee
    Én is ilyen szép nagymamásan driftelek..
    Csak akkor sietek amikor Blackwoodon az 1 enesben a hátsókerekek valameike lecsúszik az aszfaltról és vészes sebességgel elkezdek megindulni a fal felé
  • r4f1
    én 1általán nem "sietek" amikor driftről van szó.
    Csak szép lassan tekergetem ide - odaa kormányt + a gázzal , fékkel kormányzok még xD
  • dashed_
    hidd el en se ugy gondoltam a kapkodast ,hogy korbetekered a kormanykereket ketszer es azzal eggyutt mindket karodat ;)
  • Tomo15
    Igen, ott is.
  • Rolesz
    720° a profilban és a játékban is.
  • Ombika
    De ,ha nekem igy megy profin akkor nem gond csak kivancsi voltam masok velemenyere!!

Hirtelen tekeresen kicsit kuncogok,nezz meg vmi japot nem tekergeti,hanem "elengedi" ideig oraig! :)