16062
  • Peck
    de figy,akkor maradjon meg neked legalább,mert én is fényezhetném magam,de nem teszem....én is utálom a 12évesek csatáját nyugi,mert télleg van pár faxkalap,de amikor a VDT,SC,HDT,HDAT meg igy összejönnek a haverok,akkor tényleg jó a hangulat,és azért ott nem kezdők vannak,jókat szoktunk csatázgatni,és Driftman stílusa nem érdekes,hanem kinek hogy esik jól,pl ha te poweroverrel tolnád lehet az lenne valakinek fura,nem gondolod? :P "azóta rengeteget fejlődtünk...:PPPP
    " ezeket meg ha megkérhetlek hanyagoljuk..... elhiszem de itt senkise kiváncsi erre....
  • [Walaki]D`Lair
    De félreértés ne essék, én is ott kezdtem ahol ők...mármint tudásban, nem demo-ban...csak nem tartottam magam akkora nagy profinak...ma már megtehetem (hosszú évek gyakorlása után)...:)))
  • [Walaki]D`Lair
    Télleg nem jelenti, hogy most is ott tartunk...azóta rengeteget fejlődtünk...:PPPP

Tudod én is attól parázok, hogy egy nap összeakadok valakivel, aki jobb nálam...de ez eleddig még nem következett be, egyvalakiről tudok, aki könnyűszerrel tartja velem a lépést és ez a csapattársam Attila, valamint van még egy finn srác, ő is elég jól megy XRG-vel...de ennyi kb...

Voltam bent párszor HDS szerveren demóban...hát ami ott megy az a 12 évesek kis 'csatája', hogy de a te kurva anyád mer ellopod a nevünket, meg a másik kurvaanyja, mert odaadja az admin jogot, meg a 3.-nak a kurvaanyja, mert nem ad setupot...minden, csak nem profizmus...a drift tudásukról nem is beszélve...nagyon elvétve van csak pár kissrác aki tudja is, hogy mit csinál, nem csak ész nélkül megy keresztbe...pl. Driftman...bár érdekes a stílusa (500 méterről már kézivel érkezik:D) de nem megy rosszul, döntőben is meg tudott izzasztani...
  • Peck
    -Walaki ha nem értenéd,én a voltam csapatba mondatomat már a követkző mondatodra értettem,ha félreértenéd bocs...
  • Peck
    Egy szóval nem mondtam,hogy én a hunakamoban benne voltam,xal olvass vissza,de ha ilye na szinvonal nem is akarnék benne lenni....Lajoosh volt benne nem Gab bocs,a videótok szinvonalas,tetszik jol meglett csinálva,de attól még hogy 2éve itt tartottatok nem azt jelenti hogy most is itt tartotok,és nem mindenki fejlődik úgy ahogy ti....valaki gyorsabban valaki lasabban....szóval nem kell a fényezés,én se mondom magamról hogy pro vagyok,pedig mondhatnám de nem teszem,és tudod miért?
    mert mindíg lessz valaki aki jobb nálam....és bízom benne hogy ezt te is feltudod fogni,és ne legéyl olyan biztos (ezt Loconak is írom) hogy egy "kiscsikó" nem tudna lenyomni!És ezt nem magamra értettem....lehet én is de lehet te is meglepődnél.....
  • Loco
    Erről beszélek nyuszómuszó. :)
  • [Walaki]D`Lair
    Jah, nem ment a Blackwood annyira XRG-vel, kicsit kevés oda...lett volna időm gyakorolni, akkor talán...
  • [Walaki]D`Lair
    Hunakamo - Let your mind drift

Mi itt tartottunk KÉT ÉVE...na milyen csapat is ez az SC? :D:D:D
  • [Walaki]D`Lair
    Hunakamo-ban Gab? Biztos hogy nem...meg te sem voltál benne az is biztos :D:D
  • Loco
    Gyépésharc!

Walaki, fel van töltve youtubera a hko_mind_drift?
    Egyik legszínvonalasabb videótok. Hadd nézzék a kiscsikók.
  • Misi az ezredes
    Már nem az első emberrel találkozok aki igencsak fent hordja az orrát!
    Remélem nem kell ezt hallgatni majd a továbbiakban. Mert az ilyenek fel akarnak tűnni és utána csak csak alul maradnak akár profi akár nem! Senki sem tökéletes ahogy én vagy te sem.Lehet rossz napod vagy bármi és akkor a dolgok nem úgy alakulnak ahogy kéne…

(vertem már le nagyobb neveket is XRG-vel..) most nem tudom hogy ezt mért kellet ide! Mert lehet hogy egy kezdő ellen mennél hibáznál kikapnál és ilyen visszajelzéseket kapnál hát nem tudom hogy , hogy tetszene!

Ezzel szerintem az én meglátásom alapján csak fel akartad hívni magadra minden ebbe a topick-ba járó figyelmét aminek semmi értelme és felesleges!

Amúgy bemutatkoznék!
    Én Live For Speed-el játszok már fél éve a driftelés megyeget aki ismer az tudja hogy hogyan nyomom!
    LFS nevem: vagy Nevano][SC
    Legjobb haverjaim akik a kezdetektől támogatnak és segítenek fejlődni WarLock, Tarcal, Béka, Erko, és még sokan…

Ezek a lényegesebb személyek!

Üdv: Nevano
  • AE 86
    nah most néztem meg ki ez az öntelt s2-es ember :D:D
    és a crasheres szart bocs :D
    de amúgy nem vagy oan jó mert engem se xrg-vel vertél el hanem xrt-vel :D
    jó azért grat de drift man nem nehéz ügy de mégse birtátok győzni csak 4 vissza hívás utána :D
    amúgy Wki járhatnál többet hds-re hogy meglásd mien team az sc ;)
    jaa és felvehetnél msn
    és bocs mert nemvok türelmes csak írok
  • AE 86
    ebe én is beleszólnék
    Tipo nem kezdő drifter
    én lehet hogy az vok mert 6 hónapja gamelek de pro vok nem beképzelésből mondom
    a másik az hogy a demo körös emberek nemis oan bénák ahogy te azt hiszed
    ha tipo vagy praazle odamenne vagy vmeik jobb sc-s tátva maradna a szád
    amúgymeg nemlehet hogy crasher köcsögök mentek el előtted?XDXDxxxxxD
    sztem azok :D:D:D:Dés ott is hagytak?ha igen sajnállak :D:D
    jaa és praazle-nek igaza van mért oan nagy a gatyád hogy 5 éve lfs-ezel lehet hogy én otthagynálak :D
  • Prézli
    Már elnézést,

De te mire vagy ennyire büszke? 5 éve driftelsz...gratulálok ügyesvagy és máris nyugodtan fikázhatsz bárkit akit akarsz, mert te annyira nagyon überkirály vagy?! Nemtom mire volt ez a benyőgésed de nagyon beszólt éspedig ok nélkül

Ha meg tényleg enyire überkirály vagy akkor kérünk videót, időt meg egykis jómódort. Addig csak egy SENKI vagy a szememben...sőt.
  • Naxos
    haggyátok szegény vérpistikét....
  • r4f1
    Istenem...
    Ezt én sem szeretem··. Volt hogy megvertem olyat is , aki Drift csapatban van + Élőben is Driftel egy 3as BMW-vel. Persze nem is esett neki jól :D.De nem dörgöltem az orra alá, hogy ennyivel meg annyival jobban driftelek nála. Aztán a végén még meg is hívott a reptérre ,hogy kipróbáljam magam élőben is :).
  • Peck
    öcsém te félre értettél valamit :D,nem pár hónapja.... " modnom fél évvel előbb,nwm mostantól...pff",imsmerem a hunakamot,ottvagy te Gab-BBS asszem még,meg még pár ember....engem is hívtak voltam is....de mivel sok dolgom volt otthagytam az csapatot még régebben,én meg nem driftelek xrgvel,mert lassú :P,azzal is tudok de nem szeretek....de felőlem akármikor megbesélhetünk 1 driftet,csak tod nem szeretem,ha "egy nagymenő" idejön oltogatni....csak hogí tisztázzuk...
  • zoolee
    Nem t8 , hogy ki, hogy driftel most?
    Majd úgy is megtanul jobban..
  • [Walaki]D`Lair
    Ja és felőlem jöhetnél driftelni is, vertem már le nagyobb neveket is XRG-vel...
  • [Walaki]D`Lair
    őő...5 éve LFS-ezem, nem pár hónapja :P És hívtak má' külföldi nagy nevű drift csapatba ("nagy nevű") de kinőttem már ebből, ott van nekem a hunakamo amit a barátaimmal 'alapítottunk'...
  • Ombika
    Milyen patch LFS Tweaket keresek nem patchot! :)
  • Balintrial
    :DDDdd
  • Peck
    igen kört kaptam,és,de nem tsuisoztunk xal beszoptad ,ha ilyen nagy arcod van akkor mennyél a Saikohoz pofázni,de itt nem vagyunk erre kiváncsiak hogy vered a melled,azért mert te fél évvel előbb kezdtél driftelni,és mert az LFS.hu "haverjaid" olyan nagy becsben tartják a drift tudásod....
  • [Walaki]D`Lair
    Ja, láttál a visszapillantóban, amikor kört kaptál tőlem...másodszor...
  • [Walaki]D`Lair
    patch V-hez van
  • Peck
    üdv Béka,Prazelee
  • Peck
    ne amatőrőzz itt,te se vagy jobb,láttalak már párszor..... (S2)...nem kell a duma...
  • r4f1
    Ha kell előhalászhatom
    külön verziót használok versenyzésre , csak játszásra, és hülyülésre :)
    A Tweakes LFS vhol megvan. DVD-n. Bevan állítva stb. Csak elkell indítani és tweakelni :)
  • r4f1
    Azt hiszem Q
  • Ombika
    Lfs Tweak nevezetu program melyik legutso verziohoz letezik,most hallottam rola,mondom csapatok 1 bivaj eros geppel,de x-hez sehol se talalok, se W verziohoz?!
  • GPx8
    Nem lehet tudni még, hogy a következő update mikor jön???
  • r4f1
    mehetünk S2ben is...
    HM hétvégére jön az én videóm is xD
  • [Walaki]D`Lair
    amatőr demo drifterek... -.-
  • Naxos
    akkor már én is... Kazama néven jáccok :) (gamecam és nemtom én se a hangot belőni)
  • AE 86
    Hi all
    látom gyűlik itt az mdt-s népség xxD[#taps]
    akkor jön egy sc-s is [#beka2]
    jó lenne a fraps de a mérete miatt nemis használom jobban ajánlanám a gamecam az kicsibe csinálja meg a vidi-t csak hangot nemtom beállítani -.-"
    akkor én is bemutatkoznék Béka][SC :D:D::D:P:P:P
    jaa és üdv tipo and prézli jó látni itt :D:D
  • Ombika
    Ezt akkor keszitettem mikor ismerkedtem jatekkal elejen,majd keszitek jobbat,szebbet es hosszabbat!! :)))
  • r4f1
    nem rossz , csak elég rövid :)
  • Ombika
    MAr volt regebben en driftem is,de hatha mg vki lemaradt rola! :)
  • Prézli
    Nemtom ti mit értetek camhack alatt de a beállításokban a Nézet pontban szépen be lehet állítani a kamerát szinte minden szemszpontból.
    Vagy ott a Shift + U az is jó ilyen célra.

(Hello Tipo)
  • zoolee
    Gamecam az jó és törörít egyből ha kéred

Jah, ha már ide jutottunk, és is vidizésbe kezdek..
    Kerestem camera hack-et , de mindenhol csak x 10 hez meg v hez vannak, és ezek a számok megkevertak és elbizonytalandotam, hogy müxik, és nincs kedvem sz@rakodni..
    Valaki tud közvetlen linket s2 alpxa 0,5 x camera hack -hez?