16062
-
#3722 Nektek drfitnel a jatekon belul es kivul is 900 fokra van allitva a kormany vagy ugymond gyorskormanyositva van a dolog (azaz mig jatekon belul 900 fok,de teljes elforditasahoz csak 360 fok kell),ahogy eletbe hivjak?! :)))
huuh remelem ertheto voltam! -
#3721 Na ja nekem ha minden jól meg még e hónapban amúgy dec és február között! De tuti hogy veszek! -
#3720 hát igen nekem se lesz non előbb talán 1 héttel
vagyis karácsony körül -
#3719 * H váltóra -
#3718 Szerintem ez megszokás kérdése! Pl.: ismerek olyan gyereket aki nem szeret a kuplungal játszadozni! de ha a szépségre játszól és a tisztaságra akkor szerintem az alapvető dolog! De nem biztos! a váltóknál most a váltóra gondoltál gondolom! Szerintem nem lassab sőt nekem sokkal kényelmesebb! Mindenkinek ajánlom én még sajnálatos módon most fogok a közel jövőben venni De utánna jó lesz -
[Walaki]D`Lair #3717 900°-on használom, a kuplunggal és a váltóval...nem vettem észre, hogy lassabb lennék...sőt a magyar bajnokságban motorfojtással kell menni, aki így használja...szóval...:/ -
#3716 Nem is hittem volna h ennyi mindenkinek van g25-je!? Egyébként használjátok is a kuplungot+ botváltót, mert ugye úgy valamivel lassabb?? -
[Walaki]D`Lair #3715 De az LFS-ben van G25 alapbeállítás...én azt használom, tökéletes... -
#3714 Gondolom G25-nél is beálítás kérdése! -
#3713 igen mivel a Twin = Páros Drift ^.^ -
[Walaki]D`Lair #3712 Nekem nem rángat a g25 -
#3711 Marmint parosra celzol? -
Loco #3710 Aki nem megy online, az hogy twinningel? -
#3709 Nekem G25öm van és van amikor az is elkezd rángatni. Ez az lfs miatt van nem a kormány miatt sz.tem. -
#3708 Nekem is volt ilyen bajom, amíg körbe nem forgattam, de restart után megint. G25 el.
Az optionsba amikor beállítod van ilyen hogy lock calibration (persze miután körbeforgattad), vagy valami ilyesmi ha ez a baj, próba ezt. -
#3707 Most idot nezzuk vagy a lefuzes szepseget?! :)))) -
#3706 na most megneztem ugy hogy visszaraktam normalra a forcefeedback erot, es igy a gtr-el nem rangatja ide-oda a kormanyt. lehet hogy mas a baja? -
[Walaki]D`Lair #3705 igen -
#3704 G25-3l tolod a driftet? -
#3703 Mivel nekem is ez van ugyanaz lehet a "baj". Habár nekem is ezt csinálja mióta megvan, de akkor a másik tippem h nem annyira pontos mint mondjuk a dfp momo v. g25 és pont középen van egy ilyen holt pontja, ahol nem érzékeli rendesen a dolgot :S De ettől még ugyanolyan időket lehet vele menni mint a momoval.. -
[Walaki]D`Lair #3702 Jaaa...úh...akkor szedd szét, tekerd körbe a potit szigszalaggal és rakd vissza...;) -
#3701 uh az nem lenne jo mivel vadi uj. egyebkent egy logitech formula force
EX. -
#3700 Nem csak egyszerű calibrálás, valszínű a poti kilazult és ahogy rezeg a kormány úgy mozgatja azt is.. -
#3699 Nekem is hasonló "problémám" van, milyen kormánnyal tolod? -
[Walaki]D`Lair #3698 Ilyenkor forgasd el jobbra-balra teljesen és jó lesz...;) -
#3697 Mindenesetre nincsenek sokan...
Tény és való h neten lehet a legjobban fejlődni, ha a lejátszott időt nézzük. Ezen pedig nem érdemes vitatkozni h mekkora arca van vkinek, mindenki leszűri magának és aszerint beszélget vele. -
#3696 sziasztok!
nem tudjatok hogy mert lehet hogy a kormany ha kozepen van, vagy egy futam elejen amikor meg semmit sem nyomok rangatozik? -
[Walaki]D`Lair #3695 csak 3x, nem tetszett...:D:D:D -
#3694 jóvan már hányszor nézted meg a tokyoi hajszát...vagy mi a ráknyaka az...:D
-
#3693 Utso HSZ-em tenyleg,nem mindenki idomilliomos es egesz nap a gep elott ul....... es kozli,hogy o milyen faxa stb..... -
[Walaki]D`Lair #3692 aki csak offline gyakorol magában, az mitől lenne jó? :D:D -
#3691 Ilyen nagykepunek lenni loll!!
Az hiszed nincs nalad jobb jezusom,tudod mennyi ember nemjar fel forumra es nem megy netre DRFITELNI!! MAximum azok kozott vagy legjobb akik felmennek oda a serverre,ezt jobb ha tudomasul veszed!!! Attol,hogy te meg nem talalkoztal olyannal....
Itt ki is szaltam ebbol a vitabol... -
[Walaki]D`Lair #3690 De nehéz driftelni :D:D Csúszkálni nem nehéz, de pontosan lefűzni egy pályát az már kihívás :)) -
[Walaki]D`Lair #3689 ki mondta, hogy a 3.? :D XRT-vel semmifélekképen sem...XRG-vel meg talán a legjobb vagyok :))) -
#3688 Én általában versenyzek , de néha jó "ráengedni a lőerőket"a hátsó kerékre a kanyarban. Abban is megtudom találni a szórakozást.Csak kell 1 jó sett. És ha van siker élményed ,akkor a drifteléssel is ellehet szórakozni. Amikor felmész 1 hostra csapatsz 1 pár kört , vagy a verseny végén sokszor a csapattársad körül forogsz és jópáran azt mondják h jól tolod az azért nem esik rosszul.
Jah tegnap mentem az eddigi legjobb körömet XRT-BL1 No Wind (Szélárnyék nélkül).
1. split 28.02
2. split 59.02
cél : 1.24.27
A következő körben:
1. split 27.99
de ezt sajnos elrontottam :)
megyek játszok is 1 kicsit -
#3687 A kor alapján megítélni ebereket nem szép dolog.
Sokat szenvedtem emiatt, hogy páran ezt tekintik mérvadónak. (már nem vok 12) És toltam le valaha kétszer annyi időseket, és voltam a legjobb is (igaz nem LFS-ben).
De nagyon megtisztelő, hogy találkozhatok az állítólagos világ 3. legjobb LFS drifterrel egyben a világ legnagypofájúbb emberével, veled.
Jobb is, hogy megmaradsz az S2 -ben a demo nem neked való.Te már attól többnek érzed magad, hogy S2 csapatban vagy.
pointer4: A drift értelméről ne vitatkozzunk, versenyezni is szoktam abban nem vok valami nagy, de azért nyertem már Chrysler Stratus-ék ellen... -
#3686 -az -
#3685 egyébként meg röhej ami itt megy...:D
a nagy driftmanek...szarok a driftre...nem is érdekel, annyit tudok hogy walaki jól megy. a többi pattogó ping-pong labdát még sosem láttam, sosem hallottam róluk és őszintén szólva rettenetes hogy mennyire nem is érdekelnek a csúszkálásukkal.
driftelni nem nehéz. toljunk pár kört ahol az idő számít...
csak hogy az én is teregessem a pofám...lmao -
#3684 "....engem is hívtak voltam is....de mivel sok dolgom volt otthagytam az csapatot" -
#3683 Tudnám mi a szar értelme a driftnek :)
Látványra uncsi már, haladni nem lehet vele, élőben meg qva sokba is kerül.