Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Persze, nem azt mondom hogy korrekt le-warezolni, csak hogy egyeseknek "segitseg", de az atlaghoz kepest meg is jol all, mert a jatek igazi lenyege csak teljessel mukodik.
Nekem nincs semmi bajom vele. Szerintem semmit nem vesztenek a keszitok vele. Talan meg nyernek is, pl. eddig valaki bizalmatlan volt a demo utan - egy palya meg a ket auto - es ha igy "meglatja" a tobbit is, talan kedvet kap, es megveszi az eredetit😊)))
Lehet, hogy a keszitok adtak ki bujtatott reklamnak😊))))))) Lehet hogy valtozik a kodolas az S2-ben, meg amugy is csak ok tudnak "felnyomni", es igy eg kis eloreklam😊))))
az AI ugyanis lama szar...egy idõ után kinövitek a szintjét...
Tudnatok segiteni miert nem tudom beallitani a kormanyom?Egyszeruen nem mennek a pedalok a kormany osszevissza tekeredik..stb!A kormany egy MOMO Logitech kormany!Mar probaltam a kombinalt pedalok ki-be kapcsolasat de semmi!Regebben mikor a demoval jatszottam minden ment rendesen!Valaki help!
Szerintem megéri az árát, persze ez egyéntõl függ...
A multi nem fog menni tört verzióval sem valószínûleg a közeljövõben, mivel a szerverekre csak egy központi szerveren keresztül lehet kapcsolódni, és tényleg csak a valódi kulcsokat engedi át az a szerver, mivel boltban nem lehet kapni, neten keresztül lehet kulcsot generáltatni a liveforspeed.net-en, ha van licensze az embernek, és csak a felhasznált kulcsok kerülnek nyilván az adatbázisba. Ebbõl a szerverbõl pedig csak egy van, a fejlesztõknél.
örök hála
- LFS_S1G.zip kitomoritese
- Unlocker elinditasa
- LFS elinditasa, unlock menupontba beirni a kivant felhasznalonevet/jelszot meg egy kitalalt kodot
- LFS, unlocker bezarasa
- LFS elindit, jatszik
Multiban nem volt meg alkalmam kiprobalni, de LAN-on biztos mukodik, annyi meg pont eleg nekem.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Egy kis HELP kéne!!
Mit kell ahoz tennem hogy az összes kocsit tudjam választani??
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
2. Ha van otthon telefon, szerzel kolcsonbe a modemet, aztan ingyen net, azzal az oldalukon regisztralsz, rendelsz, fizetsz, unlock-olsz, aztan jatszol😉
LFS-el kapcsolatban szerencsésebb a http:\\lfs.hsw.hu címen érdeklõdni. 😊
Szal nekem otthon nincs netem, de itt a cégnél van. Meg lehet azt csinálni, hogy itt megveszem a játékot lejön az unlock kód, lementem az egészet egybe, hazaviszem és jó lesz? Illetve mi van akkor ha elszáll a rendszerem, újra kell telepíteni mindent. Menni fog a game a régi kóddal, vagy újra meg kell venni? Mert ha újra kell venni, az elég szopás...
Tegnap jött le a demó, állati királyságosság!
Az S1-et Mo.-n nem lehet még kapni?
loser: Nekem is Logim van, a logitech.com-ról szedtem le hozzá 4.30-as drivert, schimán megy vele. Az, hogy utasokat is lehet pakolni a gépekbe, nagy poén, a hátsó ülésen alig férnek el 3-an :-) És az, hogy ez meg is látszik az autón... álmomban se jobbat!
MegaCool az egész game!
vmiért csaknemtom használni a kormányt vagy 2 napjapróbálom de semmi a kormányrázkodás megszünt de a pedálok csak nemakarnak müködni.
Amugy thx a helpet
Mégpedig hogy ha elinditom a játékot nincs gáz, nincs fék, a kormány pedig rázkodik mintha megörült volna.
Vki tud segiteni miért lehet ez ?
thx
Aki tud linkeljen pls vagy emilre küldjön elöre is thx
jaaaaa gti-hez kéne