Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Amúgy ezen a fórumon, valaki ezt kérdezte:
De normális 3Ds, jó grafikával és irányítással vagy 2Ds régi xar?
Van olyan aki még ennyire se ismeri? <#alien2>#alien2>
http://www.freeserials.com/serials/view.php?dir=cracks&page=98
Bushido írta: ›Garantáltan feltöri az S2-t az itt található kódgenerátor:
http://www.freeserials.com/serials/view.php?dir=cracks&page=98
Live for Speed S2 0.5A - ezt kell választani.
Aztán ha lent van, oda tedd ahol a game van, mer különben nem megy, beírsz tetszõleges felhasználónevet+jelszót, ==> feszabadítva
Nekem 100% O.K.!
Csak dombornyomott Master/Visa kártyát fogad el. Gondolom ezt a Takarékszövetkeztes Maestrot külföldön sem tudnád használni. Asszem.
http://sopronyi.photoshelter.com
Regisztált már valaki Takarékszövetkeztes Maestro bankkártyával? Nekem azt irja hoyg túl rövid a számsor...pedig 16 jegyû..!
Mi lehet a gond?😞
Ha valaki setupproblémákkal küzdene, esetleg nincs ideje finomhangolni, itt rengeteg setup fellelhetõ, tessék vigyázni, a zöme idõmérõ set, tehát ne tessék csodálkozni, ha 3-4 kör után túlmelegszik a gumi.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha még mindig csúszkálsz, fokozatosan vedd lejjebb a keréknyomást. Ha még mindig blokkol a kerék, benned van a hiba
Nem lehet valamit kezdeni a fékkel, nincs abs? 😊
Nekem nincs kormányom (nem kell magyarázni, hogy akkor miért játszok vele)... én analóg karral is ellennék, ha nem blokkolna a kerék sokszor <#awink>#awink>
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Es gibt nur ein FC Bayern!
Es gibt nur ein FC Bayern!
Volt valami internet akcio megint?!😄
Nem lenne gond, ha "ezek" a szamitogepet elsosorban szamitogepnek hasznalnak (es nem jatekgepnek), es az internetet internetezesre ("ismeretszerzes") es nem letoltesre...
s1/s2-höz is van!
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Megvan a Logitech Formula Force GP - piros
qrva jó vele az LFS !!
<#nyes>#nyes>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Másoknál látszott, hogy gamepaddal irányítanak, annyira imbolygott a kocsi, hogy Lagunában már balesetvszélyes volt. Amit mondani akarok: mindig lesznek olyan emberek, akik intoleránsak, lusták utánanézni és egy játék csak arra kell nekik, hogy kipróbálják elindul-e.
A pcdome-on sírt egy srác, hogy lehet-e GTR-el neten játszani és mika beállítások, hol vannak ligák, stb. Erre felvilágosítom (csak ezért regeltem oda), utána azt írja nekem vissza, hogy neki csak a Press Demo van meg és egyelõre nem tervezi megvenni, el van õ a Warcrafttal. <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Bocsi az offért, én is megvettem - sanzik révén - az LFS-t. 😊))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
próbáltam segíteni máshol vkinek uez problémában, már szénné fényképeztem a magam beállításait, és õszülésig gondolkoztam hogy melyik menüben lehet a bibi, mikor kiderült hogy a srácnak 'combined'-n van a win/controllers beállnál.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez valoban az uj kor szemete: nagykepu, tultaplalt, sztereoid, elkenyesztetett, semmit nem becsulo, agytalan, a reklamokkal es az igenytelen TV-musorokkal a sajat onbecsuleset porbaalazo hulladek...
most õszintén te télleg komolyan gondolod ezt a gamepad meg motogp dolgot?!
vagy nem értem a poénod.
nézd szerintem neked is és nekünk is az lenne a legjobb ha hanyagolnád az lfs-t látszik hogy nem neked és a hozzád hasonlóknak való.sry :\
nektek jó játékot azért
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ismerem a "steewee tipust", aki durcásan kilép 30 másodperc után 😄
motogp pedig egy ügyességi játék, betanulod a pályát és tudod mikor nyomd le a "balra/jobbra irányt" a kontrolleren. ebbõl áll ... nem kell skill a motort utontartani ... motorszim a superbikes az egykori EAtol, nem a motogp szutykok ... (huh, a 3 lesz a vég).
Forza.
Ezt a jatekot mindenhol online autoszimulatornak reklamozzak. Es mint olyan, azt csak kormannyal erdemes hasznalni. Az hogy be lehet allitani bill.-t, egeret stb., az csak szolgaltatas, de sok ertelme nincs. Bar segitsegekkel lehet hasznalni eredmenyesen is, de a vezetesi elmeny szinte nulla.
Jobban at kell nezni a beallitasokat, kiprobalgatni oket, esetleg a segitsegek teren is korbe nezni stb. Azert be lehet allitani, hogy jo legyen...
Az Xpand Rally arkad, a TRD2 eleg jo de inkabb csak autos jatek mint szim, a RBR nagyon jo, de az a profi konzol portnak koszonhetoen eleg jo beepitett segitsegeket alkalmaz a digitalis vezerlokre. Pl. az RBR kormannyal "nehezebb" de jobb😉
Raadasul a MotoGP - bar nem sokat teszteltem az elozoek miatt - igencsak arkadosra sikerult, eppen ezek miatt, azert hogy gamepad-on el leheses iranyitani. Azert te sem gondolod komolyan, hogy annyira jo lehet az a jatek, ha gombokkal tudsz motorzni?!?!😊))
Az utolso motoros jatek amit hasznaltam, az a Superbike 2001 volt. Szerintem a mai napig a legjobb (bar nincs benne mottion bluer es egyebb grafikai szarsag😄DDD).
Vagyis, amig nincs egy normalis FFB-s kormanyod, es nem mentel egy jatekkal - foleg szim.-mel legalabb 100 kort - addig ne nagyon kritizald, mert csak erosen magadat jaratod le😉
egyenlõre nincs kormányom, de már csak hetek kérdése. nem tudom még milyet vegyek, egy logitech momo racingra gondoltam, de most változott a véleményem, olyat akarok ha létezik, hogy ua tudja mint a momo, de van hozzá különálló sebváltókar. megõrülök a manuális kapcsolgatásért az életben is
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
De ugy is nagyon jó!!
Holnaptól pedig minden megváltozik! - Logitech Formula Foce GP -
<#hehe>#hehe>