16062
-
#15043 0.004K vagy hogy? :DD -
#15042 En is akkor demoztam utoljara, amikor meg meg sem jelent a program:) -
#15041 én is mondtam neki off topikban, mert ott kérdezte, de valami azt mondta nem jó, énmeg kurvarég demoztam utoljára, sőt, már a játékot is elég rég indítottam el... -
#15040 Tudom, csak egyből rosszat feltételeztem:) -
#15039 Ha jol emlekszem, a demohoz is regisztralni kell (mar) az oldalukon, hogy lehessen online tolni. -
#15038 Jah csak még most se tudom milyen kodot kel beírni..:) -
#15037 demo multiért nem kell fizetni -
#15036 buy it -
#15035 Valaki azt megmondaná hogy hogyan kel aktiválni a játékot hogy tudjak játszani multiba?
Köszönöm -
Csontimester #15034 Kösz tesó -
k roy96 #15033 Photoshoppal. A kész skint .jpg-nek kell elmenteni, az LFS/data/skins mappába. -
Csontimester #15032 Hello mindenki.
Valaki tudja, hogy lehet skint készíteni? -
#15031 rohadt facebook... reflexből kerestem a like opciót :D -
#15030 remek... -
csak. -
#15028 2011 a Scirocco éve -
k roy96 #15027 nincsmit, máskoris! -
#15026 de azért linkelt be képet néhány helyre h milyen menő gépet karácsonyra "restaurálásra" :D:D -
#15025 na ide is bejött shumika felvágni/kamuzni :DD vicc ez a gyerek
14évesen max távcsőval látod a gázpedált -
#15024 Kösz a Helpet.
(ja és bocs hogy ilyen low kérdéseket teszek fel ) -
k roy96 #15023 Az objektum és az aszfalt találkozásánál van egy zöld pont. oda kattintasz. ha törölni akarod, nyomsz egy DEL-t. de alapjáraton másolja az adott objektumot és lerakhatod máshová az "O" gombbal. :) -
#15022 hogyan tudok egy tárgyat kijelölni Layout készítéskor?
(mert nem találtam semmi ilyet a játékban, meg neten sem)
KÖSZ -
#15021 Nekem skype mellett csinálta ezt a játék. -
shumika #15020 Holnap jön Scirocco!!
-
#15019 Ürülök hogy neked az, de sokaknak valamiért nem, laptopon nekem se volt gond, csak most asztalin. -
#15018 Nekem okés FF mellett is. -
#15017 zárd be a firefoxot és jó lesz, én is ezzel szenvedtem pár napja -
#15016 Miért van az hogy nem engedélyezi az Shift+F4 el a teljes képernyőre váltást? csak visszadobja kis ablakba.
ja és hogyan tudok Objektumot kijelölni?
Kösz -
#15015 Oké!:)Köszönöm szépen a megértés,és a gyors választ!Kellemes ünnepeket!:) -
#15014 Csak bizonyos LFS verzioval mukodnek ezek az uj dobozok. Sose probaltam, nem tudom melyik, keress valami korabbi vagy ujabb verziot. -
#15013 Sziasztok!Előre is bocsánatért esedezem,amiért nem eredeti gamem van,(nemtudok sokat gépezni)de a másik topik kivan halva....
Úgyhogy nagyon szépen kérdek valakit,hogy segítsen rajatm.
Autót szeretnék berakni a játékba,de EZ fogad ha berakok egy autót,és elindítom a játékot....Fogalmam nincs miért régebben jó volt...Bár ezmár egy másik LFS
Légyszives segítsetek!!!Köszönöm előre is!!!ÜDV! -
#15012 Az LFS egy nagyon nagyon nagyon jó program, kár lenne érte, ha nem fejlődne a többivel. Sürgősen le kell cserélni az autók belsejét valami értelmesre mert az a rajzolt valami 2011-ben már a kevésnél is kevesebb, új hangok kellenek mert azok kb. egyformák az autók cockpitjeivel.
Annyi de annyi jó fetaure van a progiban ami a többi sim-ből hiányzik, hogy megszámolni is nehéz, ilyen pl a pilóta csere a boxban, igaz, hogy sajnos a sok feature néha hátrány is, ahhoz, hogy tarsd a lépést az elejével, keréknézetből kell tolnod, bekapcsolt erőkijelzőkkel stb... bár szerencsére ez sokat nem von le a feelingből, a fentebb írt belsőnézet minőség miatt.
Én azt mondom, hogy nagyot kell dobbantania az új patchel mert sírás lesz a vége. -
#15011 Régebben fejtegette Scawen, hogy mennyi mindent szeretne megvalósítani, mielőtt S3-at adna ki a kezei közül, szóval van rá esély, hogy nagyot fog szólni a patch. A Recordot bemutató videókon is látszik, hogy Victornak egy teljesen új, szűz LFS-t kellett raknia ahhoz, hogy nehogy lebuktasson valamit. -
#15010 Ebbol meg barmi lehet;)
Az LFS elegge szerencses volt, mert az elsok kozott indult, mint "magan" szimulator project, az ember "hivatasos", tudta mit, hogy erdemes bevezetni, eladni. Igy itt eleg massziv nepszeruseg es eladasok alakultak ki.
Azert nem semmi eredmeny, hogy az elmult 8 evben "csak" ketszer volt nagyobb, hivtalos megjelenes (penzert!), bar kozben patch-elgette, szinte a teljes tartalmom kamu, liszensz nelkuli, kepes honapokig, evekig eletjelet sem adni, es ezek ellenere, meg mindig, a mai napig igencsak nepszeru. Ez termeszetesen anak is koszonheto, hogy eleg jol sikerult a dolog;)
Igy ebbol, meg akar valami komolyabb vatozas is kisulhet (pl. napszkok, idojaras). Vicces lenne 5 ev utan penzert ide tolni 1-1 hivatalos autot es palyat, egy uj gumifizikaval (ami biztos hogy profi lesz):)
De a poen az, hogy meg igy is boven lenne eladasa:)
De ennyi ido utan, konnyen elofordulhat, hogy komoly dolgok is lenszek benne.
Majd jovo nyaron vagy Karacsonykor, az uj Progress Report-ban, talan kiderul, mi varhato a jovoben;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#15009 fail:D -
#15008 Hello mindenki, azt hiszem mindenkinek jó ha tanul a hibámból.
Senkinek, de senkinek ne adjátok ki a jelszavatok. Egy magyar srácban megbíztam több mint 1 éve rendesen használta az s2 accom, de most ugye jött az a változtatás, hogy ténylegesen kidobálja az embert "CPW" hibával. Nah a barátom ezt nem vette figyelembe próbálkozott és meg is kaptam a jutalmam...
-
Bár őszintén szólva én abban reménykedtem, hogy ennek a nagy hallgatásnak az oka, valami nagy titkos project, pl időjárás feature vagy ilyesmi. -
#15006 A videó szerkesztő dolgot én örömmel fogadtam, ígéretesnek tűnik. -
#15005 Pedig igaz. Mindenegyes nap elteltevel, valoban kozeledik a megjelenes:) -
#15004 "The VW Scirocco and Rockingham have seemed quite close to release " aha, persze...