Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
indítottam egy hostot flashback néven, akinek van kedve körözgetni, nézzen fel! 😉
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
idén kijött már a Scirocco? Vagy majd 2011 egyik péntekén jön? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Meg aztán szerintem ami a civil belepiszkállást illeti, ha már tényleg nagyon muszáj, akkor legyen, de max grafikai, meg esetleg audio-hang. Ebbõl a nézõpontból esetleg a modellezés is mehetne ami a tájat illetõen nem gond, meg esetleg valami pálya, de az autóknál elég zamatos ez a dolog. Mert maga a model nem gond, azt képessek civilek is nagyon szépen megcsinálni, scannerozás nélkül is. De a fizikája az autónak az már keményebb dió. Szeretném én látni azt a lelkes civilt aki panelban a negyediken a gyerekszobában fejleszti és állítsa be a kocsi fizikáját (mármint a LFS-be) - esetleg az ablakon kinézve az autcai autók szerint.?.?.
Oda már nagyon komoly munka és mérések és fejlesztések kellenek hogy ne csak úgy látomra legyenek beállítva, ha már szimulátorról beszéllünk. Persze hogy a NFS-be semmi gond, nuku fizika, valahogy rugózik oszt kész, de a szimulátoroknál az nagyon komoly magas szintû tudást és precíz munkát igényel sok méréssel és tesztekkel.
Maga a modolásnak én nem vagyok totálissan ellene, csak az már akkor úgy elfajul, ha kinyílnak az ajtók akkor már atjáró hejség lesz belõle, így aztán nem sok értelme van az egésznek. Elég kipróbálni pár letöltött autó modelt a LFS-be, kár volt az idõpazarlásért, fordíthattam volna hasznossabra is...
Valami olyasmi módon sokkal elfogadhatóbb lenne mint a Half Life (1-es) datadiszkjei voltak, valahogy egy kicsit oficiálissá tenni, hitelesíteni, ne csak valami szemét vagy tákolmányok legyenek. Legalább is az ami kikerulhet. Hogy otthon a 4 fal között mit nyomnak maguknak a civilek az a saját dolguk, de a publikus az tiszta lenne. - Ez az én nézetem, olyan elmélet/javaslat féle...
Azzal egyetértek hogy grafikailag nagyon sokan szépen kitudnák segíteni a LFS-t, amit szinte még támogatnák is, de abban is kellene valami rend vagy valamiféle szûrõ, hogy a szemét ne terjedjen.
Ezt én így gondolom, az én szubjektív véleményem.
<#vigyor0>#vigyor0><#integet2>#integet2>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
hajrá!
kár, hogy az analog gauges mod nem megy vele egyszerre.
Cseréld ki gyorsan erre, és vágj le belõle pár percet.
Alex, fülest fel ne tedd!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
video
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Lehet neked is gondolkodnod kéne rajta 😄
De akkor már a Duke Nukemet is várjuk meg a kiolvasztással 😄
Örülök neki Alexease hogy tetszett. 😄
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Úgy érzem, valami így hiányozni fog az életembõl - hogy nem láttam.
Érzem is már az ûrt 😄
Szerintetek milyen lett? Mehet kommentbe. 😊 Köszi.
video
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Én csak XFG-vel megyek és egyébként is csak a demo van meg, de meg akarom majd venni a license-t csak várok az S3-ig. Most egy GOLF V van az XF helyén de hatalmasat dobna ha FTO-val mennék 😊 Nem szeretem a nem licenselt autókat, csak a Ridge Racer-ben viselem el, mert gyerekkorom óta imádom a szériát. 😄
Amúgy a modolásnak nem sok értelme van mivel csak a kasznyit változtatod (csak grafikailag) de a fizikai tulajdonságok maradnak az eredeti modelból. Nemtom ez nálald változtatna-e a vezetési élményen <#nemtudom>#nemtudom>
Nem tudom van-e köztetek modder, a kérdésem az lenne hogy lfs-hez lehet-e konvertálni más játékokhoz készített modokból autókat? Nagyon jó lenne egy Mitsubishi FTO az XFG helyére, csak nem találok sehol :S
Elõre is kösz a helpet.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Szvsz. az ingyenes szimek közül (kivéve az ISI motorosakat) ez a legjobb.
Renault Truck Racing 2010
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64