Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
valami nem szokványos, könnyen vezethetõvel kéne menni 😄

gokart? 😄
autocross+layout?
mackosajt
Akinek van kedve körözgetni, ott a HKV szeró, full kihasználatlanul. Mondjátok milyen pálya+ótó, belövöm, oszt "haccójón".

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Pepsi Twist
maybe??? 😮 XDDD no way

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ÁjjLe BoBBi
..maybe next time...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
csoki
indítottam egy hostot flashback néven, akinek van kedve körözgetni, nézzen fel! 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Erre kerestem a lájk gombot, a'la arckönyv, aztán rájöttem, hogy itt nincs olyan...

Alexease
Ebben az evben szerdankent vagy csutortokonkent jelent meg (nem emlekszem pontosan). Jovore, azt hiszem, keddenkent fog megjelenni😉
Szevasztok,
idén kijött már a Scirocco? Vagy majd 2011 egyik péntekén jön? <#idiota><#idiota>

Tika
Persze vannak civil cuccok is amik jók, értelmessek, de az menyi? 1-2% ?...? Tû a szénakazalban...
Meg aztán szerintem ami a civil belepiszkállást illeti, ha már tényleg nagyon muszáj, akkor legyen, de max grafikai, meg esetleg audio-hang. Ebbõl a nézõpontból esetleg a modellezés is mehetne ami a tájat illetõen nem gond, meg esetleg valami pálya, de az autóknál elég zamatos ez a dolog. Mert maga a model nem gond, azt képessek civilek is nagyon szépen megcsinálni, scannerozás nélkül is. De a fizikája az autónak az már keményebb dió. Szeretném én látni azt a lelkes civilt aki panelban a negyediken a gyerekszobában fejleszti és állítsa be a kocsi fizikáját (mármint a LFS-be) - esetleg az ablakon kinézve az autcai autók szerint.?.?.
Oda már nagyon komoly munka és mérések és fejlesztések kellenek hogy ne csak úgy látomra legyenek beállítva, ha már szimulátorról beszéllünk. Persze hogy a NFS-be semmi gond, nuku fizika, valahogy rugózik oszt kész, de a szimulátoroknál az nagyon komoly magas szintû tudást és precíz munkát igényel sok méréssel és tesztekkel.
Maga a modolásnak én nem vagyok totálissan ellene, csak az már akkor úgy elfajul, ha kinyílnak az ajtók akkor már atjáró hejség lesz belõle, így aztán nem sok értelme van az egésznek. Elég kipróbálni pár letöltött autó modelt a LFS-be, kár volt az idõpazarlásért, fordíthattam volna hasznossabra is...
Valami olyasmi módon sokkal elfogadhatóbb lenne mint a Half Life (1-es) datadiszkjei voltak, valahogy egy kicsit oficiálissá tenni, hitelesíteni, ne csak valami szemét vagy tákolmányok legyenek. Legalább is az ami kikerulhet. Hogy otthon a 4 fal között mit nyomnak maguknak a civilek az a saját dolguk, de a publikus az tiszta lenne. - Ez az én nézetem, olyan elmélet/javaslat féle...
Azzal egyetértek hogy grafikailag nagyon sokan szépen kitudnák segíteni a LFS-t, amit szinte még támogatnák is, de abban is kellene valami rend vagy valamiféle szûrõ, hogy a szemét ne terjedjen.
Ezt én így gondolom, az én szubjektív véleményem.
<#vigyor0><#integet2>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Tika
<#wink><#eljen>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

Akkor csináljanak egy másik szimulátort...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ricsi234
kössz 3 nap!!:::😊)))))))<#pias>

skate00
szerintem meg azért elég sok fasza dolgot lehetne belepakolni, pl van egykét olyan civil hogy olyan fizikát, vagy akármit összecsapna hogy a készítõk csak néznének.

Tika
Pár írással lejjeb írták hogy csötörtökön <#nyes>

Tika
Már csak az hiányozna. Hogy a LFS is értékét veszítse? Hogy millió tonnányi használhatatlan szemét készüljön ahoz is? Addig jó míg nincs szét piszkálva, így legalább szûz tiszta a program. Ami benne van az tuti, szemetet nem adnak ki, inkább késik ha még éveket is, de szemét nem gurul ki, ez így sokkal jobb, mint a naponta tonna számra kibocsájtott használhatatlan szemét és a program kibelezése. Maradjon csak szépen zárt a belepiszkálások elöl. Már így is elég sok az ócska autó hozzá.

skate00
jah, nem lenne rossz.
------
warezba majd lessetek már be, kösz.
-----

TomSolberg
valamelyik bennfentes igazán feltörhetné már az egész lfs-t és lehetne pályát készíteni hozzá, meg fizikát variálni, nem lehetetlen feladat!
hajrá!

Ricsi234
mikor jön mááár a Scirocco????

aerolive
fogyasztásmérõ epic program, cruise-oláshoz jól jön, gyorsan meglátszódik a gyorshajtás 😊

kár, hogy az analog gauges mod nem megy vele egyszerre.

pointer4
A Duke Nukem, meg a Diablo 3 is 😄
Alexease
Az mar 2 eve is majdnem kesz volt, mert megjelent volna nehany nap mulva😉
passatgt
biztos forrásból tudom, hogy majdnem kész a sirocco<#taps>

Alexease
Banner, elso link...
Ricsi234
tud valaki adni egy patchet?

Ricsi234
kössz

Jacek
patch!

Ricsi234
Hali!Betettem a Ken Block Autóját és ilyen kockás a kép???de miért?

pointer4
Ténylég szörnyû a zene, valamilyen YMCA feldolgozás lehet Scooter módra.

Cseréld ki gyorsan erre, és vágj le belõle pár percet.
mackosajt
A zene szerintem továbbra is ugyanaz 😊
Alex, fülest fel ne tedd!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Na itt a videóm, újra feltöltve:
video

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

mackosajt
Sz@r volt a fizikája. xD

kifli
és milyen volt? XD
pointer4
Volt valami film, hogy lefagyasztotta magát a csóka 😄
Lehet neked is gondolkodnod kéne rajta 😄
De akkor már a Duke Nukemet is várjuk meg a kiolvasztással 😄
Tomsteel
Lassan kezeltetnem kéne magam, S3-ról álmodtam. <#idiota>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Csak pár hibát javítok rajta aztán újra feltöltöm. 😄
Örülök neki Alexease hogy tetszett. 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Alexease
Nehany masodpercet birtam ki belole😉
pointer4
Jó volt? Már levették.
Úgy érzem, valami így hiányozni fog az életembõl - hogy nem láttam.
Érzem is már az ûrt 😄
Alexease
Szerencsere nem volt a fejemen a fejhallgato...😉
Csináltam magamról egy kis LFS videót, kíváncsi lennék a szakértõi véleményekre. 😊
Szerintetek milyen lett? Mehet kommentbe. 😊 Köszi.
video

r4f1
Bocs, üldözhettél volna , csak leégett a G25 már megint <#falbav>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Hát nem tudom szavakban kifejezni, de valamilyen szinten változtat 😊
Én csak XFG-vel megyek és egyébként is csak a demo van meg, de meg akarom majd venni a license-t csak várok az S3-ig. Most egy GOLF V van az XF helyén de hatalmasat dobna ha FTO-val mennék 😊 Nem szeretem a nem licenselt autókat, csak a Ridge Racer-ben viselem el, mert gyerekkorom óta imádom a szériát. 😄
Tika
Modolással nemfoglalkozom, de azzal tisztába vagyok hogy a XRG és XRT egy Mitsubishi Starion GX / Mitsubishi 3000GT illetve Mitsubishi Starion GSR.
Amúgy a modolásnak nem sok értelme van mivel csak a kasznyit változtatod (csak grafikailag) de a fizikai tulajdonságok maradnak az eredeti modelból. Nemtom ez nálald változtatna-e a vezetési élményen <#nemtudom>

Helló sziasztok

Nem tudom van-e köztetek modder, a kérdésem az lenne hogy lfs-hez lehet-e konvertálni más játékokhoz készített modokból autókat? Nagyon jó lenne egy Mitsubishi FTO az XFG helyére, csak nem találok sehol :S
Elõre is kösz a helpet.
r4f1
2. jára találkozunk.😉

r4f1
Bocsi, igen a végén ott van a ref számom. Remélem ezért nem haragszik meg senki.

Ha már offolunk...
Szvsz. az ingyenes szimek közül (kivéve az ISI motorosakat) ez a legjobb.
Renault Truck Racing 2010

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Alexease
Mielott kapom a tovabbi privatokat, igy kiteszem normalisan is a linket, ez lesz felul, talan nem lesz panasz.
Alexease
Teny, hogy nem szerencses es illik odairni, megemliteni...
kifli
igen megneztem a linket, de azert szerintem ugy tiszta a dolog, ha azert azt is odarakja, hogy ez az o linkje...

mot en is elkezdhetem linkelni mindenfele netes jatekba az invite linkemet? Valszeg ahogy meglatja egy mod kapom a buntit...