16062
-
#5284 Van még egy Paint.NET nevű nyílt forráskódú (tehát legális, ingyenes) csodaprogram is, mely létezik Windózra és Linuxra is, csupán .NET Framworköt igényel (vagy Mono-t Linux alatt). Biztos kevesebbet tud, mint a Gimp vagy a Photoshop, de amolyan "fotósopos" a kezelőfelülete, és alap festésekhez biztos elég, meg asszem magyarul is tud. -
#5283 Köszönöm a gyors segítségeket! -
#5282 akár a Paint-tel is megoldható, de amit ajánlok az a Gimp.
Profi képszerkesztő, és teljesen ingyenes !
Természetesen aki "hozzájutott" Photoshophoz, Corel-hez, annak egyértelmű a választás. -
#5281 Paint, Gimp, Photoshop vagy egyéb raszteres programmal, de hallottam, h valaki Corellel szerkeszti, és exportálja jpeg-be.
A skinek Photoshop template-je innen letölthető. Jó pingálást! -
#5280 képszerkesztő programmal... -
#5279 Valaki tudna segíteni abban hogy mivel tudok skint festeni? -
#5278 na végre nyugi van. nem semmi volt a gyerek. -
#5277 örülünk, hogy köszönthetünk köreinkben -
#5275 igen, és szóltunk, hogy azt a 15 éves nagyfiút "teseneksziveslenni" kitiltani a picsácskába -
Mad 017 #5274 Gondolom egyből mindenki rohant egy Adminért mint a 12 éves kisgyerekek. -
Mad 017 #5273 Nem szeretek üdülni;) -
#5272 -
#5271 Asszem ezzel most nyertél egy üdülést a banamákon... -
Solt #5269 Van egy szép magyar mondás: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna! -
#5268 nagyon laza talajra léptél...legalább futólag olvasnád el miket írsz ! -
#5267 ööööö azt hiszem, hogy ez az a szint, amire egyszerűen nem vagyok képes reagálni -
Mad 017 #5266 Jah amugy a Suzuki jelet hiányolom még rola, vagy már manapság elég egy japán jel és az is "suzuki".:D
Nem unatkozom csak elszomorit a sok ember hülyesége:D
Én vagyok tudatlan?! Hát sztem nézz uttána hogy mi az hogy suzuki és hogy hasonlit-e rá.
Ja és nem ugy van hogy minden kocsira ráagatod a márkajelet és tipust mivel ez Licens jog. És más játéknál ebből már volt balhé nem userek között hanem a gyár perelt, ugyhogy csak ésszel;) -
#5265 előítélet = tudatlanság...gyógyítható :P -
mallamut #5264 goog gamegg -
#5263 Öcsém, te nagyon unatkozhatsz -
#5262 De tényleg, most miért ne tehetne Suzuki-s skint az autóra? Ha olyan kedvem van, akkor Trabant-os, vagy Ladás festést teszek rá vaze! Sőt, ha úgy tartja kedvem, akkor kombájnos festést használok kaszával, meg búzafölddel. Ez tényelg ennyire zavar? -
#5261 Már mész? szevasz! -
#5260 Ja, a Tix Tide-os skin nagyon ütős :D :D
Tényleg nem értem, mér kell ezen a festésen lovagolni. Maszka is BMW-s skint rak a az XRT-re, mások meg Honda emblémávál látják el XFG-jüket. Naés akkó miva'? Egyikünk se hiszi, hogy ettől az azzá válik, ami rá van festve, ez csak poén :) -
Mad 017 #5259 Szamár -
Mad 017 #5258 De még pluszba oda van irva a kép alá hogy Suzuki Swift GTi mintha tényleg az lenne:D:D Istenem és még a rendszám is az:D:D:D:D
SUZUKI---> A Ti Autótok:D -
#5257 Ökör -
#5256 sajnálom, hogy álmatlan éjszakákat okoztam neked azzal a rettenetes felirattal...ha neked a ferrari enzo nyugtatja meg a lelkedet, akkor írd rá azt...Vicc az élet, csak tudni kell nevetni.
Az érdekelne, hogy mit feltételezel, hogy mit szeretnék elérni ezzel a felirattal? Annyira böki a csőrödet, mintha kérvényt nyújtottam volna be a skin játékba való integrálására...
egyébként szerintem a Tide Tix-es csávó skinje jobban illik az autóra :P -
Mad 017 #5255 Azt látom hogy rá van festve az odlalára de maga a kocsi nem az akkor ezel az erővel én is ráirom hogy Ferrari Enzo. Ugyanugy semmi köze sem lesz hozzá mint a suzukihoz sincs semmi köze:D
Ez a felirat egy vicc:D:D:D:D -
#5254 kösz -
#5253 FRAPS -
#5252 Hi! az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal lehet felvenni videóként az lfs-ben
-
#5251 Maszka tényleg jók a képek! -
#5250 Mad017 >
Rá van festve az oldalára nagy betűkkel
MaSzKa >
Nagyon jó képek , egész pofásnak tűnik ez a Desert mod.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy honnan lettek ilyen autóid: vettél licenszet, vagy egyéb úton csalogattad elő?? -
Mad 017 #5249 Hol van ebben a suzuki :S:S:S Istenem hogy mire nem képesek az emberek:D:D:D:P:P -
#5248 nem lehet képet berakni csak linkelni
http://i152.photobucket.com/albums/s188/Keisu_Drifter/FirstCorner.jpg
http://i152.photobucket.com/albums/s188/Keisu_Drifter/werule.jpg -
:D -
-
#5245 -
már régen volt -
#5243 na ott vagyok a listán végre :) Csak a maira nem tudtam menni sajnos mert most néztem meg a mailt :( és 19-kor elkezdődött