16062
  • hezi
    Van még egy Paint.NET nevű nyílt forráskódú (tehát legális, ingyenes) csodaprogram is, mely létezik Windózra és Linuxra is, csupán .NET Framworköt igényel (vagy Mono-t Linux alatt). Biztos kevesebbet tud, mint a Gimp vagy a Photoshop, de amolyan "fotósopos" a kezelőfelülete, és alap festésekhez biztos elég, meg asszem magyarul is tud.
  • nyuny01 #5283
    Köszönöm a gyors segítségeket!
  • Tomsteel
    akár a Paint-tel is megoldható, de amit ajánlok az a Gimp.
    Profi képszerkesztő, és teljesen ingyenes !

Természetesen aki "hozzájutott" Photoshophoz, Corel-hez, annak egyértelmű a választás.
  • hezi
    Paint, Gimp, Photoshop vagy egyéb raszteres programmal, de hallottam, h valaki Corellel szerkeszti, és exportálja jpeg-be.
    A skinek Photoshop template-je innen letölthető. Jó pingálást!
  • R0zs0máK
    képszerkesztő programmal...
  • nyuny01 #5279
    Valaki tudna segíteni abban hogy mivel tudok skint festeni?
  • Tomsteel
    na végre nyugi van. nem semmi volt a gyerek.
  • Tomsteel
    örülünk, hogy köszönthetünk köreinkben
  • Tomsteel
    igen, és szóltunk, hogy azt a 15 éves nagyfiút "teseneksziveslenni" kitiltani a picsácskába
  • Mad 017
    Gondolom egyből mindenki rohant egy Adminért mint a 12 éves kisgyerekek.
  • Mad 017
    Nem szeretek üdülni;)
  • Tomsteel
  • R0zs0máK
    Asszem ezzel most nyertél egy üdülést a banamákon...
  • Solt
    Van egy szép magyar mondás: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
  • Tomsteel
    nagyon laza talajra léptél...legalább futólag olvasnád el miket írsz !
  • Tomsteel
    ööööö azt hiszem, hogy ez az a szint, amire egyszerűen nem vagyok képes reagálni
  • Mad 017
    Jah amugy a Suzuki jelet hiányolom még rola, vagy már manapság elég egy japán jel és az is "suzuki".:D

Nem unatkozom csak elszomorit a sok ember hülyesége:D

Én vagyok tudatlan?! Hát sztem nézz uttána hogy mi az hogy suzuki és hogy hasonlit-e rá.

Ja és nem ugy van hogy minden kocsira ráagatod a márkajelet és tipust mivel ez Licens jog. És más játéknál ebből már volt balhé nem userek között hanem a gyár perelt, ugyhogy csak ésszel;)
  • Tomsteel
    előítélet = tudatlanság...gyógyítható :P
  • mallamut
    goog gamegg
  • hezi
    Öcsém, te nagyon unatkozhatsz
  • Roger6
    De tényleg, most miért ne tehetne Suzuki-s skint az autóra? Ha olyan kedvem van, akkor Trabant-os, vagy Ladás festést teszek rá vaze! Sőt, ha úgy tartja kedvem, akkor kombájnos festést használok kaszával, meg búzafölddel. Ez tényelg ennyire zavar?
  • R0zs0máK
    Már mész? szevasz!
  • hezi
    Ja, a Tix Tide-os skin nagyon ütős :D :D

Tényleg nem értem, mér kell ezen a festésen lovagolni. Maszka is BMW-s skint rak a az XRT-re, mások meg Honda emblémávál látják el XFG-jüket. Naés akkó miva'? Egyikünk se hiszi, hogy ettől az azzá válik, ami rá van festve, ez csak poén :)
  • Mad 017
    Szamár
  • Mad 017
    De még pluszba oda van irva a kép alá hogy Suzuki Swift GTi mintha tényleg az lenne:D:D Istenem és még a rendszám is az:D:D:D:D

SUZUKI---> A Ti Autótok:D
  • R0zs0máK
    Ökör
  • Tomsteel
    sajnálom, hogy álmatlan éjszakákat okoztam neked azzal a rettenetes felirattal...ha neked a ferrari enzo nyugtatja meg a lelkedet, akkor írd rá azt...Vicc az élet, csak tudni kell nevetni.

Az érdekelne, hogy mit feltételezel, hogy mit szeretnék elérni ezzel a felirattal? Annyira böki a csőrödet, mintha kérvényt nyújtottam volna be a skin játékba való integrálására...

egyébként szerintem a Tide Tix-es csávó skinje jobban illik az autóra :P
  • Mad 017
    Azt látom hogy rá van festve az odlalára de maga a kocsi nem az akkor ezel az erővel én is ráirom hogy Ferrari Enzo. Ugyanugy semmi köze sem lesz hozzá mint a suzukihoz sincs semmi köze:D

Ez a felirat egy vicc:D:D:D:D
  • Máté12
    kösz
  • R0zs0máK
    FRAPS
  • Máté12
    Hi! az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal lehet felvenni videóként az lfs-ben
  • Tomsteel
    Maszka tényleg jók a képek!
  • hezi
    Mad017 >
    Rá van festve az oldalára nagy betűkkel

MaSzKa >
    Nagyon jó képek , egész pofásnak tűnik ez a Desert mod.
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy honnan lettek ilyen autóid: vettél licenszet, vagy egyéb úton csalogattad elő??
  • Mad 017
    Hol van ebben a suzuki :S:S:S Istenem hogy mire nem képesek az emberek:D:D:D:P:P
  • MaSzKa
    nem lehet képet berakni csak linkelni

http://i152.photobucket.com/albums/s188/Keisu_Drifter/FirstCorner.jpg
    http://i152.photobucket.com/albums/s188/Keisu_Drifter/werule.jpg
  • MaSzKa

:D
  • MaSzKa

• hezi
  • Tomsteel

már régen volt
  • kifli
    na ott vagyok a listán végre :) Csak a maira nem tudtam menni sajnos mert most néztem meg a mailt :( és 19-kor elkezdődött