16062
  • hezi
    Solt > Nálad az igazság!!

Többmindenki (akinek nem inge, tudja mi a dolga ) >

Tisztába kéne már tenni ez az 'eredeti' meg 'nem eredeti' fogalmakat. Ezt én úgy értelmezem, hogy van egy játék, amit megveszel bótban, egy optikai adathordozón (gy.k.: cd vagy dvd :P), és feltelepíted, és ha bennt van a lemez a meghajtóban, akkor játszol. Ez nevezhető EREDETInek. Akkor lesz 'NEM EREDETI', ha lemásolod, letöltöd, kiírod vagy felmountolod, feltelepíted, és felteszed a warez úton beszerzett crack-elt indítófájlt azé, hogy fusson a játék (másolt lemez esetén), vagy ha megvan az eredeti lemez, csupán lusta vagy minden játékindítás előtt beletuszkolni a lemezt a meghajtóba :D.

Az lfs-t meg csak letöltöd, és jáccol. Ha nincs semmid, akkor demó megy multiban is, ha meg megvetted, és tudod is a felhasználói nevet meg jelszót, akkor unlockolhatod, és S1-ben vagy S2-ben is megy a multi. A crack, vagy unlocker meg csak annyit csinál, hogy beírsz egy fake nevet meg jelszót, és a windóz registryjében (vagy valahol máshol) átírja ezt, ezáltal az lfs úgy "fogja érezni", hogy unlockolva van, de csak sinle playerben, mivel a multihoz kapcsolódik először a master serverhez, és ott a név+jelszó ellenőrzésével kezd.

Bocs, hogy ennyit okoskodok!
    NO WAREZ, és CTRA forevör
  • bardocz
    melyik kocsival hol?
  • Solt
    Hmmm... nekem a legjobb időm, 1:34:33... :))
  • hezi
    Akinek megéri, annak nem sok pénz. Másfél éve kezdtem napi szinten LFS-ezni, nyáron vettem S2-t, és azóta nemhogy megunnám, inkább egyre jobban rákattanok :D. A legújabb játékok meg nem 8000-be kerülnek, hanem 12.000-15.000 Ft körüli értékben. Szar-fos Fifa meg NFS-ek, szép csilli-villi, meg nagyjából kihasználja a 70.000 Ft-os videókártyádat, de azokra 1-2 hónap alatt úgy rá lehet unni, de ez megint csak azt a kérdést veti fel, hogy kinek mi éri meg.

Az 'amateur' nevű gyerek pedig nem állat, hanem valószínűleg néhány kört már megtett a pályán, és nem a [Hard Track] settel próbálkozott :D. Aki tartja a WR-t asszem most épp 1:33.20-as idővel, az már inkább nevezhető állatnak :D
  • dashed_
    olvass vissza kb 2ot
    warez meg tiltott szal szevasz

nem nem tudsz multizni warezzel...
  • at16
    internetes részére értettem...
  • at16
    sziasztok!

azt kérdezném töletek hogy nem eredeti játékkal is lehet ugyan ugy játszani ezzel a játékkal mint eredetivel?

boltba mennyibe kerül ez a játék? kb
  • Solt
    van játék amiért ennek a fele is sok, ezért az élményért amit ez a játék ad, ez az összeg bagatel...

• Roger6
    24 font? Az nem sok egy kicsit? 7-8.000 Ft. A legújabb játékok kerülnek annyiba! Nagyon jó a játék, meg minden, de azért 7 ezret nem adnék ki egy liszenszért...

Tegnap találtam valami holland szervert, ahol egyből találkoztam is egy magyarral - Gyuri(HUN). 4 versenyt nyertünk együtt, hol ő nyert, hol én. Aztán megjött még egy magyar gyerek - amateur néven. Hát az egy állat! Verseny közben 1:35.20-as időket autózott minden körben. Lehet, hogy nektek ez nem nagy eredmény, de nekem egy mp-vel utána van a rekordom. Fasza szerver, ma is felnézek rá, ha megtalálom...
  • nyuny01 #5315
    Akkor valahogy csak összehozom :)
  • MerlinW
    Valamint minden bankban lehet igényelni a lakossági kártya mellé virtuális master card-ot (magyarul: elektronikus számlacsomagot)
  • hezi
    "Új Visa electron logós" bankkártyával is lehet neten vásárolni
  • MerlinW
    pl Paypal-al.
    www.paypal.com

Vagy megkérsz valakit család, barátok lözül vagy legvégső esetben innen.
  • R0zs0máK
    nagy nehezen...
  • nyuny01 #5310
    Ha nincs dombornyomott kártyám,hogyan tudom megvenni a gamet?
  • MerlinW
    Én megvetem, de attól másnak még akarhatok jót, nem?
    Különben is csak pár autót nyer az unlockkal.
  • R0zs0máK
    24 angol fontot, ugyanúgy, mint eddig...
  • Roger6
    Mennyit kóstál mostanában a liszensz? (S2)
  • hezi
    Há ja. Hónap elején én is mindig le vagyok égve. Akkor kapok fizetést
  • nyuny01 #5305
    Sajnos csak demom van,de ebben a hónapban meg veszem már régóta szeretném,csak sosem jött össze!
    Első skinem,elég egyszerü!
  • Ombika
    CTRA RAce 1 alairom szerintem is korrekt ,most kezdtem oda jarogatni! :)
  • bardocz
    ház azt gondoltam,hogy nem fogja ugyan azt a skint leszedni többször is:)
  • Roger6
    Állat a honlapod!

De miért vették ki a digitális seb. mérőt?
  • hezi
    de, a skins_dds mappában vannak, és ami ott van, azt már nem tölti le még egyszer, csak ha változtatott a skinen a feltöltője
  • hezi
    Egy 1 kisebb pályán már 20 versenyzővel is tömegnyomor van :( pl. SO Classic, vagy Fern Bay Club-on, meg ugyebár az lfs max. egyszerre 32 versenyzőt enged, de úgy hallottam, hogy SO Sprint 1-2-n max 16-ot.

Én általában a CTRA Race 1-en szoktam nyomulni S2-ben, de mostanában gyakorlok FBM-mel is a futamra, és akkor a Töréspont #2 demó szerveren szoktam boldogítani a népet, esetleg ZION demo
  • bardocz
    ja a letöltött skineket nem tárolja el?hanem mindig újra letölti?
  • hezi
    1-2 gigával megnőhet az lfs könyvtár mérete :) . A legkisebb, amit fel lehet tölteni, az 1024x1024-es, de alapértelmezésben, akik nem fizetnek + 1-2 fontot azért, hogy ekkora skineket letöltsön nekik a rendszer, azoknak mások skinjeit csak 512x512-be tölti le
  • Roger6
    A többezer skin elfér 50 MB-ben... Egyébként milyen verseny az, ahol többezren állnak rajthoz? Fú, az lenne az állat ám!

Ti melyik szerverre szoktatok járni?
  • bardocz
    amikor lejön több ezer skin azért annak már lehet egy kissebfajta mérete
  • Roger6
    Szerinted egy skin mekkora méretû? Nem hiszem, hogy gigányi méreteket öltenének.
  • bardocz
    így viszont a játék nem fog horribilis helyet foglalni?
  • hezi
    Demóban csak akkor látja az illető, ha megvan neki is a skined jpg-ben, vagy dds-ben. Ha van licenceszed, akkor fel tudod tölteni a skinjeidet az lfsworld.net-re, ahonnan a többieknek autómatikusan letöltődik a skin, meg neked is a többieké
  • Roger6
    A program rákérdez, hogy letöltse-e a skineket a verseny előtt. Valahol be lehet állítani.
  • nyuny01 #5291
    A készített skinem láttja valaki neten,vagy csak akkor ha neki is meg van?
  • Ombika
    Ezt nem illik itt! A MAsik meg, ott a demo vagy aldozzon ra,mert megeri a penzet a jatek!
  • MerlinW
    Kipróbáltam, müxik.
  • bardocz
    amíg valaki ki nem próbálja,addig én pihentetem a gépen:)
  • MerlinW
    Szingli pléjereseknek itt van egy Y unlocker:
    letöltöm

bemásol könyvtárba, indít, beüt, kilép, játszik, élvez.
  • hezi
    igen, mentsed el pl: xf gti esetén XFG_skinneve.jpg nével az lfs\data\skins mappába, majd a garázsban új festére katt, és kiválasztod a listából skint
  • nyuny01 #5285
    Jaj mégvalami,ha végeztem mentsem jpg-be,vagy mit kell csinálnom?