16062
-
#5364 Hol tudom játékban gammát vagy valamit állítani? Olyan sötét minden, nem látom a pályát -
#5363 Vki tudna segiteni ! Setupokat masolgatok es hulye XRG-hez istennek se tudom betenni 1 setupot se! mindig azr irja ki,hogy nemlehet betolteni a fajlt! DE csak ennel a vasnal,tobbinel gond nelkul masolok be es hasznalom is!? -
#5362 Jahm, kutltúrált kis oldal. Setupfield-et nem szeretem mert tele van szeméttel. my3id-en 117 hotlap, 2 sprint setup van még csak ugyan, de azok mind rendben vannak. -
#5361 még x patchban,de akkor cak egérrel,mert nem tudtam hova rakni a kormányt,azóta meg hasonló setuppal meg sem emelkedik a kocsi oldala:S -
#5360 Nagyon jó kis setuprendszernek tűnik. Ha majd ezt is szépen feltöltik mint a setupfieldet, akkor szerintem ez lesz az alternatíva setup terén.
(Itt senki nem próbált kétkerekezni LFS-ben?) -
#5359 klassz setupok
-
Pitti #5358 oksi, értek mindent, világos :) -
#5357 A kettönek semmi köze egymáshoz. Amit lfs.net-en regisztrált névvel tudod megvenni a licencet, feloldani a S2-t, és az lfsworld-ön ehhez a névhez rendelődnek a statisztikák, de a demó részben ebből a névből semmi se látszik. Ott csak a Versenyző neve látszik, ami lehet akármi.
Nekem is volt olyan, hogy kiccsávó 'whiterat' névvel jött köcsögösködni, és meg 'Whiterat' névvel voltam fenn, és mondtam a többi vakegérnek, hogy a kisbetűvel kezdődőt szavazzák ki. Sajna volt admin passwordje, így kitiltás után röhögve visszajött, és átírta a nevét ő is nagy W betűsre, innentől fogva kezdődött az igazi móka :D -
#5356 Nem olvasod figyelmesen:
"mondjuk az utolsó kis "L" betűt helyettesíti egy nagy "i" betűvel...laikusnak fel se tűnik" -
Pitti #5355 Szerintem ha regisztrálod a neved lfs.net-en mint demo user, akkor meg van oldva a dolog... -
#5354 demora gondoltunk....például az én nevem "Tomsteel", és, hogy ne legyem gond az azonos névvel mondjuk az utolsó kis "L" betűt helyettesíti egy nagy "i" betűvel...laikusnak fel se tűnik, csak annyit lát, hogy "TomsteeI" visszafele megy a pályán...ó épp indult ellene egy szavazás, püff 1-es, és már ki is tiltott a hülyegyerek. Párszor velem is előfordult már, hogy dühömben véletlenül a rosszra szavaztam. -
Pitti #5353 hmm, hogy írja át a nevét?
Igaz már régen voltam lfs szerveren, de én úgy emlékszem, hogy név/jelszó szükséges a csatlakozáshoz amihez az s2 licenszem tartozik. Max a rendszámtáblán tudom átírni, nem?
-
#5352 Nekem az volt a kedvencem, mikor valaki az én nevemben átlépett egy másik csapatba, meg beszólt mindenkinek, mikor nemvoltam ott. A gyereket SLRacer-nek hívták, de szinte mindig mások nevén baromkodott, és nem lehetett kitiltani.
Múltkor viszont S2-ben is rámszállt egy ember. FXR-el roncsderbizett (én McGille-el) és egy szót sem szólt (minden-autós szerver volt) átléptem énis FXR-re és úgy nekemjött, hogy elrepült, majd automatikusan bannolódott a pit-speeding miatt. -
#5351 LOL ilyennel még sose találkoztam :D:D:D:D -
#5350 hát igen, másik kedvencem, mikor "összetűzésbe" kerülsz egy nyomoronccal, átírja a nevét a tiedre, majd elkezdi ütni-vágni a többieket, majd indít egy szavazást a kitiltásodról...aztán mikor "megszakad a kapcsolat" ülsz, pislogsz, mondasz egy-két imát, és nyelsz... -
#5349 de kurva idegesítő volt,amikor ödönke,és haverjai megszavazták verseny vége előtt az újraindítást úgy ogy második helyen vltam,és jó verseny volt -
Norbu #5348 Hi!
Akkor lehet rossz időben mentél fel a serverre. Sajnos néha tényleg kikapcsolják az AntikRacing-en a szavazást (hogy kilehessen dobni az embereket...), de ha lehet szavazni akkor egész jó versenyeket lehet futni. Ezen a szerveren szoktam a legtöbb magyarral is találkozni.
Egyébként nem tudjátok, hogy a magyar serverre miért nem lehet felmenni? (Asszem <<<echo>>> HUN néven van) Igaz csak hétvégén próbáltam felmenni, de akkor mindig ledobott már a csatlakozásnál, mert túl sokáig próbálkozik... -
#5347 MINDIG a maxon kell menni... Mindig... -
#5346 ami nekem tetszik az S2-ben (egy a sok közül), hogy mikor Ödönke felmegy egy szerverre akkor nem azzal kezdi, hogy "SHIFT + R", Ödödnke szavazata: UJRAINDÍTÁS, hanem látja, hogy meccs van, és szépen kivár, vagy lelép. Baromi zavaró volt demoban verseny közben, hogy azt kell figyelned, hogy hányan nyomnak újraindítást, szóval van-e értelme kicsavarnod a maxot magadból. -
#5345 Jaja, tegnap én is mintha láttam volna egy ilyen nevû hostot. Akkor legközelebb oda megyek csapatni.Köszi a tanácsot! -
#5344 Roger6 >
Majd hozzászoksz, és megtanulod kezelni az ilyen esetek: mindenkit elküldeni a fáking mádörjébe, és angolosan távozni az ilyen retek helyről, majd új szerver után kutatni. Vannak normálisab hosztok is, ahova kultúráltabb emberek járnak fel, persze mindenhol bepróbálkoznak az ilyen köcsög crasherek. Én már nem nagyon ismerem a demo hostokat, az biztos, hogy a ZION race demo az egyik legnormálisabb :D -
#5343 Tegnap felmentem egy ANTIK nevû szerverre... Hubazmeg... Hát az valami retaldáltaknak lett kitalálva! Ha túléltem az első kanyart (nem sokszor esett meg), akkor a köv. körben a célegyenes végén vártak 2-3-an, akik nyélgázon megindultak velem szembe. Rendkívül okos emberek járnak oda, nagyon a szívemhez nőtt a szerver. És a legdurvább az, hogy nem lehet őket kirúgni!!! Nem egy okos dolog ez... -
#5342 http://vsrlfs.extra.hu/
Lenne vki a tarsam az itt indulo bajnoksagban fullos verzioval nem a demoban?
-
Solt #5341 Ugyan uram! Nincs mit! :) -
#5340 köszi! -
Solt #5339 Ez így van... bár én néha felnézek demóra, mert a liszenszesek viszonylag kevesen vannak akik BL1 + XFG versenyeket játszanak. Érdemesebb késő este, 11 után demo szerveren játszani, mert ilyenkor a sok kis pöcsös vérpistike már csicsikál! :)) A lényeg a türelem és a kitartás... :) -
#5338 Hát akkor még nekem is van legalább annyi időm, de inkább több. Mindegy, demo-s szervereken így sem vagyok olyan rossz. Csak túl kell élni az első kanyart, ahol a sok paraszt beszáguld nyílegyenesen ezerrel, és nincs nagy gond. Aki 1:34-eket megy, annak már úgyis megvan a licensze, az meg nem jön ilyen szerverekre szerintem. Legalábbis ha nekem lenne, én is inkább versenyezni járnék, mint roncsderbire... -
Solt #5337 Nincs mit... én is csak lelkes amatőr vagyok! :) Nekem például szinte egyik pillanatról a másikra sikerült az 1:36-ról 1:34-re lemenni... előtte két hónapig az 1:36-al küzdöttem! :) -
#5336 Köszi, este nyomok pár kört, de nem hiszem, hogy egy óránál többet fogok tudni játszani, lesz más dolgom is. -
Solt #5335 Többféle setupot szedj le, mert mindenkinek más a stílusa... próbáld meg magadra hangolni, ha van hozzá türelmed! :) Nézd meg a részidőket, hogy hol veszted a legtöbbet... mivel gyenge az autó, fontos az átlag sebesség... sokszor többre mész azzal, ha a kis fékezés helyett inkább előbb engeded el a gázt és hagyod íven lassulni az autót... :) -
#5334 Ha te mondod, akkor így van. Nekem az 1:36:20 is már baromi jó időnek számít, igaz egy hete játszom a játékkal aktívan. Valami inferno-s beállítást szedtem le, amivel a gyerek 1:33:xx-et ment. Most már csak gyarkorolni kell.
-
Solt #5333 Dehogynem... a 4.-5. kör, ha nem "zavar" senki akkor megy 1:34-es idővel... setup kérdése a gumi melegedés is... -
#5332 Interneten lehet licenszet venni, bill-el meg próbálkozhatsz, azt is elég jól testre lehet szabni, de próbálkozhatsz egérrel is -
#5331 Gondolom az amateur gyereknek sem ez a rekordja, ez az átlag köre. Egy négy körös verseny alatt nem tudsz menni szerintem 1:34:33-at, nem melegek még a gumik sem... -
at16 #5330 értem
akkor demo val "megtanulhatok" autókázni és ha megteccett akkor megvehetem a boltba igaz? :)
hallottam hogy nagyon aprólékos a jármű beállítása. gondolok olyanra hogy pl: fékek, futómű stb stb. ez igaz?
nincs kórmányom , sima billentyűzettel is lehet azért játszogatni vele?
(vagyis van egy csak az nagyon régi, Logic 3 gondolom az nem jó ide mert csak 180 fokba lehet forgatni.) -
#5329 Naja :D úgy értettem a bővent, hogy szerintem képesnek érzem magam egy 1:33.9x-es időt futni, és az még 0,3 másodpercnyire van... és az nagyon sok, szal van még benne bőven :D
Setupolni nem tudok, próbálgatni meg lusta vagyok, és még mindig a kb. egy éves DuCK-féle setet használom :) -
Solt #5328 Hát olyan nagyon sok már nincs benne, mert 1:33 valamennyi a rekord! :) Az a baj, hogy nincs lelkierőm nelkiállni egy teljesen saját setup-ot csinálni... úgy biztos megetudnám közelíteni pár tizedre azt a WR-t! :)) -
Solt #5327 Ráadásul nem kell pöcsölni egy winfos reinstall után, mint egyéb online fizetős játék esetében! :)
Egyébként tényleg relatív, hogy kinek mi a sok! Én ezért a játékért a dupláját is kifizettem volna, amíg egy CM Dirt-ért a felét sem! :) Ezt egyszer megveszed és a pénzedért folyamatosan fejlesztik, nem nyúznak le rólad évente, vagy kétévente tizenakárhányezret... :) -
#5326 BL1+XFG-vel eddig 1:34.21-et mentem valamelyik demó szerveren, de még van benne bőven, az Y patch óta még nem mentem 100 környit ezzel a kombóval :D -
Solt #5325 Blackwood XF GTI