Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez úgy furi, köszi a segítséget elõre is.
De ha s2 -ben akkor meg FZ5 és az meg még erõsebb
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És elsõ 3 körben még nem is megy igazán jól. Amikor már jóval 100 fölött van a gumi akkor kezdek belejönni. És aztán még jópár kört tudok menni vele. Persze ez lehet a set miatt is. De az persze már nem megy ilyenkor mint a 2.-3. körben ,hogy becsukom a szemem , padlógáz és kijövök a kanyarból szépen. Itt már játszani kell elég keményen a kormánnyal + a gázzal 😊. Majd megpróbálok v.mi videót összehozni én is , és megmutatom
bertino: én is took 3 kört menni, de akkor más csúszkál mindenfele az autó,+ én billel meek, és nem took "finoman"kormányozni és inkább a 2. végén kimegyek kereketcserélni..
De driftnél én se bjtok többet menni mint 2 kör mert 170 fok környékére melegszik..
Amúgy meg tényleg kötelezõ meg nagyon jó ...Mikor kis ellenkormányzós vadulásra van kedvem akkor ezt veszem elõ 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azert nehez osszehasonlitani, foleg a ket jatekmod miatt😉
De osszessegeben, fizikaban a CRC - pontosabban az Invictus engine - eleg komoly darab😉 Termeszetesen mivel a jatek (CRC) es a jatekmod nem kivanja meg, rengeteg olyan dolog nincs beleepitve, ami a CRC-hez mint jatekhoz nem kell (pl. reszletes gumi melegedes). Es persze, kezelesben, iranyitasban, beallitasokban is sok a "konyites".
Amiben a CRC alapjaban veve sokkal komolyabb, az az hogy minden alkatreszre mindent szamol. Vagyis nem csak egy korrekt felfuggesztest es gumit szamol, rajta egy "dobozzal"😊 Es ez mindent tovabbit huz is magaval: utkozesek, serulesek, aero valtozasok, sulypontok, stb.
De a lenyeg, hogy jelenleg a szimulatorok kozott az LFS a legkorrektebb (persze, azert egy GPL, NR vagy netKar sem "kezdo", hasonlo kategoria😄)
Aki szimulatorozik, annak ez kotelezo vetel!
Nálam fizikában etalon a CRC ! 😊)))
Kérdezzétek Alexet, õ többet tud róla, ismeri a készítõket is ...
Másik bug:
Amikor állsz ki a pitbõl és ha nekimész a falnak rendesen eljahít...
dE OLYAN ÖSSZETETT GUMI/LÉG/EGYÉB FIZIKÁT MINT AMI AZ LFS BEN VAN SEHOL SEM LÁTTAM...
UFF. SRY A CAPSLOCKÉRT...
CRC -nek vannak nagy hibái, de a fizikai motor páratlan..... Asszem nem is játékhoz készült ...
én az LFS-t helyezném minden fölé
Fizikában.
Grafikával pedig semmi problémám nincs!
Minden bennevan amit egy szimulátor játéktól elvárnék!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON
Ezzel én is igy voltam, vagyok! Egy fillért sem bántam meg belöle.
Tudom hogy te drift miatt csipázod, de biztos vagyok benne, hogy a public versenyek is meg fognak tetszeni.
Legalábbis én majd minden játék után úgy voltam vele, hogy szaladni akartam ide beiirni, hogy ez mennyire jó.
Egy biztos, online versenyzésre, driftelésre, ez a beszt!!
*Posse*T.W.D*
De kivancsisagbol megnezem a C2Dmbol mennyit zabal a sok szamitas menet kozben!
Aszem eljott az ido,hogy megvegyem a licenszet mostmar,ez barmennyit megér!!
Remelem Online megjobb lesz a sok hardcore ellenfel ellen,de legfokepp DRIFT miatt!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Az ISI-hez ne hasonlitsd (rF, GTR, stb.) mert ez teljesen mas kategoria. Itt eleg komoly gumi es egyeb fizika van.
A szélárnyékot meg nézd meg egy oválpályán egy gyorsabb kocsival, és rájösz h nem is olyan kicsi.
Gracie Barra