16062
-
Héeder #5404 Jó bocsánatot kérek mindenkitől nem vagyok jó helyes író ezt nézétek ell nekem de azért kérdezek ilyeneket mert nem vagyok elég tájékozott
De nem kell rögtön "Héeder buzi vagy" linkeket beadni
Mert nem azért írok hogy poén tárgya legyek
Ha nem akartok segíteni akkor mondjátok meg szépen!!!
PL: előre is kösz
Na mindegy ha legközelebb is netalántán kérdésem lenne akkor NORMÁLISAN tudnátok válaszolni?
Bocsánat az előbbiért is -
#5403 Roger6 >
NAGYON OTT VAN
Héeder >
Továbbá megjegyezzük, hogy a "kúltúr" szót helyesen "kultúr"-ként kell írni. Figyelj, és tanulj!
Gondoltam arra is, hogy a spanjának van egy LFS S1 0.3? full verziója, és azzal akar nosztalgiázni, azt kéne unlockolnia. Warez unlockerről nem tudok, nem is érdekel, meg ugyebár itt NO WAREZ.
Hivatalos feloldás meg nem fog működni, mivel az LFS S2 0.5V-től kezdve tudja megkeresni a master-servert az lfs. Abban a régi, 2003-as vagy 2004-es S1 verzióban meg még az akkori ip-je van beleírva a master-servernek. Talán azt át lehet írni valahol a jelenlegire, és akkor talán működik a netes feloldás, nemtom. -
#5402 na az ilyen stílus miatt nem fogja neked megmondani senki...
és NINCS WAREZ! -
#5401 Bár az előbb lettem leoltva egy másik fórumon, hogy miért érdekel a helyesírás, engem mindig felbasz, ha valaki nem tud írni.
Szóval: mi az, hogy "te faszok"?! - Ragozni meg anyádék tunnnak-e! A "haveromnak" szó kétszer szerepel a mondatban, szóismétlés (ált. isk. 3. osztály vaze). A "kérdezétek" két z-vel van te gyökér. Csodálom, hogy az "amúgy kösz" szöveget helyesen írtad le, bár a shift gombot lenyomhattad volna, meg pontot a végére. "Kúrva rendesek" - ezt honnan a picsából szedted? Kurva, az rövid u, egyébként kanyart jelent csehül (szerintem erre gondoltál). Na és most jön a kedvencem: "csak buzi meg hülyéztek". Hát ezen befostam. Ismételten ragozás, de ez valami más szint, már-más lassan mûvészi! Ha meg a haverodnak kell, regeljen ő, pofázzon ő, aztán majd neki mondjuk, hogy nincs warez. -
Héeder #5400 2 nem ismerem ezt a játékot ezért nem tom hogy az s1 mit old fel
DE KÚRVA RENDESEK VAGYTOK NEM MEGMONDANÁTOK SZÉPEN CSAK BUZI MEG HÜLYÉZTEK
KÚLTÚR GECIK -
Héeder #5399 amúgy kösz
-
Héeder #5398 Tőle kérdezétek miért kell neki csak az s1 -
Héeder #5397 nem nekem kell te faszok hanem a haveromnak csak s1 kell a haveromnak
LÁMA BUZIK -
Héeder #5396 1 -
#5395 Ez a legjobb:
Press SHIFT+S to gain nitro in the game...
:-))))) -
#5394 Tomsteel voted Héeder for ban (2/8 vote)
PRESS 1 for ban this IDIOT!!!
-
#5393 Látom nyitva hagyták az állatkertben a kapukat... -
#5392 Whiterat voted Héeder for ban (1/8 vote)
PRESS 1 for ban this IDIOT!!!
-
#5391 Te akkora hülye vagy, mint az állat! Ha van S2-d, abban benne van az S1 is vaze! És NINCS WAREZ! -
#5390 mi a fasznak kell s1 amikor az az s2ben benne van?és amúgyis gúgli -
#5389 Nezd a bannert figyelmesen! -
Héeder #5388 S2 már fel van oldva az már nem kell -
Héeder #5387 De most valakinek értelmes crack-je s1-hez
köszönöm (Hülyeségekkel kíméljetek)
-
Héeder #5386 KÖSZ SZÉPEN!!!! -
#5385 -
#5384 Tessék, ezzel az S2 is menni fog...;) -
#5383 -
dashed_ #5382 -
Héeder #5381 csősztök
valaki tudna linket vagy progit adni (lfs s1 crack)-et hogy feloldjam az s1-is
előre is kösz -
#5380 kapsz csokit -
akela572 #5379 jee sikerült bemennem 1,16 alá sőt holtversenyben vagyunk Keller Bencével, századra ugyanaz tessék nézegetni -
T0NI #5378 megtaláltam közben, de köszi, már próbálgatom! :-) -
#5377 "LFS-Tune" a neve, és ennek is az Y változata -
T0NI #5376 Sziasztok!
lfs S2A y verziót szeretnék tweakelni! lehetséges ez? létezik ilyen program? esetleg mecanik/mekanik, nem tudom pontosan hogy írják!
köszi! -
#5375 Ja, olvastam, csak nem tudtam, hogy te vagy az a Whiterat-e. De ezek szerint te vagy az. Sok sikert a bajnokságban! -
#5374 Yep -
#5373 Hé hezi!
Te nyújtottál be óvást a 03. 09-i futamra? -
#5372 Mert csak akkor mondhat valamit, ha kérdezik? -
#5371 volt ilyen kérdés? -
akela572 #5370 gyorsab vagyok egy századdal -
akela572 #5369 hát ügyes vagy majd én is próbálkozok tovább lelkesen -
#5368 Nekem is 1:16.66 a rekordom:) Lejjebb még nem sikerült:) -
#5367 nemtom figyelitek-e azért a 4. helyen álló 42-T. Acél-t....2 kör alatt futottam a leggyorsabb körömet :P -
akela572 #5366 a VSR LFS nagyon jó kis liga ! :D kár hogy az utolsó harmadban vagyok, de egyszerűen [ FBMel megy most a gyakorlás.] nemtudok többet kihozni magamból az 1,16,65-nél :D pedig lelkesen próbálkozok jelenlegi eredmények a prequalon.. én vagyok a 17-L.Kerber
LEHET MÉG JELENTKEZNI !! -
#5365 Nem tudok róla. Monitor/VGA driver nem bír többet?