Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
Én csak annyit mondok, hogy annó a gtr(demo) miatt vettem kormányt, aztán kipróbáltam az lfs-t. Azóta se játszottam vele! Mármint gtr-el. Kipróbáltam a 2-t is, de fizikában, netes mókában, támogatottságban még mindíg az lfs a nyerõ.

*Posse*T.W.D*

hy.. lenne 1 kérdésem..
..szeretnék venni vagy LFS-t vagy GTR2-t.. a GTR2-t nagyon dicsérik.. szeretném ha valaki õszintén megmondaná melyik a jobb..
elõre is thx a választ..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

köszi, sikerült
Hát, versenyezhettek DEMO mod ban.Neked ehhez semmit se kell csinálni, csak ott van, hogy többjátékos mód, és fent beállítd, hogy DEMO szerverhez csatlakozzon.
De viszont így csak a demó verklikkel mehettek.

De LAN hoz nem kell liszensz..(asszem)

Sziasztok,

Kéne egy kis segítség.Megvan az LFS 0.5 V verzió, S2 license-el és szeretnék a keresztfiammal játszani a neten keresztül. Próbáltam már hogy online felhasználóra keresés, de nem találja. Gondolom azért, mert mert crac-es játék.
Van valami megoldás, hogy tudjunk multiplayerben játszani ?
Megköszönném , ha valaki leírná, mert még kezdõ vagyok multiplayer terén
r4f1
hát nem tudom ,hogy hogy telepítetted újra. szedd le a liveforspeed.net -rõl újra és keresd meg azt a mappát hogy dds , és írd felül a régit. Szerintem segíteni fog. Ha nem akkor játsz azzal amit leszedtél 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

AE 86
valaki segítsen mert betettem egy pár skinet és skyline hátsólámpa meg barna füst a kocsikon!!!
és hogy tudnám visszaállítani eredetire???????<#help><#help>
mert már kivettem azokat a skineket+újra telepítettem és nem segített<#szomoru1><#szomoru1>
valaki létszi segítsen !!!<#help><#help>

Aceton
Köszi!
(az auto clutch opció nem volt ott, amíg a szekvenciális váltót be nem állítottam...)

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Player - auto clutch YES
Controls - gear shift mode SEQUENTIAL
<#vigyor0>
Aceton
Help, pls!
Hosszú idõre el vagyok vágva a kormányomtól, így jobb híján egérrel nyomom a gázt. Viszont nem tudom beállítani a kézi váltást. Ha automatára rakom, akkor mûködik szépen és akár bele is piszkálhatok a visszaváltásba, de ha kézi váltóra rakom, akkor el se tudok indulni, csak a 'n' fokozatból tudom elváltani '-'-ba, de 1-esbe nem. Tarmészetesen, ha a kuplungot ráteszem egy gombra és megpróbálom használni, akkor vált, viszont ez így számomra kezelhetetlen...
Röviden: be lehet-e állítani a kézi váltást automata kuplunggal valahogy?
thx

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Igen, tudod, mivel mikor licencet veszel, akkor egy felhasználó nevet veszel az LFS szerverén, ott van, hogy az lfs feloldása, oda felh név+ jalszót beírod a gamen belûl....

hy.. tegnap szedtem le a demot.. kiprobaltam.. nagyon teccik.. meg szeretném venni..
azt szeretném megtudni, hogy ha megveszem, akkor aztan hogy van a jog használata?
pl ha formatalom gépet, vagy nem ezen a gépen akarom hasznalni, hanem pl faterén, akkor ott is tom?
(bocsi hogy érthetetlenkedek..csak így neten keresztüli vételt még sosem csinaltam és nem ismerem a folyamatot)
..ha valakinek van kedve és tuja, akkor kérem szépen írja le nekem részletesen..
..elõre is thx..

UI.: nagyon nagy gama a LFS 😛 😉

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Cowek
Ez nem hangzik rosszul! Köszi :-)

http://www.f1-info.hu/

Kaszi46
CTRA szervereken!😛

Van 7 szerver.

CTRA 1 New & Bronze
Server1a: XFG/XRG | Server1b: UF1000
Ezeken lehet elkezdeni. A server b az szinte mindig tele van(22 fõ). Minden futam után kapsz pontot, helyezéstõl, köridõtõl, és még csomó más dologtól függõen. New státuszban csak uf1-el mehetsz, bronzban már xfg-vel is.

Ha elérted ezeken aszervereken az ezüst jogsi státuszt, akkor lehet menni a
CTRA 2 Silver & Gold
Server Filter: 2a: TBO | 2b: TBO
szerverre.
Itt ezüst státuszban XRT és RB4 autókkal versenyezhetsz, majd ha elérted a Gold jogsit, akkor választhatod az FXO-t is.

GOld jogsi után Platinum szint jön, itt már mehetsz a
CTRA 3 Event Platinum
Server Filter: 3a: TBO | 3b: TBO
szerverre.
Itt szintén TBO osztályba tartozó kocsikkal lehet menni, de itt már vérpofik nyomják általában.

Ezen kívül van még egy event szerver is, CTRA3b EVENT 2 SILVER & UP
Server Filter: LRF.

A pályák óránként autómatikusan óránként cserélõdnek. Pálya hosszától függ a körök száma. 4-egészen 20 körig. Bizonyos napokon box kiállás is szükséges, de ez enm jellemzõ.

Szerveren le tdod kérdezni az aktuális jogsi státuszodat a $Licence parancs beírásával, vagy a szerver honlapján.
Pár parancs még a szerverre: $track, $auto, más most nem jut eszembe.

Jogsi státuszt pontosabban is tudod követni a szerver honlapján:
http://license.ukct.net/default.asp

Sokszor vannak magyarok is bár eddig én még csak a new & bronz szerverekre tudtam bemenni, de gondolom följebb is lesznek majd.

lfsforum\ctra

*Posse*T.W.D*

Cowek
hol lehet vizsgázni olyanra? :-)

Kaszi46
Végre megvan a silver jogsim ctra- szerveren.😊

*Posse*T.W.D*

Last edited by Scawen : Yesterday at 21:21.
r4f1
13th May 2007, 16:03 lol

r4f1
Itt is van a W25

r4f1
én tudom ,hogy hogy kell.
Leírom majd csak 1 kis türelmet. Addig próbálj szenvedni vele.
Nekem sem magyarázta el senki.
Most így fejbõl:
asszem úgy van ,hogy split1 és utánna 1 idõ az idõt át tudod írni , (azt mutatja ,hogy milyen split ALATT írja a szöveget) Aztán vagy 1 v.mi szöveg hogy good split vagy nice split azt átírod szépen ez után ott van ,hogy split 2 és megintcsak az idõ. Notepadban keress rá a split szóra majd megtalálod. Ha nincs angol tudás akkor nehéz. Ha van akkor meg a fórumot
nézd+. Van read me is a lapperhoz ha jól tudom. Vagy valami ilyesmi ami elmagyarázza a dolgokat (angolul.) 1x lefordítottam. Valahol megvan. Majd megkeresem. (Magamnak fordítottam szóval nem kritizálni majd)

Probálom!!
De nem:-(
Kaszi46
Úgy látszik nem.
Próbáld meg a liveforspeed.hu oldal forumán is, hátha ott tudja valaki!

*Posse*T.W.D*

Tehát senki se tudja!!???
Ez komoly...
Mondjuk én kb. fele ennyiért tudnék ilyet csináltatni itthon.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

air12
Ilyenrõl nem tok h lehetne így is<#vigyor3>

jujj!!!!!

Eddig OK!!!
És ha azt akarom hogy:
Split1 = 0.31.40 > Kékkel JO SPLIT
Split1 = 0.31.30 > Röldel Mégjobb Split
stb. stb.
Kaszi46
Este nem lenne kedve valakinek xfr-el versenyezni párat?
Többen lennénk az sem baj.😊

(bannyer alá berakattam pár linket.)

*Posse*T.W.D*

air12
Ilyet keress akkor, és a számokat írd át ahogy neked kell.

# Define max time of split to trigger action.

Split1 = 0.29.00
Split2 = 01.01.00
Split3 = 1.30.00

vágom de nem tudom hogy hogy lehet azt hogy az elsõ splihez több idöt rendeljek.
air12
Hát WordPad-be megnyitod és ott kikeresed amit át akarsz írni.

NEm tudom hogy hogy kell átirni a cfg-t ahoz hogy külömbözõ split idõkhöz külömbözö szöveget irjon.
air12
pl?

Sziasztok!!!
A LAPPERhez kéne 1 kis segitség
Alexease
Lehet hogy S2 Alpha-nak hivjak, de igazabol ez vegleges verzio😉 Ez nem "eppen keszul es meg ninvs kesz", hanem "kesz van es folyamatosan tovabb fejlesztik". Magyarul, "sosem lesz kesz"😊

Ezek a TEST verziok annyiban kulonboznek, hogy korlatozott a netes kompatibilitasuk visszafele. Vagyis csak tesztelesre van😊
Lehet hogy hülye kérdés: Szal,az a kérdésem hogy amik a betaban(vagy alaphaban)vannak azok benne lesznek a következõ végleges verzóban?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Ombika
Alpha W--> Eleg franko mar,most neztem hangok is stb..

air12
Hali!
Vki létszi segítsen! LFSLapper-ben h tudom megcsinálni h az ékezeteket is kiirja? és miket kell átirni magyarra? Ha vki tud küldeni egyet ami át van irva már magyarra megköszönném😊
Elõre is köszi aa segitséget!

<#wow2>.
Na, végre, egy kis érdemi, és látható javulás.

Alexease
Mar reg volt😊 LFS S2 TEST Patch W21 😊)
Ehh..eszembe jutott, mi lenne ha a motort(alapjárat, szelepvezérlés,stb.stb..) is lehetne állítani mint a hangokat meg a felfüggesztést.

Varenga
nem az enyém ^^

Máté94
Szerintem nagyon drágán adod én 21000FT már újan megvehetm.Add egy kicsit olcsóbban
Naxos
minek vetted meg ha csak 3 órát használtad? 😊

Varenga
Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)

ON

AlieN911
Halihó! Ujra itt! Hol találok driftes pályákat? Amit a keresö kidob, az megven😊 Azonkivül van valahol valami?

Honda - The Power of Dreams

Cowek
Nem csak a haveroddal, hanem bárkivel tudsz... Multiplayer -> szervert választotok -> és már mehettek is.

és a demoba hogy tudnék haverommal versenyezni?
Naxos
meg kell venni. www.liveforspeed.net

hy
leszedtem ezt:Live for Speed S2 0.5 W
de csak három autó van benne mert ugye demo.hogy lehet azt hogy teljes legyen?látom van vmi aktiválo oda mit kell beirni?
köszi a segitséget
bertino
sokat nem, de egyelõre ezek a pályák vannak :|
én is meg akarom venni, csak per pill asse tom NETet mibõl fogok fizetni... :ASD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!