16062
  • Solt
    Ezt esetleg egy fokkal kultúráltabban nem lehetne?
  • Loco
    Évek óta van benne szélárnyék.

Ja, hogy te azt képzelted, hogyha előtted 100 méterre van valaki, akkor már rögtön hússzal gyorsabban megy az XRG-d? Nembazmeg, de ha tényleg szélárnyékba érsz akkor el kell venned a gázból, ha nem akarsz belecsattanni a másikba.

Ha ennyire semmi közöd a játékhoz, akkor ne postolj. Menj, játssz a prostreettel.
  • hezi
    Hát igen, van még mit fejlődni :) Kíváncsi vagyok, hogy legközelebb mit fejleszt scanwen. Ugye X-ben fejlődött az insim, a netes kód + 32 player egy időben. Y-ban AI, fizika, pályák, új autó, graf, mittomén. Most elvileg a grafikai megjelenítés optimalizálásán dolgozik.
  • hezi
    Nálunk tegnap délután esett. Én speciel nem örültem neki :P
  • kifli
    Esőt akarok :) Az milyen jó lenne!!!
  • Tomsteel
    én is ezen gondolkodtam a múltkor...

jó lenne, ha megcsinálnák normálisan ezt a szél dolgot...lehetnének széllökések, oldalsó szélárnyék (erősebb oldalszélnél beérsz vki mellé, és éreznéd, hogy árnyékolja az oldalszelet, aztán mikor elhagyod finoman nyomná az autót tovább)
  • hezi
    Van szélárnyék, viszont szembeszélben tapadva az előttem levőre hosszú egyensben nem éreztem, hogy jobban "szívna" magához az előttem levő, pedig ha mögötte vagyok (a szélárnyékában), akkor nekem elvileg nem jut sok a szembe fújó 40km/h-s szélből. Nem így van? Vagy csak én vagyok hülye?
  • Ombika
    Isten ments,annal jobban nem gyulolok semmit ! :)
    Igaz eddig nemtul hosszu CRTA vagy servereken mentem! :)
  • Tomsteel
    ovális szerver?? öbölátúszás? nooormáális?
  • Kaszi46
    Pedig teljesen jól érzékelhető ahogy meghúzza az autót. Nagyon jól ki lehet használni előzésnél. Ha másból nem is, de az ellenfelekből is észre lehet venni, ahogy törekednek előzés előtt arra, hogy rádtapadjanak.

Talán a legegyszerűbb mód ennek megfigyelésére, kipróbálására, egy ovál szerver.
  • passatgt
    mikor lesz mán eső a játékban?:C
  • Ombika
    Nemertem miert nem ereztem benne,bar gondoltam envagyok hulye,mert ilyen kategoriaju jateknal elengedhetetlen lenne! :)
  • Kaszi46
    rosszul bizony...:)
  • Ombika
    MAr nyomom 1 joideje ,de nemigazan vettem volna eszre szelarnyekot?! Vagy csak rosszuzl erzekelem?
  • Roger6
    Tegnap este kocsikáztam egy kicsit, sikerült egy olyan szervert kifognom, ahol minimális mennyiségű volt a crasher (aki direkt csinálta a balhét, azt egyből kitiltották), meg nem is voltak olyan erősek az ellenfelek. Mindig sikerült dobogón végeznem. Aztán futottam egy PB-t 1:35:83-al (tudom, hogy ez nem nagy eredmény, de nekem ez az eddigi legjobb), mondom király, akkor átnézek egy másik szerverre. Irány Zion. Jujj... Kár volt. Mindenki 34-es időket futott, és volt egy gyerek (D9 a neve asszem), aki folyamatosan 33.2-33.6 körül ment (XRG-vel). Az már azért versenyképes idő, nem? Hát van még hova fejlődnöm... De hol találok én még kb. 3 mp-t a pályán?!

Egyébként mennyi a WR Blackwood-on XFG-vel?
  • Tomsteel
    pontosan ez volt, elmásztak a nevek, mire kattintottam volna.

köszi srácok a segítséget...írni fogok nekik egy levelet.
  • Roger6
    Jaja, szeirntem is fogalmazz meg egy levelet nekik, talén tudnak segíteni neked.
  • hezi
    Ez vmi új lehet a CTRA-ban, régebben bárki szórakozhatott azzal, hogy a többieket kilőtte END SCREEN-nél. Amúgy ez alapból hülyén van megoldva, mire odaviszed a nevedre az egeret, és kattintasz, addig simán elmászhat a neved máshova. Mér nem úgy van megoldva, hogy csak az admin jogosultságúak szedhetnek ki akárkit a listából, egy guest meg csak saját magát és az AI-jait.
  • R0zs0máK
    írj nekik, hogy mi volt...
  • Tomsteel
    "1507 points deducted from CTRA"

pffff bazeeeeeee ennyit a silver-emről :S:S:S:S rohadt jó...ez ám a programozás mesterfoka...véletlenül rákattintottam valaki neve mellett a minuszra az "end screen"-en...erre 30 napos ban...meg 1500 pont minusz....elmehetnek a búsba!
  • bardocz
    akkor sohase jutnék a setup részhez:D
  • hezi
    A RACE_S "gyárilag" van minden autóhoz, majdnem annyira versenyképtelen, mint a [default] :) De szerintem amíg az alap settel nem tudsz legalább olyan időt menni, mint az AI-k, addig fölösleges setekkel próbálkozni.
  • hezi
    Micsináltáál????
    Egyébként ha a hoston állítottál be jelszót, akkor a raceauthority.com-on a MYCTRA-aban a <report against me> részben el tudod olvasni az ítéletet. Szép piros lapot kaptál!
  • Tomsteel
    ja megvan...tudom miért...véletlenül letöröltem valakit a rajtvonalról a verseny előtt...magamat akartam...basszus....ezt írja az lfsforum CTRA-s topik....

fenébe :S
  • Tomsteel
    "you have been given a mid-term ban:30 days"

Segítsetek !!!

Ezt az üzenetet kaptam mikor csatlakoztam CTRA 1-re...de mi az isten füléért ????
  • bardocz
    az jó set?leszedtem egyet infernorol,de 3 körnél többet nem tudtam vele menni kipörgésgátlóval,elképzelem milyen anélkül...amúgy 1:02 kipörgésgátló nélkül ment,de 59 már nem,ahoz kellett
  • hezi
    hajrá! most én is kiszenvedtem egy 0:59.13as időt, egérrel, kipörgésgátlóval, meg RACE_S settel :)
  • bardocz
    ma sikerült egy 59-es időt mennem:)
  • kifli
    Csoki Ferrari ski kellene fbm-hez és f1-es verdáshoz!!! Ha valaki tud valami szépet az linkelje pls pls pls pls
  • peter1994
    www.srtweb.extra.hu Az SRT honlapja
  • R0zs0máK
    2006, ott van a nevében BMW Sauber F1.06
  • bardocz
    nem a 2007-est csinálták meg?:O
  • R0zs0máK
    Tavalytól 19000 a max, de a kocsi a tavaly előtti az LFS-ben...
  • hezi
    Hát tény és faló, én is szívesen tekernék néha egy-egy kört valóságban is létező pályán (pl. valencia, laguna seca, spa...stb), de ha már lennének pályák, akkor igény lenne a valáságban is létező autók belepakolására, és az már nem egy emberes meló + minden járgányt licenszelni kellene, és így rohadt drága lenne a játék, + elvesztené eddigi "LFS-es" egyéniségét.
  • Solt
    legalább olyan zavaró mint az, ahogy fogalmazol és írsz...
  • bardocz
    az csak engem zavar,hogy digitális kijelző(amikro kcosjinak csak a kereke látszik,belseje nem) 20.000-et mutat a bmw-nek fordulatszámra,amikor hivatalosan is 19.000 max?
  • bardocz
    ugye még mindig nem lehet a játékhoz pályát hozzáadni?mert jó lenne valami valós pályán menni,albert parkot nagyon kipróbálnám sauberel
  • bardocz
    lehet kéne szereznem setupot hozzá,anyit csnáltam,hogy elültettem az autót 6-3 centire
  • hezi
    Elsőre nem rossz, kormánnyal megközelíteni se tudom ezt az időt, egérrel én is kb ennyit mentem. De még van benne kb 5 mp. AI-k is asszem ilyen 57-58 mp körüli időket mennek
  • bardocz
    elsőre black wood-bmw sauber 1:02 menyire szar idő? miaz átlag?