16062
-
#5724 Na ez WoW -
#5723 Érdekesség 2. -
#5722 UNCSI -
#5721 Érdekesség. -
#5720 sziasztok pls mondjátok meg eszt a modot honnan lehet letőlteni és hogy kell feltenni légszivess mondjad meg nagyon fontoss lenne PLS XD THX!!! -
#5719 Ez az oldal segít a válasz megtalálásában. -
#5718 és azt esetleg nemtudnád belinkelni vagy megmondani hogy honan tölthetö le? -
#5717 thx ! -
#5716 az turn me over :) -
-
#5714 lfsdrifter.hu-ra meg nem tok regelni...:S -
#5713 lfsdatabase miért halt meg y óta? -
#5712 oks, nem változtat a lényegen. -
#5711 köcsögöm?:D -
#5710 köcsögöm szépen a helyesbítést! (amúgy biztos voltam benne hogy nem helyesen írom, de lusta voltam pár klikkeléssel utánajárni a dolognak) -
#5709 Schawschenne-éknek...érted, hamár felesleges plusz betűk...XDDDDDD -
#5708 A bmw-k a gyár megkeresésére, és közreműködésével(rengeteg adattal szolgáltak Schawenéknek) kerültek bele a játékba(rfactorba is). Szóval nem kellett fizetni egy árva petákot sem liszenszdíj gyanánt. -
#5707 Én kétlem hisz ott van hogy V0.5-höz van ^^ de nincs kizárva hisz mind1-ik ua csak kis változtatásokkal! -
zoolee #5706 Köszi.:)
Most olvasom, hogy azt írja, hogy v0.5 höz van..
Ez ugye y hoz is jó? -
#5705 Az lfsdatabase.com-ról lehetett letöltenni mindenféle cullangot, csak az Y megjelenésével az oldal meghalt.
Innen viszont le lehet tölteni, Smokemod címszó alatt keressed. -
#5704 elképzelhető. -
zoolee #5703 Hi, nemtudjátok honnan lehet letölteni azt a modot amitől több füst lesz?
Mert mintha hallottam volna ilyenről...
Köszi. -
#5702 ezt nemrég kitárgyaltuk, hogy ez az LFS egyik korábbi verziójának moddolása, ami kizárólag egyjátékos módban működött.
Ezt egy lelkes külsős rajongó készítette, de én nem hallottam róla, hogy valaki egyáltalán kipróbálta volna. Ezen kívül volt még egy nagyon jól sikerült McLaren F1 is.
-
#5701 Az a bmw sauber valami "nyílt forráskódú, ingyenes" autó lehet, mert az lfs-ben, és az rfactorban is az az egyetlen valós kocsi, valós márkajelzéssel, reklámmal. -
#5700 köszi az infot...deerre mi a magyarázat? -
#5699 nem lehet, valószínűleg azért, mert ha az lenne a neve az egyik autónak, hogy "X", akkor akik nem szeretik az "X" tipusú autókat valószínű hagynák a fenébe az lfs-t, ezért inkább csináltak noname autókat, amik nagyon sok valódi autó tulajdonságait tartalmazzák. Ez minden szempontból előnyös. Sokan azzal indokolják, hogy nem akartak liszenszeket vásárolni, de szerintem, ha F1 autót raktak a játékba, akkor nem hiszem, hogy hétköznapi autó liszensze agyonvágta volna őket, főleg úgy, hogy szerintem óriási potenciált lehet felfedezni a játék minimális tanulmányozásával. -
#5698 szevasztok azt szeretném megkérdezni hogy lehet-e az LFS-ben autot cserélni?mert tökjo lenne ha lenne benne pls audi vagy volkswagen vagy valami királyverda... -
#5697 Valaki linkeljen má' nekem egy drift beállítást, mertha alap beállítással driftelek igen gyorsan hallható a fémes csikorgás (szétment a gumi :D). -
#5696 nem lehet regelni a fórumra :D -
#5695 ez az oldal ugyanott jár mint 1-2 hónappal ezelőtt. -
#5694 LFSDRIFT -
#5693 :D
A leglényegesebbet kifelejtettem:
http://www.lfsdrifter.com avagy http://www.lfsdrifter.com
-
#5692 Sziasztok!
Elindult a Hazai Virtuális Drift Liga!
Mindenkit várunk szeretettel weblapunkon, és május 1.-én megkezdjük a futamokat. minden további info a fórumban, regisztráljatok, használjátok egészséggel!
TAJM STB
INVICTUS Team -
#5691 nem láttam a nem-et,azt hittem turbós xrt:D -
#5690 szeretem az ilyen embereket, aki teljes titokzatossággal regisztrál :)
bizonyára nem nyugdíjas éveit tölti :P -
#5689 nem turbós xrt -> XRG :) -
#5688 xrt a neve:) -
#5687 hello. valaki tudna küldeni az y ver.hez drift set et? azonbelüle is a nem turbos xrt hez :D nem tom a nevét :$ thx -
#5686 A mockoszok :) nemáá, ne tedd, árt a munka a fiatalságnak :) -
#5685 Hát lehet, hogy én értettem félre, elnézést mindenkitől, tényleg az a tábla zavart meg
Meg amikor azt olvastam meg írtam, akkor pont idegesebb is voltam...dolgoztatni akartak