16062
-
#6004 Szerintem így tökéletes, legalább minden autó reálisan viselkedik... -
Lambo fan #6003 "Nem attól lesz szimulátor egy szimulátor, hogy valós autók vannak benne ;)"
ez világos, de miért ne lehetnék olyan, aki stílusosan szeretne száguldani egy autós szimulátorban? Pl egy Lamborghini Reventón-al.. -
#6002 Legalább moddolható lenne enyire,hogy egy kasztnit bele lehessen rakni,de neeem. -
#6001 Nem attól lesz szimulátor egy szimulátor, hogy valós autók vannak benne ;) -
#6000 Nincs pénzük licenszre ez az egyik.
Másik 5-nél kevesebben fejlesztik azt hiszem:) -
Lambo fan #5999 deLFS-ben miért nincs Ferrari Enzo meg Lamborghini Murciélago meg Porsche Carrera GT? Legalább jo lenne az autólista is :( -
Lambo fan #5998 aham köszi, akkor megszerzem, amint ujracsináltattam a bankkarim me rigtig ebben a honapban járt le 2 év alatt :D -
#5997 alphának alpha volt de ha figyelmes vagy a patcheket mindig betűvel jelzik :) most az Y-nál tartunk amikor te játszhattál akkor még az ABC egy előrébb álló betűje szerepelhetett a játék nevében :) -
Lambo fan #5996 figyu, ha jol látok még mindig S2 alpha verzioban áll a game? Csak mert vagy 2-3 éve is ez a verzió volt ha emlékezetem nem rozsdás :D -
#5995 10 ezer
Szerintem ez reális ár. Már 1 éve áll a szobámban a gyári dobozában.( Már másikat használok) -
#5994 próbáld ki, és alkoss saját véleményt :) De szerintem jobb. Az összes eddigi játék fizikáját veri szvsz(Igen az rFactorét is ) -
#5993 engem lehet érdekel momo :) Mennyibe? -
Lambo fan #5992 sziasztok, szerintetek ez jobb fizikára mint a GTR2 vagy a Race 07? -
#5991 Momo nem érdekel? -
GPx8 #5990 Gondolom, át kéne írni a replay-file struktúráját, hogy indexelhető legyen - ha nem az - és az nem két perc, viszont szerintem azért meg kéne csinálnia... -
#5989 Szerintem, jobb mint a semmi, oruljunk hogy legalabb ezt megcsinalta (vegre):) Amugy valami ilyesmire szamitottam, tuti valami technikai csur-csavar van a dologban, mert ha nem lenne, mar regen osszehozta volna;) -
GPx8 #5988 Ez a visszajátszás nagyon gagyi!
Nekem a legjobban az instant-replay hiányzik. Úgy is csak az utolsó 20 mp. érdekel, hogy mit b*sztam el...
Ez, hogy mindig előről kezdi játszani a visszajátszást elsötétítve a képet amíg a jelöltöz nem ér... Hááát, mit is mondjak?! -
#5987 Az 10. evfordulora talan meg normalisabb hangok is lesznek;) -
#5986 Így 6 év után lassan időszerű volt :DDDD -
GPx8 #5985 Jeeee! ;) -
#5984 PATCH TEST Y19
Vegre lehet "tekergetni" a visszajatszast:P -
Mad 017 #5983 Tud valaki elado használt G25-öt? -
#5982 XRGT-hez van vkinek egy jó "szlalom" setupja? -
#5981 az igazi autónak érzed a súlyát is :D -
#5980 Már veterán vagyok :P:DD -
#5979 Biztos sokat vezettél már :DD -
#5978 Akkorizs!!! -
#5977 Kivéve, ha nincs benne szervó :DD -
#5976 Mert túl erős,egy igazi autónak olyan a ffb-je,mint amikor rallykocsi ugrat,és ellenálás nélkül lehet forgatni a kormányt minden irányba,ne mond,hogy nem tudtad:O -
#5975 Mert? -
#5974 Nem, rátámaszkodtam. -
#5973 én fékezésnél a két kezemmel hajtottam lada kormányt masnira
ezt meg hogy?
vad vagy? -
#5972 Én voltam az akinek eltőrt, viszont én fékezésnél a két kezemmel hajtottam lada kormányt masnira. Úgyhogy hadjuk ezt :D Arről nem is beszélve, hogy egy jó kormánykerék 35k. Na most akkor 15k lenne az elektronika ,a pedálszett, a driver, a váltó ? :P Ne beszélj ostobaságokat. -
#5971 a kormány 1 szimpla lemezből van kivágva ami kb 3,5mm vastag
látszik rajt a vágás :(
1 srác is irta az sg-n hogy kicsit rávágott azt kettétört
az igazi kormánynak megse ártott volna
azért 60-70eFt-ért többert vár az ember anyagminőség tekintetében
főleg az indulóára 90EfT VOLT -
#5970 hát persze hogy nem, mert kellene hozzá egy kis ügyesség is...
Egyébként meg a fakezű játékosokak nem éri meg G25...
-
#5969 másokat szólsz le közbe meg te is balfasz vagy nem beszélve arról hogy neked 1000éve van G25-őd
a srác meg úgy néz ki a logouton igazat írt a kormánnyal kapcsolatba
G25 nem ér 50eFt-ot az tutti -
#5968 Koszi az infokat kormanybeallitassal kapcsban!!
MAszkaba azert kotok bele,mert ekkora IDIOTA Gy..KEr tagot meg eletembe nem lattam es folyamatosan beszeli a faszsagait,amit mar nembirok elviselni! Neki 600 cm-es kormany kellene, meg olyan amivel 220-nal kiskormevel eltudja forditani,meg ami 250-nel szetrazza a kezet ! Jezusom annyi GYOKERSEGET tud beszelni,hogy nembirom elviselni!! Mikor felteszek 1 ertelmes kerdest,hogy milyen beallitassal jatszotok erre beugat,hogy nembirom beallitani! Az mas kerdes ,hogy ezer eve LFS-ezek meg van g25-on,neki meg most lett de gamepaddal dobalozik! Szerintetek ez normalsi dolog???
Ennek inkabb galambokat kellene kergetnie vagy nem is tudom..
RESZEMROL innentol soha tobbet nem reagalok irasaira,meg ha fel is cseszi agyamat!! DE vki kibannolhatna mar vegre az egesz internetes tarsadalombol!! :D :P
OFF VEGE!! -
#5967 nekem ez nem vált be :( -
#5966 100% force mindenhol + 900°elfordulás... -
#5965 ez is pottyo mijat van, meg a glóbális felmelegedés iss!