Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõttem szóló már hozott is példát a játékvilágból.

Mint szerverszoftverekrõl általánosságban beszéltem. Elhiheted, optimalizált kliens-szerver mûködést összehozni egy "kis program"-ban nem kéthetes tevékenység.

Ami neked egyértelmû: egy csapatnak eladni sok fizetõs (jelen esetben jó védelemmel rendelkezõ) klienst sokkal könnyebb, ha könnyen elérhetõvé (ingyenessé) tesszük a szerveri megoldásokat. Jó a meglátásod: több host, több user tud csatlakozni.

"hogy miért lenne fizetõs" azért, mert ez kereskedelmi szoftver.

Szép, hogy te "másképp" gondolkodsz, ha a szoftverfejlesztõ csapat is "másképp" gondolkodna, lehet, hogy éppen ingyenes dedi host után sóvárognánk itt a fórumon. Szerencsére itt a terjesztés politika tartalom, nem licenc jellegû, hálistennek.

Mondom én hogy kell pici segítség: Nem igazán jó ötlet elbagatellizálni komoly szoftverfejlesztés szellemi értékét. 😊
Tudtommal a GTR ded. host ja fizetõs...

r4f1
thx nem kell segítség.
Hm én errõl másképp gondolkodok. Rengeteg játékhoz kiadnak ilyen "Dedicated host"-ot
Hogy miért?
Teljesen 1xû az ok.
Több host van több játékos tud játszani. Nem kell még külön hostokat üzemeltetniük a készítõknek. És gondoljunk csak a szerver bérlésre.
A szervert adó cégnek nem kell az egész játék , hanem elegendõ ez a kis program.
Én nem halottam még ilyenrõl hogy többe kerülnének a szerver szoftverek.
De plz írj pár példát mert biztos van.
És azért írtam így , mert kicsit meglepõdtem, régóta használom ezt a programot is , Elgondolkoztam hogy miért lenne fizetõs... Nem igazán találtam meggyõzõ érvet...

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

"Nem fizetõs! miért is lenne az ?!"

Segítek: ez AJÁNDÉK, hogy nem fizetõs a szerver. Általában a szerver szoftverek lényegesen többe kerülnek, mint a kliensprogramok. Az LFS fejlesztõgárda döntése, hogy a kliens népszerûsítése érdekében ingyenes a host.
MaSzKa
van még 1 kérdésem hozzátok

van 80mb skin packom bemásolom a data/skins könyvtárba de nem jelenik meg sehol

én úgy csináltam magamnak skint hogy állandóan be és ki lépegettem <#vigyor5>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

YEPYEP..de asszem én is eszondtam.😊
Am azért mondom,hogy lehet fizetõs, mert asszem vannak olyanok amik fizetõsek...

r4f1
1. Olyan hostot tudsz indítani a gépeden ,hogy nincs kép, csak 1 kis fekete ablak.
Nem kell S2 licens hozzá ,hogy s2es hostot indíts. Nem fizetõs! miért is lenne az ?!
2. Az autó 3ds modelljét látod, skin készítésnél nagy segítség lehet , mert nem kell belépni mindig a játékba és megnézni ,hogy hogy is áll a skined, hanem ezzel 1xûen nyomon tudod követni ,hogy mit is csináltál.
3.at nem ismerem de megnézem

1.saját gépeden host indítására..asszem fizetõs, de nem vok benne biztos.
2.Skin nézegetõ.
3.patch nézõ...Asszem..

MaSzKa
Live For Speed S2 Alpha 0.5X10 Dedicated Host
Live For Speed S2 CMX Viewer
Live For Speed S2 Show Patch F5

ezek mirejók?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
Nekem ezekkel a beallitasokkal semmi bajom es kozepen van kormany! 😊)

Egyetértek,ha nem megy vissza középre az úgy ritka szar.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Ombika
HA erdekel mik tortentek velem,akkor privi!! 😊)))

r4f1
lol
akkor mástmár írjad , mert édekel , hogy mit vezettél 😊

Ombika
Ugye ezt nem kerdes komolyan? De nem szamolok be errol,mert leneznenek,hogy nagykepuskodok!!

pointer4
Ilyet már én is állítottam be, és mivel nem húzott vissza a kormány középre mindig ráestem az asztalra, ritka szar. Vezettél te már autot valaha ???
Ombika
Annak ugy nem lenne ertelme szerintem,hogy kinnt 720 fok,bennt meg 260 fok!! 😊

r4f1
igen erre gondoltam én is , hogy lehet h a játékon belül állítgatják a fokokat 😄 és nem a vezérlõpultban 😊

Ombika
Nekem 720 jatekban,kinnt most 360 fok ,egesz turheto es DFPvel nyomom 40%on van ero!
overall effects: 100%
spring,damper effects: 0%
enable centering spring in force ... kipipalva
centering spring:0%

kb ennyi...

Nekem nem csak a játékban van 720on de tényleg a force meg 70% körül van a gameben a profilerben meg 100on minden(alapbeállitáson).És nekem így tök jól megy.

pointer4
Nem látom értelmét 270° felet, pedig nekem is g25 . és 100%.
Ombika
Ezert nem akarom elhinni a nagyokos drfitereket,hogy 720-on nyomjak aztan meg kapkodhatnak meg stb.... Kisse fura nekem!! MAximum jatekon belul van 720-on nekik!!

r4f1
hm majd kipróbálom ,de soknak tûnik nekem a 720 😊

Momo val 200 on.😄

r4f1 : THX...
Ok, majd átpakolom a másik gérpõl a kormányt a laptop ra.😊

Ombika
Bazze pfuuu! Most epp 35%on van es 720 fokra raktam mindenhol,sokkal finomabban lehet keresztbe csuszasokat iranyitani,de kibaxottul kell tekergetni ami 35%on is necces,nem meg hogy 100%on!! Igaz en DFP-vel vagoyk,de nem sokat szamit ebben az esetben szerintem ez!

r4f1
nekem 100% on van (G25)

Ombika
Ero nagysaga nektek mennyire van rakva,plane akinek DFP-je van?!

r4f1
ha interneten veszed fel akkor mpr mappában lesz a visszajátszás , ha single playerben akkor spr mappában.
Jaja amirõl a végén írtál azt írtam én is 😊
Majd gurulhatunk hétvégén 1-2 kört😊

Meg a town cruise asszem ez a neve..hehe..
Ott jó lehet aratni.😊
Amikor van az a kis sikán rész, hogy ball-ball-jobb-kis lejtõ ott 60-70 XD..Multkor véletlen elkeptam a kocsi elejével a sarkát és elrepõültem a pics.ba.
Meg van az a rész amikor a pálya hátsó felén megint mész át 1 sínen, huh, ott 3-4 ig fellehet tolni és 1 sávban tartani.😛
volt is valahol 1 videóm arról a map ról, de eléggé tré :S Nem a drift, hanem a minõsg.Holnap alkotok valamit...ööö....
vidiket nem könnyebb úgy megnézni, hogy a visszajátszásokat töltjük fel vala hova?
(Már ha tudnám, hogy az hol található)

Meg blackwood rev. en hosszúegyenes végén annál a kis sikán résznál, ott 2 esbe ha rádobom akkor van, hogy nem sikerül, de áltban jó, ha meg kicsit elcseszem, ha épp nem repülök el a kerékvetõn 😄 akkor fullgáz, kis darabos fék és full keresztbe le lehet csúszni a kanyarig, ott 1 kis ellenkormány visszagáz, majd jó bõ gázzal kifele a kanyarból.😊Persze 2 esben.

r4f1
ha Bl1en Driftelsz az a legnehezebb kanyar ( az elsõ)
nagy lendülettel jössz visszapakolod 2.ig , elkezded csúsztatni , könnyû elrontani azt ,hogy hamar adod rá a gázt és megpördülsz. Mostmár megy 😊
De még van ,hogy még most is elrontom azt a kanyart. Visszafele 1000x könyebb. A sikán végén keresztbeállítom és azon a kis egyenes részen is végigcsúszok keresztben és szépen becsúszok a célegyenesbe a sikántól 😊 ott lehet padlózni végig 😊
Aztán meg a lejtõ 😊. Ott 3. majd megint vissza 2. Hm
nekem Rev , meg a Soth city jobban fekszik 😊<#ravasz1><#nyes>

Én is ilyen szép nagymamásan driftelek..<#idiota>
Csak akkor sietek amikor Blackwoodon az 1 enesben a hátsókerekek valameike lecsúszik az aszfaltról és vészes sebességgel elkezdek megindulni a fal felé<#vigyor>

r4f1
én 1általán nem "sietek" amikor driftrõl van szó.
Csak szép lassan tekergetem ide - odaa kormányt + a gázzal , fékkel kormányzok még xD

hidd el en se ugy gondoltam a kapkodast ,hogy korbetekered a kormanykereket ketszer es azzal eggyutt mindket karodat 😉
Tomo15
Igen, ott is.
720° a profilban és a játékban is.

Ombika
De ,ha nekem igy megy profin akkor nem gond csak kivancsi voltam masok velemenyere!!

Hirtelen tekeresen kicsit kuncogok,nezz meg vmi japot nem tekergeti,hanem "elengedi" ideig oraig! 😊

ugy kell driftelni hogy ne keljen hirtelen tekerni.😉
ha meg ugy jon ki hogy kapkodni kell azt is meg lehet oldani csak gyakorolni kell😊
Ombika
720-on megneznem en is mit driftel mikor hirtelen kell tekergetni,jatekbe 720-ra van allitva kinnt max 320-ra szoktam,de az mar nagyon maximum!!

r4f1
ezt ugye nem mondod komolyan?
nekem 270en van mindig ( G 25)
kivéve kamion simnél de azt csak nagyon ritkán

Ombika
De kinnt a kormany vezerloben is?

Tomo15
720°-ra
r4f1
nah én most lettem túl 1 windows reinstallon 😊
Low fps 😄
de mostmár elvileg jó nekem is 😊

Ombika
Jaja!!

Mikor drifteltek hany fokra van allitva kormanyotok?

Leo 1991
h?amielõtt belépnék a hostokra?

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Ombika
Nemtudom mi tortent megy,igaz felraktam cfospeedet ujra nagy nehezen!!

Ombika
Ha x-ed van frissiti magat a menubol!!

Leo 1991
X10 vagy X12 honnan tok letölteni???

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

r4f1
másik szerves is laggolt vagy csak az?
lehet h nem is nálad volt a gond. Bár ha csak neked laggolt <#nemtudom>
Töltöttél v.mit közben?
Más hirtelen nem jut eszembe. Vagy a géped nem bírhatta? (nem tudom a configodat)
Próbáld meg máskor is. Hátha jólesz.
Hirtelen nemtok mást mondani :U
Majdnem új windows... Driverek felvannak telepítve?

Ombika
Hi!!

Tegnap X10-el felmentem demo uzemmodban invictus drift szerverre es laggoltam ,mint atom! PEdig 21ms-ot irt ki a serverre,de csak nekem laggolt! Vmi tipp? Szinte uj winfos van fennt!!

passatgt
igaz, csak emlékezetbõl mondtam

chicco
Köszi azt +találtam.Kicsit játszottam az áttételekkel és amire nekem kellett Drfthez ahoz így is lehet erõt csiholni.