Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint szerverszoftverekrõl általánosságban beszéltem. Elhiheted, optimalizált kliens-szerver mûködést összehozni egy "kis program"-ban nem kéthetes tevékenység.
Ami neked egyértelmû: egy csapatnak eladni sok fizetõs (jelen esetben jó védelemmel rendelkezõ) klienst sokkal könnyebb, ha könnyen elérhetõvé (ingyenessé) tesszük a szerveri megoldásokat. Jó a meglátásod: több host, több user tud csatlakozni.
"hogy miért lenne fizetõs" azért, mert ez kereskedelmi szoftver.
Szép, hogy te "másképp" gondolkodsz, ha a szoftverfejlesztõ csapat is "másképp" gondolkodna, lehet, hogy éppen ingyenes dedi host után sóvárognánk itt a fórumon. Szerencsére itt a terjesztés politika tartalom, nem licenc jellegû, hálistennek.
Mondom én hogy kell pici segítség: Nem igazán jó ötlet elbagatellizálni komoly szoftverfejlesztés szellemi értékét. 😊
Hm én errõl másképp gondolkodok. Rengeteg játékhoz kiadnak ilyen "Dedicated host"-ot
Hogy miért?
Teljesen 1xû az ok.
Több host van több játékos tud játszani. Nem kell még külön hostokat üzemeltetniük a készítõknek. És gondoljunk csak a szerver bérlésre.
A szervert adó cégnek nem kell az egész játék , hanem elegendõ ez a kis program.
Én nem halottam még ilyenrõl hogy többe kerülnének a szerver szoftverek.
De plz írj pár példát mert biztos van.
És azért írtam így , mert kicsit meglepõdtem, régóta használom ezt a programot is , Elgondolkoztam hogy miért lenne fizetõs... Nem igazán találtam meggyõzõ érvet...
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Segítek: ez AJÁNDÉK, hogy nem fizetõs a szerver. Általában a szerver szoftverek lényegesen többe kerülnek, mint a kliensprogramok. Az LFS fejlesztõgárda döntése, hogy a kliens népszerûsítése érdekében ingyenes a host.
van 80mb skin packom bemásolom a data/skins könyvtárba de nem jelenik meg sehol
én úgy csináltam magamnak skint hogy állandóan be és ki lépegettem <#vigyor5>#vigyor5>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Am azért mondom,hogy lehet fizetõs, mert asszem vannak olyanok amik fizetõsek...
Nem kell S2 licens hozzá ,hogy s2es hostot indíts. Nem fizetõs! miért is lenne az ?!
2. Az autó 3ds modelljét látod, skin készítésnél nagy segítség lehet , mert nem kell belépni mindig a játékba és megnézni ,hogy hogy is áll a skined, hanem ezzel 1xûen nyomon tudod követni ,hogy mit is csináltál.
3.at nem ismerem de megnézem
2.Skin nézegetõ.
3.patch nézõ...Asszem..
Live For Speed S2 CMX Viewer
Live For Speed S2 Show Patch F5
ezek mirejók?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
akkor mástmár írjad , mert édekel , hogy mit vezettél 😊
overall effects: 100%
spring,damper effects: 0%
enable centering spring in force ... kipipalva
centering spring:0%
kb ennyi...
r4f1 : THX...
Ok, majd átpakolom a másik gérpõl a kormányt a laptop ra.😊
Jaja amirõl a végén írtál azt írtam én is 😊
Majd gurulhatunk hétvégén 1-2 kört😊
Ott jó lehet aratni.😊
Amikor van az a kis sikán rész, hogy ball-ball-jobb-kis lejtõ ott 60-70 XD..Multkor véletlen elkeptam a kocsi elejével a sarkát és elrepõültem a pics.ba.
Meg van az a rész amikor a pálya hátsó felén megint mész át 1 sínen, huh, ott 3-4 ig fellehet tolni és 1 sávban tartani.😛
volt is valahol 1 videóm arról a map ról, de eléggé tré :S Nem a drift, hanem a minõsg.Holnap alkotok valamit...ööö....
vidiket nem könnyebb úgy megnézni, hogy a visszajátszásokat töltjük fel vala hova?
(Már ha tudnám, hogy az hol található)
Meg blackwood rev. en hosszúegyenes végén annál a kis sikán résznál, ott 2 esbe ha rádobom akkor van, hogy nem sikerül, de áltban jó, ha meg kicsit elcseszem, ha épp nem repülök el a kerékvetõn 😄 akkor fullgáz, kis darabos fék és full keresztbe le lehet csúszni a kanyarig, ott 1 kis ellenkormány visszagáz, majd jó bõ gázzal kifele a kanyarból.😊Persze 2 esben.
nagy lendülettel jössz visszapakolod 2.ig , elkezded csúsztatni , könnyû elrontani azt ,hogy hamar adod rá a gázt és megpördülsz. Mostmár megy 😊
De még van ,hogy még most is elrontom azt a kanyart. Visszafele 1000x könyebb. A sikán végén keresztbeállítom és azon a kis egyenes részen is végigcsúszok keresztben és szépen becsúszok a célegyenesbe a sikántól 😊 ott lehet padlózni végig 😊
Aztán meg a lejtõ 😊. Ott 3. majd megint vissza 2. Hm
nekem Rev , meg a Soth city jobban fekszik 😊<#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
Csak akkor sietek amikor Blackwoodon az 1 enesben a hátsókerekek valameike lecsúszik az aszfaltról és vészes sebességgel elkezdek megindulni a fal felé<#vigyor>#vigyor>
Csak szép lassan tekergetem ide - odaa kormányt + a gázzal , fékkel kormányzok még xD
Hirtelen tekeresen kicsit kuncogok,nezz meg vmi japot nem tekergeti,hanem "elengedi" ideig oraig! 😊
ha meg ugy jon ki hogy kapkodni kell azt is meg lehet oldani csak gyakorolni kell😊
nekem 270en van mindig ( G 25)
kivéve kamion simnél de azt csak nagyon ritkán
Low fps 😄
de mostmár elvileg jó nekem is 😊
lehet h nem is nálad volt a gond. Bár ha csak neked laggolt <#nemtudom>#nemtudom>
Töltöttél v.mit közben?
Más hirtelen nem jut eszembe. Vagy a géped nem bírhatta? (nem tudom a configodat)
Próbáld meg máskor is. Hátha jólesz.
Hirtelen nemtok mást mondani :U
Majdnem új windows... Driverek felvannak telepítve?
Tegnap X10-el felmentem demo uzemmodban invictus drift szerverre es laggoltam ,mint atom! PEdig 21ms-ot irt ki a serverre,de csak nekem laggolt! Vmi tipp? Szinte uj winfos van fennt!!