16062
-
#5964 Erre nem tudok mit mondani.. -
#5963 Erre nem tudok rácáfolni.
Az én meglátásom szerint az autós játékok két csoportba sorolhatók: az egyikben van az LFS, a másikban a többi szar. -
#5962 Már megszoktam,minden más játék árkád,csak az lfs létezik. -
#5961 Ez így van Látom, sikerült megragadnod a lényeget
(Megjegyezném, hogy nem nem ezt írtam :P. Az rfactor, meg a szerteágazó - és nem mindig minőségi - modjai a gyagyik, nem pedig az, aki ezzel játszik. Az csak szimplán hülye )
De továbbmegyek: nem is az rfactor a gagyi, hanem a gyagya és nyomorék ISI motor a szánalmas. -
#5960 amúgy Logitech Wingman Formulám régebb óta van mint Logitech Cordless Rumblepad 2
mégis annyira el van találva hogy jobban szeretem és vezetéknélküli is és kényelmesebb is
ha meg autókázni támad kedvem megyek az igazival -
#5959 Ezaz,aki nem lfs-ezik,hanem beéri a gagyi(amúgy szerintem sokkal élvezetesebb,és ugyan úgy realisztikus) rfactorral máris szánalmas -
#5958 Az tényleg úgy van, hogy gamepaddal kisebb mozdulatokat kell csak tenni, ami sokkal gyorsabb, mint egy kormány tekergetése, ami ráadásul még ellen is tart.
Ugyanígy sokkal gyorsabban lehet egérrel is kormányozni, én is szívesebben játszok egérrel, mint kormánnyal, mert így van sikerélményem legalább.
Viszont az én egeremben egy darab motor sincs (csak valami piros lámpa világít alul :D), mégis jobban érzem LFS-ben az utat, mint a force feedbackes DFP-mel, pedig az aztán mocorog össze-vissza.
Pl. egérrel sokkal hamarabb észlelem a megcsúszást, és hamarabb is tudok rá reagálni, mint a kormánynál, pedig arra az a force-szal tényleg "jelez", hogy baj lesz, ahogy a termékismertetőkben is írva vagyon. Valójában béna vagyok :D, egérrel szoktam meg az irányítást, azt űzöm már több mint másfél éve.
Innentől fogva pedig szvsz nem arról van szó, hogy melyik kormánnyal melyik játékban mennyire érzed az utat, hanem hogy Te egyénileg MELYIK IRÁNYÍTÓ ESZKÖZZEL VALÓ IRÁNYÍTÁST SZOKTAD MEG. Neked a gamepad jön be, gondolom ezzel gyaksz legrégebb óta, mint ahogy nekem a mouse.
És egy saját vélemény: ugyan nem volt 10 percnél hosszabb lélegzetű szerencsém az rFactorhoz, de szerintem ezt és a szánalmas modjait ebben a topicban nem kéne erőltetni. -
#5957 LÁL,most is te kezdted a hülyeséget:D -
#5956 ez az ombi gyerek köt mindig belém :( -
#5955 öröm titeket hallgatni -
#5954 "amugy legközelebb veszek inkább 1 műszaki nélküli BMW-t ugyanennyi pénzből"
-
#5953 Nem azért mondom,de az a mod kurva szar hozzá:) GP79,V8,CTDP05,ezek mind nagyon jó modok,ezeket próbálgasd inkább,sajna rFactor rallyra nem túl jó.
Ez a rally masters meg,hogy menyire számít ma már élethűnek...normális rallyszimulátorként még csak az RBR-t hallotam(amit sok vérpistike azért szaroz le,mert nem tudja vezetni) -
#5952 minden szimulátor és kormány topikban meg kell vívnotok ezt a kurva unalmas "csatát"? -
#5951 rFactorba lehet menni Wardtburrgal is de mindegy
amugy legközelebb veszek inkább 1 műszaki nélküli BMW-t ugyanennyi pénzből -
#5950 Nem,ő a g25-öt egy wartburghoz hasonlítja,aminek pont olyana futóműve,mint egy versenyautónak -
#5949 LFS-be és más játékokba ezzel a gamepaddal érzed az utat
ezt komolyan mondom ebbe is 2 motor van
G25-be meg ha egyenesen megyek akármit állítok nem rezeg akkor
igazi autó nagyon sok vissza jelzést ad
a G25-öt mweg minden játékhoz és autóhoz és modhot külön kell beállítani ami időigényes :(
rFactor RallyB Modba tök jól beállítottam de a IDT Champcar05-06.hoz az már használhatatlan volt -
#5948 Úgy érted az LFS jobb gamepaddel mint kormánnyal?
(ahogy elnézem neked is van G25, úgyhogy biztos van viszonyítási alapod)
-
#5947 Rally Masters-be bármivel elverlek :D -
#5946 Azt ne felejtsd el,hogy ebben a játékban rallypályán leginkább full kormánymozdulatok kellenek,és padlógáz,amit könyebben leht előidézni gamepadal,nameg az,hogy én balfasz vagyok nem jelenti azt,hogy más nem fog lenyomni téged kormányal,ráadásul egy igazi autóban lófaszra nem mész gamepadal,és legalább játékban szoknád meg,hogy ha versenyezni akarsz,dirtelni,rallyzni stb.,akkor könyebben menyjen enyivel.
Amúgy meg,én meg elverlek téged RBr-ben ladával,úgyhogy kussgyé:D -
#5945 a rally pályán lenyomlak a szted szar gamepadommal :D -
#5944 Jajj istenem,maszkán nem kell felhúznia senkinek se magát:D -
#5943 vegyél inkább Logitech CordlessRumblepad2 -
#5942 Ti régi jó cimbik vagytok, vagy Ombikát a múltkori véleménye miatt osztod? Áruld már el, annyira érdekel :D:D:D:D -
#5941 Nekem minden alapon van, csak a reportot kapcsolom át meg a fokot le. Így elég élethű.
Ha jól emléxem 150% - 100% - 100% - 100% - 170° -
#5940 te láma nem tudod beállítani a fasza kormányod milyen béna vagy
-
#5939 TEGED SENKI SE KERDEZETT TE ANALFABETA ,menj jatsz a botoddal ,bar szerintem me ga kutyad is megijjed toled!! -
#5938 hihihi
nah mivan nem jó a kormány??????? -
#5937 Akinek g25 kormanya van ,milyen beallitassal jatszik?! Nem driftre celzok most..
-
#5936 A kuki az a rádiós csávó! -
#5935 Na igen, a TC-hez acélidegek kellenek, mert az admin fele 12-15 éves a többi meg lealacsonyodott a szintjükre.
Sajnos magyaros bunkós történeteim nekem is vannak (ala HDS demo szerver ahol megy a beszólogatás minden egyes külföldinek) de sajnos TC-n is van egy eléggé csúnya történetem:
Jó magyar szokás, főleg fiatalabbaknál, hogy egy büdös kukkot nem beszélnek angolul. Annyi baj legyen, megkértek, hogy fordítsak a TC rendőrtréningen, mert elvették a rendőrjogaikat és ott mikrofonon beszélnek hozzájuk amit ők nem értenek. Írásos tesztet kitötlöm mindkettő magyarnak, estéket járnuk gyakorolni a tanpáylára, majd a ngay napon mindkető le is teszi a vizsgát és visszapja a jogát.
Eltellik 10 perc és hallom, hogy Montanan zúz az egyik, majd mikor szóvá teszik, elkezd fuck-olni méghozzá az adminnak. A másik magyar (névszerint Nevano) nem viselkedett hülyén, de egy is elég.
Másik mókás történet mikor egy spanyol pasi a [D1GP] szerveren mgkérdezte, hog mi az a "kuki", mert a magyar barátnője folyton ezt emlegeti -
#5934 igen, pontosan erről van szó, összekeverte a szezont a fazonnal, leráztam szabályosan, 5 perc után megkérdezte, hogy csináljunk-e még1-et(mintha az első szándékos lett volna :)), én mondtam, hogy nem, erre kivágott valami légbőlkapott hülyeséggel. szegény biztos fogyatékkal élő, úgyhogy nem bántom :) -
#5933 Chuckyt én sem bírom.
Sokszor nem tudja megkülönböztetni a szabálytalanságot , amit a játékban lévő rendőröknek kellene büntetni és a szabálytalanságot , amivel a szerver szabályzatot sérted meg.( ami esetleg bant ér)
Régen még nem ismertem a szabályzatot ( TC-Jamaica) végre rendőr lettem elkezdtem járórködni. 150-160-170km/h
erre Chucky benyögi "Nice top Speed" már nem is voltak rendőri jogaim :)
( ekkor igaza volt)
De volt 1-2 dolog amit csináltam a pályán ,hogy üldözzenek a rendőrök és elkezdett fenyegetőzni ,hogy vagy normálisan vezetek vagy ban lesz... -
#5932 Van annyi csicska szerver, nem mindegy melyikre mentek be? :D -
#5931 amúgy mielötte nekiállnátok játszani a Torrentot löjjétek ki
Spyware Doctor
Spyware Terminator
AVG Anti-Spyware
ezzekkel meg töröljétek le a kémprogikat
ha utána is lassú ás laggol akkor a netetek a szar
winxp sp reinstall új driverek és biosok -
#5930 hát elég szomorú, és az ilyenek el tudják venni az ember kedvét a közös programoktól, mert ha már 2 ember van rajtad kívül, ott biztos lesz valamilyen konfliktus, és mondjuk egy ilyen cruise serveren, ahol másodpercenként 2 üzenet érkezik, egy pillanat alatt el tud tűnni amit írsz, vagy amit írnak neked, így baromi könnyű félreérteni az egészet, és ezeket a dolgokat már csak fűszerezi a LAG, ami az egyik legnagyobb magja ezeknek a vitáknak, márpedig van belőle bőven :(
ha például a másik félnek van 1-2 spanja fent, és nyílván a "sértett" haverjuk mellé állnak, na hát ettől több nem kell egy hátrányos helyzetben nevelkedett adminnak, aki végre kiélheti, hogy mosti igenis ő a mindenható, akinek egy ember csak egy "darab", amit egy mozdulattal kipenderít, és büszkén dagad a mellkasa, hogy "jóvóóóótam"
az mellékes neki, hogy X percen belül az ominózus probléma újra felmerül, mert ugye a vírus még mindig a "rendszeben van"
Arra már ki sem térek, hogy mi történik, ha egy ilyen adminnak esetleg rossz napja volt, és mondjuk kapott egy rossz jegyet (általános, hogy az ilyen ítélő képességgel rendelkezők kiskorúak) -
#5929 Hát Tommy, örömmel látom, h nem ülsz a babérjaidon. Mindig is tudtam én, h te csak bannoltatni magadat jársz oda
Ámde én is megosztok veletek valamit, ami nagyon nem teccett. Mi, magyarok nyivákolunk, hogy a szlovákok milyen köcsögök, pl. én is még lfs-es pályafutásom hajnalán azért vettem le a HUN-t nevem mellől, mert emiatt bannoltak egy szlovák szerverről. De kik vagyunk, mi magyarok? Jobbak ennél?
Valamelyik nap szétuntam az agyam, hát gondoltam felmegyek a TÖRÉSPONT HUNGARIAN #2 (vagy mi a tököm) mevű magyar DEMÓ FBM hostra, megmutatni az ottani nagypofájú tirpákoknak, hogy hogy is kell irányítgatni azt a fostalicskát.
Nevem: Whiterat GTi. Paraszt módon nem köszöntem csatlakozáskor, mert nem volt kedvem, de már ismerhetnék a nevem, mert 2-3 hónapja néha előfordultam ott (mekkora sztár vagyok, nemigaz? :D:D:D).
Na a lényeg:
Lement egy verseny, és a második verseny felénél bejött 1-2 magyar hősparaszt. Gyorsan lepacsiztak az ottani adminnal (SDevilHUN, vagy mia rák volt a neve), majd szomorúan észlelték, hogy a verseny megtelt, erre az admincsávó benyögte, hogy "mindjárt takarítok". És szépen sorban, egymás után kaptak bannt azok, akikről tudták, hogy külföldiek, vagy épp a neve nem utalt honfi mivoltára, mint pl. én, merthogy én is beleestem a szórásba, nagyjából a 4. voltam, akit bannoltak, hogy legyen hely a magyar csicskáknak.
Má bocs, de ez milyen hozzáállás? Rohadjanak meg az ilyen gyökerek egytől egyig! Ha monnyuk kiírták volna, hogy 'hungarians only' vagy valami hasonló, akkor még megértem, és elfogadom, mert egyértelműen meg van írva, hogy aki nem magyar, az takarodjon a retekbe, de így ez aljas és sunyi hozzáállás. -
#5928 Az a Chucky nem én vagyok _))) -
#5927 Nem tudom nekem ilyen bajom nincs,tudják hogy magyar vagyok Black,Nitro adminokkal elég jóba vagyok (segítettem nekik magyarra fordítani a szerver szabályzatot) velem senkinek nicsn baja a szerveren :) Chucky engem csak 1x alaptalanul meg akart büntetni mondtam nézze meg a szerver szabályzatot utána békénhagyott :) -
#5926 kötöttek már belém azzal, hogy éhes vagyok-e...először le se esett, azóta nem írom ki, hogy hun, nem mintha szégyelném, csak van elég baja az embernek ezek nélkül a beszólások nélkül is. -
#5925 Engem sose akartak még...pedig be van írva nekem is, hogy Hungary...