16062
-
#6044 Ha mar "benne ulsz" valamelyik autoban, nem mindegy hogyan hivjak vagy hogy nez ki kivulrol?!:) Mindegyik autot valos adatok alapjan modelleztek, allitottak be.
Nezd meg a kasztnikat (pl. UF, XF, LX), szerintem egyertelmu a hasonlosag;) De ami fontosabb, nezz ra a hozzajuk tartozo motor es egyeb adatokra, azok is "stimmelnek";) Szerintem, bar csak az adatok alapjan, a Porsche-t is megtalalod gyorsan a jatekban;)
Es ahogy mar emlitve lett, 4 auto meg "eredeti", letezo (kasztni+adatok). -
Lambo fan #6043 szerencse, hogy az F1-es BMW az valóságos gép benne, legtöbbet avval nyomulok.
Más: miért nem tudok a szerverekre felcsatlakozni? Minden szerverre hoszt jelszót kér. Mindenki jelszavas szervert csinál, vagy mi? -
Lambo fan #6042 :(((( -
#6041 én láttam youtubeon Ferrari-t
de seholse vót download :(((((((( -
Lambo fan #6040 nem tud valaki véletlen car pack-ot ehhez a szimhez? Pár valós autónak örülnék :)
pl ez? http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=42504 -
#6039 -
#6038 Szerintem minden szimulátorhoz ez a legjobb viszonylag olcsón kapható kormány-pedál-h-váltó. -
Lambo fan #6037 ok, borítsunk fátylat rá.
más: Logitech G25 tapasztalata van valakinek evvel a szimmel? Sajnos nekem csak egy kisebb-nagyobb teszt periódusig volt ilyen kormány a tulajdonomban, evvel a szimmel sosem próbáltam. A jó öreg vezérlőmet szeretném tartósabban is G25-re cserélni, főként az LFS miatt.
Üdv. -
#6036 most mentem 1et elsó voltam a töréspont 2-n
azt 1 barom hátulról nekem jött
elrepült vagy 3-4 autó
azt kibannoltak :(((
pedig én nem voltam hibás -
Mad 017 #6035 Mennyié dobálják mostanság az eredetit? -
#6034 Mindenkivel megeseik. -
#6033 Elnézésedet kérem, nem ilyen stílusban szerettem volna leírni, rázós napom volt tegnap, tudom, hogy ez nem mentség, kijött a "gőz". -
#6032 fegyvertelen emberrel nem csatázok -
#6031 felpezsdült az élet...
no comment! pfff -
Solt #6030 Ez viszont korrekt, hogy nem neked áll feljebb! -
#6029 -
#6028 én akartam neked válaszolni először. De úgy látom megelőztek.
Te tényleg nem vagy százas. Ez a fórum pont azért van ,ha valakinek valami gondja van talán NORMÁLISAN,EMBER MÓDJÁN próbáljunk neki segíteni...
Neked nem biztos ,hogy itt a helyed ezen a fórumon ... -
#6027 Na,akkor meg is lett a probléma:) -
#6026 Én is így látom! (És mielőtt kötekednél Tomsteel: egyik haverom azt mondta, hogy ha 10-en mondják, hogy részeg vagy, feküdj le aludni...) -
#6025 Na pont ezért bannolnak állandóan CTRA-ról is. Leírt valamit normálisan, te pedig elkezdesz trágárkodni. Idióta. -
Lambo fan #6024 Na ide figyelj kisöreg! Persze bizonyára neked is má taknyos tizenéves korod óta van vezetői tapasztalatod, amint leért a lábad a pedálig, bizonyára te is havonta 9-10 e km-t közelekedsz autóval-motorkerékpárral, és bizonyára neked is a garázsodban első, hátsó és összkerék hajtású autók egyaránt állnak. Kis tiszteletlen taknyos... Normálisan is lehetett volna válaszolni, de látom az intelligenciával is gondok vannak, bizonyára az egyetemet sem sikerült elvégezni.
Más: a gondot a 6,5 éves kontoller pedálsorának meghibásodása okozta.
Üdv. -
#6023 Rengeteg mondja van en csak 1 vmit irtam,1 ertelmes keresztet pl elsokerekessel.... :D :P -
#6022 Azt félgázon is meg lehet csinálni,de nem kanyar közepén:D -
#6021 Dehogynem,jobbos kanyar elotte rant balra,majd jobbra.... es lam-lam... -
#6020 ( lehet jobb lett volna ha meg se veszed...neked is meg nekünk is! ) -
#6019 te mi a makrancos lófaszról beszélsz? elnézést a stílusért, de, egy értelmes mondatot nem tudtál összehozni, és blődségeket beszélsz. Fejtsd már ki bővebben a problémádat, mert nem értjük, hogy mi az úristen bajod van!
"Az lehetséges, hogy ki van per pill kapcsolva a full szimulácios módom??" <----- ez mégis mi a francot akar jelenteni ? -
#6018 Ott a vezetéstechnikával vannak problémák akkor :))) -
#6017 Ebből a játékból csak a fizika legalapabb dolga nincs rendesen megcsinálva,a gravitáció
Amúgy meg milyen autóval próbálod?Mert első kerekessel nem is fogod kilökni a seggét a kocsinak,de ha pl a saubernek nem tudot full gázon kilökni a seggét,akkot ott nálad súlyos bajok vannak:) -
Lambo fan #6016 sziasztok, ma megvettem a játékot!! Hát, vegyes érzéseim vannak... Az lehetséges, hogy ki van per pill kapcsolva a full szimulácios módom?? Ha pl azért gondolom, mert túl nagy a tapadás érzet, valahogy éles kanyarban full gázon sem sikerül kilöknöm az autó seggét... Vagy a fékezé sem olyan mintha fullra blokkolnának a kerekek. stb. valaki vélemény? -
Mad 017 #6015 Kösszi az infot. De csak G25:) Amugy tényleg jo árban van. -
GPx8 #6014 Ott van pl. Wéber Gabi és Kiss Norbi, akik szimulátorból ültek át igazi versenyautókba és az eredményeik magukért beszélnek. -
#6013 Igen :) Saját magamon látom az áldásos hatását :) -
#6012 nyílván nem a szimulátorból ülnek át a versenyzők az autóba, hogy lefussák életük első versenyét, de rengeteget tud segíteni egy jól felépített szimulátor. -
#6011 Hát,inkább pályán tesztelnék,nincs olyan szimulátor,ami g erőket is szimulálja... -
#6010 a 2 BMW-t tudtam, de a másik kettőt nem :)
Ha jól tudom a BMW kérte meg a szerkesztőket ,hogy rakják bele a kocsikat a játékba, mert ezen akarják tesztelni a jövő forma autó versenyzőit. -
#6009 2 bmw -
#6008 A 2 formula BMW, az MRT5 es a Raceabout;)P
-
#6007 melyik 4? -
#6006 Lehetnel, azzal nincs gond;) A problema azzal van - ahogy mar irtak - hogy az eredeti autok komoly penzbe kerulnek. Ezek 10-100 millio dollaros tetelek.
Igy is van benne 4 eredeti/liszenszelt auto, annak is lehet orulni.
-
#6005 Ha Ferrari stb ..lenne benne,akkor sok gyoker is jonne gamelni,van igy is eleg boven!! :))