16062
-
#6084 igen hang kéne meg valami autó esetleg... de inkább a hang -
#6083 http://www.k5.dion.ne.jp/~yama-p/ -
#6082 Ha driftelnél demóval akkor lfs x-et szedd le ne y-ont mert abba nem lehet mert kiszedték demoból a driftes verdát és betettek egy versenyautót :S -
#6081 Milyen addon kellene? Mivel hivatalosan nem lehet MOD-olni, igy csak festeseket talalsz, es nehany unoffical barkacs cuccot;) Mondjuk, a hangkiegeszites az jo;) -
#6080 ahha és addonokat honnan tudok leszedni mert itt a linketek nézegettem de nem találtam semmit :S vagy én vagyok vak :S -
#6079 Net-es jatek, vagyis net-en;) Azert vannak a szerverek. -
#6078 Sziasztok!
Kérdeznék párat!
Ti hogyan játszátok mármint lanon hamachin vagy neten? kicsit hülyén hangzik de jó :D
Mert szeretnék csatlakozni a drift teamhez :) -
#6077 fokozva: mesteri a kameramozgás :))) -
#6076 Jó a zenéje :D:D:D:D:P -
#6075 Jah -
#6074 Ja, igyekeztem úgy válogatni, dehát minden videókészítés erről szól :)) -
#6073 Így összevágva nem is rosz mert a hibáid nem annyira látszódnak :) -
#6072 Megin videó rólam, csak most zenére, vágva :) -
#6071 Szerintem is felesleges ez a változtatás, bár, ha kint lesz a hivatalos patch, és normálisan fog működni, tehát mindenkinek egyforma lesz, akkor könnyít majd a keresésen. -
Lambo fan #6070 köszönöm -
#6069 Jahh, végig kéne olvasni, mit ír az ember :D
Logitech profiler - Options menü - Global device settings - Degrees of rotation -
#6068 Beállítűsok - Irányítás - Kormány/joy - Kormány forgása (legfelső). Állítsd annyira, ahány fokra van állítva a kormányod a Logitech profilerben (ha mind2 720-ra van állítva, akkor ugyanannyit kell tekerni a kormányt, mint amennyit a kiscsávó tekergeti a képernyőn :D) -
Lambo fan #6067 Sziasztok.
Logitech G25-ös kormánnyal hogyan tudom a játékban azt beállítani, hogy ne 120 fokos valós elforditásnál forduljon körbe a kormány a játékban vagy 720 fokot? Sehol sem tudtam beállitani.
Köszi -
#6066 Én úgy értelmeztem, hogy az y19 patch csak az y18-tól felfele levő verziószámú demó hosztokat tallózza ki, tehát vannak a listában demó hosztok, csak kevés :) (meg a pályanévből, a választható autókból, meg engedélyezett kapcsolatok számából sacc/kb. be lehet lőni, hogy melyik hoszt demó, és melyik nem). Nekem speciel ez az újítás is feleslegesnek tűnik, jól megvoltam az eddigi szisztémával, de majd ezt is megszokjuk :) -
#6065 pontosan ez a helyzet nálam is -
#6064 én amióta teszt patch van nem látom a demo szervereket, pedig azt írták, hogy összevonták az S1, S2 szerverekkel. -
#6063 regisztráltam a liveforspeed.net-en, beállítottam egy game jelszót, a játékben beléptem, majd a multiplayernél 1 szervert sem rak ki nálam:C -
#6062 Y20 patch, Y19 kell hozzá -
#6061 Ja, el tudom képzelni, hogy egy 24 órás MoE versenyen 300km-enként megállnak 2 órára konnektorba dugni a kocsit a boxban :DDDDDDDDDDDD -
Mad 017 #6060 Amivel lóerőt lehet növelni meg hogy össz kerekes legyen stb.. az nem az LFS Tweak? Nekem az van én azzal növelem a lóerőt, csak nekem sajna még a régi v-hez jó csak. -
#6059 Off:
Új Raceaboutnak jó lenne:D
On: -
#6058 Hát nekem régóta fent van gépen úgyhogy nem tudom honnan szedtem:D
LFS-Tune ez a neve. -
#6057 tudsz adni hozzá egy linket?
-
#6056 lehet vele kocsikat tuningolni kicsit
mondjuk elég irreális dolgokat lehet vele csinálni 1000000 le meg ilyenek :D
Multkor szórakoztam xfg-vel és nem tudtam elindulni me csak pörögtak a kerekek aztán durr :D -
Mad 017 #6055 Tuned az mit takar? Miben tartalmaz pluszt? -
#6054 Y-hoz.
Mad 017 :Nem az tényleg a motor volt és ha nyomtam a gázt és úgy indítóztam beindult de le is állt.
-
#6053 melyik verzióhoz van neked Lfs-tuned? -
Mad 017 #6052 Nem lehet hogy az a plusz lámpa a kézifék??? ha az autó üresben van akkor betudod huzni a kéziféket és ki is tudod engedni (arra értem hogy nem gurul az autó stb...) Próbálkozz a kézifékel.Hátha.... -
#6051 Ok megnézem hogy mi a helyzet.
Köszi a segítséget. -
#6050 vagy azért lehet,(ha emlékezetem nem csal), mert állítottál a sebességi fokozatok számán...ha jól emlékszem azt nem szerette nálam a játék. -
#6049 Lefullad az autó.
Alap esetben az "i" betűvel tudod be-/kikapcsolni a motort. -
#6048 Hali mindenki!
Ki szeretném próbálni az Lfs tune-t egyjátékos módban de ha átállítok egy autót akkor nem tudok vele elindulni.
Ez miért van.
A műszerfalon kigyullad egy plusz lámpa és nem reagál a gázadásra. -
Lambo fan #6047 aham, igazad van, megnéztem az adatokat is, tényleg merész a hasonlóság :D -
Lambo fan #6046 de az adatokat még nem néztem :P -
Lambo fan #6045 egyébként igazad van, nekem is feltűnt, hogy valós autókat írtak a játékba álcázva :)