Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
szeretnék szervert csinálni a demóban, de ha megcsinálom, akkor nincs olyan, hogy rajt. A szerver dedikált. Szerintem az a baja, hogy arra vár, hogy valaki jöjjön, mert addig nem indul a verseny, viszont én olyan drift szervert szeretnék. (nem kell számolni a pontokat, csak simán menni kell). Gyakorlásra mentem, de akkor sem. Valami ötlet?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
XRT-Bl1 no wind 1.24.84
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
BMW 325 iX Rallye Car :)
Milyen hangokat akarsz átrakni?
Motor hangokat? Amiker shift-a mod ban csináltál vagy milyeneket?
Mert ha moci hangokart akkor data/engine és onnak koppipészt..
(Hm milyen agresszív ma mindenki XD )
<#banplz>#banplz>
BMW 325 iX Rallye Car :)
Már tiszta idegvagyok kb eddig mndíg sikerült,de most nem akar összejönni!
Elöre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Csak én meg úgy az egész lfst nem találom 😄.
Volt 1 reinstall és most próbálom elõkeríteni a DVD-t amire kiírtam :U
vezérlõpulton, és ott kapcsold ki, hogy 1 tengelyen legyen...
Utánna állítsd be, a tengelyeket, majd jobboldalt nyomj egy centert "C" mind 1 ik tengelynél.
Remélem megérted mirõl duméáltam.😊
Aztán a driftelni úgy lehet, hogy nem kérdezel hülyeséget, megcsinálod a pedálokat nermálisra, és gyakorolsz....
Mi kell hozzá? Hát.. Osk-sok gyakoráls.😄
Megvan a demo verzió. A kormánynál a gáz-fék nem jó. Ott van, hogy semmi, ráklikkelek, nyomom a gázt, féket, semmi. A pedál jó. A játékban is mutatja, hogy az a tengely jó, ha nyomom a gázt féket akkor megy a csík.
-Driftelni hogyan lehet? Mi kell hozzá?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nagyon korrekt server 😊. Nemtom van-e még , de biztosan van. Szabálytalanságokkal meg óvatosan , mert automata kick van , minden sz@rért bannolnak asszem 1 napra 😊.
Ezért jó, mert a noobok nem jönnek fel. És ezen a hoston akármikor példát találsz azokra a dolgokra amit lentebb leírtam 😊
Gumball 3000 jan vagy frb valahanyadikáig lehet nevezni, de nem vok benne biztos...
Világot körüljáró verseny 7-8 napban..
Nevezés 16 millió ft környéke...
Nevezés ~ 16 millió ft asszem...
Ovalon padlóval mész végig sehol sem kell visszavenni a gázt
Visszaváltani pedig azért kell mert a kanyarban az autó nem bírja a nagyobb erõt ami rá hat, és ezért kell visszarakni 1et , de csak akkor ha annyira lecsökkent a fordulat. FM Oval Junkies S2es hostot ajánlom ott meglehet tanulni , hogy hogy kell menni ovalon. Vagy nézd+ a WR replayt. Nem veszik vissza a gázt 😊.
Am a többiek azért távolodhatnak el , mert szélárnyékon mennek. 2 autóval már simán lehet 1 mpet javítani 3al mégtöbbet. Mivel az elsõn húzza magát a 2. és a 2.on pedig a 3. kanyarban mindig megcserélõdik a sorrend és így végülis az egész pályán keresztül húzzák 1mást. Sokkal jobb kört lehet menni.
Jah és az ember azt hinné ,hogy ovalon olyan könnyû jó idõt menni , mivel csak egy O az egész pálya. Pedig nem. Tudnod kell ugyan úgy az íveket. És vigyázni kell , könnyen felmelegszik a "külsõ " gumi.
Legnagyobb sikerélményem hogy aston club-on már sikerült versenyen elérnem az 1.06.15 -öt (fox) ami röhelyes idõ a többiekhez képest, de nekem ez is nagy munkámban van.