Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Hi.
szeretnék szervert csinálni a demóban, de ha megcsinálom, akkor nincs olyan, hogy rajt. A szerver dedikált. Szerintem az a baja, hogy arra vár, hogy valaki jöjjön, mert addig nem indul a verseny, viszont én olyan drift szervert szeretnék. (nem kell számolni a pontokat, csak simán menni kell). Gyakorlásra mentem, de akkor sem. Valami ötlet?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

nyuny01
köszi

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

itt nezelodj <#wink>
nyuny01
Egy kérdésem lenne,szeretnék indulni demo bajnokságon,ugy hallottam fizetõs!Tényleg az mert nem olvastam sehol ilyet?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

r4f1
Hm végre megtaláltam az lfsem 😊😊5. kör 2 hónapos kihagyás után 😊
XRT-Bl1 no wind 1.24.84

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

pointer4
Mellékesen, mér pont Q verzió ? mér nem a P ?
Akkor nyámtoom.

csm
az X verziónak alapból jobbak a hangjai,azokat szeretném áttenni. a Q-ban nincs shift-a mod,ezért az engine könyvtár sincs benne

BMW 325 iX Rallye Car :)

sadsadasdasdsdsd...
Milyen hangokat akarsz átrakni?
Motor hangokat? Amiker shift-a mod ban csináltál vagy milyeneket?
Mert ha moci hangokart akkor data/engine és onnak koppipészt..

csm
de egyikbe se tudom hol van bázz, errõl ugatok 😄

Nahh, akkor ne kérdezz hülyeséget, ha tudod/gondolod, hogy ugyan ott van, hanem tedd át..Ennyi..

r4f1
nem egészen értem a probléma lényegét 😊 :/

(Hm milyen agresszív ma mindenki XD )
<#banplz>

csm
de a többi verzióba gyanítom ugyanott van,szóval ne mutogass buzikám,ha nem tudsz segíteni akkor kussolj,fikázni senki sem kért.<#mf2><#mf1><#violent><#banplz><#wilting><#idiota><#zavart2>

Nekem meg szincs a Q...<#mf2>

nyuny01
Szia all!Nekem is a pedál beállításal van gondom,én is beállítottam a temgelyt és mûködik is ,de sehogy nem tudom a gázra és fékre rakni!
Már tiszta idegvagyok kb eddig mndíg sikerült,de most nem akar összejönni!
Elöre is köszönöm!

csm
<#idiota>tehát te tudod,akkor mondd meg

<#wilting>

r4f1
hm hirtelen megakartam nézni neked , hogy hol van.
Csak én meg úgy az egész lfst nem találom 😄.
Volt 1 reinstall és most próbálom elõkeríteni a DVD-t amire kiírtam :U

csm
jó,csaképp nemtalálom a hangfájlokat

Próbáld ki...Erre ezt lehet mondani, ha müxik müxik, ha nem nem..Csak elbb mentsd el a régi hangokat..

csm
#3596!?

Nincsmit, erre van a fórum.

r4f1
<#hehe>

kösz sikerült!

Mert nem a GOMBoknél kell a TENGELYeket állítani, hanem a TENGELYeg/ff nél..

Átraktam együttre, úgy nemjó. Vezérlõpultnál is állítottam, úgysem jó. Tengelyek/FF nél mûxik minden. De akkor mi nem jó?

A képeden a jobb felsõ sarokban látható "Tengelyek/FF" gombra kattintsál, és ott nézelõdjél.

VAgy kapcsold át "együtt" re a gázt féket, vagy menj be a játélvezérlõbe a
vezérlõpulton, és ott kapcsold ki, hogy 1 tengelyen legyen...

Utánna állítsd be, a tengelyeket, majd jobboldalt nyomj egy centert "C" mind 1 ik tengelynél.

Remélem megérted mirõl duméáltam.😊

Aztán a driftelni úgy lehet, hogy nem kérdezel hülyeséget, megcsinálod a pedálokat nermálisra, és gyakorolsz....

Mi kell hozzá? Hát.. Osk-sok gyakoráls.😄

Hi.
Megvan a demo verzió. A kormánynál a gáz-fék nem jó. Ott van, hogy semmi, ráklikkelek, nyomom a gázt, féket, semmi. A pedál jó. A játékban is mutatja, hogy az a tengely jó, ha nyomom a gázt féket akkor megy a csík.
-Driftelni hogyan lehet? Mi kell hozzá?

MaSzKa
szerintem igen, de próbáld ki azt megtudod

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

csm
0.5Q verzióba be tudom rakni az Xverzió autóhangjait?

MaSzKa

r4f1
mi bajod van?!<#gunyos1>

ÁjjLe BoBBi
akkor téged biztosan bannol a szerver amint connectelsz.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

r4f1
s2 Oval Junkies. 😊
Nagyon korrekt server 😊. Nemtom van-e még , de biztosan van. Szabálytalanságokkal meg óvatosan , mert automata kick van , minden sz@rért bannolnak asszem 1 napra 😊.
Ezért jó, mert a noobok nem jönnek fel. És ezen a hoston akármikor példát találsz azokra a dolgokra amit lentebb leírtam 😊

MaSzKa
bármilyen pálya jó nekem csak verseny legyen már!

<#mf2>

Tomo15
<#zavart2>
De ugye ez valami földgömb szerûség, én a gumm ballt meg viccnek szántam..-.-

passatgt
hátde amit linkelt kép az egy LFS Blackwood pálya

YEPYEP!
Gumball 3000 jan vagy frb valahanyadikáig lehet nevezni, de nem vok benne biztos...
Világot körüljáró verseny 7-8 napban..
Nevezés 16 millió ft környéke...

passatgt
HE?

Gám bóll 3000!
Nevezés ~ 16 millió ft asszem...

MaSzKa
hol vannak ilyen versenyek én is mennék

Rendben, köszi a választ!

Üdv! S3-ról még a készítõk se tudnak sokat ugyanis még az S2 sincs kész. A tervek szerint S3-ban már nem csak a kocsi hanem a pálya állapota is változhat majd de ennél pontosabbat nem igazán tudnak. A két Youtube-os videót nem az LFS fejlesztõk készítették csak pár lelkes LFS játékos és maximum az õ elképzeléseiket reprezentálják nem azt, hogy milyen lesz a hang S3-ban.
Nem lehet azt még tudni, hogy mikor lesz kb. S3 és mi lesz benne? Már néztem a hivatalos oldalt is de sehol nem találtam semmit. (Kivétel youtube-on 2 video-t, de azok is csak a hangokat reprezentálják)

r4f1
mirõl beszélsz?!
Ovalon padlóval mész végig sehol sem kell visszavenni a gázt
Visszaváltani pedig azért kell mert a kanyarban az autó nem bírja a nagyobb erõt ami rá hat, és ezért kell visszarakni 1et , de csak akkor ha annyira lecsökkent a fordulat. FM Oval Junkies S2es hostot ajánlom ott meglehet tanulni , hogy hogy kell menni ovalon. Vagy nézd+ a WR replayt. Nem veszik vissza a gázt 😊.
Am a többiek azért távolodhatnak el , mert szélárnyékon mennek. 2 autóval már simán lehet 1 mpet javítani 3al mégtöbbet. Mivel az elsõn húzza magát a 2. és a 2.on pedig a 3. kanyarban mindig megcserélõdik a sorrend és így végülis az egész pályán keresztül húzzák 1mást. Sokkal jobb kört lehet menni.

Jah és az ember azt hinné ,hogy ovalon olyan könnyû jó idõt menni , mivel csak egy O az egész pálya. Pedig nem. Tudnod kell ugyan úgy az íveket. És vigyázni kell , könnyen felmelegszik a "külsõ " gumi.

g25??? sajna még ffb sincs csak egy öreg logitech formula gp. Mint kezdõ játékos eddig a kuplunghoz hozzá sem értem.
Legnagyobb sikerélményem hogy aston club-on már sikerült versenyen elérnem az 1.06.15 -öt (fox) ami röhelyes idõ a többiekhez képest, de nekem ez is nagy munkámban van.