16062
-
#6124 De egyre tobb a lokdosodo lama is ott! :( -
#6123 igaz -
#6122 Úgyvan !! Csak aki még nem próbálta, az nem tudhatja, és amiről nem tudunk, az nem hiányzik .
De ha jobban belegondolok, CTRA 1 is csak annak pálya, aki normálisan akar versenyezni. Aki inkább driftelni akar, vagy csak faszkodni tud, annak ez nem ér semmit. -
#6121 ctra 1 is s1 :PPPP az önmagában megéri :P:P -
#6120 -
Pitti #6119 Jahh, valamint élethűbb legyen 18WOS-hoz :D:D -
#6118 Azert ,h lecserelje a rajta levo kormanyt 50 cm-es kormanyra,h 200-nal is vaj konnyen lehessen tekergetni stb...... -
#6117 Én most 5-öt tallóztam ki :)
Amúgy meg simán meg lehetne csinálni, hogy a nagyon leszűkített lehetőségekkel bíró demó bajnokságokat leváltani egy S1 bajnoksággal, ha minden résztvevő venne s1 licenszet. Lenne hozzá szerver, ahol lehet gyakni, stb. CTRA Race 1 még mindig S1-es host, még ha S2-nek is tűnik. Ugyanis az már Y19-es verzió, amiről pedig azt írták, hogy minden demós és s1-es licenszű felléphet azokra a hostokra, amik ugyan s2 módban vannak, de megfelelnek azoknak a kritériumoknak, amik beleesnek az demó vagy S1 korlátaiban (pl. egyszerre versenyben levők száma, választhat autók halmaza) -
Pitti #6116 Most őszintén, aki G25-öt vesz, az sajnálja a 7ezer forintot a valaha készült egyik legjobb autoszimulációs játékra??? ez komoly? Vagy mi a ráknak a G25??? warezolt NFS külsőnézetben??
Ne vicceljünk már... -
#6115 És akkor csodálkoznak egyesek,hogy senki sem veszi meg? -
#6114 Konkrétan 1db :DD -
#6113 de mi a különbség az S1 és az S2 licensz között
nekem azt mondta valaki itt az S1-esen nem nagyon lehet jokat versenyezni és ott kevés szerver is vam
-
#6112 Én meg minden demósnak ezt hajtom, hogy meg lehet azt venni két részletben. Egyszer 12 fontért az S1 tartalmat, majd ha megint rászánja a 12 fontot, akkor ezt upgrade-elheti S2 licenszre. De valahogy büdös nekik az S1 licensze, vagy én nem is értem, vagy ők az S1 licensz alatt az S1 verziót értik, mert ilyennel is találkoztam .
De le is szállok a témáról, mindenki azt csinál, amit úgy érez :) -
#6111 a 1/10-ed ország étolajjal megy ilyen árak mellett -
#6110 csak fél kilót vesz :P -
#6109 MAszka hozza a formajat megint,mekkorat nevetek ezen a tagon! Raadasul mikor beletoltotte autojaba etolajat,akkor azt hittem itt a vilagvege,jobb lenne ,ha csondbe maradna a l...ja!!! Mondjuk kifejezetten orul sok mindenki,h nem vette meg ezt a prgoit o! :)) -
Pitti #6108 Kár, hogy LFS-t nem lehet részletre venni, :)
10 havi kamatmentes, ...havi 738Ft... de elég csak az első részletet befizetni...
te jószagú málnabokor
kormány lélektani határ 50.000
lfs 6500... 7300 már sok :D
1kg kenyérnél mennyi a lélektani határ nálad?
Kiváncsi lennék amúgy, hogyan számítod ki ezt a "lélektani határt" :)
-
#6107 sookal olcsóbb volt
különben nem vettem volna meg
ott is 50eFt a lélektani határ
ha ezt tudom ez lehet várni a g25-től akkor inkább vettemn volna 2-3 eredeti gamest
azt hittem hozzá jár az rfactor az csak 1 demo
meg az a kép is becsapott régebben hogy jár hozzá a GTR2 csak nem itt hanem usában esetleg termékkapcsolás utján nagy áruházakba :(
-
#6106 Ezert nincs is vele gond, hogy ki mit tolt, hasznal, stb., egyeni szoc.prob. Onnantol kezdve vicces a dolog, hogy megmagyarazzak;) Ugy hogy kozben mashol latni, hogy atomeromu gep, uj telefonok, auto, motor, stb.:)
Ez most nem MaSzKa-nak szolt, ez olyan altalanos;) -
#6105 szerintem arról van szó, hogy konkrétan ő erre nem áldoz ennyit, ami mindenkinek saját ügye, csak ne dumáljunk mellé. -
#6104 ott a pont :P -
#6103 Most vettel ~60000-ert G25-ot?! Vagy azt a net-rol toltotted le?!:) -
#6102 4000 Ft-ért árulta az S2
ez nem valami bannolt licensz vagy ilyesmi?
a nevet át lehet írni
valamikor volt 6500Ft-om rá most nem igazán :(
meg így hogy nem tudom meddig lesz netem eléggé bizonytalan -
#6101 Szal te hitelre vetted a gépet. Vagy lízingeled. Hihető
Megint ezzel a szánalmasan szar dumával jössz, hogy nincs ennyi meg annyi pénzed. A jelenlegi ár az xe.com-on számítva: 24.00 GBP = 7,382.43 HUF
Meg ne magyarázd már, hogy ez a fostos 883 Ft tart vissza a megvételtől, talán elgondolkodhatnál, h mi minden másra lehetne elkölteni ezt a rengeteg pénzt, amit képtelenség megspórolni akár 1 hónap alatt. (Mellesleg a liveforspeed.hu-n tegnapelőtt este valaki 4000 Ft-ért árulta az S2-es licenszét.)
De végülis a Te bajod. ÚGY KÖLL NEKED -
#6100 mivé lenne ez a világ, ha a dolgok így működnének -
#6099 az 1 dolog milyen gépem van
attól még nincs pénzem
bárkinek lehet új autója akinek nincs rá pénze annak is csak az 1. részletet kell befizetni -
#6098 csak Demoval játszok -
#6097 "mert nincs sok pénzem :( "
Egy ilyen beiras elott vagy utan, legalabb az alairasodat torold, mert eleg kontrasztos a geped reklamozasa es a warezek hasznalata;)
Amugy meg, epp' most erdeklodsz jatekfejlesztesrol, haszonrol, kozben meg zsigerbol warezelsz;))))))))
Lehet hogy furcsan hangzik, de sem ezt a jatekot, sem a tobbit, nem a Maltai Szeretet Szolgalat fejlesztette es adta ki:D -
#6096 te hamachin tolod? mert most mehetnénk 1 kört :D -
#6095 Akk nem szoltam :) -
#6094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudom nekem teljesen fel van törve :D -
#6093 INFOLETÖLTÉS -
#6092 nekem is az van
ha 6500Ft lett volna már rég megvettem volna
én online játékért nem vagyok hajlando többet adni, mert nincs sok pénzem :( -
#6091 Nem azzal driftelek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Singlebe meg hamachin lehet az összes kocsival is menni ha használsz egy ügyes kis programot -
#6090 ehhez kapok linket? -
#6089 aha megvan az S2 (crackolva tom hogy warez) de meg akarom venni és azért kérdezem hogy milyen hogy merre bla bla bla :D értitek :D -
#6088 nekem olyasmi hang cucc kéne amit eccerű berakni és tök fasza hangja lesz a verdának :P -
#6087 Auto nincs es nem is lesz.
Ha csak a Demo van meg, akkor az felejtos, a teljes nagysagrendekkel nagyobb elvezetet nyujt. Nem erdemes a Demoval gagyizni... -
#6086 Nekem még pluszba van driftszög és g-erő mérő :) -
#6085 ti demoval nyomultok? abba van LX6? vagy mi :D