Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl beszélek nyuszómuszó. 😊
[Walaki]D`Lair
Jah, nem ment a Blackwood annyira XRG-vel, kicsit kevés oda...lett volna idõm gyakorolni, akkor talán...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hunakamo - Let your mind drift

Mi itt tartottunk KÉT ÉVE...na milyen csapat is ez az SC? 😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hunakamo-ban Gab? Biztos hogy nem...meg te sem voltál benne az is biztos 😄😄

Gyépésharc!

Walaki, fel van töltve youtubera a hko_mind_drift?
Egyik legszínvonalasabb videótok. Hadd nézzék a kiscsikók.
Misi az ezredes
Már nem az elsõ emberrel találkozok aki igencsak fent hordja az orrát!
Remélem nem kell ezt hallgatni majd a továbbiakban. Mert az ilyenek fel akarnak tûnni és utána csak csak alul maradnak akár profi akár nem! Senki sem tökéletes ahogy én vagy te sem.Lehet rossz napod vagy bármi és akkor a dolgok nem úgy alakulnak ahogy kéne…

(vertem már le nagyobb neveket is XRG-vel..) most nem tudom hogy ezt mért kellet ide! Mert lehet hogy egy kezdõ ellen mennél hibáznál kikapnál és ilyen visszajelzéseket kapnál hát nem tudom hogy , hogy tetszene!

Ezzel szerintem az én meglátásom alapján csak fel akartad hívni magadra minden ebbe a topick-ba járó figyelmét aminek semmi értelme és felesleges!

Amúgy bemutatkoznék!
Én Live For Speed-el játszok már fél éve a driftelés megyeget aki ismer az tudja hogy hogyan nyomom!
LFS nevem: vagy Nevano][sc
Legjobb haverjaim akik a kezdetektõl támogatnak és segítenek fejlõdni WarLock, Tarcal, Béka, Erko, és még sokan…

Ezek a lényegesebb személyek!

Üdv: Nevano

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

AE 86
nah most néztem meg ki ez az öntelt s2-es ember 😄😄
és a crasheres szart bocs 😄
de amúgy nem vagy oan jó mert engem se xrg-vel vertél el hanem xrt-vel 😄
jó azért grat de drift man nem nehéz ügy de mégse birtátok gyõzni csak 4 vissza hívás utána 😄
amúgy Wki járhatnál többet hds-re hogy meglásd mien team az sc 😉
jaa és felvehetnél msn
és bocs mert nemvok türelmes csak írok<#idiota>

AE 86
ebe én is beleszólnék
Tipo nem kezdõ drifter
én lehet hogy az vok mert 6 hónapja gamelek de pro vok nem beképzelésbõl mondom
a másik az hogy a demo körös emberek nemis oan bénák ahogy te azt hiszed
ha tipo vagy praazle odamenne vagy vmeik jobb sc-s tátva maradna a szád<#mf2>
amúgymeg nemlehet hogy crasher köcsögök mentek el elõtted?XDXDxxxxxD
sztem azok 😄😄😄😄és ott is hagytak?ha igen sajnállak 😄😄
jaa és praazle-nek igaza van mért oan nagy a gatyád hogy 5 éve lfs-ezel lehet hogy én otthagynálak 😄

Prézli
Már elnézést,

De te mire vagy ennyire büszke? 5 éve driftelsz...gratulálok ügyesvagy és máris nyugodtan fikázhatsz bárkit akit akarsz, mert te annyira nagyon überkirály vagy?! Nemtom mire volt ez a benyõgésed de nagyon beszólt éspedig ok nélkül <#levele>

Ha meg tényleg enyire überkirály vagy akkor kérünk videót, idõt meg egykis jómódort. Addig csak egy SENKI vagy a szememben...sõt.

Naxos
haggyátok szegény vérpistikét....<#action>

r4f1
Istenem...
Ezt én sem szeretem··. Volt hogy megvertem olyat is , aki Drift csapatban van + Élõben is Driftel egy 3as BMW-vel. Persze nem is esett neki jól 😄.De nem dörgöltem az orra alá, hogy ennyivel meg annyival jobban driftelek nála. Aztán a végén még meg is hívott a reptérre ,hogy kipróbáljam magam élõben is 😊.
<#wow3>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Peck
öcsém te félre értettél valamit 😄,nem pár hónapja.... " modnom fél évvel elõbb,nwm mostantól...pff",imsmerem a hunakamot,ottvagy te Gab-BBS asszem még,meg még pár ember....engem is hívtak voltam is....de mivel sok dolgom volt otthagytam az csapatot még régebben,én meg nem driftelek xrgvel,mert lassú 😛,azzal is tudok de nem szeretek....de felõlem akármikor megbesélhetünk 1 driftet,csak tod nem szeretem,ha "egy nagymenõ" idejön oltogatni....csak hogí tisztázzuk...

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Nem t8 , hogy ki, hogy driftel most?
Majd úgy is megtanul jobban..

[Walaki]D`Lair
Ja és felõlem jöhetnél driftelni is, vertem már le nagyobb neveket is XRG-vel...<#szomoru2>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
õõ...5 éve LFS-ezem, nem pár hónapja 😛 És hívtak má' külföldi nagy nevû drift csapatba ("nagy nevû") de kinõttem már ebbõl, ott van nekem a hunakamo amit a barátaimmal 'alapítottunk'...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ombika
Milyen patch LFS Tweaket keresek nem patchot! 😊

Balintrial
😄DDdd
Peck
igen kört kaptam,és,de nem tsuisoztunk xal beszoptad <#mf1>,ha ilyen nagy arcod van akkor mennyél a Saikohoz pofázni,de itt nem vagyunk erre kiváncsiak hogy vered a melled,azért mert te fél évvel elõbb kezdtél driftelni,és mert az LFS.hu "haverjaid" olyan nagy becsben tartják a drift tudásod....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

[Walaki]D`Lair
Ja, láttál a visszapillantóban, amikor kört kaptál tõlem...másodszor...<#ejnye1>

[Walaki]D`Lair
patch V-hez van

Peck
üdv Béka,Prazelee

Peck
ne amatõrõzz itt,te se vagy jobb,láttalak már párszor..... (S2)...nem kell a duma...

r4f1
Ha kell elõhalászhatom
külön verziót használok versenyzésre , csak játszásra, és hülyülésre 😊
A Tweakes LFS vhol megvan. DVD-n. Bevan állítva stb. Csak elkell indítani és tweakelni 😊

r4f1
Azt hiszem Q

Ombika
Lfs Tweak nevezetu program melyik legutso verziohoz letezik,most hallottam rola,mondom csapatok 1 bivaj eros geppel,de x-hez sehol se talalok, se W verziohoz?!

Nem lehet tudni még, hogy a következõ update mikor jön??? <#wow1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

r4f1
mehetünk S2ben is...
HM hétvégére jön az én videóm is xD

[Walaki]D`Lair
amatõr demo drifterek... -.-

Naxos
akkor már én is... Kazama néven jáccok 😊 (gamecam és nemtom én se a hangot belõni)

AE 86
Hi all
látom gyûlik itt az mdt-s népség xxD<#taps>
akkor jön egy sc-s is <#beka2>
jó lenne a fraps de a mérete miatt nemis használom jobban ajánlanám a gamecam az kicsibe csinálja meg a vidi-t csak hangot nemtom beállítani -.-"
akkor én is bemutatkoznék Béka][sc 😄😄:😄😛😛😛
jaa és üdv tipo and prézli jó látni itt 😄😄

Ombika
Ezt akkor keszitettem mikor ismerkedtem jatekkal elejen,majd keszitek jobbat,szebbet es hosszabbat!! 😊))

r4f1
nem rossz , csak elég rövid 😊

Prézli
Nemtom ti mit értetek camhack alatt de a beállításokban a Nézet pontban szépen be lehet állítani a kamerát szinte minden szemszpontból.
Vagy ott a Shift + U az is jó ilyen célra.

(Hello Tipo)

Gamecam az jó és törörít egybõl ha kéred

Jah, ha már ide jutottunk, és is vidizésbe kezdek..
Kerestem camera hack-et , de mindenhol csak x 10 hez meg v hez vannak, és ezek a számok megkevertak és elbizonytalandotam, hogy müxik, és nincs kedvem sz@rakodni..
Valaki tud közvetlen linket s2 alpxa 0,5 x camera hack -hez?

r4f1
thx. Jaja frapsal vettem fel régen én is , de az nagyon nagy fileokat hoz létre:/

Peck
felvétel: fraps
editor Vegas 6.0

bertino
fraps, gondolom
az vesz fel tömörítetlenül

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

r4f1
2kérdés:
Mivel vetted fel a videót?
És mivel szerkesztetted?
ÉN régen hm most nem jut eszembe mit használtam, de tudom h és óriási volt a fájlméret. :/

r4f1
<#fejvakaras>
hm annyira dõlnek belõletek ezek a drift videók , 7végén felteszek 1et én is ,hogy ne csak az üres szavaimat halljátok, és h mutassak is valamit 😊<#nezze>

Peck

pointer4
A video jó, de mi ez a csárdás zene ? 😊
r4f1
én sem bántani akartam ,de annak semmi értelme , ha elkezdem isteníteni a videót. Ha nem itt akkor majd megmondják neki máshol.Én ezt mint baráti jótanácsot írtam le. Senkisem született úgy , hogy jól driftel. Gyakorlás a lényeg. Sok sikert 😊

Ombika
Szerinte se jo video, csak nem akartam megbantani!!

r4f1
Hm nem látok benne semmi érdekeset.
!kerék meghajtású autóval tolod ,amivel könnyû driftelni. Azzal tanultam én is. szinte lehetetlen vele megpördülni( ha nem akarsz). Drag pályán nem nehéz driftelni 😊. Nincs semmi akadály. A 360 már megy XD. Inkább a kanyarokat gyakorold. Azok nem mennek annyira ahogy néztem.
Majd driftelhetnénk 1x. Én BL1 REV-en tolom, de pár bemelegítõ kör után majdnem mindenhol megy 😊

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Balintrial
Naxos
nem müxik az lfs database link 😞

MaSzKa
szólj és akkor megyek én is
nekem is kéne próbálnom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Viszont a szerverem nem látszik a szerverlistán. Miért?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"