16062
  • R0zs0máK
    Most mondtam, hogy ne beszélj butaságokat, erre még rá is teszel egy lapáttal lol :DDDD
  • Ombika
    Ki mondta,h hatsoe nem fontos ?! Ugy irkalsz ,mint aki atyauristennek hiszi magat! :(

Mellesleg mivel az az auto amivel csapat 1 gyenge auto ,nem art ,ha hatso kerek dolosszoget picit befele allitja! :)
  • R0zs0máK
    Jaj ne mondj már neki ilyen butaságokat :DDD

1. ja, fontos. de a hátsóé is.
    2. ha jobban leülteti az orrát, akkor alulkormányzottabb lesz.
    3. sperr
  • Ombika
    Elso kerek dolesszoge fontos es eleje jobban legyen ultetve!! Speer diffi beallitas szintugy! :)
  • Pepsi Twist
    mindeggy LX6 a gyorsabb...
  • R0zs0máK
    AWD-vel nem lehet driftelni...FWD-vel pláne nem...azokkal csúszkálni lehet...
  • Prézli
    Páran az FWD driftet nem tartják driftnek, kevesebben már az AWD-t sem. Én személy szerint az FWD driftet kissé erőltetettnek tartom, szép és jó hogy hosszan csúszik, de olyan igazi driftnek nem nevezném.
    Kedvecnem az volt mikor egy emberke egy komoly driftszerveren nekiállt Raceaboutal driftelni... hátramenetben.
  • hezi
    LFS Lapperre gondolhatsz, az asszem számolja a pontokat (vagy egy másik hasonló funkciót ellátó program. Ugyan én nem próbáltam ki, de elképzelhetőnek tartom, hogy ez működhet offline is, csak pár dolog kell hozzá:
    - LFS-t elindítod valamilyen insim porttal inicializálva (LFS.exe /insim=29999), vagy már a játékban a chatboxba: /insim 29999)
    - Többjátékos mód --> Új játék indítása --> HELYI hálózati játék (így tulképp szervert csinálsz, csak helyi hálózatit, ami nem keresi a master servert, és mások se látják, csak olyan gép, aki a tieddel egy helyi alhálózatban van)
    - Kell hozzá a LFSLAPPER, amit be kell konfigolni, hogy számolja a driftpontokat, meg amit akarsz, aztán úgy kell indítani, hogy a "host: 127.0.0.1", "insim port: 29999". Szvsz működnie kell (talán még egy admin jelszó is kellhet)
  • R0zs0máK
    Olyan nincs is :DDDD
  • Pepsi Twist
    nekem is van saját driftem nekem az első kerekem teljesen eredeti nyomású a hátsó meg valamivel puhább és én így vagyok ennyi a drift setup :D jah meg difi off
  • Pepsi Twist
    én LX6 Turboval driftelek de bármilyen hátsókerekessel tudok :D
  • R0zs0máK
    Bármilyen autóval bármilyen setuppal lehet driftelni :))
  • bardocz
    Én próbálkoztam festéssel itt is,rFaxctorban is,de nem megy.Nem jelenítette meg a játék a skin-t...na persze amúgy sem lett szép.
  • Prézli
    Én odáig jutottam, hogy minél jobban fújom a kereket annál jobban csúszik. Sztem legjobb letölteni, vagy elkönyörögni egy setupot és azt finomhangolni. Nekem például egy "g" nevű setupom van és eddig nem láttam embert aki tudott volna vele rendesen driftelni, még anno csináltam és szépen feljlesztgettem saját ízlésem és tapasztalataim szerint.

Vannak itt ilyen lelkes festők akik PS-ben skineket csinálnak? Kicsit én is értek hozzá, de az ilyen művészi festések valahogy nem mennek.
  • bardocz
    Igen arra :) Ültetést meg keményítést megcsináltam.Hátra nem raktam magasabbat,úgyhogy azt megcsinálom.Amúgy sajna tényleg nagyon gyengus a kocsi,XRT-vel sokal jobban ment régebben,igaz akkor nem kellett kuplungolnom,mert nomrális volt az automata kuplung,most meg már gombra rakom.Köszi
  • R0zs0máK
    XRG-re gondolsz :) Egyelőre felejtsd el a finomhangolását a futóművednek, ültesd le kicsit és keményítsd be. Előbb a drift menjen, utána már érezni fogod hogy mit kell állítani. Keréknyomást hátra magasabbat tegyél mindenféleképpen, mert gyenge az XRG!

azt hiszem, hogy az a progi az csak szerver oldalon működik, single player-be nem tudod betenni...de nem 100%

• bardocz
    Nehezebben fordul a kocsi,de a drift közben mintha jobb lenne,nemtudom,próbálkozk mindennel majd,aztán ami a legjobb.Amúgy a párhuzamos kormányzást hogyan állítsam be?Meg a futóművet hogyan érdemes,a csillapitást?XFG-re gondolok,tudjátok a turbó nélküli,azzal játszok most,hogy demoban nincsen xrt,bár mehetnék vele...Jah és még a guminyomásra lennék kiváncsi.

Nameg még egy,hogy mi a neve annak ami számolja a pontokat driftnél?Jó lenne ha valami számolná,szervereken szokta mérte még,de csak simán már nem.
  • R0zs0máK
    Hagyjad, csak nem tudja még mindig feldolgozni hogy a komplett magyar Demo drift mezőnyt elvertem egymás után 2x versenyen :)))

Olyan setupot kell beállítani, ami fekszik neked és a vezetési stílusodnak, nincs olyan hogy KELL...

ja és nem kell zárt difivel menni, csak ha az jön be neked...én nem szeretem pl...
  • Misi az ezredes
    nem az a lényeg hány kört tudsz menni...

Hanem inkább mennyél 1 kört szépen íven és jó tempóval!
  • bardocz
    Most szerintem senki sem pampogott:) Legalábbis én semmit nem vettem annak.Kerékdőlésre ki menyit állít be driftre?Hogy csúson a kocsi,de ne az legyen,hogy a külső oldal 50 fokkal melegebb a belsőnél.Nem véletlen szerintem,hogy nem tudok 3 körnél töbebt driftelni,de inkább 2.
  • Misi az ezredes
    Nyugi Valaki itt pampog mert megy neki valami! Nem valja be magának h ő is ilyen volt -.-"
  • bardocz
    Jójó,tudom,csak akkor is 30 fok a két gumi között nekem picit soknak tűnik.Bár ilyenkor irányt váltok,és megyek másik irányba:D
  • r4f1
    zárt difivel kell driftelni. Driftnél melegszik a gumi. Ez megszokott dolog :)
  • R0zs0máK
    Nahát ha az nem megy, akkor mit akarsz te élőben driftelni egyből? :DD
  • bardocz
    Az azért még nem megy:) Pályán nem tudom anyira megszokni,ahogy melegszik a gumi.Így körbe-körbe könyen szokható.Goondolom a zárt difi miatt melegszik rohattul a külső gumi.
  • R0zs0máK
    próbálj meg stabilan driftelni mondjuk SC Long rev-en :)
  • bardocz
    Hogy érted?Voltak hoszabb részek amikor mentem pár kört,leginkább akkor mentem ki a körből,amikor nem akartam megpördülni,hanem folytatni akartqm,és akkor beljebb mentem egy körrel,legbelül 1-esben tudtam,piros körnél 2-esben,legszélső barna körnél meg 3-asban tudtam tartani a kocsit.
  • R0zs0máK
    Ha csak ennyire megy, akkor nem :DD
  • bardocz
    Az 1 körben driftelés életben is anyira egyszerü,hogy fél óra gyakorlással már az ember meg tud tenni 1-2 kört?Most próbáltam,amint felmelegedtek a gumik,simán ment,nem tudtam folyamatosan 1 körben tartani,de már eléggé jó volt.
  • MerlinW
    Ha kiírja a főmenüben hogy Demo liszensz akkor jó. Megnéztem nekem P18-van és csak 2 szervert listáz. Cseréld vissza a (max) P16-os lfs.exe-t azzal jön még az összes.
  • passatgt
    nincs semmi szerver a listában
  • MerlinW
    Akkor játssz:) Vagy van még valami gond?
  • passatgt
    megvolt
  • MerlinW
    Akkor azzal aktiváld a játékot amit kaptál tőlük mail-ben.
  • passatgt
    megvolt
  • MerlinW
    Regisztrálj az lfs oldalán egy demo accountot.
  • passatgt
    egy olyan kérdésem van, hogy hogyan lehet multiplayerbe, demoba játszani az lfs-el az y20 patch után?:)
  • MaSzKa
    http://tetzfamily.com/eric/gaming/lfs/G25.html
  • Ombika
    Ha van ra okuk,akkor nem gond,de nemszoktam surun adni ra okot! :D
  • bardocz
    Ők is ugyan így gondolják rólad