16062
  • r4f1
    van
  • Pepsi Twist
    hm :D emberek van kedvetek jönni ha nicsálok 1 demo "szervert"?
  • hezi
    ez a [hard track] set érdekesen szar :D
    XFG@BL1: 1:36.16
  • bardocz
    Jaja,max erősebbre kell venni a hátsó rugókat,és kiváló:D
  • bardocz
    1:38.31
    Nem sokkal roszabb mint a race-s-es időm
  • R0zs0máK
    XRG alap settel tök faszán lehet driftelni :DDD
  • bardocz
    Na kipróbáltam elsőkerekest zion szerveren,hát sokkal jobban érzem így versenyre,mint a hátsókerekest.Szereztem is 3 pontt aszem:) Igaz két versenyen...:D
  • hezi
    elsőkerekesre gondoltam (gy.k. XFG), de felőlem megnézhetjük az xrg-t is hard track-el :D
  • bardocz
    Melyik,a kis elsőkerekes,vagy a picit nagyobb hátsó?
  • kifli
    köszöntem próbálom :)
  • hezi
    Azt is megnézhetnénk, hogy a [hard track] setből milyen időt lehet kihozni, az úgyis sokkal viccesebb :D
  • R0zs0máK
    Én most megyek be CTRA 1-re, esetleg valaki?
  • hezi
    Nah. Most mentem 13 kört egyhuzamban, 14% benzinnel indulva. A 10. körben mentem 1:35.18-at (1.split: 0:30.41 | 2. split: 0:37.52 | 3.split: 0:27.25). De van még benne: legjobb részidőim: 1.: 0:30.37 ; 2.:0:37.52 ; 3.: :27.16 = 1:35.05 lehetséges legjobb idő
    Szerintem akik stabilan tudnak 33-as időket menni, azok ebből is ki tudnak még hozni legalább 34.50-es időket

kifli >
    http://whiterat.extra.hu/XFG_RACE_S.set
  • kifli
    Hát ha valaki elküldi szívesen megnézem :D nekem nincs meg :S NEmtom hova lett pedig ki akartam próbálni :/
  • R0zs0máK
    Én az előbb mentem pár kört, 1:36.00 lett a vége
  • hezi
    Télleg! Nem akarjuk megnézni, hogy ki milyen időt tud menni BL1/XFG-n standard RACE_S settel?
  • bardocz
    Jaja,tényleg lehet emiatt csúszik ki folyton a segge,mondjuk most,hogy kipróbáltam race-s setupot,ezzel már nagyából emnt,mentem egy 1:37.valamenyis időt.
  • kifli
    Kicsit engedj le a hátsó gumikbó!
    Lehet gyorsabban melegszik de ha nem akarsz 30 kört menni akkor jó
  • bardocz
    Inkább driftelek,a pályaversenyre meg használom a többi játékot,nem mintha azokban nem lehetne csúsztatni:)
  • R0zs0máK
    Gyakorolj :)
  • bardocz
    XRG-vel én meg már nem is tudok egyenesen menni,vagy csak azt akarom,hogy tapadjon de nem tapad.Folyton elcsúszik a segge...
  • kifli
    Jah y-ba biztos nem lehet vele annyit menni ^^
  • hezi
    Nekem Race_S-sel 1:35.50 volt a rekordom, még talán U vagy V verzióval :)
  • kifli
    Ehh race_S nem is tud jobbat :P
    Majd megnézem azzal milyen időket futok :)
  • hezi
    Vauúúúúú! Gratulálok!!! emlékszem, annak idején nekem egy hónapba tellt, mire sikerült futnom 1:36.xx-s időket, hát rohadtul örültem neki. Aztán egyszer egy csávó elkezdett szórakozni: ha beelőzött, akkor maga elé engedett, de két kanyarral később megint röhögve előzött. Aztán mielőtt lelépett volna, megdobott egy settel, amivel én is egyből futottam 1:35.eleje időket. Mer addig csak a Race_S-sel settel nyomultam
  • kifli
    K**a Jó!!! Sikerült xfg-vel 1:36 alá mennem :D:D:D
    pontosan 1:35:44 és kurvajó mert multhéten 1:38-nak is örültem :D
    Mostmár be tudok menni Zion serverére 6 után is :D oda 6 után csak a minimum 1:35:60-as idővel rendlkezőket engedi. És ott olyan mintha s2-be lennék nem törik össze a fél mezőny autója az első kanyarban és tényleg elég jó versenyek vannak!!
  • R0zs0máK
    Ennél a kocsinál nem lehet.
  • bardocz
    Oké,kipróbálom úgy is.Utánfutást nem lehet állítani a játékban?Vagy csak ennél a kocsinál nem lehet?Azt is jó lenne felhúzni,hogy agreszívabban rakja be az orrát a kocsi a kanyarba:)
  • R0zs0máK
    Elöl, természetesen.
  • bardocz
    Elöl vagy hátul?Elöl már más játékokból megszoktam,hogy nagy,ezért állítom úgy.Háta meg könyebben kitör.A párhuzamos kormányzást nullára tettem.
  • R0zs0máK
    Összetartást pálya függően vagy 0-n hagyd, vagy -0.2-0.3 és utóbbi esetben a paralell steer-t 0-ra tedd...
  • bardocz
    Lehet ráérek,még gondolkozok menyjek-e koncertre.De ha nem ma,akkor max holnap,vagy valamelyik nap.
  • Ombika
    Szerintem tudok menni.. Ma este esetleg?! :)
  • bardocz
    Kipróbűlom majd.Most eddig ott tartok,hogy eddigi legjobb,első futműn semmi állítás,hátsó keményebb,és emiatt leültettem,de kb az eredeti magasságon van,a csillapítűást felhúztam nem tudom meddig,meg hátsó kerék dőlése -0.5°.Így eddig ez a leghasználhatóbb nekem.Jah meg elöl öszetartás -0.9°,hátsó meg -0.2-0.3°,nem tudom most így menyi.
  • R0zs0máK
    Nyílt difi értelemszerűen kiesik, a viszkós nem igazán alkalmas driftre (életben sem) a lemezes a nekünk való, abból ahogy érzed olyanra állítsd. Előfeszítés arra kell, hogy nyomaték nélkül is mekkora erővel zárjon össze a difi (pl. ha rámész a rázókőre hiába a sperr, előfeszítés nélkül ledifferál) én 80% és 140Nm-en használom. Kb a hacsimnak is ilyen a diffije, vagy talán még több is az előfeszítés rajta...
  • bardocz
    Oké ;)

Te tudsz demoszerverre menni s2-vel?Akár mehetnénk is együtt akkor,csak leszedem a demo-t
  • Ombika
    MSN-en majd ertekezunk este! :)
  • bardocz
    A gyengébbe van zárt-nyílt,meg viszkózus vagy milyen difi.tudom állítani 80%-ig a zárást.Ellenben nem tudom mire jó az előfeszítés.De szeritnem most elkezdem majd a hard-track setuppal,és azt állítgatom.
  • Ombika
    Te sose valtozol hudenagyokos! Inkabb nem is reagaltam volna irasodra .... :D Okoska... :)

• Tomsteel
    wow, jó az avatarod !! :)